2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm Rabbim büyük bzimde ev kira Rabbim kısmetiyle getiirir bebeklerimizi bende eylüle kadar idare edebilrisem eylülde çalışmaya başlamam lazım[/QUOTE]

Bizde ev kredisi ödüyoruz bakalım eğer çok sıkışırsak bende doğumdan sonra çalışıcam rabbim bol bereketiyle bizleride sevindirsin inşallah

ah bu resimdeki tek hayalim rabbimden tek dileğim

inşallah canım allah senin bebişinide böyle görmeyi nasip eder sana....
hepimizin bebeklerini korusun rabbim

İyi yapıyorsunuz ben şu kredi borcundan dolayı kocacıma kıyamıcam maaşımı mecbur ona vercem inş. bizede ailelerimiz kızımıza hediyeler alır alıcaklardırda bende 7.8.ayda almaya başlıcam[/QUOTE]

canım bizimde borcumuz var ama hep ben idare ettiğim için kocişe günlük güneşlik geliyor aylardır diyorum bak biraz dikkatli harcama yapalım benim çalışmadığım zaman sen zorlanacaksın ama hiçççç umrunda deil gitmiş konsere bilet almış bayrama bi yere gidelimmi diyor bu halimle bile fink fink geziyorum ya biz bu kızı nasıl zaptededecez bilemiyorum özgür kız olup çıkar dağlara :78:

İyi yapıyorsunuz ben şu kredi borcundan dolayı kocacıma kıyamıcam maaşımı mecbur ona vercem inş. bizede ailelerimiz kızımıza hediyeler alır alıcaklardırda bende 7.8.ayda almaya başlıcam

işte hediye gelir mutlaka ama 0-3 ay arası olurmu gelenler bilmiyorum....diğer topicteki arkadaşların aldıklarına bakıp bende dün ilk alışverişimi yaptım inşllah devamı gelir

bende öyleyim bizimde kredi borcu var eşimin işiyle ilgili o yüzden evin yükü bende bide kira ödüyoruz ama yavaş yavaş devrediyorum malum 3 ay kaldı sonra çalışamıcam alışsın ev geçindirmeye doğumdan sonra çalışmayı düşünen var mı ?[/QUOTE]

canım bizim ev taksidimiz var şimdi araba alacaz ben çalışmayacam bi süre bebek masrafları bakalım nasıl olacakta olacak...allah yardımcımız olsun....bu işyerinden çok sıkıldım acayıip soğudum dua ediyorum çıkışımı verselerde ayrılsam bir an önce diye....bebişim doğduktan sonra eğer şartlar uygun olursa 1 yıl kendim bakmak istiyorum bebişime sonrasında mecburen çalışmak zorundayım ama felekten 1 yıl kızım için çalasım var

İyi yapıyorsunuz ben şu kredi borcundan dolayı kocacıma kıyamıcam maaşımı mecbur ona vercem inş. bizede ailelerimiz kızımıza hediyeler alır alıcaklardırda bende 7.8.ayda almaya başlıcam
her şeyi ugüne kadar ortaklaşa yaptık bende hoşuma giden birşeyler olursa internetten alıyorum zaten yine yardım etmiş oluyorum ama büyük baba eşyalar kocişe ait birkaç ay sonra ben izne ayrılacagım yanlız kalacak alışsın degilmi ama şimdiden...

cnm Rabbim büyük bzimde ev kira Rabbim kısmetiyle getiirir bebeklerimizi bende eylüle kadar idare edebilrisem eylülde çalışmaya başlamam lazım[/QUOTE]

ben doğumdan sonrada çalışacagım canım Allah kısmet ederse bırakmayı düşünmüyorum evle işim arası çok yakın zaten lojmanda kalıyoruz güvenilir birde bakıcı bulursam annemle kayınvalidemde dönüşümlü olarak kalacaklar bebişlerin başında bende çalışmayı düşünüyorum masraflar artıyor kociş tek başına hakından gelemez ki kıyamam ona ben[/QUOTE]

ben bakıcıya güvenemem annem ve kayınvalidem bakmak için hazırda bekliyorlar ama ben kendi evimde bakılmasını istiyorum çocuğu iki arada gezdirmek istemiyorum düzeni bozulmasın diye ama zamanı gelince naparız bilemiyorum...

