2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar o beşiklere bende bayıldım gerçekten, sepet tipi beşikleri de beğeniyorum ama park yatak aldım odamıza. çünkü sık sık seyahat edicez mecburen taşınabilir olması çok işime yarar die düşündüm. gündüzleri odasında yatırıcam, gece park yatağına alıcam die planlıyorum ama bazen bebekler yatak konusunda çok seçici olabiliyormuş yani günde iki kez farklı yatağa alışamıyorlarmış die duydum. inş kızım öyle olmaz

canım çok güzel düşünüyorsun.. bizde kızıma bi beşik aldık aslınd dayısı aldı sağolsun.. şimdi evimizin boş odasında beşiğinde ayrı yatıyor. ama kurban bayramından sonra mecburen takım alıcaz. beşiğini kardeşi kullanıcak nasipse.

Bende doyumsuzluktan çok şöyle düşündüm bir arkadaşımın oğlu var bunlardan aldı çocuk 2 yaşına gelene kadar kendi odalarında uyudu ve 2 yaşına gelince yarış arabalı oda istiyor ( haklı çokdaha güzel ) ben burayı sevmiyorum diyo çocuk odasında kalmadan oda ellerinde patladı

En kötü gününüz böyle olsun Allah muhabettinizi arttırsın

SAol bitanem Rabbim herkesin yuvasında mutluluk huzur nasip etsin

canım benden sana bi tavsiye.. bebeğin Allahın izniyle doğduğunda onu koltuk kanepe yatak ayırt etmeden heryerde yatır. böylece yatak seçme problemi olmaz.

Son düzenleme:
canım benden sana bi tavsiye.. bebeğin Allahın izniyle doğduğunda onu koltuk kanepe yatak ayırt etmeden heryerde yatır. böylece yatak seçme problemi olmaz.

ya sorma cnm bu konularda tavsiyelerinize çok ihitiyacım var. yanımda bir büyük olmıycak bebişim doğduğunda. ikimiz başbaşa olucaz. tek başıma nasıl büyütücem onu die bazen korkuyorum. tecrübelerinizden faydalanırım artık..

canım ya hakikaten bu tavsiyelere ihtiyacımız var, birde diyorlar ki sakın sessiz ortamda uyutma ya müzik yada tv açık olsun, gürültüyede alışsın diyorlar:44: ama buda beni çok düşündürüyor, çünkü tvlerdeki her konuşmanın, seslerin bebeklerin bilinçaltını olumsuz etkilediğini söylüyorlar:44:

tabiki arkadaşlar herzaman yardımcı oluruz.

Masivacım sesli ortamda uyutmak doğru.. ama benim kızım ilk aylarda seste uyurken, sonradan uykusuzlukları başlayınca uyusun diye sessizlik sağladım. ama çoook pişman oldum. çıt sesine uyanırdı. bu kez öyle bi hataya düşmek istemiyorum. müziğin olumsuz etki yapacağını sanmıyorum. tv için bişey söyleyemem ama. ilk zamanlar kızım uyurken elektrik süpürgesini çalıştırırdık, sonra hiiç açamadık 21 haftadan itibarendi sanırım bizi ve dışarıdaki sesleri duymaya başlıyormuş. ve gebelikte yüksek seste müzik filan dinlemek ileride bebeğin uyku probleminin daha az olmasına katkı sağlıyormuş.

ben gideyim.. kalan yemek işlerimi tamamlayım. hepinize hayırlı akşamlar.. Yarın sabah görüşmek üzere. Allah'a emanet olun.

Kizlar bende oğluma yandan indirmeli beşik almıştım onu kullandık 2 sene durumu olmayan birine verdim çok sevindi gecen senede ilk kreş gunü çilekten arabali yatak odası takımı aldık çok seviyo ve kıymetini çok iyi biliyor kimseyi yatağına cikarmiyo :))

Okuldan geldi oglusum güzel gecmis yarın tekrar gidicm ben diyo öğretmenize çok sevmiş hosuna gitmiş :)))

tşk ederiz teyzesi amin sağlıkla gelmelerini bekliyoruz

herkese merhaba,

haftasonu itibariyle arazi oldum ben :) neler oldu anlatayım...

biliyorsunuz geçen hafta salı gününden beri antibiyotik iğne oluyordum idrar yolu enfeksiyonu için, erken doğum riski taşımaya başlamıştım bugün iğnelerim bitti ve idrar tahlili yaptırdım yok denecek kadar azalmış, iki gün sonra tekrarlarım testi umarım o zaman hiç lökosit çıkmaz.
enfeksiyondan dolayı ufak ufak idrar kaçırma ve çok ciddi yeşil akıntı şikayetim vardı, idrar kaçırmada sona erdi, akıntı içinde bugün doktorum vajinal yıkama yaptı ve birdaha yaptıracağımı hiç zannetmiyorum çığlık çığlığa kaldım, ben ki acı eşiğim çok yüksektir içim mahvoldu acılı falan oldu ama yaptırdığımdan beri akıntılarımdan son buldu umarım birdaha hiçbirini yaşamam, iki saatte bir çamaşır değiştirmekten çooook sıkılmıştım artık

3 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için KILIÇ AYDINLI'DAN randevu aldım, muayenehanesi nişantaşında ve 300 TL ücreti.

