2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim de kist vardı ama doktor son gittiğimde göremedi kisti gitmiş dedi seninki görünüyomu

benim kistim yeni hamile kaldığımda 5 cm şimdi 4 cm çıktı göründü yani ama yarın özelden gitçem kendi dr ne dicek bakalım

canım kistin eriyip gitsin, bebişinde sana sımsıkı tutunsun inşallah.
benim yengemin evlendiğinde 9 cmlik kisti vardı ilaçlarla 6cme düşürdüler sonra hamile kal dedi doktor, kaldı kist mist kalmadı:)

canım benim yat yatabildiğin kadar herşey bebeğimiz için değil mi ne olcak ki yeter ki bebeğimiz iyi olsun allah ım sana da ona da uzun birlikte ve mutlu bi ömür versin bu da senin durumunu okuyup dua etmeden geçen yoktur canım çok iyi bak bebişine

benim dr.um 2. düzey ultrason istedi. ayrıntılı 4 boyutlu mu oluyor? eğer öyleyse benden onu istemiycek heralde çünkü 2. düzey 20. haftadan itibaren yapılıyormuş 4d de öyle galiba bilgisi olan var mı?

canım, renkli ultrason, doppler, dobbler, dört boyutlu ultrason, büyük ultrason, ayrıntılı ultrason, 2. düzey ayrıntılı ultrason hepsi aynı şey demek, genelde 18-22. haftalar arasında uygulanıyor.

ikinci gebeliğini yaşayan arkadaşlar bebişin hareketlerini hissediyormusunuz
ben bir haftadır hissediyorum
doktorumun dediğine göre bebiş bugün 14+1 günlük acaba yanılıyormuyum diye çok düşündüm
ama kesinlikle yanılmadığıma eminimm

hepiniz benim için dualar etmişsiniz kızlar bana çok moral oldu ama ben yinede fazla umutlanmak istemiyorum hayırlısı artık sonuçta düşük riski var genelde ilk üç ay tehlikeli olur ama benim ilk üç ayım rahat geçiyo herşey güzel gidiyo ne oluyosa 4 aya girince tehlike çıkıyo napçamı bilemedim artık

Canım sakın senin rahminde perde falan olmasın. Bebek büyüdükçe yeri daralıyosa falan.
Benim rahim filminde çıkmıştı perde, doktor dedi düşük yapma ihtimalin çok yüksek diye.
Çünkü bebek büyüdükçe sığmıyomuş.
Bu arada bende hamile kaldığımda kist vardı. 6,5 santim. En son gittiğimde 4 cm olmuştu. Bakalım bu ay ne diyecek doktor?
Umarım senin için herşey yolunda gider canım.

kkBebekkk erkektir,eğer;
-Erken gebelikte sabah bulantıları yoksa
-Bebeğin kalp atım hızı dakikada 140’ın altındaysa
-Karnınız sivri ise
-Karnınız basketbol topu gibi üst tarafta şişmiş ve büyümüşse
-Meme ucunuz karardıysa
-Bebeği aşağıda taşıyorsanız
-Tuzlu yada ekşi gıdaları canınız çekiyorsa-Et,süt, peynir gibi proteinli gıdaları yemek istiyorsanız
-Gebelik öncesine kıyasla ayaklarınız üşüyorsa
-Gebelikte bacaklarınızdaki kıllar hızla uzuyorsa
-Elleriniz kuruyorsa
-Uyuduğunuzda yastığınız kuzeye yönleniyorsa
-Eşiniz de sizinle birlikte kilo alıyorsa
-Gebelik size güzellik katmışsa
-İdrarınız açık sarı çıkıyorsa
-Burnunuz uzayıp genişliyorsa
-Nikah yüzüğünüzü karnınızın üstünde asılı tuttuğunuz zaman dairevi hareket çiziyorsa
-Baş ağrısı çekiyorsanız.

kkBebek kızdır,eğer;
-Erken gebelikte sabah bulantıları çekiyorsanız
-Bebeğin kalp atım hızı en az dakikada 140 ise
-Kiloyu kalça ve baseninize alıyorsanız
-Sol meme sağ memeden daha büyükse
-Bebeği yukarıda taşıyorsanız
-Karnınız karpuza benziyorsa
-Tatlılara düşkünseniz
-Canınız meyve çekiyorsa
-Portakal suyunu seviyorsanız
-Çirkinleştiyseniz,eskisi gibi iyi görünmüyorsanız
-Yüzünüzde sivilceler çıkıyorsa
-Ekmeğin kabuğunu yemek istemiyorsanız
-Memeleriniz büyümüşse
-Uyurken yastığınızkk güneye yönleniyorsa
-İdrarınız koyu sarı renkte ise
-Nikah yüzüğünüzü karnınızın üstünde asılı tuttuğunuz zaman bir yandan diğer yana doğru hareket ediyorsa
-Gün ışığında saçlarınız kırmızı görünüyorsakk kkkk

kızlarrrrr benim mide bulantılarım kesildi sizde durum nasıl?bu ayda kesilmesi normal dimi endişeleniyorum problem var mı die?:97::97::97::97::97::97::97::97:

Mide bulantilarimizin azalması normal. Benimde bir iki haftadır tamamen gecti sayılır.öncesinde de cok aşırı değildi fakat yemek yaparken ya da kokulu bir ortamda kotu oluyordu.

Pollyanna bu arada bende cinsiyetini ogrendim. Kızım olacak.melegim olacak. Listeye ekler misin canim ?

benim kistim yeni hamile kaldığımda 5 cm şimdi 4 cm çıktı göründü yani ama yarın özelden gitçem kendi dr ne dicek bakalım

Çok geçmiş olsun giremedim kaç gündür.Umarım en kısa zamanda kavuşursun sağlığına.
Cinsiyeti belli olan annecikler artık rahat rahat alışveriş moduna girebilirler darısı bizim başımıza:)

sağol canım ....işte en ufak bi değişiklikte insan panik oluyo inşallah sağlıkla atlatırız bu 9 ayı

Canlar merhaba bizim doktorumuz bbebegimizin cinsiyetine sanki kiz gibi dedi dun, kesin degil soylememisim gibi farzedin dedi ama ben sizinle paylasmadan duramadim.

Günaydın arkadaşlar:)
Ben en son 15 eylül de gittim dr a ve bana 1.5 ay sonra gel dedi bana 1.5 ay ara biraz uzun geldi sizce de öyle mi içime şüphe düştü acaba dr umu değiştirsem mi? doktorlarınız sizi ne sıklıkta çağırıyor bilgi verirseniz sevinirim

canım özer bey emekli olcakmı bilmiyorum muayenehaneye devam etçekmiş çünkü yeni taşındı büyük ve lüks biyer hastaneden ayrılmış o yüzden ben hastanede yatarken hiç yardımcı olmadı hastanedeki dr bana hiç ilaç vermediler dr sordum 3 ayını geçti için vermiyoruz dedi önceki hamilelimde 4 5 aylıkken yatmıştım serum takıldı progestan verildi şimdi niye böyle oldu anlamıyorum ben özel hastaneye gitme imkanım yok o yüzden sigortaya gidiyorum zübeydeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…