2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr sağolunn gözümünn önünden bol acılı nar ekşili çiğ köfteler geçiyor
mesai bitsin diye bekliyorumm hammm yapıcamm

canımm ben izmirde yaşıyorum hiç tatlısese rastlamadım
burda kipa marketler var oranın pek güzel oluyor ordan alırım
tabi özellikle satıcıya 40 kere eminsiniz demi et yok diye sorarımm

ESPERANZAA,,,
cnm içini ferah tut inş herşey yolunda ...elinden geldiğince dua et bol bol...
BERKERDEM,,,
inş durumun düzelmiştir cnm aklımız hep sende inş güzel haberlerle dönceksin ....

kızlar ....
yarın benimde 3lü testim yapılcak ...dualarınızı eksik etmeyin bizden teyzeleri....

olmaz bende yedim valla etsiz çiğ köfte feci halde değil ama yinede canım çekti bende etsiz çiğ köfte yedim sonuçta içinde bulgur - patates baharat var ... içinde kalmasın ye bence afiyet bal şeker olsun sonra mazallah bi yerin şişer olanlar varmış canının çektiğini ye diyolar bana ama ben hiç aşermiyorum :2: :2::2:

anladım canım ozaman sende iyice sorarsın.bizim halimizde çok komikti eşimle görülmeye değer yani:))bir eşim bir ben çiyköfteci adamcağız hazırlarken eminsiniz demi et yok içinde demi adam kafasını kaldırıp bir eşime cevap veriyor 2 dk sonra ben bak yemin et diycem ama olmayacak içinde et yok demi:))adam artık bizi doğrayacaktı içine et diye ablaaaaa bunun içinde et yoooogggg yokta değil( kayseride şive farklı hala alışamadım):)))ben yapıyom yaaaaaa abla oldumu dedi ..zaten gözüne ogünden sonra ben daha gözükmedim ne olur olmaz diye.ben arabada bekliyorum eşim alıyor artık:))

Bende izmirliyim gerçi şimdi istanbulda yaşıyorum ama sana bi yer tarif edeyim o zaman denk gelirsen ordan ye inanılmaz güzel çiğ köftesi hatay caddesinde askeri hastaneye gelmeden önce tefal mağazası var cadde üzerinde hemen onun yanında ara var içeriye doğru çiğ köftecinin dükkanı tavsiye ederim.

tşk ederim cnm
canim tebrik ederim, saglikla kucagina alman dilegiyle

bu arada kizlar da epey bi artis var, hayirlisiyla gelsin butun bebisler
tşk

merhabalr
ben berkerdm nickli bedriyenin kardeşiyim ablamı hastaneye kadırdılar kanaması var dua edermisiniz ona
doktor bir sorun yok ama düşük tehlikesi var demiş tam konuşamadık hastanede haber vericem size gene
allah acil şifalar versinn

sağolun güzel gebişlerrr yiyelimm hep beraber

sen kayseridemisin cnm

hadi bakalım canım RANA'mızdan güzel haberler getireceksin bize ben inanıyorum

Arkadaşlar dün doktoruma gittiğimde kan ve idrar tahlilleri de vermiştim, sonuçları bugün çıktı,Teyzem sonuçları alıp doktoruma göstermiş ve bende de idrar yollarında iltihap çıktı, ama sanırım bendeki başlangıcı olmalı ki Monural Saşe diye tek içimlik bir ilaç vermiş, anlaşılan o ki hamilelikte normaldekinin iki hatta üç katı dikkat etmemiz lazım kendimize:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…