2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

vaaay bayıldıım bu bilgiye bilmiyodum hemen deniyim.
bu arada esperanza merak etme ana organlar oluştu öenmli bi şey olacağını sanmıyorum.sen yüreğini ferah tut

cevap yazan arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. umarım 3 hafta snra yine sağlıklı çıkar bebişim

şüphelendiği şeyin ne olduğunu söylemedi cnm. sadece bebek şuan sağlıklı görünüyor ama bişeye bakıcam 3 hafta sonra mutlaka gel dedi. aklıma takılan da bu zaten. neye bakıcak die merakta kaldım

eee banada drum 26 ekimde gel detaylı ultrason yapılcak çok önemli omurgasına bakıcam dedi.öle drun her dediğini kafana takma.bebeğinide strese sokma

sen gönlünü ferah tut kötü şeyler düşünüp kötüyü çağırma bişey çıkmaz Allahın izniyle bebişinde dua et

eee banada drum 26 ekimde gel detaylı ultrason yapılcak çok önemli omurgasına bakıcam dedi.öle drun her dediğini kafana takma.bebeğinide strese sokma

normalde ayrıntılı ultrason 2-3 hafta sonra yapılıcaktı bana ama üçlü testte bir değerim şüpheli çıktı yani hafif yüksekti. 1/250 olması gerekirken 1/275 çıktı onun için apar topar ayrıntılı ultrasona aldılar beni. ultrasonda sağlıklı göründüğünü söyledi ama kesin diyebilmesi için 3 hafta sonra bişeye daha bakması gerekicekmiş çok önemliymiş. olmazsa amniosentez yapılıcakmış, çok korktum onun için

Sen içini ferah tutmaya çalış canım,inş.hiç bişey olmaz.Bebişini de kendini de üzmemeye çalış.....

cnm bencede kalbini ferah tut , inşallah bişeyciği yoktur annesi onu özlemesin diye kendini göstermek istiyodur.

Esperenzaaaa tatlım telaşlanma omurgasını aslında normal ultrasonda da görüolar ama ayrıntılı ultrason 20-23. haftalar arasında yapıldığı için bebiş şimdi çok küçük o yüzden öle demiştir. ben geçen hafta neler yaşadım ama eyüp ekici içimi çok rahatlattı o yüzden biraz zor ama hemen panik yapma dua et bol bol

mrb cnm bence dr 3 hafta sonra detaylı usg için gel demiştir bende 2 hafta sonra detaylı usg için gidicem ama bu ttestlerde sorun olduğu için dedğil genelde 19 ile 20 hafta arası yapılıyormuş bütün hamilelere beni bir dr telaşlandırmıştı 2 li tahlilimde sorun cıkmadı bebeğimde 2 muaynede uyumuştu oynadığınıı görmemiştik neyse başka dr gittim ablamın zoruyla bana şüpheli şüpheli bebeğim oynadığı halde 3 test yaptır mutlaka diye ısrar etti hemen soluğu kendi dr aldım ayrıca bana kasılmaların var bile dedi düşün kendi dr inceledi ve ne kasılma nede anormal bir durum olmadığını söyledi ayrıca 4lü testimde yapıldı ve bir sorun cıkmadı biliyorum insan cok endişeleniyor ama sakin ol ben öyle yapmıştım....

slm kıslar doktordan geldim
maalesef cinsiyetini öğrenemedim, 8 gün geri kalmış sata göre
3lü test için kan verdim perşembe sonucu çıkar dedi ama ben pazartesi gitcem
çünkü: oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyoz pazartesi cerraha gitcez hastaneye bidaha gitgel olmasın uzak yaa
pazartesi bakalım inşallah bişe çıkmaz

esperanzaa üzüldüm sen canını sıkma içini ferah tut
anlatmıştım oğlumda risk yüksekti amniyosentez yaptırmadım ayrıntılı ultrasonda iyice bakıldı ense kalınlığı şüpheliydi
oğlum çok şükür sağlıklı ve birsürü de benzer yazı okudum bu yüzden bu teste güvenmiyorum hiiçç

