- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.201
Kızlarrr rüyamda erken doğum yapıodum eşimin kopyası bi oğlum oluodu ama minicik olduğundan emziremiodum öle gzldi ki gece gece kocişi uyandırıp anlattımmm hala kokusu burnumda yavrumunn
günaydın güzel anneler cinsiyet öğrenen arkadaşlar tebrikler sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah
günaydın kızlar pazar günü bizde kontrole gittik şükürler olsun herşey iyiydi.... bu arada cinsiyet öğrenen arkadaşlarım sizide tebrik ederim.....hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsun tez zamanda iyileşin inş.
uhdecim sende bebişleri gördün sağlıklılarmış rabbim korusun onları...
limonlu kek sende ailenin yanına gidiyormuşsun ne güzel kafanda dağılacak zamanda geçmiş olucak güzel güzel günler geçirirsin inş.
polyanna..cnm eşin iş görüşmesine gitmiş rabbim hangisi hayırlı ise onu nasip etsin inş.
ervacık ...başın sağolsun rabbim tez zamanda yüzünü tekrar güldürsün inş.
berkerdem...sağlığın yerindeymiş bebişde iyiymiş cok sevindim unutma sen iyi olduğun sürece korkmadığın sürece bebeğin daha mutlu olucak ...kuantum aktiğiiyi düşünelim iyiyi çağıralım....rabbim hepimizin yavrusunu korusun hepsi Allaha emanet olsunlar...her ezan sesinde hepimize dua ediyorum....
bizde hafta sonu inegöle gittik bebek mobilyası bakmak için lakin inegölde bebek mob.ilgli tek bir mağza vardı ordada rezil şeyler var ve bıyıklı amca 3.500 başlıyo demezmi gülmmem geldibenim kendi odamı bile 2.500 almıştık bebişime herşey feda olsun ama bölede kazık olmaz .....ben bursada oturuyorum ayşen bebe diye marka var orda bir bebek odası beğendim kuzular var üstünde onun mavisini düşünüyorum rabbim izin verirse bizden bu kadar...
Çitlenbikçim ve bütün annişler günaydınlar.
Dün akşam 8 de gittik doktora nöbetçi olduğu için çok yoğundu oradan oraya koşturup duruyordu kadıncağız.İlk başta yine göstermedi bizimki 4'lü test için kan verdim geldim sonra başka ultrason cihazına gittik onda baktı kıza benziyor yanılırsak da insanlık hali deriz dedi:)Nasıl alışveriş yapayım ben şimdiiii:)İçime kurt düşürdü çok da yoğun olunca kırk saat de inceleyemedi.Buraya kadar herşey normal.Ben çok sevindim zaten kız istiyordum şimdiden pembe şapkamız ve kırmızı ayakkabılarımız bile var dayanamayıp almıştım öncesinde ama eşimin surat bir düştü anlatamam size.
Erkek istiyordu biliyorum çünkü onların soyadı devam ettirecek kimse yok sülalede tek erkek o ama insan biraz gülümser yani.Ben de herkese tel açtım onun da bozulduğunu herkese söyledim neymiş rencide etmişim onu.Gece küstüm hala konuşmuyorum.İnsanlar birbirine sarılır da sevinir ben akşam çok sevinmemem rağmen onun yüzünden bi posta ağladım.Dedim hepsini anlatıcam prensese sevmesin seni!!!Hı dedim ayrıca ikinci bebek erkek olabilir diye düşünüyorsan kız doğuyor içime şimdiden git başkasını bul sen!!!!!!!!
Öyle işte...
ya CANIM BEN BEBEĞİNİ KAYBEDEN ARKADAŞIMIZA YAZICAKTIM DÜN SENİN CEVABINLA ALINTI YAPMIŞIM İŞTE OLDUĞUM İÇİN KALABALIKTAN.SANA HİÇ BİŞEY OLMASIN .....
