2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarr nasılsınız bakalım
bende biraz öncee sabah tekmemi yedim sadece 1 kere vurdu

bende dün bebeğimi hissedemedim çok yoğundum akşam eve gittim yattım oturdum ama yine tekme yemedim zaten o saatlerde pek tekme atmıyo uyuyo galiba bugün bekliyorum hareket ediyo gibi am tekme atmadığı için emin olamıyorum. yine hissedemezsem doktora gidicem çok kafama takıyorum çünkü

günaydın kıslar bebişimle ben çok iyiyiz inşallah bişey olmaz pazartesi dr gitçez ozaman iyi olup olmadığı belli olcak kendi özel dr muda bıraktım rüyalarımda hep bebek görüyorum korkudanmı acaba :18::18::18::18:

canım biraz rahatlamaya çalış inş. güzel haberler alırsın doktordan için rahat eder dualarımız sizinle. Bazen senin korku dolu yazılarını okuyunca beni bile kaygılandırıyosun güzel şeyler düşünmeye çalış olur mu Allah yardımcın olsun

birbirimizi nasıl tanıyacağız ben kimsenin adını bilmiyorum ki

kocişin kartına el koydum şok oldu herşeyi ona yıkmayı düşünüyorum tüm sorumlulukları evin yükünü ben hamileyimmmmmm nazzzzz yapmam lazımmmm ondan bundan bi tadını çıkaramadık yawwww azcık keyiflenelim değilmi ?

valla çok iyi yapmışsın bende kocişle çıkacam alışverişe ehh baba olmak o kadar kolay değil birazda o düşünsün artık değilmi :)

sağol canım düşünmemeye çalışıyorum hep dua ediyorum 9 ay karnımda dursun diye bari 7 aylık olsa rahat nefes alıcam

kocişin kartına el koydum şok oldu herşeyi ona yıkmayı düşünüyorum tüm sorumlulukları evin yükünü ben hamileyimmmmmm nazzzzz yapmam lazımmmm ondan bundan bi tadını çıkaramadık yawwww azcık keyiflenelim değilmi ? [/QUOTE]

valla çok iyi yapmışsın bende kocişle çıkacam alışverişe ehh baba olmak o kadar kolay değil birazda o düşünsün artık değilmi :)

İyi yapıyorsunuz ben şu kredi borcundan dolayı kocacıma kıyamıcam maaşımı mecbur ona vercem inş. bizede ailelerimiz kızımıza hediyeler alır alıcaklardırda bende 7.8.ayda almaya başlıcam

İyi yapıyorsunuz ben şu kredi borcundan dolayı kocacıma kıyamıcam maaşımı mecbur ona vercem inş. bizede ailelerimiz kızımıza hediyeler alır alıcaklardırda bende 7.8.ayda almaya başlıcam[/QUOTE]

bende öyleyim bizimde kredi borcu var eşimin işiyle ilgili o yüzden evin yükü bende bide kira ödüyoruz ama yavaş yavaş devrediyorum malum 3 ay kaldı sonra çalışamıcam alışsın ev geçindirmeye doğumdan sonra çalışmayı düşünen var mı ?

merhaba kızlarrsabırsızlıkla bu günü bekliyordum
3li test için ve cinsiyetini böğrenirim belki diye
ama göremedimmm test içinde erken miş
15 artı 5 günlüğüm 16.haftayı tam doldurmam gerekiyormuş hatta 17. haftaya girsen daha kesin olur dedi doktorum
aşıyada erkenmiş benmi aceleciyim yaaa
neyse şehir dışını çıkacağım bende bütün kontrollerimi orada yaptıracağım artık
sizler maşallah erkenden öğrendiniz cinsiyetlerii
ben o kadar ısrar etmeme rağmen doktor söylemedi daha erken net belli olmuyor dedi
şüphelerinide söylemedi sanırım umutlanmayayım diye
neyse ben 15 gün sonra yine gidecem inşallah o zaman öğrenirim
birde bebeğimi tam net göremedim büüdükçe netlik azalırmış
küçükken daha belirgindi
neyse az kaldı
sizin test sonuçlarınız nasıl

