- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #9.561
sağol canım kanamam tamamen kesildi 2 gün sürmedi bile şimdi progestan alıyorum malesef yatçakmışım kendi dr yarın gitçem bide o bakçak ne sölicek tahmin edemiyorum bile kist vardı acaba ondanmı oldu bilmiyorum benim şansıma dr hastaneden ayrıldı oyüzden ben yatarken pek yardımı olmadı inşallah iyidir ikinci kayıp yaşamak istemiyorum
canım benim de kist vardı ama doktor son gittiğimde göremedi kisti gitmiş dedi seninki görünüyomu
İkili test sonucunun devlet hastanesinde ne kadar sürede çıktığını bilen var mı?
Birde 13.haftanın içinde cinsiyet belli olur mu?
benim kistim yeni hamile kaldığımda 5 cm şimdi 4 cm çıktı göründü yani ama yarın özelden gitçem kendi dr ne dicek bakalım
sağol canım kanamam tamamen kesildi 2 gün sürmedi bile şimdi progestan alıyorum malesef yatçakmışım kendi dr yarın gitçem bide o bakçak ne sölicek tahmin edemiyorum bile kist vardı acaba ondanmı oldu bilmiyorum benim şansıma dr hastaneden ayrıldı oyüzden ben yatarken pek yardımı olmadı inşallah iyidir ikinci kayıp yaşamak istemiyorum
benim dr.um 2. düzey ultrason istedi. ayrıntılı 4 boyutlu mu oluyor? eğer öyleyse benden onu istemiycek heralde çünkü 2. düzey 20. haftadan itibaren yapılıyormuş 4d de öyle galiba bilgisi olan var mı?
canım benim yat yatabildiğin kadar herşey bebeğimiz için değil mi ne olcak ki yeter ki bebeğimiz iyi olsun allah ım sana da ona da uzun birlikte ve mutlu bi ömür versin bu da senin durumunu okuyup dua etmeden geçen yoktur canım çok iyi bak bebişine
hepiniz benim için dualar etmişsiniz kızlar bana çok moral oldu ama ben yinede fazla umutlanmak istemiyorum hayırlısı artık sonuçta düşük riski var genelde ilk üç ay tehlikeli olur ama benim ilk üç ayım rahat geçiyo herşey güzel gidiyo ne oluyosa 4 aya girince tehlike çıkıyo napçamı bilemedim artık
benim kistim yeni hamile kaldığımda 5 cm şimdi 4 cm çıktı göründü yani ama yarın özelden gitçem kendi dr ne dicek bakalım
sağol canım ....işte en ufak bi değişiklikte insan panik oluyoMide bulantilarimizin azalması normal. Benimde bir iki haftadır tamamen gecti sayılır.öncesinde de cok aşırı değildi fakat yemek yaparken ya da kokulu bir ortamda kotu oluyordu.
Pollyanna bu arada bende cinsiyetini ogrendim. Kızım olacak.melegim olacak. Listeye ekler misin canim ?
Oleyyyyy prensesime arkadaş geliyor maşşallah kuzuna yerim ben onu
Kistten olabilir belki ama hastanedekiler hiç mi bir şey demedi? Umarım Özer Bey daha açıklayıcı olur da için rahatlar yarın haber verirsin merak ettik iki gün seni.
Bu arada Özer Bey'in emekli olacağını duymuştum devam mı edecekmiş muayenehanede. Benimki de istifa etti hastaneden karar veremedik henüz Doruk ya da Medikabilde 1600 tl istiyor doğuma her şey dahil. Hastaneyi istersen oradaki arkadaşlar yardımcı olur dedi ama ne kadar ilgilenirler o da ayrı konu. Baharda bir doktor deneyip haftaya karar vereceğim. Sen ne yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?