2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr rüyamda erken doğum yapıodum eşimin kopyası bi oğlum oluodu ama minicik olduğundan emziremiodum öle gzldi ki gece gece kocişi uyandırıp anlattımmm hala kokusu burnumda yavrumunn

hepinize günaydın arkadaşlar...

şu sıralar eşim iş görüşmesinde.. netten bi başvuru yapmıştım eşim adına, dün arayıp görüşmeye çağırdılar..
SİZLERDEN DUA İSTİYORUM NE OLUR ARKADAŞLAR..

kız olsun erkek olsun allah sağlıklı hayırlı evlat versin demeleri lazımm
sen hiç üzülme eşin bebeği görünce bak nasıl değişecek
şimdilik ailesinin etkisinde kalıyo o yüzden böyle davranıyo
kız çocukları babaya daha düşkün olurr her akşam baba baba diye koşsun boynuna sarılsın bakalım görürüm erkek isteğinii
eşinin yaptığı biyerde isyankarlık gibi oluyoo allah kız vermiş eşin burun kıvırıyoo çok günah
hem araştırsın bak eşin bebeğin cinsiyetini belirleyen erkektir canım
aileside mızmızlanıp durmasın bebeğin cinsiyetini kendi oğulları belirliyo

inş olur bebişin rızkıyla gelir benm eşiminde işleri ii değil doğumdan sonra bende çalışmicam kara kara düşünüom dua ediorum kuzum rızkıyla glsin die sizde dua edin olur mu?

canımmm inş.. güzel haberlerle gelir eşinnn dualarmız sizinle inş. bebişin rızkıyla mutluluğuyla gelecek canımmm hadi hayırlısı olsun inş..

Günaydın annişer ve minnoşlar nasılsınız dua isteyen arkadaşlar dualarım sizinle her bişer gönlünüze göre olsun inş.
DÜn 3 lü test sonuçlarını yazmıştım ama kimseden cvp gelmedi o heyecanla bakmamışım raporun en altında yorum bölümü var hepsi negatif yazıyor kısaca çoook sevindim daha dr.gitmedim raporu göstermeye ama herkese gösterdim 3 de negatif yazıyor önünde de açıklaması var bi ara giderim artık doktora biraz zaman geçsin gideyim de hem minişimi de görürüm

hepinizden ALLAH razı olsun arkadaşlar.

canım o mesjını az önce gördümde o değerlerden ben analamadığım için bişey yazmadım. benim test grafik şeklindeydi ve heepsinde düşük risk yazıyordu.

ŞÜKÜR TABLOMUZA KAVUŞTUK. CURLY ye çok teşekkür ediyorum. smileysiz sade bi tablo olmuş ama olsun. ilerde boş bi zamanımda ben tekrar renklendiririm onu.

Son düzenleme:
evet yaa listemiz geri gelmiş çok sevindimmm Polyanacım sanada iş çıkmadı böylelikleee canımmm

canlarımm günaydın.....

çok sevinçliyim çünkü yarın türkiyeye gidiyoruz tatil için 35 gün kalacaz nasipse..

inanın içim kıpır kıpır... 6 ay sonra ailemi görecem inş...

dün de dr agittik en son bir görüşme yapmak için usg yaptı herşey normal. serviks kapalı plasenta olması gereken yerde dedi.. güzelce tatil yap dedi

POLLAYANNACIM bu arada bizim de oğluşumuz olacak eklersin inş

UHDEcim evet çok şükür iş çıkmadı CURLY amca sağolsun.. gerçi amca mı onu da bilmiyorum ama:))

canııım çok sevindim ne güzel, bol bol hasret gidereceksin ailenle. için içine sığmıyordur şimdi.
bu arada gözün aydın. ekleyim hemen

canım ben sadece ikili test yaptırdım diğerlerini yaptırmadımm
bendede tablo vardı onu gösterdi doktor tek anladığım odur rakamsal verilerden anlamadığım için cevap yazmadım

canım ben sadece ikili test yaptırdım diğerlerini yaptırmadımm
bendede tablo vardı onu gösterdi doktor tek anladığım odur rakamsal verilerden anlamadığım için cevap yazmadım

Evet cnm rakamsal veriler heç bişi anlamadım dedim belki test yapıranların aklında kalmıştır diye sayfayı aşağı indirnce gördüm yorum negatif yazıyor down sendromu riski bişey değerinin altındadır yazıyordu işte diğerleri de negtatif trisomi 18 gebeliklerinde görülen tablonun altındadır fln yazıyor anladığım kadarıyla bişicik yok minişimde çoook şükür

Gözün aydın cnm keşke bende ülkeme gidip yakınlarımı göre bilsem kıskandım şimdi senii

tatlım teşekkür ederim evet hasret giderecem bol bol... çocuklar gibi sevinçliyim.. bu gece uyuyamam artık gurbet çok zormuş.. hele evlenir evlenmez balayından sonra buraya geldik...alışmadım bir türlü...

eklemisin hemencik erkekiiimiii...sağol canım...

down sendromu riski cutt off değerinin altındadır yazıyo değilmii canım
birde kağıtta tablo varmı hiç

down sendromu riski cutt off değerinin altındadır yazıyo değilmii canım
birde kağıtta tablo varmı hiç
Evet cnm cutoff değeri yazıyor valla kuzum risk değerlendirmesi yazıyor sonra işte down sendromu yaş riski birde trisomi 18 önlerinde değerler var bu şekilde bi tablo var :44: cutoff değerinin altına olunca bişi olmuyor dimi yorumda da negatif yazıyor zaten üçü de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…