2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr rüyamda erken doğum yapıodum eşimin kopyası bi oğlum oluodu ama minicik olduğundan emziremiodum öle gzldi ki gece gece kocişi uyandırıp anlattımmm hala kokusu burnumda yavrumunn

aynı rüyayı bend gördüm apar topar doğuma alıyolardı.eşimin kopyası bi bebek ama kızım olacak:)

günaydın güzel anneler cinsiyet öğrenen arkadaşlar tebrikler sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah

Kızlar günaydın doktordan geldik
benimde oğlum olacak hayırlısıyla

ama eşimin yüzü düştü o çok kız istiyordu.
bende kızıyorum,üzülüyorum
allahın gücüne gider diye
tamam bir oğlumuz var ikincisi kız olsun bende isterdim
ama allahın dediği olur.

yarın da üçlü test için gideceğim inşallah oda temiz çıkacak

polyannacım artık benide listeye ekleyebilirsin

canım bizde bebek odası düşünüyoduk ama dedik şimdi almayalım ilerde genç odası alırız dedikk
gardrobum vardı yeniydi onu koyduk odasına
üzerini süslemeyi düşünüyorum
park yatak alıcaz çünkü arkadaşım kızına bebek odası almıştı çocuk sadece oturana kadar yattı çok hareketli geceleri devamli vura vura tahtalarına çökertmişş babası yeniden çakmıştı
şimdi annesi yere yatak seriyo onda yatıyoo beşiği kullanmıyorlar boşuna bekliyo o da pişman oldu hareketli bebek olunca zor diyo sakin olsa yatır uyut ama durmuyo benimki diyo
perdemi almıştım ben halıyı çok düşündük antşbakteriyel düşündük araştırdık fiyatlarıda uygundu ama sonradan aklıma geldi annemde el dokuması halı var minik minik çok büyük değil onları koyacağım içinde hiç naylon iplik yok
annem o halıları dokurken ben küçüktüm hatırlıyorum ipliklerini kaynar suda boyamışlardıı sonra böyle halı dokuma yeri vardı tahtadan onda hergün tıkır tıkır dokurlardı küçüktüm ama ilgimi çekmiş demekki hala hatırlarımm
onları alıcam bende onların üzerinde büyüdüm eskiden hazır halı alınmazdı herkes kendi dokurdu halısını tertemiz kokardı halılar
bebeğiminde benim büyüdüğüm halının üzerinde büyümesini istiyorum birazda antika merakım var benim evimde heybe filanda var :86: çok seviyorum eskileri
birde uyku seti alıcam ama eşimin bebeklik yorganını attmamış kayınvalidem onu yıkayıp nevresim geçirip onuda kullanmayı düşünüyorum babasının yorganında oğluda yatsın
şifonyer yerine kitaplık şeklinde uzun raflı bişeyler almayı düşünüyorum veya yaptırmayı düşünüyorum ilerde kitaplık olarak kullanbilir diye
evim çok büyük değil ilerde büyük ihtimal 3-5 yaşına gelince çocuk odası alıcaz muhtemel beyenmeyecek bebek odasını o yüzden böyle yapalım dedikk en azından gardrobu balkona alırım kitaplığını kullanır zaten filan böyle düşündükk
yer sıkıntısı olunca insan ister istemez kısıtlanıyo apartmanda koyacak yerde yokk

haklısın canım insanın morali bozulur..ama allah böylesini nasip etmiş eğer kesin kız olursa..ayrıcada eşin suratını kendisine döksün onun kromozomlarıyla kız oldu olduysa yani..

