- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #10.821
sabah sekizden beri ayaktayım. 2 gündür hastayım cuma gecesi 4 kez istifra ettim. başım da çok ağrıyor. burun akıntım içime dışıma hiç durmuyor. dün gecede baş ağrısını çekmemek için erkenden uyudum. sabahta tabiki 8 de açtım gözleri...
yeni gelenler hoş geldiniz....
bende 3-4 gündür hareketleri hissediyorum. eşim çok erken gazdır o deyip duruyor ama akşam üzeri olunca hissediyorum. hep aynı yerde değil benimki zannedersem dönüyo durmadan..her zaman değil tabi şanslıysam günde2 kez falan. henüz cinsiyet belli değil. bu hafta sonu cuma cumartesi çağırmıştı. 4lü testim yapılacak. 2li iiçin kan vermedim sadece ölçüm yapmıştı. inşallah sağlıklıdır....
sağlıklı günler diliyorum herkese
hepinize günaydın ve iyi pazarlar hanımlar..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
GAMZONUR çok geçmiş olsun. inşallah çabucak atlatırsın.
NOHCOY canım bende çok yorulduğum zaman hissedemiyorum yavrumu. o yüzden artık saldım iyice. ağır ağır yapıyorum işleri.
Bugün Ankara yine bulanık kapalı ve soğuk.. akşama şiddetli sağanak bekleniyormuş. tamam havanın soğukluğuna filan alışkınız da bu bulanık kapalı kasvetli havayı hiç sevmiyorum. nerdeyse ışıkları açıcam yani o derece!! birde sağolsun belediye akşam caddenin ışıklarını yakmadı şimdi yanıyor!!!!!!!
LİSTEMİZ sanırım geri gelmiycek.. tabloyu sistem kabul etmiyor(( bilgilerinizle tablosuz basit bi liste yapmamı istermisiniz?????
UHDECİM nerelerdesin canım... evde netin varmı yokmu bilmiyorum ama seni merak ettim.. İnşallah kuzucukların iyidir. öpüyorum seni ve kuzularını
UHDECİM nerelerdesin canım... evde netin varmı yokmu bilmiyorum ama seni merak ettim.. İnşallah kuzucukların iyidir. öpüyorum seni ve kuzularını
Günaydın tatlım,canım bende merak ettim uhdeyi dün dr gidicekti hala haber yok umarım önemli bişey yoktur.
diğer topiklerde de mi yok liste acaba?
neden kaldırıyolar kı begeni kaldırdılar bıde sımdı liste:2::2:
canımm duydum sesini geldim hemencecikkkk, dün geç vakit eve gelebildik onun için yazamadım kusua bakmayın ne olur yeni fırsat buldum hemen yazayım dedim. çok şükür bebişlerim çok iyilerr dr. inş. sonuna kadar böyle güzel gideriz dedi, kesemizin biri aşağı inmişti 3 hafta içinde tekrar yerine çıkmış çok şükür ama yinede dikkatli olmam lazımmışş hafta içide dataylı ultrasyon için araştırma hastanesine sevk etti oraya gidecegim inş. ordanda güzel haberler alırımmm. sen nasılsın canımmm bebişlerin nasıllarrr????
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.........
Günaydın tatlım,
valla canım bizden başka bide şubat annelerinin listesine baktım onlarında gitmiş.
Günaydın hoşgeldin canım. şükür çok güzel haberlerle geldin. İnşallah doktorunda dediği gibi sonun akadar böyle gider.. senle beraber herkesin...
bizde iyiyiz işte aynı tas aynı hamam hesabı:)) yuvarlanıp gidiyoruz. eşime karşı tavrım hala değişmedi. elimde olan bişey değil, içim buruk, 3 gündür akşamları günün nasıl geçti diye sormuyorum bile. içimden gelmiyor. Dün akşamda arabamızın lastiğinde maket bıçağı ucu bulmuş, kapının kolu elinde kalmış( gece gece lastik değiştirmiş bide. yaa diyorum acaba bunlar orda çalışmaması için bi işaretmi??? şuanki çalıştığı şube ankaranın ünlü mafya babasının yerinde bi dükkan. offfffff ki offffff
canım çok geçmiş olsunn ne olursa olsun senin kocan oo bol bol dua et etki aksilikler bulmasın kocanı...canım kaderde ne varsa o yaşanıyor biliyosun inş. herşey yoluna girer herşey dilediğiniz gibi güzel geçerrr
aferin sana çalışkan kızz:))seni de hamile hamile çok yoruyoruz yaw:))ARKADAŞLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRR LİSTEMİZİ eskisi gibi güzel olmasa da geri getirmeyi başardım..
tablosuz bi listemiz oldu artık.. olsun ama yaa dimi listesiz olmaktan iyidir...
geçmiş olsun cnm sen hissediyorsan kesin öyledir erkekler ne anlar sanki onların içinde..sabah sekizden beri ayaktayım. 2 gündür hastayım cuma gecesi 4 kez istifra ettim. başım da çok ağrıyor. burun akıntım içime dışıma hiç durmuyor. dün gecede baş ağrısını çekmemek için erkenden uyudum. sabahta tabiki 8 de açtım gözleri...
yeni gelenler hoş geldiniz....
bende 3-4 gündür hareketleri hissediyorum. eşim çok erken gazdır o deyip duruyor ama akşam üzeri olunca hissediyorum. hep aynı yerde değil benimki zannedersem dönüyo durmadan..her zaman değil tabi şanslıysam günde2 kez falan. henüz cinsiyet belli değil. bu hafta sonu cuma cumartesi çağırmıştı. 4lü testim yapılacak. 2li iiçin kan vermedim sadece ölçüm yapmıştı. inşallah sağlıklıdır....
sağlıklı günler diliyorum herkese
oh oh maaşallah cnm ben de dün gece doktordaydım şimdi ayrıntıları yazarımmmgünaydın annişler bebişimle ben bugün daha iyiyiz çok şükür yarın yeni özel dr gitçez önce sağlığını sonra cinsiyetini sorcam inşallah iyidir buarada aramıza yeni katılan annişler hoşgelldiiniiiiiizzzzzzzz
İyi geceler hanımlar,
Benimde bugun cinsiyeti belli oldu. Oğlum olacakmış, bende en baştan beri kız diye düşündüğümden bir garip oldum ama sonadan benımde cok içim ısındı hala şoktayım gıbı :) sukur sağlığı yerındeymıs 1 ay sonra tekrar gidiceğiz bakalım.
Allah bebişlerimizi sağlıklı sıhatli kucaklarımıza almak nasip eder inşallah...
canımm duydum sesini geldim hemencecikkkk, dün geç vakit eve gelebildik onun için yazamadım kusua bakmayın ne olur yeni fırsat buldum hemen yazayım dedim. çok şükür bebişlerim çok iyilerr dr. inş. sonuna kadar böyle güzel gideriz dedi, kesemizin biri aşağı inmişti 3 hafta içinde tekrar yerine çıkmış çok şükür ama yinede dikkatli olmam lazımmışş hafta içide dataylı ultrasyon için araştırma hastanesine sevk etti oraya gidecegim inş. ordanda güzel haberler alırımmm. sen nasılsın canımmm bebişlerin nasıllarrr????
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.........
ARKADAŞLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRR LİSTEMİZİ eskisi gibi güzel olmasa da geri getirmeyi başardım..
tablosuz bi listemiz oldu artık.. olsun ama yaa dimi listesiz olmaktan iyidir...
İCLALcim Allah razı olsun canım. Herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?