- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.401
aynı şekilde bende çiyköfteye aşerdim canım sen gibi eşimle çok araştırdık ve tatlıses ç.köfte yi bulduk öneririm içinde et yok ve et tadını yakalamk için ceviz koyuyorlarmış nasıl lezetli oluyor tavsiye ederim:))
arkadaşlarr yaaa ben feci çiğ köfte aşeriyorumm
ama doktorumm bu tür şeler yasak dedi kesinlikle yeme dedi
ama rüyalarıma giriyor duramıyorum ne yapsamki :97:
etsiz çiğ köftenin zararı olmaz diye dünüyorummm
sizce ne yapmalıyımm
canımm ben izmirde yaşıyorum hiç tatlısese rastlamadım
burda kipa marketler var oranın pek güzel oluyor ordan alırım
tabi özellikle satıcıya 40 kere eminsiniz demi et yok diye sorarımm
örgü ipi fln satan yerlerde ne diyorlar tuhafiye mi?işte oralarda örgü dergileri de var cnm kolay modelleri seçebilirsin yada netten bulabilirsin ama ben pek anlamadığım için örgüden yardımcı olamayacağım bu arada gözün aydın kızın oluyormuş ay çok harika şeyler var bebekler için yaaa marks and spencer ın bebek bölümünde de indirim vardı gerçi çoğu yazlık ama kışlıklar da uygun aslında ben alıcam bir kaç tane tulum fln..guess ve massimo dutti de de var bebek bölümü kızlar bir de premamanın güzel ürünleri var ama o bursa da yok galiba artık(
tşkcanim tebrik ederim, saglikla kucagina alman dilegiyle
bu arada kizlar da epey bi artis var, hayirlisiyla gelsin butun bebisler
günaydın arkadaşlarrrr
sabahın nurunda uyandım kargalarla
dünün heyecanı var hala üzerimde..ankaradayım ve dün kontrole geldim..doktorum uzun süre ayrıntılı olarak bebeğimi gösterdi..13 haftalık olmuşuz.. ve herşey yolunda çok şükür..uzun süre uyuyan yavruşumuzu dürterek uyandırdık,sonrasında çok hareketliydi maşallah..hıçkırık tuttu ve babasıyla kahkahalar attık hıçkırık sonrası geri zıplama hareketi görülmeye değerdi...doktorumuz cinsiyeti şimdi mi öğrenmek istersiniz sonra mı dediğinde eşimle bakakaldık,önce sağlıkla ilgili bilgileri almak istedik..sonra ben bir ara erkeğe benzettim erkek mi dedim heyecanla,hayırrrr dedi...evet bir kızımız daha geliyor teyzeleri...erken bir haftada öğrendik..doktorumuz bu haftalarda öğrenilir mi falan denir dedi,ama görürüz dedi ayrıntılı bilgi verdi...çok şükür ense kalınlığı çok normal..2li test için kanımı da verdik muhtemelen yarın sonuçları alıcaz,inşallah o da iyi çıkar...tetenaz aşısını ben de sordum arkadaşlar..ben yapılmasından yanayım olağan dışı bir duruma karşı doğum koşulları değişirse sağlıksızlaşırsa,yani en kötüyü düşünerek yapılmasından yanayım dedi..yaptırmayı düşünüyorum bunun üzerine...
hayırlısıyla hepimiz sağlıklıca kavuşalım yavruşlarımıza
allah acil şifalar versinnmerhabalr
ben berkerdm nickli bedriyenin kardeşiyim ablamı hastaneye kadırdılar kanaması var dua edermisiniz ona
doktor bir sorun yok ama düşük tehlikesi var demiş tam konuşamadık hastanede haber vericem size gene
çok tatlı kızın var cnm maşaallah
Eki Görüntüle 263309 Eki Görüntüle 263310 Eki Görüntüle 263311
kızlar buda benım prensımm arda pasa :)) kucuk abı olucak ınsalalh
masiva kullanışlı bişeye benziyo. gönlüne göre bişi bulursun inş.
Eki Görüntüle 263408 bnm gönlüm hep bu tarzda bişeyden yanaydı bundan alcam siparişini verdim ama bekliyoruz şimdi cinsiyeti netleştirelim ona göre dizayn etcekler...dışı bu resmdekinin aynısı. ayy düşünüyorumda bnm kuzucuğum yatcak içinde çok hycanlanıyorum....
çok güzelmiş
arkadaşlarr yaaa ben feci çiğ köfte aşeriyorumm
ama doktorumm bu tür şeler yasak dedi kesinlikle yeme dedi
ama rüyalarıma giriyor duramıyorum ne yapsamki :97:
etsiz çiğ köftenin zararı olmaz diye dünüyorummm
sizce ne yapmalıyımm
bana yeme dedi ama ben etsiz yedim bi zararı olaağını sanmıyorum çiğ et yeme dedi zaten bana çiğköfte vs
olmaz bende yedim valla etsiz çiğ köfte feci halde değil ama yinede canım çekti bende etsiz çiğ köfte yedim sonuçta içinde bulgur - patates baharat var ... içinde kalmasın ye bence afiyet bal şeker olsun sonra mazallah bi yerin şişer olanlar varmış canının çektiğini ye diyolar bana ama ben hiç aşermiyorum :2: :2::2:
anladım canım ozaman sende iyice sorarsın.bizim halimizde çok komikti eşimle görülmeye değer yani:))bir eşim bir ben çiyköfteci adamcağız hazırlarken eminsiniz demi et yok içinde demi adam kafasını kaldırıp bir eşime cevap veriyor 2 dk sonra ben bak yemin et diycem ama olmayacak içinde et yok demi:))adam artık bizi doğrayacaktı içine et diye ablaaaaa bunun içinde et yoooogggg yokta değil( kayseride şive farklı hala alışamadım):)))ben yapıyom yaaaaaa abla oldumu dedi ..zaten gözüne ogünden sonra ben daha gözükmedim ne olur olmaz diye.ben arabada bekliyorum eşim alıyor artık:))
anladım canım ozaman sende iyice sorarsın.bizim halimizde çok komikti eşimle görülmeye değer yani:))bir eşim bir ben çiyköfteci adamcağız hazırlarken eminsiniz demi et yok içinde demi adam kafasını kaldırıp bir eşime cevap veriyor 2 dk sonra ben bak yemin et diycem ama olmayacak içinde et yok demi:))adam artık bizi doğrayacaktı içine et diye ablaaaaa bunun içinde et yoooogggg yokta değil( kayseride şive farklı hala alışamadım):)))ben yapıyom yaaaaaa abla oldumu dedi ..zaten gözüne ogünden sonra ben daha gözükmedim ne olur olmaz diye.ben arabada bekliyorum eşim alıyor artık:))
ESPERANZAA,,,
cnm içini ferah tut inş herşey yolunda ...elinden geldiğince dua et bol bol...
BERKERDEM,,,
inş durumun düzelmiştir cnm aklımız hep sende inş güzel haberlerle dönceksin ....
kızlar ....
yarın benimde 3lü testim yapılcak ...dualarınızı eksik etmeyin bizden teyzeleri....
sen kayseridemisin cnm
evet canım kayseri'de oturuyorum.sendemi kayserilisin yoksa
kayserli değilim ama kayserideyimm
hadi bakalım canım RANA'mızdan güzel haberler getireceksin bize ben inanıyorum
bende aslen karedenizliyim safranbolu'dan kayseriye evlenince taşındım canım sevindim bir kayserili daha bulduğuma:))
bende evlenine kayserye geldim bende sevindim valla
hangi hastaneye gidiyorsun canım doktorun kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?