2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım insanmı bunu yapan düşünmesi bile korkunç
bererdem canım son yorumlardan okuduğuma göre daha iyiymişsin, inanıyorum ki daha da iyi olacaksın ve bebişini kucağına alacaksın, bu arada banada bir yakınım bişr doktora bağlı kalma demişti, çünkü onada bebeğinin down sendromlu olacağı ve aldırmak isteyip istenmediği sorulmuş, oda başka doktora gitmiş, şimdi bebişi oldu ve çokta sağlıklı, bu yüzdende bende iki doktorda muayene oluyorum...

Bu arada arkadaşlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum, geçen hafta sizlerden balık tavsiyeleri almıştım, bugün ilk defa yaptım, fırında, beş parça yapmıştım, eşimde benim gibi sevmediği için bir parça yedi, ben zorla iki parça yedim, iki parça arttı, onu buzdolabına koydum, yarın öğlen yerim diye, ama içime şüphe düştü, pişmiş balık ertesi güne kalırsa bir şey olur mu?:44:

Son düzenleme:
günaydın kızlarr benim gribimde hafifledi çok şükür sökülmeye başladı o yüzden bugün kendimi daha iyi hissediyorumm umarım herkess iyidirrr

ohhh maşallahhh iyi etmişin anneler bebişleri taşıyor babalarda alışverişleri halletsin bir zahmet değilmi ama harikasın vallaa
maşallah canım baya yol katetmişsin sen henüz bende kayda değer pek birşey yok yavaş yavaş olur herhalde alınacak o kadar çok şey varki bir yerden başlayacagız artık... Allahım sağlıklı giydirmeyi nasip etsini nş..

maşallah canım hayırlı uğurlu olsunnn Allahım devamını nasip etsin inş..

günaydın güzel anneler nasılsınız bebeklerimiz nasıl inşallah herkes iyi ve sağlıklıdır bende gece gördüğüm rüyanın etkisindeyim bebeğimi emziriyordum sürekli inanılmaz güzel bi duyguydu hemen doğsun kucağıma alayım istedim...

arkadaşlar günaydın benim dün gece ateşimm 38.2 ye kadar çıktı
bizde hastaneye gittik doktor parol içebilirsin dedi antibiyotik için erken dedi
neyse vicdanım sızlıya sızlıya parol içtim şimdi çok şükür ateşim düştü
ama bütün gece uyuyamadım beynim kazan gibi
güzel dilekleriniz için sağolun

Arkadaşlar ben hiç kilo almamışım halen. Ama bebeişimin kilosu normal. Son kaçıncı ay anne kilo almaya başlar acaba.

en çok kilo son 3 ayda alınıyormuş zaten bebekte son üç ayda hızla büyüyor. bende fazla kilo almadım 1,5 - 2 falan sanırım ama göbek şişti hoşuma gidiyo bu hali

İstanbulda oturan arkadaşlar şimdi chicco tuzla deposunda ki indirim günü için çağrı merkezini aradım kaydımı yaptırdım indirim olmadan 1 yada 2 gün önce telefona mesaj göndericekler ben burdan yazarım herkese ama ne olur ne olmaz isterseniz sizde kaydınızı yaptırın telefon 216 444 24 42

inş. ne güzel olmuş darısı bizim başımıza bende son ayda evde iş yapmayı düşünüyorum annem benim doğduğum gün 4 . kata su çıkarmış bidonla elinde çamaşır yıkamış gece gitmiş 10 dk beni doğurmuş ve doğumhanede değil muayene odasında ama ben 2. çocuğum ve 2.700 gr doğmuşum onunda etkisi olmuştur mutlaka inş. benim bebişimde anasına çeker

gözün aydın maşallah oğlunda büyümüş bizim daha çok var görmemize :2:

canım ben yemiyorumm yememeni tavsiye ederim
yani aslında ben tavuk etinide yemiyorum
her ne kadar buzdolabında birşey olmasada bizim şuan vücudumuz hassas
biraz daha dikkat etmek gerekir

çok geçmiş olsun inş. çabucak atlatırsın bu havalarda çok dikkat etmek lazım

[SIZE=2]kızlar beni şimdi sağlık ocağından aradılar tetenoz aşınız yapılcak die bende dün dr a sormuştum o da gribin geçsin öle yapalım demişti aklnızda bulunsun aşılaımızı unutmayalım ben salı ya da çarşamba yaptırıcam[/SIZE]

günaydın herkese. hastalıkla uğraşanlara çok çok geçmiş olsun. benimde dün akşam belimin saol atrafına bi ağrı girdi. hala orda duruyo. ağır kaldırmadım. ne ağrısı anlamadım. eşim üşütmüşsündür diyo ama şimdiye kadar üşüttüğümde hiç belim ağrımamıştı. nefesimi kes,yo arada. bakayım bugünde geçmezse yarın druma soracam. gece doğru dürüst uyuyamadım bile. şimdide işteyim( gözlerim yanıyo uykusuzluktan. hepinizi öpüyorum.

kızlar bende mart annesi olacağım Allah nasip ederse..forumda dolanırken levreki aliminyum foyoya sarıp fırında pişirmekten bahsedildiğini gördüm..aliminyum folya ile bende fırında yemek yaptım ama sonra pişman oldum...çünkü folya yüksek ısıda zehir saçacağını düşünüyorum...o yüzden bir daha aliminyum folyada yemek pişirmedim...bence sizde dikkat edin....

Günaydın herkese
Bugün 3.30 da dra gidicem.Çok merak ediyorum bebeğimi.İnş. güzel haberlerle döneriz ve artık cinsiyetini de öğreniriz.

Çok geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…