2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın.... nassılsınız ? kızlar benim meme ucumda bazen acaip bi kaşıntı oluyor. sizlerde de böle olan varmı ? geçenlerde kahverengi bi sıvı gelmiş.

Son düzenleme:
günaydın kızlar, bir sorum olacak. benim 15.haftam doldu bugün itibaiyle ve iki gündür burun kanaması var. dolu bir kanama değil ama gece burnumun tıkanmasına ve nefes darlığı çekmeme yetecek kadar. sizde de aynı sorun var mı ya da doktorunuz bu konu ile ilgili neler söyledi acaba, iki hafta var benim doktora gitmeme.

günaydın benim internetten okuduğuma göre bu haftalarda burun tıkanıklığı ve kanama normalmiş . Bende burun tıkanıklığı var ama çok değil kanamayıda sildiğimde farkediyorum ancak. Şimdi havalardan da olabilir tabii sen yinede bir bilene danış.

günaydın herkese iyi sabahlar
burun tıkanıklıgı bende de var. öz.le geceleri zor nefes alıyorum uykumu iyi almama engel oluyo fakat soguk algınlıgı tarzı degil.sanırım hormonlardan oluyormuş. bazen cok hafif kan oluyor fakat yogun bı sekılde akmıyor.

Bende de tıkanıklık ve silince fark ettiğim kanama var. Hamilelikte kan akışı fazla olduğundan, burundaki ince damarlar bazen çatlıyormuş. Normalmiş sanırım, o yüzden ben pekm dert etmedim.

normal kabul ediyoruz yani, teşekkürler:)

Valla internetten araştırınca öyle yazıyor ama aşırı kanama vs gibi bişey olursa o zamamn normal olur mu bilmem. Her zaman herşeyi doktora sorma taraftarıyım:)
Doktoruma gidince unutmazsam sorarım canım, sen gidersen sen de sor

günaydın!!benim 10.haftamdan bu yana burnumda özelliklede akşamları kanama oluyor bildiğimiz kan gibide değil kılcal damar atıyorum sürekli panikle doktora sorduk eşimle doktorum genişleyen kılcar damarlarda kopma oluyor o nedenlede vücut onu burun yoluyla atabiliyor ancak korkulacak birşey yok ama genede sorun devam eder ve seni rahatsız edecek boyuta gelirse kulak-burun-boğaza yönlendirirm demişti.zaman içinde azalma oldu bende ama genede ara ara tekrarlıyor.korkulacak bişey yok allahın izniyle kızlar hamilelikten kaynaklanan bir durum

“Ayak tabanlarımızın yağı emen özel bir yapısı vardır. Bu nedenle eğer tabanınıza örneğin sarmısak sürerseniz yaklaşık 20 dakika sonra tadını ağzınızda alırsınız. Bunu bulan bilim adamları nedenini bilmiyor henüz ama bu etki bize bir tedavi olarak geri dönüyor.

Özellikle çocuklarda (ve tabi büyüklerde) gece uyutmayan şiddetli öksürük durumunda ayak tabanınıza güzelce Vicks merhem sürün ve kalın bir çorap giyin. Beş dakika içinde öksürüğün kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz. Her zaman %100 çalışır ve çocuklara ağır öksürük ilaçları vermekten daha etkilidir.”
ALINTIDIR.

arkadaşlar bilenleriniz vardır muhakkak ama kışın kendini yavaş yavaş göstermeye başladığı şu günlerde bunu paylaşmak istedim. biliyosunuz kızım hasta ve ilk öksürükle başlamıştı ki, hemen o gece tabanlarına viks sürüp çorap giydirdim ve şükürler olsun bi daha öksürmedi. küçük çocuğu olan annelere tavsiye ederim.(2 yaş üstü)
bizler içinde doktora danışmakta fayda var. bugünlerde doktora gidecek arkadaşlardan ricam doktorlarına bu konuyu sormaları. Şimdiden teşekkürler.

günaydın kızlar

bu sabah üçlü test sonuçlarımı almaya gittim. sonuçlar iyi gibiydi ancak bir değer şüpheli çıkmış dr ayrıntılı ultrasona aldı beni. çok korktuk. eşimi daha önce okadar telaşlı hiç görmemiştim. ultrasona girmeyi beklediğim 20dk sanki 20 saat gibiydi. ultrasonda bebeğin normal ve sağlıklı göründüğünü söyledi dr. ikili testim de temizdi, ultrason da iyi çıkınca şuan bişey yok büyük ihtimal dedi.. ikili test üçlüden daha önemliymiş zaten. ama 3 hafta sonra mutlaka kontrole gelmem söylendi. 'birşeye bakıcam' dedi drum ama neye bakıcak onu söylemedi. tabi hala içimi bir kurt kemiriyor..şu an için sağlıklıymış bebeğim ama ne demek oluyor bu yani 3 hafta içinde bişeyler ters gidebilirmi? kalbimi ferah tutmak istiyorum ama elimde değil. madem sağlıklı madem bişey yok nie kontrole çağırdı ki beni? hala elim ayağım titriyor kızlar..

günaydın arkadaşlar
ben de kısmetse mart annesi olucam ancak 3 yaşında bir de oğlum var ve ondan tecrübeyle söylüyorum doktorlar bazen bişeyler söylediğinde bizleri ne kadar endişelendirdiklerinin farkında olmuyorlar. ben de testler normal çıkmasına rağmen doktorun bir sözüne takılıp aylarca endişe içinde beklemiştim çok şükür bir sorunumuz olmadı.
size tavsiyem pek kafanıza takmayın gerçekten ciddi bişey olsa doktorunuz bunu size söylerdi.

esperanzaa benzeri benim başıma geldi. fakat bende ıkıli testten süphelendi 5 hafta sonra geldiginde hatırlatın kalbine detaylı bakcam dedi. bende cok korktm fakat içimi rahat tutmaya calısıyorum. bu yüzden baska bi hekıme daha görunmek istedim. umarım işten sorun cıkmazsa yarına randevumu aldım.
bende ense kalınlıgından suphelendi. burun kemıgı var degeerler sıkıntısız down sendrom rıskı cok düşük fakat yıne de ensesi biraz kalınsa baska anomalı olma ıhtımalıne bakılıyormus.fakat bunları ben bi doktorun tezınden arastırdım.bizim hekım korkutmamak ıcın mı bılemıyorum bizi pek aydınlatmadı.neden kalp dedık herkese bakıyorum ama sıze daha detaylı bakmam gerek dedi. sende neden süphelendi canım?

Çok sağol canım bilgilendirme için:)

Çok sağol canım, bunu aklımıza yazalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…