- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.801
eski doktoırum 20. haftada ayrıntılı demişti şimdiki doktorum bişey demedi sadece 2 hafta sonra gel dedi
şimdi 18. haftama giricem 20. haftamda kontrole gidicemmm
Aynen kuzum burda ki ortam daha samimi bakalım teyzeler bizi kabul edecekler mi aralarınaGülnihal'im ve ben de artık burda ilerlemek istiyoruz doğuma kuzum. Oğluşun ne kadar olmuş kuzum hemen hemen aynı haftadayız ben kızıma bakmaktan doktorun dediklerinin hiç birini duymadım bi 17 cm geçti cümle arasında sankim ama
aramıza yeni katılan arkadaslar hoşgeldinizzzzzzzz bebişerimize yeni arkadaşlar geldii
polyanna arkadaşımız gelince sizi listeye ekler arkadaslar
Arkadaşlarımın peşinden kalktım geldim:))) Topikteki herkeslere hayırlı hamılelıkler ve dogumlar dılıyorum
Haziran ayında hamile kalanlar topiğinden gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...
kalabalık oluyoruz nekadar güzel.
Birde liste sorunumuz çözülse ne iyi olacak...
kızlar acil cevap ya 16+4 haftalıkken bebeğin cinsiyetini kesin öğrenebilirim dimi bu cuma gidicem de devlete onlar op dr olduğu için daha ii anlıyor siz ne zaman öğrendiniz cinsiyeti acil yazarmısınız:76:
gerçi benim drumda şu tarihte detaylı yapacaz vs gibi bişey demedi. bu gittiğimde yapar mı onu da bilmiyırum. bazıları detaylı için kendi drları dışında özel drları tercih ediyorlar sebebini anlamadım:) Ben genel takip için özel hastaneye gidiyorum ama bulundugum yerdeki özelin devletten bi farkı yok ama 4 boyutlu ultrason dopler falan varmış ona seviniyorum bide en sevindiğim yanı özel hastane ama herşey bedava:) bakalım haftaya bugün gidecem detaylıda bakacak mı?
bnm dr um hiç bişey söylemedi şu tarihte gel falan ben diyeemde o diyeek niye iyi bir dr bulamadım ya offf
:)) kıyamam sana yaa bende öyleyim hiç bişi hatırlamıyorum bide bu gidişimizde öğrendik oğlumuz olacagını onun heyecanıyla ben doktoru falan unuttum :))ama sağolsun kocişim can kulagıyla dinlemiş doktoru bizimki de 17 cm ve 182 gr olmuş herseyi normal demiş cok sukur bide 21. haftamıza ayrıntılı ultrasın için randevu vermiş Allahtan kocam var yoksa benim bunlardan hiiiç haberim olmazdı:))
hoşbulduuuk cok tesekkür ederiz güzel teyzemiz :) tamam seviniriz kendimizi listede görünce:)
hoşgeldin bacııım:))
hoşbulduuuk valla ne kadar içten karsıladınız yaa sağolun liste işi de cözülür ya sorun diil artık olmadı bastan hazırlarız:)
canm ben de 16+1 de öğrendim hemde oğlusum sağolsun yiğidin malı meydanda olur dercesine yayılıp yattıgı için kesin sonuç oldu bizimki:)) sana tavsiyem ultrasona girmeden yarım saat önce agız tadıyla bi cikolata ye bak nası kıpır kıpır olup gösteriyo kuzucuğun:))
kızlar acil cevap ya 16+4 haftalıkken bebeğin cinsiyetini kesin öğrenebilirim dimi bu cuma gidicem de devlete onlar op dr olduğu için daha ii anlıyor siz ne zaman öğrendiniz cinsiyeti acil yazarmısınız:76:
ya gerçekten mi tatlı enerji veriyor ondan mı acaba tamam dediğini yaparım canım bu cumayı bekl,iyorum bide diyorlarki erken oynayan kız oluyormuş doğrumudur acaba senni oğluşun ne zaman ilk hareket etti benim üç gündür ufaktan dürttürüyor sanki ufak çimdirme gibi aynı yerde her gün aynı saatlerde ve aynı yerde. ??? senin oğuşun ne zaman kızı olanlar ne zaman hissettiniz ilk