çin takvimine bakıp doğru çıkan varm ı aranızdaa:)) benimki doğru çıktı ama tesadüf mü yoksa ciddi mi anlayamadım:)
aynı rüyayı bend gördüm apar topar doğuma alıyolardı.eşimin kopyası bi bebek ama kızım olacak:)
sen yaşı nasıl hesapladın
ben hamile kalmaya niyetlendiğimde çin takvimine baktım kız olsun diye haziranda
hamile kaldım ama yaş hesaplamasını yanlış yapmışım içinde olduğun yaşa +1 eklemek gerekiyormuş
öyle olunca da erkek çıkıyo eee doğal olarak bebeğim erkek
sen yaşı nasıl hesapladın
ben hamile kalmaya niyetlendiğimde çin takvimine baktım kız olsun diye haziranda
hamile kaldım ama yaş hesaplamasını yanlış yapmışım içinde olduğun yaşa +1 eklemek gerekiyormuş
öyle olunca da erkek çıkıyo eee doğal olarak bebeğim erkek
Günaydın kızlar ben geldım mnık bebegımle
hoşgeldiinnnn....sen baktın mı çin takvimineee?
huşgeldiinn
Hosbulduk sekerlerımmmmmben cın takvımıne bakmadm bana cok meraksız ve bısey daha demıslerdı neydı heh ruhsuz bı ınsan oldugumu soylemslerdı:)) Arkadslrım baktı yasıma gore hazırnda hamıle kaldıysm erkek temmzda kaldıysam kız cıkıo bana gore ben temmuzda hamıle kaldım dr gore hazıran:)) dr en son gıttgmde erkek demstı ama ben cok mnk oldugu ıcın ayın 20sının yolunu gozlemeye karar verdım:))) yanı kısmetse 20snde sıze ıcımde ne cıns bısey tasıdgımı soylıcem ınsallah:)))
Çitlenbikçim ve bütün annişler günaydınlar.
Dün akşam 8 de gittik doktora nöbetçi olduğu için çok yoğundu oradan oraya koşturup duruyordu kadıncağız.İlk başta yine göstermedi bizimki 4'lü test için kan verdim geldim sonra başka ultrason cihazına gittik onda baktı kıza benziyor yanılırsak da insanlık hali deriz dedi:)Nasıl alışveriş yapayım ben şimdiiii:)İçime kurt düşürdü çok da yoğun olunca kırk saat de inceleyemedi.Buraya kadar herşey normal.Ben çok sevindim zaten kız istiyordum şimdiden pembe şapkamız ve kırmızı ayakkabılarımız bile var dayanamayıp almıştım öncesinde ama eşimin surat bir düştü anlatamam size.
Erkek istiyordu biliyorum çünkü onların soyadı devam ettirecek kimse yok sülalede tek erkek o ama insan biraz gülümser yani.Ben de herkese tel açtım onun da bozulduğunu herkese söyledim neymiş rencide etmişim onu.Gece küstüm hala konuşmuyorum.İnsanlar birbirine sarılır da sevinir ben akşam çok sevinmemem rağmen onun yüzünden bi posta ağladım.Dedim hepsini anlatıcam prensese sevmesin seni!!!Hı dedim ayrıca ikinci bebek erkek olabilir diye düşünüyorsan kız doğuyor içime şimdiden git başkasını bul sen!!!!!!!!
Öyle işte...
kızlarr rüya görmüştüm bende bebeğim doğmuş aaa bi baktım kızz üstelikk sırıtıp duruyo banaben bağırıp duruyorum bu neee benimki oğlan olacaktı herşeyini erkeğe göre aldımm hep erkek dediniz kız olduu filan diyeee :84:
hemşire dediki bak ne güzel kızın oldu ayy parçası gibi all dedi
bi baktımm allahım bir melek yok böyle güzellikk sevdim sevdim öyle güzeldikii
eşimede anlattım rüyamı nasıl sırıtıyoo
garibim hala bi ümit yanılma olurda kız olurmuki diyeee ümit ediyooo
doğru demişler vallahiii..daha alışveriş bile yapmamışsın garibim bebişee:)) yedin mi kurufasulyeni akşam:)
Hosbulduk sekerlerımmmmmben cın takvımıne bakmadm bana cok meraksız ve bısey daha demıslerdı neydı heh ruhsuz bı ınsan oldugumu soylemslerdı:)) Arkadslrım baktı yasıma gore hazırnda hamıle kaldıysm erkek temmzda kaldıysam kız cıkıo bana gore ben temmuzda hamıle kaldım dr gore hazıran:)) dr en son gıttgmde erkek demstı ama ben cok mnk oldugu ıcın ayın 20sının yolunu gozlemeye karar verdım:))) yanı kısmetse 20snde sıze ıcımde ne cıns bısey tasıdgımı soylıcem ınsallah:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?