Merhaba kızlarrr
Zaman ne çabuk geçiyorrr, minnoşlarımız hızla büyüyor
Ya da ben çok yoğun tempoda çalıştığım için bana hızlı geliyor...
Haftaya nerdeyse 5 ayım bitmiş olacakkk, çok heyecanlıyımmmmmmmmmm

Bencede zaman su gibi akıyor bende az önce ilk sayfaları okudum hamileyim müjdesi verdiğimiz anları dün gibi ama nerdeyse 3 ay geçti üstünden rabbim doğum yapıcağımız zamanlarıda göstersin inşallah

canim bende ise doneceklerdenim. bizde kiradayiz tek maaş a dusup artı baby masrafları zor. tabi bebeğin bakımı da zor çalışınca umarim iyi bakabilecek bakicilari olur bebislerimuzin. benimde arada annem gelir fakat çalışan annenin bebeği cok anane babanneyle büyüyünce herşeyi dört dörtlük olsa da anne babayla diyaloğu ve simariklik dikkat sorunları vs doğuyor hani calismasak baş edebiliriz fakat çalışırken baş etmek cok zor . tabi cok iyi davranacak psikolojisine zarar vermeyecek bakıcı bulmak da şart bu sıralar baby büyüdükçe benimde aklıma cok sık gelen bi soru oldu bu[/QUOTE]

BENDE DÜŞÜNÜYORUM EŞİM İSTEMİYO ÇALIŞMAMI BEN PATRONUMA ÇALIŞIRSAM YARIM GÜN ÇALIŞABİLİRİM DEMİŞTİM ŞİMDİ YENİ ELEMAN GELİCEK BEN İŞE DÖNERSEM ADAM KÜLFET OLUCAK GİBİ GELİYO . BEBEĞİ ANNEMDEN BAŞKASINA EMANET EDEMEM KAYINVALİDEME BİLE . BENİM ANNEM 2 - 4 YAŞ ARASI ÇALIŞIYO BEN ONUN EKSİKLİĞİNİ ÇOK YAŞIYORUM BİLEMEDİM NAPSAK ACABA

Dün gece ayaklarım belim ve kasıklarım bayağı ağrıdı,13.haftayım bu dönemde kasığın sağ tarafında ağrı olurmuş ama benim sol tarafım ağrıyor neden acaba?herşeyi fazla kurcalıyorum galiba.Ayak ağrıları ve krampları için dr magnezyum veriyormuş galiba.Kullanıp bu şikayetlerine iyi gelen var mı?
Bu arada dün gece rüyamda bebeğim kucağımdaydı,mükemmel bir duyguydu sanki gerçekti.Hepimize nasip olsun inşallah.

Merak etme canım geçecek.Birkaç hafta öncesine kadar benimde gözüm bebek kıyafeti falan görmüyordu,yeni yeni bakıyorum.Hamile olduğumun ancak farkına vardım,hele de biraz karnın çıksın o zaman uçacaksın mutluluktan.Ben durup durup ayna karşısında karnıma bakıyorum.Darısı başına.

aminn aminn inşallah

bende çalışıp çalışmamak arasında tereddüt ediyordum. ama kesin kararımı verdim işimi bırakıyorum zaten artık çok yorulmuştum oğluma bakacağım kocamla ilgileneceğim kendimle ilgileneceğim birazcık. bizim hamilelik biraz planlı oldu benimde ev borcum vardı o yüzden 5 yıl bekledik çocuk için allaha şükür ev borcum bitiyorr çocuk gelmeden, şimdi biraz dinlenme zamanı , aslında annemede yakınım çocuğa rahatlıkla bakabilirdi ama ben kendim büyütmek istiyorum. allah herkese bu fırsatı versin. işi istediğim zaman bulurum ama oğlumun bebeklik zamanları bir daha geri gelmeyecek.

BENDE DÜŞÜNÜYORUM EŞİM İSTEMİYO ÇALIŞMAMI BEN PATRONUMA ÇALIŞIRSAM YARIM GÜN ÇALIŞABİLİRİM DEMİŞTİM ŞİMDİ YENİ ELEMAN GELİCEK BEN İŞE DÖNERSEM ADAM KÜLFET OLUCAK GİBİ GELİYO . BEBEĞİ ANNEMDEN BAŞKASINA EMANET EDEMEM KAYINVALİDEME BİLE . BENİM ANNEM 2 - 4 YAŞ ARASI ÇALIŞIYO BEN ONUN EKSİKLİĞİNİ ÇOK YAŞIYORUM BİLEMEDİM NAPSAK ACABA[/QUOTE]

benimde geceleri kalçam ağrıyor sanki kemik eti deşip dışarı çıkacak hamilelik yeli deniyormuş ne demekse artık ama canım çok acıyor çığlık çığlığa uyanıyorum 1 haftadır

BENDE DÜŞÜNÜYORUM EŞİM İSTEMİYO ÇALIŞMAMI BEN PATRONUMA ÇALIŞIRSAM YARIM GÜN ÇALIŞABİLİRİM DEMİŞTİM ŞİMDİ YENİ ELEMAN GELİCEK BEN İŞE DÖNERSEM ADAM KÜLFET OLUCAK GİBİ GELİYO . BEBEĞİ ANNEMDEN BAŞKASINA EMANET EDEMEM KAYINVALİDEME BİLE . BENİM ANNEM 2 - 4 YAŞ ARASI ÇALIŞIYO BEN ONUN EKSİKLİĞİNİ ÇOK YAŞIYORUM BİLEMEDİM NAPSAK ACABA[/QUOTE]

