- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.441
hepsi biraz fazla oluyo benim ablam 2 senedir çalışmıyo mali müş. stajını başlatması lazım evde bebeğine bakıyo ben yeğenimdeki gelişmeleri görünce 2 sene çalışmasam iyi olur diyorum işten uzak kalmak olmaz çalışıyım diyorum ama bilemiyorum yani kararsızım anne olmak çok zor .
kesinlikle sıkıntı, Ben çok araştırdım. Kuzenim avukat sendikaya ve devlete bağlı çalışmayanların , iş yerinde insiyatif ee tabiiki iş yerim bu kadar izin kullandırmak istemeyecek, tazminatımı verirmi bilmiyorum bir garantisi yok ama ben iznimi vermiyorsanız bende gelmiyorum diyeceğim zıtlaşacağım yanii artık kim kazanırsabenimde yıllık iznimi ekletcem 22 işgünü bir ay ordan gelcek 5 aya cikcak ücretsiz izin de kullanirsam yaklaşık 1 yaşına gelene dek yanında kalmış olurum aslında fakat ücretsiz izin işverenin insiyatifindeyse o da sikinti. peki ücretsiz i vermediginde sen direttiginde bu tazminatını almanda geçerli olabiliyor mu
evet birde bu sorun var iyi bir bakıcı bulmak bebeği sevmesi birbirlenie alışmaları bizlerin işi çok zor vallahii Allahım kolaylık versin bizlere..........
canım bildiğim kadarıyla süt izninin hepsini toptan kullanamıyosun yasal olarakta bu böyle sadece belirlediğin saatlerde gidip bebeğini emziriyosun o kadar belkide ben yanlış biliyorum.......
evet anlıyorum Seni. iki arada kalıyor insan. biraz da ekonomik olarak bakınca bir açıdan zorunluluga dönüşebiliyor bende cok isterim çocuğumu ben yetistireyim onun karakteri otururken yanında olayım. çocuklar herşeyi kapıyor ne bakıcı ne anane ne babanne . bizimle gelişsin öğrensin isterim. eminim fiziksel olarak benden cok daha iyi bakabilirler ama bende davranış ve eğitim olarak kendime güveniyorum fakat onlara güvenmiyorum. iş konusu cidden sıkıntı
çalışmak zorundayım kendi açımdan
ben de çalışmak zorundayım.çok isterdim kendim bakmayı,ama babaenne bakacak.benim gibi bakamaz çünkü diğer torununa nasıl baktığını gördüm,bana pek uymuyo yaptıkları ama yapıcak bişey yok.
emzirme süresi günde 1,5 saat ama şirketinle görüşüp toplu kullanabilirsin belki patrona bağlı bizim komşunun kızı günlük 1,5 izin sürelerini toplu olarak c.tesi günleri işe gitmeyerek kullanıyodu
süt izni yasal olarak toptan kullanılabılıyo. ben hepsını toptan 1.5 ay izin olarak kullanıcam.
kesinlikle sıkıntı, Ben çok araştırdım. Kuzenim avukat sendikaya ve devlete bağlı çalışmayanların , iş yerinde insiyatif ee tabiiki iş yerim bu kadar izin kullandırmak istemeyecek, tazminatımı verirmi bilmiyorum bir garantisi yok ama ben iznimi vermiyorsanız bende gelmiyorum diyeceğim zıtlaşacağım yanii artık kim kazanırsa
evett süt izinleri toplu kullanılabiliyor. ne yanii ben oturuyorum kadıköyde iş yerim maslakta, benim eve gitmem 1,5 saatten fazla sürüyor zaten, bu şekilde kullanamadığımız için toplu izin veriyorlar.
emzirme süresi günde 1,5 saat ama şirketinle görüşüp toplu kullanabilirsin belki patrona bağlı bizim komşunun kızı günlük 1,5 izin sürelerini toplu olarak c.tesi günleri işe gitmeyerek kullanıyodu
süt izni yasal olarak toptan kullanılabılıyo. ben hepsını toptan 1.5 ay izin olarak kullanıcam.
