- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.161
O kadar uzun zamandır birlikteyiz ki inanın tanıyamamışım ya o kadar çok içim acıyor ki,umarım yanlış değildir değişmez değişse bile söylemicem ona.Şu hormonlar yüzünden zaten iyice ağlar oldum çok üzüldüm çok
hepinize günaydın arkadaşlar...
şu sıralar eşim iş görüşmesinde.. netten bi başvuru yapmıştım eşim adına, dün arayıp görüşmeye çağırdılar..
SİZLERDEN DUA İSTİYORUM NE OLUR ARKADAŞLAR..
şu sıralar eşim iş görüşmesinde.. netten bi başvuru yapmıştım eşim adına, dün arayıp görüşmeye çağırdılar..
Günaydın annişer ve minnoşlar nasılsınız dua isteyen arkadaşlar dualarım sizinle her bişer gönlünüze göre olsun inş.
DÜn 3 lü test sonuçlarını yazmıştım ama kimseden cvp gelmedi o heyecanla bakmamışım raporun en altında yorum bölümü var hepsi negatif yazıyor kısaca çoook sevindim daha dr.gitmedim raporu göstermeye ama herkese gösterdim 3 de negatif yazıyor önünde de açıklaması var bi ara giderim artık doktora biraz zaman geçsin gideyim de hem minişimi de görürüm
canlarımm günaydın.....
çok sevinçliyim çünkü yarın türkiyeye gidiyoruz tatil için 35 gün kalacaz nasipse..
inanın içim kıpır kıpır... 6 ay sonra ailemi görecem inş...
dün de dr agittik en son bir görüşme yapmak için usg yaptı herşey normal. serviks kapalı plasenta olması gereken yerde dedi.. güzelce tatil yap dedi
POLLAYANNACIM bu arada bizim de oğluşumuz olacak eklersin inş
Günaydın annişer ve minnoşlar nasılsınız dua isteyen arkadaşlar dualarım sizinle her bişer gönlünüze göre olsun inş.
DÜn 3 lü test sonuçlarını yazmıştım ama kimseden cvp gelmedi o heyecanla bakmamışım raporun en altında yorum bölümü var hepsi negatif yazıyor kısaca çoook sevindim daha dr.gitmedim raporu göstermeye ama herkese gösterdim 3 de negatif yazıyor önünde de açıklaması var bi ara giderim artık doktora biraz zaman geçsin gideyim de hem minişimi de görürüm
canım ben sadece ikili test yaptırdım diğerlerini yaptırmadımm
bendede tablo vardı onu gösterdi doktor tek anladığım odurrakamsal verilerden anlamadığım için cevap yazmadım
canlarımm günaydın.....
çok sevinçliyim çünkü yarın türkiyeye gidiyoruz tatil için 35 gün kalacaz nasipse..
inanın içim kıpır kıpır... 6 ay sonra ailemi görecem inş...
dün de dr agittik en son bir görüşme yapmak için usg yaptı herşey normal. serviks kapalı plasenta olması gereken yerde dedi.. güzelce tatil yap dedi
POLLAYANNACIM bu arada bizim de oğluşumuz olacak eklersin inş
UHDEcim evet çok şükür iş çıkmadı CURLY amca sağolsun.. gerçi amca mı onu da bilmiyorum ama:))
canııım çok sevindim ne güzel, bol bol hasret gidereceksin ailenle. için içine sığmıyordur şimdi.
bu arada gözün aydın. ekleyim hemen
Evet cnm rakamsal veriler heç bişi anlamadım dedim belki test yapıranların aklında kalmıştır diye sayfayı aşağı indirnce gördüm yorum negatif yazıyor down sendromu riski bişey değerinin altındadır yazıyordu işte diğerleri de negtatif trisomi 18 gebeliklerinde görülen tablonun altındadır fln yazıyor anladığım kadarıyla bişicik yok minişimde çoook şükür
Canım inş.hayırlı haberler verir eşin.Bebeğiniz rızkıyla gelir....
Evet cnm cutoff değeri yazıyor valla kuzum risk değerlendirmesi yazıyor sonra işte down sendromu yaş riski birde trisomi 18 önlerinde değerler var bu şekilde bi tablo var :44: cutoff değerinin altına olunca bişi olmuyor dimi yorumda da negatif yazıyor zaten üçü dedown sendromu riski cutt off değerinin altındadır yazıyo değilmii canım
birde kağıtta tablo varmı hiç
Evet cnm cutoff değeri yazıyor valla kuzum risk değerlendirmesi yazıyor sonra işte down sendromu yaş riski birde trisomi 18 önlerinde değerler var bu şekilde bi tablo var :44:
tabloda pembe yeşil sarı renk varmı canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?