bebeği kız olan arkadaşlar ne zaman hissettiinniz ilk kıpırtılarını
bilmem ki ondan galiba tatlım enerji mi alıyolar yoksa anneleri gibi çikolatayı gördüklerinde bile mutlu mu oluyolar bilmiyorum ama ben 2 seferdir deniyorum acayip işe yarıyo hatta ultrasona girmene gerek yok aksam evde otururken bi tane çikolata ye uzan bekle bak nasıl kıpır kıpır olcak yavrucuğun:)) benim kuzum aslında cok erken seğirmelerlle hissettirdi kendini 11. 12. haftalarda ayırtedilebiliodu 14ten sonra iice kudurdu dısardan karnıma dikkatlice baktıgımda bile böle asagıdan yukarıya oynuyo kısacık ve kesiliyo sen anladıgım kadarıyla kız istiyosun yani tabiki evlat ayırmıyosun ama kız olsa ne güzel olur diyosun ben de öyleydim her durumu kız bebeğe yorumluyodum ay canım tursu cekti ay bugun cok limon yiyesim var benim kesin kızım olcak diye diye teshisi koymustum sonraa doktor amca minik burunlu yakışıklı bi oğlan diyince içimi acayip bi duygu kapladı o anda öle bi ısındım ki ona anlatamam sanki oldum olası söz konusu olan erkek bebekmiş gibi oğluşum oğluşum diyip duruyorum kaç gündür Allah sağlık versin yavrularımıza insallahh...senin bu hissettiğin hareketler ne tarafında oluyo genelde sagda mı solda mı?
ya gerçekten mi tatlı enerji veriyor ondan mı acaba tamam dediğini yaparım canım bu cumayı bekl,iyorum bide diyorlarki erken oynayan kız oluyormuş doğrumudur acaba senni oğluşun ne zaman ilk hareket etti benim üç gündür ufaktan dürttürüyor sanki ufak çimdirme gibi aynı yerde her gün aynı saatlerde ve aynı yerde. ??? senin oğuşun ne zaman kızı olanlar ne zaman hissettiniz ilk
bende bir kere çikolata yiyip gittim hatta drumada söyledim çikolata yedim ondan hareket ediyordur diye drumda öyle şey olmaz falan demişti ama ben hep duyuyorum tatlı yiyince bebişler daha hareketleniyormuş
birde erkek bebekler daha erken oynar kızlar daha geç druma sorduğumda genelde öyle olur demişti canım
senin bebeğin cinsiyeti nedir?
benim daha kesinleşmedi ama erkek gibi görünüyormuş ben hareketlerini hemen hemen 3buçuk aylıktan sonra anlamaya başladım
birde yelloww cum senin kaç haftalık ve kaç haftalıkken erkek demişti?
İyi geceler hanımlar,
Benimde bugun cinsiyeti belli oldu. Oğlum olacakmış, bende en baştan beri kız diye düşündüğümden bir garip oldum ama sonadan benımde cok içim ısındı hala şoktayım gıbı :) sukur sağlığı yerındeymıs 1 ay sonra tekrar gidiceğiz bakalım.
Allah bebişlerimizi sağlıklı sıhatli kucaklarımıza almak nasip eder inşallah...
solda oluyor genelde aslında ikisinide istiyorum babamızda öyle ama sanki biraz erkek istiyomuş gibi erkek diye fikrim değişiyor çoğu zaman eşim kız diyor hamile kaldığımdan benri ben hamile kaldığım haftadan beri daha bilmezden beri erkek bebek görüyorum rüyamda içime öyle doğuyor inşallah sağlıklı hayırlı olsunda ama inşallah gösterir kendini yani öğrenirim 16 +4 teyken yani gittiğimde sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?