- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.341
bende odayı şimdi yapmak istemiyorum,anneme kalsa bizim adetimizde beşik günü var, o zaman torununa bebek odası yapacakmış, kesinlikle olmaz dedim, Çünkü bebeğimin doğar doğmaz herşeye sahip olmasını istemiyorum, doğar doğmaz herşeye sahip olan çocuk maalesef doyumsuz, şükürsüz oluyor, onlara iyilik yapacağız derken en büyük zararı vermiş oluyoruz, ben inşaAllah bebişim 3-4 yaşına girdiğinde sana oda alacağız dediğimde o heyecanı mutluluğu yaşaşın istiyorum, birlikte gidelim, bakalım alalım, yani hem varlığı hem yokluğu bilsin istiyorum bebişimin, İnşaAllah onu istediğim gibi hayıylı bir evlat olarak yetiştirebilirim
bende odayı şimdi yapmak istemiyorum,anneme kalsa bizim adetimizde beşik günü var, o zaman torununa bebek odası yapacakmış, kesinlikle olmaz dedim, Çünkü bebeğimin doğar doğmaz herşeye sahip olmasını istemiyorum, doğar doğmaz herşeye sahip olan çocuk maalesef doyumsuz, şükürsüz oluyor, onlara iyilik yapacağız derken en büyük zararı vermiş oluyoruz, ben inşaAllah bebişim 3-4 yaşına girdiğinde sana oda alacağız dediğimde o heyecanı mutluluğu yaşaşın istiyorum, birlikte gidelim, bakalım alalım, yani hem varlığı hem yokluğu bilsin istiyorum bebişimin, İnşaAllah onu istediğim gibi hayıylı bir evlat olarak yetiştirebilirim
En kötü gününüz böyle olsun Allah muhabettinizi arttırsın
kızlar o beşiklere bende bayıldım gerçekten, sepet tipi beşikleri de beğeniyorum ama park yatak aldım odamıza. çünkü sık sık seyahat edicez mecburen taşınabilir olması çok işime yarar die düşündüm. gündüzleri odasında yatırıcam, gece park yatağına alıcam die planlıyorum ama bazen bebekler yatak konusunda çok seçici olabiliyormuşyani günde iki kez farklı yatağa alışamıyorlarmış die duydum. inş kızım öyle olmaz
Bende doyumsuzluktan çok şöyle düşündüm bir arkadaşımın oğlu var bunlardan aldı çocuk 2 yaşına gelene kadar kendi odalarında uyudu ve 2 yaşına gelince yarış arabalı oda istiyor ( haklı çokdaha güzel ) ben burayı sevmiyorum diyo çocuk odasında kalmadan oda ellerinde patladı Canım buda bir nevi doyumsuzluk değil mi, çocuk yokluğu bilmediği için elindekinin değerini bilmiyor ve gözü daha güzelinde, halbuki hiç odası olmayıp yeni oda yapılacak olsaydı emin ol o zaman daha farklı olurduçocukların karakterleri bu şekilde oturmaya başlıyor işte...
canım benden sana bi tavsiye.. bebeğin Allahın izniyle doğduğunda onu koltuk kanepe yatak ayırt etmeden heryerde yatır. böylece yatak seçme problemi olmaz.
Bende doyumsuzluktan çok şöyle düşündüm bir arkadaşımın oğlu var bunlardan aldı çocuk 2 yaşına gelene kadar kendi odalarında uyudu ve 2 yaşına gelince yarış arabalı oda istiyor ( haklı çokdaha güzel ) ben burayı sevmiyorum diyo çocuk odasında kalmadan oda ellerinde patladı Canım buda bir nevi doyumsuzluk değil mi, çocuk yokluğu bilmediği için elindekinin değerini bilmiyor ve gözü daha güzelinde, halbuki hiç odası olmayıp yeni oda yapılacak olsaydı emin ol o zaman daha farklı olurduçocukların karakterleri bu şekilde oturmaya başlıyor işte...
tabi haklısın bu konuda hele ilk torunlar çok şımarık oluyomuş
canım ya hakikaten bu tavsiyelere ihtiyacımız var, birde diyorlar ki sakın sessiz ortamda uyutma ya müzik yada tv açık olsun, gürültüyede alışsın diyorlar:44: ama buda beni çok düşündürüyor, çünkü tvlerdeki her konuşmanın, seslerin bebeklerin bilinçaltını olumsuz etkilediğini söylüyorlar:44:canım benden sana bi tavsiye.. bebeğin Allahın izniyle doğduğunda onu koltuk kanepe yatak ayırt etmeden heryerde yatır. böylece yatak seçme problemi olmaz.