kesinlikle sıkıntı, Ben çok araştırdım. Kuzenim avukat sendikaya ve devlete bağlı çalışmayanların , iş yerinde insiyatif ee tabiiki iş yerim bu kadar izin kullandırmak istemeyecek, tazminatımı verirmi bilmiyorum bir garantisi yok ama ben iznimi vermiyorsanız bende gelmiyorum diyeceğim zıtlaşacağım yanii artık kim kazanırsa
evett süt izinleri toplu kullanılabiliyor. ne yanii ben oturuyorum kadıköyde iş yerim maslakta, benim eve gitmem 1,5 saatten fazla sürüyor zaten, bu şekilde kullanamadığımız için toplu izin veriyorlar.
benim kayınvalidem kendi çocuklarına hiç bakmamış atmış yatağa bütün gün temizlik yapmış ona güvenip hayatta çocuk emanet edemem annem çok güzel bakar bebek .davranış olarak da güvenemiyorum kayınvalideye maalesef
valla sizler yine şanslısınız kızlar, ben işyerime hamileliğimi söyler söylemez,ertesi gün beni işden çıkardılar. Ama çalışmak zorundayım,şu an hamile hamile bir iş bulmam mümkün değil elbette. Ben de kısmet olursa doğumdan sonra 6 ay geçsin öyle tekrar iş bakmayı düşünüyorum.
Bu arada evde otururken sürekli netten bebek,hamilelik ürünlerine bakıyorum bol bol. şimdi size bir sorum olacak bugunde hastanede ve sonrasında giymek için logusa geceliklerine bakıyorum. Ne kadar pahalıymış. şu sitede baya çeşit var : lohusashop.com - lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... şıklığın ve zerafetin adresi...
sizin bilginiz var mı?uygun fiyatlı ve güzel takımları nerden bulabiliriz?
benim annem hem uzakta hem de okula giden kardeşim var o yüzden bakamaz bebğime.bakıcı bulmakta çok zor buralarda.kavınvalidem çok yalın oturduğu için o bakıcak ama biraz sorun çıkıcak gibi...
olmaz mı sen anne öyle yapma desen sen çok biliyosun sanki der çıkar işin içinden. Ben bile şimdiden karışınca ne yapıcam onu düşünüyorum. şimdiden kundak falan konularına başladı .sabır sabır sabır
kızlar halinize şükredin bizim babaannemiz daha nasıl diye sormadı bile formalite icabı da aramız iyi olmasına rağmen bazen özeniyorum babaannesi bakıcakmış şunu yapmış bunu yapmış diye söylenince sağolsun annem yengem peşimde pervane ama biyan eksik kalıyo işte insanın neyse dertlendim yine:)
bayadır giremiodum foruma 3-4 gündür bebeğim minik tekmeler atıo babamız dokunuo o duruo inatçı kuzum bnm hala cinsiyetimiz belli diil bu akşam dr a gidicez tatlı yol öle git diolar etkilimi sizcee artı hala uyku yapıo kuzum bende yaa
kızlar civcivi tekmeleyn varmı içinizde ben 15+3 teyim kaç gündür hep aynı yerde bikaç böyle kıpırtı var nasıl diyim biri dürtüklüyomuş gibi hafiften bugün ve dün gece de iyice yoğunlaştı anneme sordum diyor o hareketleridir bebeğin ama ilk hamilelerde 17. haftadan sonra hissediyorsun diyor ben tekmeden sonra bi konuşuyorum elimle okşayıp daha bi oluyo sanki gaz desem değil yok hiç gazım sizce nedir?????:97:
bayadır giremiodum foruma 3-4 gündür bebeğim minik tekmeler atıo babamız dokunuo o duruo inatçı kuzum bnm hala cinsiyetimiz belli diil bu akşam dr a gidicez tatlı yol öle git diolar etkilimi sizcee artı hala uyku yapıo kuzum bende yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?