2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Arkadaşlar...
Nasılsınız bugün? Umarım sizler ve bebişler iyisinizdir...

Polyannaa eşin için dualar ediyoruz herşeyin hayırlısı olsun. Umarım görüşmesi olumlu geçer...

Berkerdem cim bebişin cinsiyetini öğrenmişsin canım. Gözünüz aydın olsun. Belliydi zaten nazlı bir prenses olacağı. Her zaman dularımız seninle ve bebişinle canım...

Limonlu_kek cim memleketine hoşgeldin. Ne güzel ailene kavuştun canım. Gözün aydın...

Arkadaşlar ben bugün sağlık ocağına gittim. Bir ilgi ve alaka şaştım kaldım...
Yaptırdığım testleri gösterdim kayıt etti. Ve sizlerin bahsettiği hatta eve aldığı bebeğin kalp atışını dinlediğiniz sanırım o aletti. Ondan vardı jel sürdü. Aleti ilk koyduğu yerde hemen bebişin kalbini buldu. Kalp atışını dinledi. 3 ve 20 hafta arasında ebe hemşire hamile kadını kontrol altına alıyormuş. Birde Mustela çatlak kremi aldım 75 Tl. şimdilik bzden bu kadar...
Kendinize iyi bakın...

Bu arada HADİSE REKLAMI ne yaw... Ne kötü umarım düzelir sayfa her yerden hadise çıkıyor...

Benim göbek daha çok büyümedi ama kuru bir cildim var 16+3 ama dışardan belli olmuyor göbek cnm hamilelikten önce de nemlendirici kullanıyordum ama faydası olmamış azcık büyüdü hemen gerilmeye başladım tmm minişleri sağ salim doğuralım ama çatlak çatlak da bi göbişle kalmayalım

seni doğurana kadar göbeğim çatladı benimmm deriz..baaakk diyede gösteririz büyüyünce..kıymetimizi anlasınlar:)))))))))))))))

:))))))) guzel fıkır:))) annem abımle kardeslerıme dıodukı ben banyoda cıkarırken gıdın bakın nasıl zorluk cekıo hepınızde aynı cektım kıymetımı bılmeyın sız halaaa:) sımdı o hesap oldu buda:)))))

Senındemı erkek bebegın? erkek bebek anneyı cok yıpratmıoms dagıtmıoms derler benım karnımın cıkmamasını kesın erkek olck kız olsa sımdıye dısrı atlrdı gobegn dıolr kuzenım ocakta kız bebek dogrdu o ılk hamıle kaldı gerckten hemen atladı karnı dısrı herkes kızın olck demstı ozaman ona bılemıorum bana gore gobegm var ama mıllet bızımı keklıosun hamıle degılsın dogruyu soyle dıye dalga gecıo yastık koyup dolascam:)))

seni doğurana kadar göbeğim çatladı benimmm deriz..baaakk diyede gösteririz büyüyünce..kıymetimizi anlasınlar:)))))))))))))))

Annemde hiç çatlak olmamış ama teyzem daha zayıf olduğu halde annemden çok çatlamış kuçukken hep beraber hamama gitmiştik teyzem karnım seni taşırken böyle oldu demişti kuzenim benle dalga geçti senin annen seni karnında taşımamış diye amma dert olmuştu bana

Yok kuzum kız bizimki ama pek bi narin galiba hiç bişi belli değil moralim bozluyor yaa çıkmadı daha

erkekte sivri göbek olur kızda kalça basen genişler derler..aman büyümesin göbeğin boşver..benim hamile olduğum gayet güzel anlaşılıyo:) yüzüstü uyumayı özledimmm...eşim dalga geçiyo..geceleri bi yandan öbür yana dönerken mehter marşıyla dönüyosun diyo..zor oluyo yaaaa...