Ayrıca 3'lü test yapılmıştı bugün onunda sonucunu aldım risk çok çok düşük çıktı, sorun yok yani.

Hastaneden sonra Palladium 'da aldım soluğu, yünlü tayt ve ayağımı sıcak tutacak bir spor ayakkabı arayışı içine girdim ama nafile sonuç şimdilik olumsuz

kızımada birsürü şey baktım, arabadan, kıyafete kadar e-bebekten, mothercare'e, zara'dan mark&spencer'a kadar birsürü yere girip çıktım ama hiççç bişe almadım, beğeniyorum ama almaya henüz cesaret edemiyorum, gitmiyor elim birtürlü :) demek ki daha zamanı var , şimdilik ayyy ne güzel demekle yetiniyorum :)

Ayyy berkerdeme çok üzüldüm kızlar yaa(
inşallah yarabbim bebeğini ona bağışlar Allahım. ilkini kaybetmişti inşallah buna bi şey olmaz
kardeşide hayırlı haberlerini bize iletir umarım.

bütün hep olumsuz yazılar okudum geçmiş okudum bi arkadaşın bebeğinin kalbi de 16 haftalıkken durmuş.Allah onada en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin inşallah.

bi de bi şey soracam kızlar bebeğin kalbiinin durduğunu hangi belirtilerle hissederiz acaba.ya da bi belirtisi olur mu?? yoksa hiç bi belirti olmadan mı olur??

canım ya çok geçmiş olsun, İnşaAllah dahada iyileşirsinde, bebişinide hayırlısıyla kucağına alırsın ve ileride bu günleri tatlı bir anı olarak anarız

ayy evet Pollyannaa'cim, keske Turkiye'de olsaydim simdi, cok ozledim zaten
gerci ben Ankara'li degilim ama komsu sayiliriz Eskisehir'liyim. yine gorusmek icin firsat yaratabilirdim tabi Ankara'da
okumustum. orayi da ozledim. Defneler kaynasirdi dedigin gibi. :87:

limonlu keki de cok iyi anliyorum o yuzden , ne guzel gidicekmis Turkiye'ye sevindim adina :) darisi benim basima uc cocukla da nasil gideceksem onu da bilmiyorum hic

merhaba hanımlar,
bende bugün doktora gittim. doktor görüşme günümüz bugün değil zannedersem dedi. evet daha 20 25 gün vardı ama vesveselerim maalesef peşimi bırakmıyor. iyikide gitmişim bende hep ağız yarası çıkar. aft gibi. hamile kaldığımdan beri çıkmamıştı. yine çıkınca söyliyeyim dedim.iyikide söylemişim. inşallah değildir ama bu küçük yaralar eğer uçuk mikrobu taşıyorsa tehlikeli olabilir dedi. kan verdim kan tahlilinde çıkıyormuş. eğer böyle bir şikayeti olan varsa diye paylaşmak istedim. bebişimiz maşşallah sağlıklı görünüyordu. tepetaklak duruyordu.zıpır şey. bir ara kafasını kolunun altına almıştı hatta.

hasta olan arkadaşımıza bende geçmiş olsun diyorum.
cinsiyetini öğrenenleride tebrik ediyorum..
şimdilik benden bu kadar.. çook işim var. ve canım hiç yapmak istemiyor akşam olunca başım ağrıyor((

Cnm korkma. Bende kızımda yalnızdım. Annem 8 gün kaldı gitti. Rabbim o gücü kuvveti veriyor. Bir bakıyorsun büyümüş, kocaman cadı olmuş.

Bence de ne dinlediği önemli. Güzel müzikler, ilahiler, Kuran dinletmek daha mantıklı bence...

Kızlar bu arada size park yatak konusunda bir uyarıda bulunmak istiyorum. Bende kızıma park yatak aldım. Bir ay sonra kenarlardaki metaller gıcırdamaya başlıyor. Ses kızım küçükken uyanmasına bile sebep oluyordu. Hıı bir de sallanma özelliği kullanılmıyor söylim. Ama bizim gibi gurbetçiyseniz her yaz memleketlere gidiyorsanız pratik oluyor. Ben bu bebeğimde de kullanmaya devam edeceğim ama olumsuz yanlarınıda söylim dedim.

iyi geceler
hepinize içten dualarınız için teşekkür ederiz berkerdemhala hastanede şuanda bi sonuca varılmadı doktor gelmemiş sabahları geliyomuş sanırım kendi doktorunada ulaşamamış yeni bir haber alırsam bildiricem

ben de bir haber var mı diye girdim.canım dualarımız onunla ve lütfen haber alınca bize de haber ver olur mu.allah hiçbirimize evlatlarımızın acısını yaşatmasın,onlara uzun,hayırlı bir ömür versin.dünyaya gelecek olana hiçbirşey olmaz ama işte insan yine de endişeleniyor herşeyden.inşallah yarın güzel haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…