selam kızlar,umarım herkes iyidir ve berkerdem de güzel haberler alırız bugün
canım ben haftasonu kontroldeydim bu dönemlerde olabilecek sıkıntılardan bahsetti doktor,bu saydıklarının hepsi olabilecek normal şeylermiş..diş eti kanaması,ara ara karına ağrı saplanması da dahil buna

canım benim sen içini ferah tut.bir şey çıkmayacak Allah ın izni ile.. sadece detaylı incelemek istemiştir.. bu dönemlerde usg daha detaylı yapılması gerekiyormus zaten.. eski den sadece kalp atşına ritmine kesesine suyuna bakılırdı..şimdi ise tüm organları gelişmekte o yüzden detaylı bakacakır .. anladın mı canım??

bu arada senin bahsettiğin rakamlar bana biraz yanlış yorumlamıssın gibime geldi.. kesin bir bilgim yok ama riskin 1/275 çıkması, 1/250 çıkmasından daha düşük risk olduğunu gösterir.. yani alltaki sayı (=payda) arttıkça riskin azalmış demektir...

teşekkür ederim paylaştığın için. dişlerimi geçtim zaten.. ben bir vampir gibiyim bu aralar:)

hasta olan arkadaşlar çok güzel doğal bir reçete vereyim size, kesinlikle gribe birebir (k.validemin tarifi)

ıhlamur
zencefil (1-2 tutam)
1 adet portakal suyu ve kabugu (soyulmus olarak)
limon suyu (çok az) ve kabugu (soyulmus olarak)
elma dilim kabuguyla
2 tatlı kaşık kırmızı pul biber
karabiber (biraz)
nane (varsa taze yoksa kuruda olur)
bunları kanatın süzüp için, afiyet olsun:)

sonra içerken damak tadınıza göre bal ilave edersiniz, bunu içer içmez ter atmaya başlayacaksınız..

Son düzenleme:
canım yaa çpk sağol, bunu hemen deneyeceğim, cumadan beri hala iyileşemedim

arkadaşlarr yaaa ben feci çiğ köfte aşeriyorumm
ama doktorumm bu tür şeler yasak dedi kesinlikle yeme dedi
ama rüyalarıma giriyor duramıyorum ne yapsamki :97:
etsiz çiğ köftenin zararı olmaz diye dünüyorummm
sizce ne yapmalıyımm

canım yaa çpk sağol, bunu hemen deneyeceğim, cumadan beri hala iyileşemedim

bende kışın yaptığım ıhlamurun tarifini vereyim isteyenler bunuda deneyebilir

Ihlamur (Çiçekleri olursa daha iyi)
1 adet zencefil
1 adet zerdeçal
1 tane kabuk tarçın
bir kaç tane karanfil
limon ve balda ekleyince çok güzel oluyo
(tavsiyem zencefil ve zerdeçalı toz olarak koymayın görüntüsü çok kötü oluyo)

cnm etsiz çiğköftenin hiç bi zararı yok...
için rahat olsun ...bol bol ye..
bende genelde çiğköfteye aşeriyorum ve yiyorum...
içinde ince bulgur salça baharat war sonuçta çiğ et yok...

etsiz yiyebilirsin sanıyorum ben nerdeyse her hafta yiyorum ben de ona acayip aşerdim bu gebelikte..

kızlar berkerkem in kanaması olmuş galiba inşallah bir sorun yoktur iyileşip çıkar gelir bir an önce..

benim çok uykum var kızım da tutturmuş dışarı çıkalım bana mayo al simit al diye sayıklıyor..ne yapacağımı şaşırdım benim k.çımı kaldıracak halim yok offf offf

aynı şekilde bende çiyköfteye aşerdim canım sen gibi eşimle çok araştırdık ve tatlıses ç.köfte yi bulduk öneririm içinde et yok ve et tadını yakalamk için ceviz koyuyorlarmış nasıl lezetli oluyor tavsiye ederim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…