- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.401
bende öyleyim bizimde kredi borcu var eşimin işiyle ilgili o yüzden evin yükü bende bide kira ödüyoruz ama yavaş yavaş devrediyorum malum 3 ay kaldı sonra çalışamıcam alışsın ev geçindirmeyedoğumdan sonra çalışmayı düşünen var mı ?
ah bu resimdeki tek hayalim rabbimden tek dileğim
kocişin kartına el koydum şok oldu herşeyi ona yıkmayı düşünüyorum tüm sorumlulukları evin yükünü ben hamileyimmmmmm nazzzzz yapmam lazımmmmondan bundan bi tadını çıkaramadık yawwww azcık keyiflenelim değilmi ?
İyi yapıyorsunuz ben şu kredi borcundan dolayı kocacıma kıyamıcam maaşımı mecbur ona vercem inş. bizede ailelerimiz kızımıza hediyeler alır alıcaklardırda bende 7.8.ayda almaya başlıcam
her şeyi ugüne kadar ortaklaşa yaptık bende hoşuma giden birşeyler olursa internetten alıyorum zaten yine yardım etmiş oluyorum ama büyük baba eşyalar kocişe ait birkaç ay sonra ben izne ayrılacagım yanlız kalacak alışsın degilmi ama şimdiden...İyi yapıyorsunuz ben şu kredi borcundan dolayı kocacıma kıyamıcam maaşımı mecbur ona vercem inş. bizede ailelerimiz kızımıza hediyeler alır alıcaklardırda bende 7.8.ayda almaya başlıcam
İnsanlıktan çıkmış resmenkızlar şimdi bi haber okudum tüylerim ürperdi
özel hastanede bir doktor bebeğin sakat özürlü hasta diyerek kürtaj yapıp 5-6 aylık bebekleri alıyormuş tutuklanmış
korkunç bişey bu
Merhaba kızlarrr
Zaman ne çabuk geçiyorrr, minnoşlarımız hızla büyüyor
Ya da ben çok yoğun tempoda çalıştığım için bana hızlı geliyor...
Haftaya nerdeyse 5 ayım bitmiş olacakkk, çok heyecanlıyımmmmmmmmmm
bende öyleyim bizimde kredi borcu var eşimin işiyle ilgili o yüzden evin yükü bende bide kira ödüyoruz ama yavaş yavaş devrediyorum malum 3 ay kaldı sonra çalışamıcam alışsın ev geçindirmeyedoğumdan sonra çalışmayı düşünen var mı ?
Merak etme canım geçecek.Birkaç hafta öncesine kadar benimde gözüm bebek kıyafeti falan görmüyordu,yeni yeni bakıyorum.Hamile olduğumun ancak farkına vardım,hele de biraz karnın çıksın o zaman uçacaksın mutluluktan.Ben durup durup ayna karşısında karnıma bakıyorum.Darısı başına.sorumu yanıtlayan herkese teşekürler geçiceğini tekrar tekrar uymak içimi rahatlatıyoo bende artık sizler gibi bebiş ürünleri falan bakmak istiyorum bu bulantılar yüzünden gözümü açamadımki bebeğimin heyecanını yaşamadım daha insallah benimkide geçer :26::26::26:
Bencede zaman su gibi akıyor bende az önce ilk sayfaları okudum hamileyim müjdesi verdiğimiz anları dün gibi ama nerdeyse 3 ay geçti üstünden rabbim doğum yapıcağımız zamanlarıda göstersin inşallah
canim bende ise doneceklerdenim. bizde kiradayiz tek maaş a dusup artı baby masrafları zor. tabi bebeğin bakımı da zor çalışınca umarim iyi bakabilecek bakicilari olur bebislerimuzin. benimde arada annem gelir fakat çalışan annenin bebeği cok anane babanneyle büyüyünce herşeyi dört dörtlük olsa da anne babayla diyaloğu ve simariklik dikkat sorunları vs doğuyor hani calismasak baş edebiliriz fakat çalışırken baş etmek cok zor . tabi cok iyi davranacak psikolojisine zarar vermeyecek bakıcı bulmak da şart bu sıralar baby büyüdükçe benimde aklıma cok sık gelen bi soru oldu bu
Dün gece ayaklarım belim ve kasıklarım bayağı ağrıdı,13.haftayım bu dönemde kasığın sağ tarafında ağrı olurmuş ama benim sol tarafım ağrıyor neden acaba?herşeyi fazla kurcalıyorum galiba.Ayak ağrıları ve krampları için dr magnezyum veriyormuş galiba.Kullanıp bu şikayetlerine iyi gelen var mı?
Bu arada dün gece rüyamda bebeğim kucağımdaydı,mükemmel bir duyguydu sanki gerçekti.Hepimize nasip olsun inşallah.
canim bende ise doneceklerdenim. bizde kiradayiz tek maaş a dusup artı baby masrafları zor. tabi bebeğin bakımı da zor çalışınca umarim iyi bakabilecek bakicilari olur bebislerimuzin. benimde arada annem gelir fakat çalışan annenin bebeği cok anane babanneyle büyüyünce herşeyi dört dörtlük olsa da anne babayla diyaloğu ve simariklik dikkat sorunları vs doğuyor hani calismasak baş edebiliriz fakat çalışırken baş etmek cok zor . tabi cok iyi davranacak psikolojisine zarar vermeyecek bakıcı bulmak da şart bu sıralar baby büyüdükçe benimde aklıma cok sık gelen bi soru oldu bu
Slmmm kızlar kontrolden geldik. Bir kızım vardı şimdi de bir oğluşum oluyoooor... 3'lü testimiz de güzel çıktı. Herşey yolunda çok şükür. 17+5 haftalığız, yaklaşık 220 grmız.