Yok kuzum kız bizimki ama pek bi narin galiba hiç bişi belli değil moralim bozluyor yaa çıkmadı daha

Yaaa ne guzel gule gule buyut kızını:) ozaman saana ıc karnın genıs yorumnda bulnmak ıstıorum:))))) bızde bahane cok:) kocamda dıokı banaa bak kasınıosnn hep boyle dıosn basına gelıo bence sen konsma dıo:) ılk hamıle oldugumu ogrndıgmde yok ben hamıle deglmıym yk bısey anlamıorm yk cnm bısy ckmıo yok benm mıdm bulnmıo dedım dedımmm anemm 6. haftadan bı basladı ıste dah ayenı gozum acıldı yıne mıdem bulanıo ara ara ama o halıme gore cok ıyıyım:))) o yuzden demıcm artık gobegm nıe cıkmıo dıe cıkmazsa cıkmasın mnk bebegm saglkla buyusunde gerısı onmlı degıl dıorum kendıme züğürt tesellisi veriorum

Ben onun bılıncıne varark yıllr once yuzustu yatmayı bırkmstm bıde bı estetıkcı bana yatma gogslerının uzerıne ezıosun onlrı dedıktn sonra nekdr zorlansmda yan yatmaya kendımı alstrdım ama sımdı bu aralar hamıleym dıyemı nedr bılmem hıc yapmıorum uzun zamandr yuzustu donuorum sonra dıorum olmazzzzzzzzzzzz hemen dogrul:)) o yuzden ALLAH ızın verırse hıc zorlanmıcm yan yatmaktn:)))

Merhaba,
Benim doktorum Bella B ürünlerinden çatlaklar oluşmasın diye krem verdi. vazelin seklinde, kokusuda çok guzel ben hergun kullanıyorum.. bazen badem yagıda sürüyorum..
yapı ile de alakalı bi durum bu esmerlerde daha az oluyormuş.. yuz içinde (hamilelik lekesi oluşmasın diye ) alkolsuz ürünler olur dedi.. bende yves laurenttin ürünleri kullanıyorumm çok memnunum..
hepimize guzel hayırlı hamilelikler şimdiden..

hamile yastığı alıp datti yapıcam ama hem eşim hem ben hem yastık yatağa biraz zor sığarız..zaten adamcağızı köşeye sıkıştırıyomuşum bide yastık gelirse gider salonda yatar vallahi:)

Yaaaa kocamda benııı sıkıstırıyooo dıorum onaaa vurcn bana dıye korunaklı yatıorum dıbıme gelıp gırıosnn ben napım uyurken gelıorum anlamıorum dıyo yatagn ucunda yatıoruz ıkı kısı daha sıgar ote tarafa

canım geçmiş olsun şayet son 2 gün kaldıysa antibiyotiğin bitmesine devam et ama yok daha çok varsa şimdiden bırak istersen yinede sen bilirsin ben hamileliğim boyunca hiç ilaç kullanmadım onun hiç tam bir fikrim yok ama böylesi mantıklı gibi geldi...

sen işi bilmiyosun :) arkasından sarılıcaksın..dayicaksın göbeğinide sırtına..kıpırdasın kıpırdayabiliyosa:)))))))))))) eşim bikere kafamı yardı resmen yaa..kolunda saatle uyumuş gece bi döndü kolunuda attı suratıma..taaakkk kafaya yedim saati..şişti resmen..o gün bugündür arkadan yapışıyorum ona hiiçç kıpraşamıyo biyere:)))))

Ben sıkıntılı ınsanım yatamıorum öylee sevmem oylee mnk kusum hep sarılır ıstemesmde bısey demem sonra uf puf yapınca garıbm cekılır ayagını degdıdr bacagıma gulerım derım zorun neee napım dokunmadan uyuyamıorumkı benı ıstemıosan salona gıdım dıo ıstee ozaman kıyamıorum onaa ben sarılıyorum tabıkı 5 dakka kardesım fln gelr ablacmmmmmm sarılmak ısterr bagırırım ustune hıc sevmem oyle kedı gıbı benım canım nezmn ısterse ozamn sarılırm

bende dokunmadan duramam eşime..kolum bacağım biyerim mutlaka deyecek..sadece yatakta diil herzaman..yemek yerken ayağına basarım mesela:) başka kimseye diil ama sadece onaa dokunmam lazımm:)

çok güzel bi konu bende eşimle bunu konuştum sünneti ne zaman yapmalı ya çok küçükken yada 7 yaşından sonra diyo pedagoglar ama bilemiyorum düğün yapmıcakmıyız oğlumuza küçükken yapamayıs ki ama hızlı iyileşecek doktor amcalardan korkmıcak hatırlamıcak hepsini düşünüyorum

Dualarını üzerimizden eksik etmeyen herkese çoook teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Görüşme bitmiş. görüşmeyi şirket adına bi ajans yapmış, eşiminde şuan 2 tane o şirkette çalışan referansı var. 2-3 görüşme daha yapılacakmış. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…