Ben de çalışmaya devam edicem.Ev kredisi ödüyoruz,bi de araba alıcaz kısmetse tek maaşla olmaz.İlk altı ay bakarım sonrasında malesef kayınvalidem bakıcak.

canım ne güzel tebrik ederim. darısı başımıza...

tebrik ederim canım gözün aydın...

geçmiş olsun canım Allah şifa versin. bir daha hastalık görmeden bebişlerimizi kucağımıza alırız inş.

Üçlü test aç karnına mı yaptırılyor kızlar?Bi de ben yarın tam 16 haftalık oluyorum test yaparlar mı?

canım tarama testleri aç karnına iyi sonuç veriyo dedi doktorum sabah erken gel hemen kan ver bişeyler yersin bebişte çok aç kalmasın dedi
benim tarama testimi tok karnına yapmışlardı :97:

evet öyle gerçekten benim de haftaya 5ay olacak inşallah aman sağlıklı olsunlar da güzel güzel doğurup kucağımıza alalım minnoşları:))

ben sadece 2li yaptırdım o da iyiydi cnm evet sen biraz tez canlısın galiba 16dan sonra yapılıyor 3lüler sanırsam:26:

Sağol canım.Yarın ben de aç karnına gidiyim.Kaçıncı hafta yapmışlardı?

tatlım ben sadece ikili tarama yaptırdımm dörtlüü istedi doktorum sonra o doktoru beyenmedim başka doktora gittim o da ultrason baktı gelişi iyi dedi taramadada bişey yok istersen dörtlü tarama yaptır istersen yaptırma dedi bende açıkçası yaptırmayacağım açıkçası sinirlerim bozuluyo o testlerde :95:

çalışan Anneler size sorum olacak ;
Çalıştıgınız yerlerin amirleri vs dogum ıznını nasıl kullanacagınız konusunda bilgi aldı mı?
KAc zaman oncesıne kadar bildirim yapılabiliyor ? yasal sorunları konusabılecegımız bır topık olmadıgından
bu turden sohbetlerımız dıger sohbetletın arasında kaynıyor. ama bu konularda bilgi alısverısı yapabilsek cok faydalı oolacagına ınanıyorum
Benım yonetıcım sordu dün son haftalara kadar calıscan mı onceden mı cıkcan yerıne personel ıstıcez bolgeden dedi.kendısı de bu tur
yasalardan cok haberdar degıl acıkcası.
Fakat ben henuız dusunmedıgımı soyledım. cunku suan 4 aylıgım gebelıgımın gidişatına gore doktorumla fln cizebilecegimiz bir yön degil mi?
Sizler ne dusunuyorsunuz? ne zaman bıldırmemız gerek? bunun ıcın doktor su haftaya kadar calısabılır vs tarzında bı r rapor vermıyor mu
bı de doktor bu raporu bu haftadan verebilir mi ki?

canım ben uzakta olduğum için mecbur bana gelip kalacaklar bebekler evde olacak onların yanına birde bakıcı ayarlayacagım tek başına bende bakıcıya güvenmiyorum çalışacak olunca uzakta olunca yanında hiç kimsende olmayınca mecbur kalıyosun işte yapacak birşey yokk

canım doğum izinini dr. birlikte kararlaştırabilirsin durumun iyiyse çalışma şartlarına dayanabiliyosan gebeliğinle ilgili problemler yoksa dr. sana 37. haftaya (hafta kısmını örnek olarak belirttim ) kadar çalışır raporu veriyor yinede dr. sen karar vereceksin bu duruma, biliyosun tek gebeliklerde 8 hafta önce 8 hafta sonra olmak üzere yasal iznin var ikiz gebeliklrde 10 hafta oluyor bu durum inş. herşey iyi giderde son ana kadar çalışır sonrada kullanmadığımız izinleri doğumdan sonra kullansak çok daha iyi olur diye düşünüyorum ama kısmet işte...

Son düzenleme:

benim patronum eleman konusunda çok hassas olduğu için ben 2 aylıkken söyledim 32 haftada ocak 15 gibi rapor alıcam diye p.tesi yeni eleman başlıcak ancak alışır işlere .doktorlar anne çalışabiliyosa doğuma 3 hafta kalana kadr çalışabilir ona göre rapor alabilir tabi . Toplam rapor süresi 16 hafta çoğul gebeliklerde 2 hafta fazla oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…