Neyse acıktım gidip bişeyler yiyeyim... İyi akşamlar.
iyi akşamlar kızlar bugun kontrolümüz vardı bebişim gayet sağlıklı cinsiyetini öğrendik bizimde oğluşumuz olacak ilk an içim burkuldu birazcık hep kızım olsun isterdim ama allahım böylesini uygun gördü babası çok sevindi tabi uçuyo havalarda...oğluşum canım benim mertim ultrason resmine bakıp bakıp duruyorum büyüdükçe yüzleri vücutları şekillendikçe dahabi tatlı oluyolar yaa allahım isteyen kimseye aratmasın evlatlarımızı bize hayırlısıyla bağışlasın
arkadaşlar günaydın benim dün gece ateşimm 38.2 ye kadar çıktı
bizde hastaneye gittik doktor parol içebilirsin dedi antibiyotik için erken dedi
neyse vicdanım sızlıya sızlıya parol içtim şimdi çok şükür ateşim düştü
ama bütün gece uyuyamadım beynim kazan gibi
güzel dilekleriniz için sağolun
Üçlü test aç karnına mı yaptırılyor kızlar?Bi de ben yarın tam 16 haftalık oluyorum test yaparlar mı?
canım tarama testleri aç karnına iyi sonuç veriyo dedi doktorum sabah erken gel hemen kan ver bişeyler yersin bebişte çok aç kalmasın dedi
benim tarama testimi tok karnına yapmışlardı :97:
Merhaba kızlarrr
Zaman ne çabuk geçiyorrr, minnoşlarımız hızla büyüyor
Ya da ben çok yoğun tempoda çalıştığım için bana hızlı geliyor...
Haftaya nerdeyse 5 ayım bitmiş olacakkk, çok heyecanlıyımmmmmmmmmm
merhaba kızlarrsabırsızlıkla bu günü bekliyordum
3li test için ve cinsiyetini böğrenirim belki diye
ama göremedimmm test içinde erken miş
15 artı 5 günlüğüm 16.haftayı tam doldurmam gerekiyormuş hatta 17. haftaya girsen daha kesin olur dedi doktorum
aşıyada erkenmiş benmi aceleciyim yaaa
neyse şehir dışını çıkacağım bende bütün kontrollerimi orada yaptıracağım artık
sizler maşallah erkenden öğrendiniz cinsiyetlerii
ben o kadar ısrar etmeme rağmen doktor söylemedi daha erken net belli olmuyor dedi
şüphelerinide söylemedi sanırım umutlanmayayım diye
neyse ben 15 gün sonra yine gidecem inşallah o zaman öğrenirim
birde bebeğimi tam net göremedim büüdükçe netlik azalırmış
küçükken daha belirgindi
neyse az kaldı
sizin test sonuçlarınız nasıl
Sağol canım.Yarın ben de aç karnına gidiyim.Kaçıncı hafta yapmışlardı?
ben bakıcıya güvenemem annem ve kayınvalidem bakmak için hazırda bekliyorlar ama ben kendi evimde bakılmasını istiyorum çocuğu iki arada gezdirmek istemiyorum düzeni bozulmasın diye ama zamanı gelince naparız bilemiyorum...
çalışan Anneler size sorum olacak ;
Çalıştıgınız yerlerin amirleri vs dogum ıznını nasıl kullanacagınız konusunda bilgi aldı mı?
KAc zaman oncesıne kadar bildirim yapılabiliyor ? yasal sorunları konusabılecegımız bır topık olmadıgından
bu turden sohbetlerımız dıger sohbetletın arasında kaynıyor. ama bu konularda bilgi alısverısı yapabilsek cok faydalı oolacagına ınanıyorum
Benım yonetıcım sordu dün son haftalara kadar calıscan mı onceden mı cıkcan yerıne personel ıstıcez bolgeden dedi.kendısı de bu tur
yasalardan cok haberdar degıl acıkcası.
Fakat ben henuız dusunmedıgımı soyledım. cunku suan 4 aylıgım gebelıgımın gidişatına gore doktorumla fln cizebilecegimiz bir yön degil mi?
Sizler ne dusunuyorsunuz? ne zaman bıldırmemız gerek? bunun ıcın doktor su haftaya kadar calısabılır vs tarzında bı r rapor vermıyor mu
bı de doktor bu raporu bu haftadan verebilir mi ki?
çalışan Anneler size sorum olacak ;
Çalıştıgınız yerlerin amirleri vs dogum ıznını nasıl kullanacagınız konusunda bilgi aldı mı?
KAc zaman oncesıne kadar bildirim yapılabiliyor ? yasal sorunları konusabılecegımız bır topık olmadıgından
bu turden sohbetlerımız dıger sohbetletın arasında kaynıyor. ama bu konularda bilgi alısverısı yapabilsek cok faydalı oolacagına ınanıyorum
Benım yonetıcım sordu dün son haftalara kadar calıscan mı onceden mı cıkcan yerıne personel ıstıcez bolgeden dedi.kendısı de bu tur
yasalardan cok haberdar degıl acıkcası.
Fakat ben henuız dusunmedıgımı soyledım. cunku suan 4 aylıgım gebelıgımın gidişatına gore doktorumla fln cizebilecegimiz bir yön degil mi?
Sizler ne dusunuyorsunuz? ne zaman bıldırmemız gerek? bunun ıcın doktor su haftaya kadar calısabılır vs tarzında bı r rapor vermıyor mu
bı de doktor bu raporu bu haftadan verebilir mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?