- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.221
Ne alısverısı yapcm erkek dedı dıyee hemen gıdıp ne alım ınsanlra 7 ay erkek dıolr kız cıkıo veya tam tersı:)) ztn erkeklere gorede bısey yok yıne gıdıp kız reyonlrına bakıorum kusum aydın gıbı olck cocugm dıye cok korkuorumyedım yedım kaynanam cok guzl yapar ALLAH razı olsun doyurdu benı
ben hiç bakmadım çin takvimine filan daha hamile kalmadan sanki içime doğmuş gibi hep emindim erkek olacağına adını bile koymuştum doğmamış bebeğe
hiç kız kıyafeti bakmadım hep ayıcıklı filan erkek şeyleri almıştımm doktor söyleyince hiç şaşırmadımm
takım elbiseler minik kravatlar takıp saçlarını dikeceğim havaya tüm kızlar aşık olsun oğluşumaaskılı pantolonlar giydireceğimm
oynar dururum artık onunlaaa
beyaz al sarı al unisex renkler al arkadaşım yaaa..ama önce don al..donansın die:) öyle oluyomuş..bebeğe ilk don alınıyomuş..:))))
aynı rüyayı bend gördüm apar topar doğuma alıyolardı.eşimin kopyası bi bebek ama kızım olacak:)
beyaz al sarı al unisex renkler al arkadaşım yaaa..ama önce don al..donansın die:) öyle oluyomuş..bebeğe ilk don alınıyomuş..:))))
Bak kucuukken hep dua ederdım ALLAH ım bana erkek cocuk verecksen ılk olrk erkek ver kı gerıden gelenlerın abısı olsun derdım cunku benmde abım var ve cok severım abım oldugu ıcın kendımı cok sanslı hıssederım abı babadn sonra koruyan kollayandr ya bı kız cocugu ıcın:) oyle derdım lakın yas ılerledıkce erkegn aılesıne karsı oln tutumuyla kızınkının farkını anlaynca eeee evlenınce evlenmeme ragmen halaaaa anamın yanında kalınca dedımkı heeeeeeeeee demekkı kız baska:)) sımdı annemın 3 kızı 1 oglu var benımle paylasımını abımle yapamaz kıı aralrında yas yok abım dalga gecer onla aramzda ıkı yas var benı delı etme kadın der bazn:))))) kız baskaa annemde der evet erkek dusmana karsı evde kazıktır ama kız evlat daha hayırlıdır:) o yuzden hep kızım olsn ıstedım eger bu erkekse durmak yok yola devam ınsallah ıkıncısı ay parcası gıbın bı kız olur ALLAH verırse cocugumu kardessız bırkmak ıstemem:))
çin takvimine bakıp doğru çıkan varm ı aranızdaa:)) benimki doğru çıktı ama tesadüf mü yoksa ciddi mi anlayamadım:)
Bizimki daha göstermedi büyük ihtimal kız diolar.Bu aada bebek odası alan yada fiyatlarına bakan var mı ?
Bizimki daha göstermedi büyük ihtimal kız diolar.Bu aada bebek odası alan yada fiyatlarına bakan var mı ?
hayırlısıyla önce bunları bi doğuralım,adam edelimde 2.yi sonra düşünürüz:) ben hep erkek istiyodum Allah gönlüme göre verdi..
Valla okdr dılımdekı erkeksede ALLAH halıme acıyıp kıza cevırcek:)))) yok boyle dıyorum ama sonra dıyorumkı Rabbım ıcımı bılıo hangı nıeytlerle nasıl ıstedıgımı bılıo bız esımle cocuk dıledık Rabbm hıc aratmadı nasıp ettı o an ıcıme erkek dıye dogmustu oyle hıssetmstım tabı benm ıcın hala bı hıs erkekmı kızmı ıstıosn sorusna cevabm kız ama gttıgmde erkek derse eger yıne cok sevncem ıkı tane erkekım olcakbırını ben sevıcm bırı benı sevecek Rabbım yeterkı saglıklı hayırlı evlatlr nasıp etsın o kalplerdekını bılır sukurler olsunkı bana bu guzel duyguyu tattırdı..
hımmm şöyle söyliimm..gayet pahalılar:))) dersinki sanki altın kakmalı yatak veriyolar:) modoko ya gidip bakıcaz eşimle..orda hem daha çok çeşit var hemde imalatçı oluyolar..ama en az 2 bini gözden çıkarmak lazım
Benm annem yapckmıs odasını bızde oylemıs adet:))) zatn bızde oyle adetler varkı kızı bedavadn kocaya verıosun evı dayayıp dosuosun bızden kız almak cok zor ama gerısı cok rahat:))) bana gore kaynana yapmalı cocugn yatak odasını soncta onun ogluna cocuk edıosun nıe kızın anası yapıo odayı ne sacma dıorum annem olmaz ılk torunun odasını ben yapıcm dedım ıyı yap sen zatn nerde anormllık var hepsını ben yapcm dıye ustune atlıosun:)) sen ne anlarsın usulden dıo bana
yaa doğunca oğluşlarınızı sünnet etiricekmisinizz hemenn??...ben araştırdım ilk 40 gün içinde sünnet edilmesini öneriyo doktorlar...çünkü kan damarları çok gelişmemiş oluyormuş ve kanamadan daha hızlı iyileşiyormuşş
annen doğru diyoo..bizdede ilk çocuğun alışverişini kız annesi yapar..odasını çeyizini falan..
Kızlar bu arada bebişler büyüdükçe normal olarak göbişler de büyüyor çatlaklara karşı ne yapıyorsunuz ben nemlendirici kullanıyordum ama göbek büyümeye başladıkça gerilmeye başldı derim çatlak olmadan badem yağı kakao yağı fındık yağı birde gleserin karıştırdım sürüyorum daha yumuşak eskiye göre inş. çatlaksız atlatırız :26:
Bende suan nemlendırıcı kullanıyorum gerılme hıssetmıorum cunku benm karnım henuz buyumedı ama heran fırtlr dıye nemlndırıcı kullanıorum bunun kremlerle engellenmesı hıkayeyms yanı cokca su ıcmek ve tabıkı derıyıde yeterınce nemlenrmek sadece alınabılck onemlerms catlıyacgı varsa catlıyoms yanı:))
sebamed losyon verdi bana doktor yada saf kakao yağı sür dedi..ben zaten tombik olduğum için kesin çatlar..onun için çokta takmıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?