2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın.

Gamzonur cnm çoook geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin biran önce atlatırsın inş..

Benimde dün misafirlerim vardı. Baya yorulmuşum sabaha kadar karnımın altı ağrıdı. Bende bir haftadır ara ara hareketleri hissediyordum ama emin olamıyordum iki gündür eminim... Çok nadir ama sırt üsttü dinlenmek için yatınca hissediyorum.

hepinize günaydın ve iyi pazarlar hanımlar..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

GAMZONUR çok geçmiş olsun. inşallah çabucak atlatırsın.

NOHCOY canım bende çok yorulduğum zaman hissedemiyorum yavrumu. o yüzden artık saldım iyice. ağır ağır yapıyorum işleri.

Bugün Ankara yine bulanık kapalı ve soğuk.. akşama şiddetli sağanak bekleniyormuş. tamam havanın soğukluğuna filan alışkınız da bu bulanık kapalı kasvetli havayı hiç sevmiyorum. nerdeyse ışıkları açıcam yani o derece!! birde sağolsun belediye akşam caddenin ışıklarını yakmadı şimdi yanıyor!!!!!!!

LİSTEMİZ sanırım geri gelmiycek.. tabloyu sistem kabul etmiyor(( bilgilerinizle tablosuz basit bi liste yapmamı istermisiniz?????

Son düzenleme:
UHDECİM nerelerdesin canım... evde netin varmı yokmu bilmiyorum ama seni merak ettim.. İnşallah kuzucukların iyidir. öpüyorum seni ve kuzularını

Son düzenleme:
çook teşekkürler arkadaşlar...
yarın okul var iyileşmek istiyorummmm..off
pollayanna bence uğraşma acelesi yok belki gelir..her konuda tablolar var hepsimi gitti? ilginç..
bence bekle diğer konulardakiler ne yapıyorsa öyle yap netiicede vakit harcıcaksın bir sürü yine giderse falan.hiç uğraşma bence..

günaydın annişler bebişimle ben bugün daha iyiyiz çok şükür yarın yeni özel dr gitçez önce sağlığını sonra cinsiyetini sorcam inşallah iyidir buarada aramıza yeni katılan annişler hoşgelldiiniiiiiizzzzzzzz

canım geçmiş olsuun başağrısı çok kötü dikkat et kendine bol limonlu ıhlamur iç c vitamini meyvelerde çıktı bol bol tüket mikroplar gitsin

pollyanna,cım zamanını fazla almıcak bi liste yap bence sade güzel olsun bebişlerimiz ellerinden öperrr

UHDECİM nerelerdesin canım... evde netin varmı yokmu bilmiyorum ama seni merak ettim.. İnşallah kuzucukların iyidir. öpüyorum seni ve kuzularını

canım bende merak ettim uhdeyi dün dr gidicekti hala haber yok umarım önemli bişey yoktur.

diğer topiklerde de mi yok liste acaba?

neden kaldırıyolar kı begeni kaldırdılar bıde sımdı liste:2::2:

canımm duydum sesini geldim hemencecikkkk, dün geç vakit eve gelebildik onun için yazamadım kusua bakmayın ne olur yeni fırsat buldum hemen yazayım dedim. çok şükür bebişlerim çok iyilerr dr. inş. sonuna kadar böyle güzel gideriz dedi, kesemizin biri aşağı inmişti 3 hafta içinde tekrar yerine çıkmış çok şükür ama yinede dikkatli olmam lazımmışş hafta içide dataylı ultrasyon için araştırma hastanesine sevk etti oraya gidecegim inş. ordanda güzel haberler alırımmm. sen nasılsın canımmm bebişlerin nasıllarrr????

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.........

beni merak eden arkadaşlar hepinize tşk ederiim ben ve bebişlerim gayet iyiyizzzz çok şükür

polyanacığımmm liste için falan uğraşma yeniden belki gelir eski listemiz kimbilir ????

hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun hepinizeeee.......

canım bende merak ettim uhdeyi dün dr gidicekti hala haber yok umarım önemli bişey yoktur.

diğer topiklerde de mi yok liste acaba?

neden kaldırıyolar kı begeni kaldırdılar bıde sımdı liste:2::2:
Günaydın tatlım,
valla canım bizden başka bide şubat annelerinin listesine baktım onlarında gitmiş.

Günaydın hoşgeldin canım. şükür çok güzel haberlerle geldin. İnşallah doktorunda dediği gibi sonun akadar böyle gider.. senle beraber herkesin...

bizde iyiyiz işte aynı tas aynı hamam hesabı:)) yuvarlanıp gidiyoruz. eşime karşı tavrım hala değişmedi. elimde olan bişey değil, içim buruk, 3 gündür akşamları günün nasıl geçti diye sormuyorum bile. içimden gelmiyor. Dün akşamda arabamızın lastiğinde maket bıçağı ucu bulmuş, kapının kolu elinde kalmış( gece gece lastik değiştirmiş bide. yaa diyorum acaba bunlar orda çalışmaması için bi işaretmi??? şuanki çalıştığı şube ankaranın ünlü mafya babasının yerinde bi dükkan. offfffff ki offffff

canım çok geçmiş olsunn ne olursa olsun senin kocan oo bol bol dua et etki aksilikler bulmasın kocanı...canım kaderde ne varsa o yaşanıyor biliyosun inş. herşey yoluna girer herşey dilediğiniz gibi güzel geçerrr

Şükürler olsun duamı eksik etmiyorum ama işte ben bende değilim..Rabbim korusun onu.

