2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sevgili berkerdem çok geçmiş olsun. Allahın izniyle bebeğin senden ayrılmayacak...
Bol bol dinlen canım. kendini üzme...

aaa sen artık gerilme ve stres hakkını doldurdun bundan sonra kafana hiçbişey takmıyacaksın...
valla duymak istemiyoruz... bebeğinin sağlıklı olmasınıa çok sevindim canım. zaten sana boşuna panik yapma demiştik.
duaların bebeğinle olsun...

teşekkür ederim cnm. bugün dr da stres olmamamı söyledi. ama inanki hayatta yaşamadığım kadar stresi ben hamileliğimn başından beri yaşamaktayım. artık huzura ihtiyacım var gerçekten. dün dr bizi baya panikletti. neyse ki bugün içimiz rahat. inşallah yaşadığımz son olumszluk bu olur

benim de burcum aslan yükselenim yengeç :) ay burcumu bilmiyorum ama...

kızlar, ayrıntılı ultrason için randevu almaya başladınız mı? hangi doktorları seçiyor istanbuldaki gebeşler :)

benim dr.um 2. düzey ultrason istedi. ayrıntılı 4 boyutlu mu oluyor? eğer öyleyse benden onu istemiycek heralde çünkü 2. düzey 20. haftadan itibaren yapılıyormuş 4d de öyle galiba bilgisi olan var mı?

Kızlar yaa ben ultrasonda bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı:) Ama arkasını dönmüştü yani tamamen sırtı dönüktü bize. doktorum herşeyi normal dedi. Cinsiyetini göremedik. Önünü bize ne zaman döner acaba. bide ben 2li testi sordum dr.a. "for what?" dedi hemen şaşırdı çünkü aldırmayı düşünenler yaptırıyomuş burda. ben de türkiyede bu standart olarak yapılıyor dedim. ama o gerek yok dedi. bizim test kaldı yani:/

Şaka maka 4 ay olduk yaa hihohoyt ben daha vücuduma hiç yağ losyon falan sürmedim. kaşınmıyorum da. karnım çıktı ama öyle gergin değil heralde ondan çatlamıyo daha. ama sürmem lazım, çatlayınca olmuyo bu işler.

Merhaba kızlar kontrolden geliyorum tecrübeli bir hekime gorundum ve cok sağlıklı olduğunu söyledi. Diğer doktorum kalbinden suphelenmist. Ikili test sonucumu da cok iyi buldu.
Ve cinsiyetimiz netleşti kızım olacakmış :) prensesimiz olacak bizimde. Ilk bebegimin kız olmasını cok istiyordum fakat herkes oğlun olacak senin diyordu bende acaba erkek mi diye düşünmeye başlamıştım ki bugun netleşti :) ekin'im gelecek adıni dahi duunmustum

Çin takviminde çindeki yaşını bilmen gerekiyormuş canım onların yılı mı ne farklıymış arkadaş öyle dedi onun görümcesi biliyormuş ona göre hesaplamış erkek olmuş bilmem tesadüf bilmem doğru. Şans yüzde elli sonuçta

Canım çok sevindim inşallah bundan sonra hiç sorun yaşamazsın. Allah bebeklerimizi korusun

merhaba hanımlar yeni üyeyim =) 16 haftalık hamileyim doktor önce erkeğe benziyor dedi eşim havalara uçtu ama sonra cinsiyeti kesin kız dendi eşim biraz buruk :))))

canım hoşgeldin. ne zaman erkeğe benziyor dedi ne zaman kız dedi? bana da 12. haftamı doldurduğumda bir dr. erkek demişti. 15+4 te kendi dr.um büyük ihtimal kız dedi şimdi bir sonraki randevuyu bekliyorum ama artık kız olsduğunu düşünüyorum. ilk dr. kesin konuşmasaydı hiç şüphem olmazdı da çok kesin konuşmuştu.

Berkerdem şükür kanamayı atlatmışsın inşallah tehlike tamamen ortadan kalkar içini ferah tut inşallah hiçbir şey olmayacak bebeğine geçmiş olsun canım.

İkili test sonucunun devlet hastanesinde ne kadar sürede çıktığını bilen var mı?
Birde 13.haftanın içinde cinsiyet belli olur mu?

Berkerdem cok geçmiş olsun Bol Bol dinlen ve hep iyiyi dusun canim.
Esperanza sana da geçmiş olsun. Bebisin sağlıklıymis yaşadığın stresi unutmaya bak canim

Berkerdem şükür kanamayı atlatmışsın inşallah tehlike tamamen ortadan kalkar içini ferah tut inşallah hiçbir şey olmayacak bebeğine geçmiş olsun canım.

sağol canım kanamam tamamen kesildi 2 gün sürmedi bile şimdi progestan alıyorum malesef yatçakmışım kendi dr yarın gitçem bide o bakçak ne sölicek tahmin edemiyorum bile kist vardı acaba ondanmı oldu bilmiyorum benim şansıma dr hastaneden ayrıldı oyüzden ben yatarken pek yardımı olmadı inşallah iyidir ikinci kayıp yaşamak istemiyorum

biz iyiyiz sen nasılsın okullar açıldı görüşemez olduk öğrencilerin çok yoruyo mu seni

Evet cnm ya çok erken kalkıyorum gelinde evişi biraz uyku yemek akşam oluyor ama çok şükür işim var ama sizleride çok özlüyorum

Oleyyyyy prensesime arkadaş geliyor maşşallah kuzuna yerim ben onu

canım çoooooook geçmiş olsun Rabbim bebeğini sana ve eşine bağışlasın çok sevindim iyi olmana

Kistten olabilir belki ama hastanedekiler hiç mi bir şey demedi? Umarım Özer Bey daha açıklayıcı olur da için rahatlar yarın haber verirsin merak ettik iki gün seni.
Bu arada Özer Bey'in emekli olacağını duymuştum devam mı edecekmiş muayenehanede. Benimki de istifa etti hastaneden karar veremedik henüz Doruk ya da Medikabilde 1600 tl istiyor doğuma her şey dahil. Hastaneyi istersen oradaki arkadaşlar yardımcı olur dedi ama ne kadar ilgilenirler o da ayrı konu. Baharda bir doktor deneyip haftaya karar vereceğim. Sen ne yapacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…