İyi yapıyorsunuz ben şu kredi borcundan dolayı kocacıma kıyamıcam maaşımı mecbur ona vercem inş. bizede ailelerimiz kızımıza hediyeler alır alıcaklardırda bende 7.8.ayda almaya başlıcam

bende öyleyim bizimde kredi borcu var eşimin işiyle ilgili o yüzden evin yükü bende bide kira ödüyoruz ama yavaş yavaş devrediyorum malum 3 ay kaldı sonra çalışamıcam alışsın ev geçindirmeye doğumdan sonra çalışmayı düşünen var mı ?[/QUOTE]

cnm Rabbim büyük bzimde ev kira Rabbim kısmetiyle getiirir bebeklerimizi bende eylüle kadar idare edebilrisem eylülde çalışmaya başlamam lazım

Aaaaaa ben de 15+6 da gidicektim 16 hafta sayılıyor diye yapar demiştim dörtlü testimi e ben demi eli boş dönücem(Ufff pazar gününe denk geliyor diye cumartesiye alıvermiştim randevuyu(Uffff Napıcam ben şimdi(

İyi yapıyorsunuz ben şu kredi borcundan dolayı kocacıma kıyamıcam maaşımı mecbur ona vercem inş. bizede ailelerimiz kızımıza hediyeler alır alıcaklardırda bende 7.8.ayda almaya başlıcam[/QUOTE]
her şeyi ugüne kadar ortaklaşa yaptık bende hoşuma giden birşeyler olursa internetten alıyorum zaten yine yardım etmiş oluyorum ama büyük baba eşyalar kocişe ait birkaç ay sonra ben izne ayrılacagım yanlız kalacak alışsın degilmi ama şimdiden...

cnm Rabbim büyük bzimde ev kira Rabbim kısmetiyle getiirir bebeklerimizi bende eylüle kadar idare edebilrisem eylülde çalışmaya başlamam lazım[/QUOTE]

ben doğumdan sonrada çalışacagım canım Allah kısmet ederse bırakmayı düşünmüyorum evle işim arası çok yakın zaten lojmanda kalıyoruz güvenilir birde bakıcı bulursam annemle kayınvalidemde dönüşümlü olarak kalacaklar bebişlerin başında bende çalışmayı düşünüyorum masraflar artıyor kociş tek başına hakından gelemez ki kıyamam ona ben

bende nasılsa yapar diye gittim de yapmadı 16. haftayı doldur dedi
bende haftaya mersine gideceğim gitmeden yaptırayım demiştim.
sen bekle biraz daha istersen
ben mersinde yaptıracağım artık testimi

bende öyleyim bizimde kredi borcu var eşimin işiyle ilgili o yüzden evin yükü bende bide kira ödüyoruz ama yavaş yavaş devrediyorum malum 3 ay kaldı sonra çalışamıcam alışsın ev geçindirmeye doğumdan sonra çalışmayı düşünen var mı ?[/QUOTE]

canim bende ise doneceklerdenim. bizde kiradayiz tek maaş a dusup artı baby masrafları zor. tabi bebeğin bakımı da zor çalışınca umarim iyi bakabilecek bakicilari olur bebislerimuzin. benimde arada annem gelir fakat çalışan annenin bebeği cok anane babanneyle büyüyünce herşeyi dört dörtlük olsa da anne babayla diyaloğu ve simariklik dikkat sorunları vs doğuyor hani calismasak baş edebiliriz fakat çalışırken baş etmek cok zor . tabi cok iyi davranacak psikolojisine zarar vermeyecek bakıcı bulmak da şart bu sıralar baby büyüdükçe benimde aklıma cok sık gelen bi soru oldu bu

boşuna takıypsun canım şuanda bebeğin hareket alanı geniş o hareket ediyo ama sen hissetmiyosun
dün bende hiç hissetmedim bugün 1 kere hissettim
zaten 18. haftadan veya 20. haftadan başlar endişelenmeyin diyo
doktora gitsende aynı şeyleri diyecek
boşuna endişeleniyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…