Günaydınnnn,

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

Gamzonurcum geçmiş olsun, Allah şifa versin.

UHDE cim gözün aydın hep böyle ii haberler alalım inş.

Pollyannacım üzme kendini sen üzünce değişmeyecek ki... Hep birlikte dua edelim hayırlısı neyse o olsun inş.

ARKADAŞLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRR LİSTEMİZİ eskisi gibi güzel olmasa da geri getirmeyi başardım..
tablosuz bi listemiz oldu artık.. olsun ama yaa dimi listesiz olmaktan iyidir...

İCLALcim Allah razı olsun canım. Herşeyin hayırlısı

Son düzenleme:
ARKADAŞLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRR LİSTEMİZİ eskisi gibi güzel olmasa da geri getirmeyi başardım..
tablosuz bi listemiz oldu artık.. olsun ama yaa dimi listesiz olmaktan iyidir...
aferin sana çalışkan kızz:))seni de hamile hamile çok yoruyoruz yaw:))
geçmiş olsun cnm sen hissediyorsan kesin öyledir erkekler ne anlar sanki onların içinde..

oh oh maaşallah cnm ben de dün gece doktordaydım şimdi ayrıntıları yazarımmm

tebrik ederim benim prensime bir arkadaş daha geldi allah kucağına aldığın günleri de göstersin cnm..hepimize inşallahhh

günaydın hanımlaaaarrr..

ben de bugün çok iyiyiiimm çünkü dün akşam hiç aklımızda yokken oğlumu gördüm tam 1 ay sonra...
]
öncelikle şöyyle anlatayım ben sabah kahvaltımı ettim sonra oturdum kızımla akşam üstü 4-5 gibi eve meyve vardı yiyeyim dedim sonra baktım iyi geldi baya bir yedim ..neyse sonra eşim aradı anneme gidelim bu akşam yemeğe diye ben de tamam dedim kızımı alıp gittim ay kadın da güzel güzel yemek yapmış ama benim içim öyle bir fena oldu ki nefes alamadım karnıma kramplar girdi sonra da mide bulantısı tam yemeğe oturduk ben koştum lavaboya bir posta çıkardım sonra ben yemeyeceğim dedim tabi eşim ve diğerleri bozuldu sanki ben inat yapıyorum gibii..uzandım oturma odasına yemekten sonra eşim geldi yanıma ben çok kötüyüm doktora gidelim dedim herkes bir surat astı ama bebeğe bişey oldu diye korktular sanırım kızımızı orda bıraktık biz çıktık..neyse hastaneye gittik doktor var ama kadın doğumcu değil ben bebeğimi görmek istediğim için isterseniz icapçı olarak çağıralım ama 1 saate gelir dediler biz de tamam dedik..doktoru aradılar bu arada kan ve idrar örneği verdim hemen sonuçları geldi zaten doktor da yarım saatte geldi..neyse o ultrasound da bebeğimin kalbinin attığını görene kadr hatim indirdim resmen..neyse ki bebeğim çoook iyiymiş teyzeleriiilk defa kalp sesini duyduk doktor dinletti gümbür gümbür vallaeşim de ilk defa böyle bir ses duydu çok duygulandı cnm benim...3 boyutluda da gösterdi onu da ilk kez gördüm çok acayip görünüyordu alnı boynuz gibi:)))çıkmış kağıtta minik bebişim benim kısaca herşey yolundaydı 290gr.olmuş 22cm boyu varmış ve erkek olduğu da kesinleşti haftasıda uyumlu 2 gün önde hatta

bana gelince mide spazmı geçirmişim sen farkında olmadan aşırı stress yapmışsın dedi doktor sağolsun baya ilgilendi..kanım düşük çıktı az bişey,idrarımda da az bişey mikrop varmış tek kullanımlık ilaç verdi idrar yolları için böbreklerini rahatlatır dedi..önceden 1 kayıp yaşadığım için coraspin verdi kan sulansın diye bunu genelde veriyoruz dedi aranızda kullanan var mı??mide ilacı verdi bir de magnezyum kalsiyum ilacı verdiama ben daha hiç birini almadım açıkçası kendi doktoruma sormadan bişey yapmak istemiyorum bu arada kendi doktorumu cebinden aradım ama açmadı olsun onun da yeni bebeği var zaten fazla üstüne gitmek istemiyorum...bu 1 aylık ayrılık beni çok sıkıntıya sokmuş zaten nasıl dayanıcam diyordum 19una kadar olmadı zaten şimdi rahatım dün akşam gördüm 10 gün sonra gene göreceğim ayrıntılıda...

Son düzenleme:

canım gözün aydın. çok şükür herşey yolunda.

canım bende şimdi gördüm düzensiz ama olsun şükür bilgiler gelmiş. eee okadar annenin duası kabul oldu. kendini çok yorma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…