çin takvimine bakıp doğru çıkan varm ı aranızdaa:)) benimki doğru çıktı ama tesadüf mü yoksa ciddi mi anlayamadım:)

sen yaşı nasıl hesapladın

ben hamile kalmaya niyetlendiğimde çin takvimine baktım kız olsun diye haziranda
hamile kaldım ama yaş hesaplamasını yanlış yapmışım içinde olduğun yaşa +1 eklemek gerekiyormuş
öyle olunca da erkek çıkıyo eee doğal olarak bebeğim erkek

aynı rüyayı bend gördüm apar topar doğuma alıyolardı.eşimin kopyası bi bebek ama kızım olacak:)

hayırdır inş. günler geçtikçe rüyalar sıklaşacak galiba bende rüya gördüm ama çok garip komik bişey ayrıntılı usg ye girdim sonra 3 - 4 yaşlarında eşime benzeyen bi çocuk gördüm bizim oğlumuzmuş bende hep oğlumun babasına benzemesini istiyorum ne güzel dualarım kabul olmuş diyorum hayırdır inş.

ben 1 falan eklemedim yaa :))..28 yaş haziran erkekti..oğluşum olcak işte..

ilahi çok hoşun canım

hoşgeldiinnnn....sen baktın mı çin takvimineee?

Hosbulduk sekerlerımmmmm ben cın takvımıne bakmadm bana cok meraksız ve bısey daha demıslerdı neydı heh ruhsuz bı ınsan oldugumu soylemslerdı:)) Arkadslrım baktı yasıma gore hazırnda hamıle kaldıysm erkek temmzda kaldıysam kız cıkıo bana gore ben temmuzda hamıle kaldım dr gore hazıran:)) dr en son gıttgmde erkek demstı ama ben cok mnk oldugu ıcın ayın 20sının yolunu gozlemeye karar verdım:))) yanı kısmetse 20snde sıze ıcımde ne cıns bısey tasıdgımı soylıcem ınsallah:)))

doğru demişler vallahiii..daha alışveriş bile yapmamışsın garibim bebişee:)) yedin mi kurufasulyeni akşam:)

kız çocukları babalarına çok düşkün olur şimdi böyle yapıyo ama doğunca ona aşık olucak o zamn sende yüzüne vurursun kendi şartlandırmış demekki erkek olucak diye kendine gelir yakında ama sen yinede tavrını koy tabi gelsin özür dilesin

kızlarr rüya görmüştüm bende bebeğim doğmuş aaa bi baktım kızz üstelikk sırıtıp duruyo bana ben bağırıp duruyorum bu neee benimki oğlan olacaktı herşeyini erkeğe göre aldımm hep erkek dediniz kız olduu filan diyeee :84:
hemşire dediki bak ne güzel kızın oldu ayy parçası gibi all dedi
bi baktımm allahım bir melek yok böyle güzellikk sevdim sevdim öyle güzeldikii
eşimede anlattım rüyamı nasıl sırıtıyoo
garibim hala bi ümit yanılma olurda kız olurmuki diyeee ümit ediyooo

benim eşimde kız diye ümitlenmişti ama erkek oluncada havalara uçtu:) nasıl oldu anlamadım bende...bende rüyamda hep kaka temizliyorum yaaa..önüme bi bebek veriyolar altını değiştir diyee..ama hep aynı şeyy..bebeğin cinsiyetini görmüyorum ama hep alt değiştiriyorum..bi açıyorum bezi tepelere kadar doldurmuş:)

doğru demişler vallahiii..daha alışveriş bile yapmamışsın garibim bebişee:)) yedin mi kurufasulyeni akşam:)

Ne alısverısı yapcm erkek dedı dıyee hemen gıdıp ne alım ınsanlra 7 ay erkek dıolr kız cıkıo veya tam tersı:)) ztn erkeklere gorede bısey yok yıne gıdıp kız reyonlrına bakıorum kusum aydın gıbı olck cocugm dıye cok korkuorum yedım yedım kaynanam cok guzl yapar ALLAH razı olsun doyurdu benı

ben hiç bakmadım çin takvimine filan daha hamile kalmadan sanki içime doğmuş gibi hep emindim erkek olacağına adını bile koymuştum doğmamış bebeğe
hiç kız kıyafeti bakmadım hep ayıcıklı filan erkek şeyleri almıştımm doktor söyleyince hiç şaşırmadımm
takım elbiseler minik kravatlar takıp saçlarını dikeceğim havaya tüm kızlar aşık olsun oğluşuma askılı pantolonlar giydireceğimm
oynar dururum artık onunlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…