- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.541
slm kızlar,
bugün farklı bir hastanede konusunda oldukça iyi bir dra daha gittik, tekrar ayrıntılı usg çekildi ve bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu öğrendk. korkulacak bişey olmadığını herşeyin yolunda olduunu söyledi drumuz. testlerde bazen böyle sonuçlar çıkabiliyormuş bu kaydadeğer bişey değildir dedi, tabiki yaşınız 35in üstünde değilse. içimiz rahatladı, derin bir ohhh çektik. dün gecemiz çok kötü geçti ama, eşim de ben de uyuyamadık sabaha kadar. neyse Allah bi daha yaşatmasın. eşim de saolsun çok gevşek ağızlı olduğu için dün olanlardan bahsetmiş birinin yanında. bu şekilde ailesinin de kulağına gelmiş. annesi sabah biz evden çıkarken geldi ve demediğini bırakmadı eşime. nie haberi yokmumuş die, sanki ilgilendiği var. iice sinirlerim gerildi, sanki tartışma sırası. o an zaten ne kadar üzgün ve gerginiz yani. bide ona sinir olduk.
berkerdem cnm sana da çok geçmiş olsun
Sevgili berkerdem çok geçmiş olsun. Allahın izniyle bebeğin senden ayrılmayacak...
Bol bol dinlen canım. kendini üzme...
aaa sen artık gerilme ve stres hakkını doldurdun bundan sonra kafana hiçbişey takmıyacaksın...
valla duymak istemiyoruz... bebeğinin sağlıklı olmasınıa çok sevindim canım. zaten sana boşuna panik yapma demiştik.
duaların bebeğinle olsun...
Herkese günaydın :)
Valla ben aslanım ama kimse benim aslan olduğuma inanmıyordu, herkes balık diye düşünüyordu, bir arkadaşım burçlarıma ayrıntılı baktı, burcum aslan, yükselenim yengeç, ay burcum balık çıktı,
Duyguları ay burcu yönetirmiş, ve aslan burcu çok duygusal olmazmış, ben çok duygusal olduumdan kimse aslan olduğuma inanamıyordu, ay burcum balık olunca anlaşıldı niye duygusal olduğum
kızlar, ayrıntılı ultrason için randevu almaya başladınız mı? hangi doktorları seçiyor istanbuldaki gebeşler :)
ne güzel birde memleketlimi buldum sende karabükte değilsin sanırım demi canım memnun oldum tanıştığıma
arkadaşlar, hani geçen ay GOSBEBEĞİM bize bi yere üye oldum cinsiyet tahminlerine bakıyorum demişti de çoğumuz baktırmıştık... ee şimdi cinsiyetler öğrenildi çoğunlukla... tutanlar,tutmayanlar...
benim tutmadı mesela. tutmasını isterdim çünkü erkek demişti. Ama Rabbime şükürler olsun bana bi kız daha nasip ediyor hayırlısıyla.
Ayrıca çin takvimi de tutmadı benim.
slm kızlar,
bugün farklı bir hastanede konusunda oldukça iyi bir dra daha gittik, tekrar ayrıntılı usg çekildi ve bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu öğrendk. korkulacak bişey olmadığını herşeyin yolunda olduunu söyledi drumuz. testlerde bazen böyle sonuçlar çıkabiliyormuş bu kaydadeğer bişey değildir dedi, tabiki yaşınız 35in üstünde değilse. içimiz rahatladı, derin bir ohhh çektik. dün gecemiz çok kötü geçti ama, eşim de ben de uyuyamadık sabaha kadar. neyse Allah bi daha yaşatmasın. eşim de saolsun çok gevşek ağızlı olduğu için dün olanlardan bahsetmiş birinin yanında. bu şekilde ailesinin de kulağına gelmiş. annesi sabah biz evden çıkarken geldi ve demediğini bırakmadı eşime. nie haberi yokmumuş die, sanki ilgilendiği var. iice sinirlerim gerildi, sanki tartışma sırası. o an zaten ne kadar üzgün ve gerginiz yani. bide ona sinir olduk.
berkerdem cnm sana da çok geçmiş olsun
merhaba hanımlar yeni üyeyim =) 16 haftalık hamileyim doktor önce erkeğe benziyor dedi eşim havalara uçtu ama sonra cinsiyeti kesin kız dendi eşim biraz buruk :))))
evet iş gereği izmir deyiz. ben de memnun oldum tanıştığıma.
Berkerdem şükür kanamayı atlatmışsın inşallah tehlike tamamen ortadan kalkar içini ferah tut inşallah hiçbir şey olmayacak bebeğine geçmiş olsun canım.
biz iyiyiz sen nasılsın okullar açıldı görüşemez olduk öğrencilerin çok yoruyo mu seni
evet arkadaşlar az önce doktordan geldik.
ve erkek anneleri yer açın birrprensessssssssssssssssssss daha geliyor.
Allahıma şükürler olsun ki kız olmasını çok istemiştim yarabbim gönlüme göre verdi
hamile kaldığımdan beri ismini bile düşünmüştüm kız olacak diye "BURÇE" koycaz inşallah.
Canım kızım benim aşkım biriciğim
şimdiden babişkon beni de katıyor araya iki cadıyla ben napacam diyor
sağol canım kanamam tamamen kesildi 2 gün sürmedi bile şimdi progestan alıyorum malesef yatçakmışım kendi dr yarın gitçem bide o bakçak ne sölicek tahmin edemiyorum bile kist vardı acaba ondanmı oldu bilmiyorum benim şansıma dr hastaneden ayrıldı oyüzden ben yatarken pek yardımı olmadı inşallah iyidir ikinci kayıp yaşamak istemiyorum
sağol canım kanamam tamamen kesildi 2 gün sürmedi bile şimdi progestan alıyorum malesef yatçakmışım kendi dr yarın gitçem bide o bakçak ne sölicek tahmin edemiyorum bile kist vardı acaba ondanmı oldu bilmiyorum benim şansıma dr hastaneden ayrıldı oyüzden ben yatarken pek yardımı olmadı inşallah iyidir ikinci kayıp yaşamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?