ya sorma cnm bu konularda tavsiyelerinize çok ihitiyacım var. yanımda bir büyük olmıycak bebişim doğduğunda. ikimiz başbaşa olucaz. tek başıma nasıl büyütücem onu die bazen korkuyorum. tecrübelerinizden faydalanırım artık..
canım ya hakikaten bu tavsiyelere ihtiyacımız var, birde diyorlar ki sakın sessiz ortamda uyutma ya müzik yada tv açık olsun, gürültüyede alışsın diyorlar:44: ama buda beni çok düşündürüyor, çünkü tvlerdeki her konuşmanın, seslerin bebeklerin bilinçaltını olumsuz etkilediğini söylüyorlar:44:
oncelikle Berkerdem'cim, insallah guzel haberlerle donersin, cok gecmis olsun, bebisini saglikla kucagina alirsin insallah gunu geldiginde...
Pollyannaa ve anneyimben, cocuklariniz masallah cok sekerler, Allah nazarlardan korusun tum yavrucuklari, bu arada benim kizimin adi da Defne :))
Uhde'cim gecmis olsun canim, kendine iyi bak, insallah carcabuk atlatirsin hastaliklari, bebislerini oksa yerime :))
Masiva'cim canim senin adina cok sevindim, pasani saglicakla kucagina almani dilerim canim, masallah....
Turktas'cim canim senin de pasan geliyormus, hayirli olsun, saglikla gelsin insallah...
canım ya çok geçmiş olsun, İnşaAllah dahada iyileşirsinde, bebişinide hayırlısıyla kucağına alırsın ve ileride bu günleri tatlı bir anı olarak anarızherkese merhaba,
haftasonu itibariyle arazi oldum ben :) neler oldu anlatayım...
biliyorsunuz geçen hafta salı gününden beri antibiyotik iğne oluyordum idrar yolu enfeksiyonu için, erken doğum riski taşımaya başlamıştımbugün iğnelerim bitti ve idrar tahlili yaptırdım yok denecek kadar azalmış, iki gün sonra tekrarlarım testi umarım o zaman hiç lökosit çıkmaz.
enfeksiyondan dolayı ufak ufak idrar kaçırma ve çok ciddi yeşil akıntı şikayetim vardı, idrar kaçırmada sona erdi, akıntı içinde bugün doktorum vajinal yıkama yaptı ve birdaha yaptıracağımı hiç zannetmiyorum çığlık çığlığa kaldım, ben ki acı eşiğim çok yüksektir içim mahvolduacılı falan oldu ama yaptırdığımdan beri akıntılarımdan son buldu umarım birdaha hiçbirini yaşamam, iki saatte bir çamaşır değiştirmekten çooook sıkılmıştım artık
3 hafta sonraya ayrıntılı ultrason için KILIÇ AYDINLI'DAN randevu aldım, muayenehanesi nişantaşında ve 300 TL ücreti.
Ayrıca 3'lü test yapılmıştı bugün onunda sonucunu aldım risk çok çok düşük çıktı, sorun yok yani.
Hastaneden sonra Palladium 'da aldım soluğu, yünlü tayt ve ayağımı sıcak tutacak bir spor ayakkabı arayışı içine girdim ama nafile sonuç şimdilik olumsuz
kızımada birsürü şey baktım, arabadan, kıyafete kadar e-bebekten, mothercare'e, zara'dan mark&spencer'a kadar birsürü yere girip çıktım ama hiççç bişe almadım, beğeniyorum ama almaya henüz cesaret edemiyorum, gitmiyor elim birtürlü :) demek ki daha zamanı var , şimdilik ayyy ne güzel demekle yetiniyorum :)
ya sorma cnm bu konularda tavsiyelerinize çok ihitiyacım var. yanımda bir büyük olmıycak bebişim doğduğunda. ikimiz başbaşa olucaz. tek başıma nasıl büyütücem onu die bazen korkuyorum. tecrübelerinizden faydalanırım artık..
canım ya hakikaten bu tavsiyelere ihtiyacımız var, birde diyorlar ki sakın sessiz ortamda uyutma ya müzik yada tv açık olsun, gürültüyede alışsın diyorlar:44: ama buda beni çok düşündürüyor, çünkü tvlerdeki her konuşmanın, seslerin bebeklerin bilinçaltını olumsuz etkilediğini söylüyorlar:44:
iyi geceler
hepinize içten dualarınız için teşekkür ederiz berkerdemhala hastanede şuanda bi sonuca varılmadı doktor gelmemiş sabahları geliyomuş sanırım kendi doktorunada ulaşamamış yeni bir haber alırsam bildiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?