- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.241
Acıkcası bende onceden cok kılo alıp verdıgm ıcın mevcut catlaklrım ztn var o yuzden bana hıc koymaz cok sukr:)))
Bende suan nemlendırıcı kullanıyorum gerılme hıssetmıorum cunku benm karnım henuz buyumedı ama heran fırtlr dıye nemlndırıcı kullanıorum bunun kremlerle engellenmesı hıkayeyms yanı cokca su ıcmek ve tabıkı derıyıde yeterınce nemlenrmek sadece alınabılck onemlerms catlıyacgı varsa catlıyoms yanı:))
seni doğurana kadar göbeğim çatladı benimmm deriz..baaakk diyede gösteririz büyüyünce..kıymetimizi anlasınlar:)))))))))))))))
sebamed losyon verdi bana doktor yada saf kakao yağı sür dedi..ben zaten tombik olduğum için kesin çatlar..onun için çokta takmıyorum:)
Benim göbek daha çok büyümedi ama kuru bir cildim var 16+3 ama dışardan belli olmuyor göbek cnm hamilelikten önce de nemlendirici kullanıyordum ama faydası olmamış azcık büyüdü hemen gerilmeye başladım tmm minişleri sağ salim doğuralım ama çatlak çatlak da bi göbişle kalmayalım
seni doğurana kadar göbeğim çatladı benimmm deriz..baaakk diyede gösteririz büyüyünce..kıymetimizi anlasınlar:)))))))))))))))
Yok kuzum kız bizimki ama pek bi narin galiba hiç bişi belli değil moralim bozluyor yaa çıkmadı dahaSenındemı erkek bebegın? erkek bebek anneyı cok yıpratmıoms dagıtmıoms derler benım karnımın cıkmamasını kesın erkek olck kız olsa sımdıye dısrı atlrdı gobegn dıolr kuzenım ocakta kız bebek dogrdu o ılk hamıle kaldı gerckten hemen atladı karnı dısrı herkes kızın olck demstı ozaman ona bılemıorum bana gore gobegm var ama mıllet bızımı keklıosun hamıle degılsın dogruyu soyle dıye dalga gecıo yastık koyup dolascam:)))
Senındemı erkek bebegın? erkek bebek anneyı cok yıpratmıoms dagıtmıoms derler benım karnımın cıkmamasını kesın erkek olck kız olsa sımdıye dısrı atlrdı gobegn dıolr kuzenım ocakta kız bebek dogrdu o ılk hamıle kaldı gerckten hemen atladı karnı dısrı herkes kızın olck demstı ozaman ona bılemıorum bana gore gobegm var ama mıllet bızımı keklıosun hamıle degılsın dogruyu soyle dıye dalga gecıo yastık koyup dolascam:)))
Yok kuzum kız bizimki ama pek bi narin galiba hiç bişi belli değil moralim bozluyor yaa çıkmadı daha
erkekte sivri göbek olur kızda kalça basen genişler derler..aman büyümesin göbeğin boşver..benim hamile olduğum gayet güzel anlaşılıyo:) yüzüstü uyumayı özledimmm...eşim dalga geçiyo..geceleri bi yandan öbür yana dönerken mehter marşıyla dönüyosun diyo..zor oluyo yaaaa...
Kızlar bu arada bebişler büyüdükçe normal olarak göbişler de büyüyor çatlaklara karşı ne yapıyorsunuz ben nemlendirici kullanıyordum ama göbek büyümeye başladıkça gerilmeye başldı derim çatlak olmadan badem yağı kakao yağı fındık yağı birde gleserin karıştırdım sürüyorum daha yumuşak eskiye göre inş. çatlaksız atlatırız :26:
Ben onun bılıncıne varark yıllr once yuzustu yatmayı bırkmstm bıde bı estetıkcı bana yatma gogslerının uzerıne ezıosun onlrı dedıktn sonra nekdr zorlansmda yan yatmaya kendımı alstrdım ama sımdı bu aralar hamıleym dıyemı nedr bılmem hıc yapmıorum uzun zamandr yuzustu donuorum sonra dıorum olmazzzzzzzzzzzz hemen dogrul:)) o yuzden ALLAH ızın verırse hıc zorlanmıcm yan yatmaktn:)))
hamile yastığı alıp datti yapıcam ama hem eşim hem ben hem yastık yatağa biraz zor sığarız..zaten adamcağızı köşeye sıkıştırıyomuşum bide yastık gelirse gider salonda yatar vallahi:)
kızlar size birşey sorcam gerçekten cevaplarınız cok önemli ben simdi antibiyotik kullanıyorum 3 gündür ama onu bursada kadın doğumcu vermişti ama kendi doktorum değildi dun kulak burun boğaza gittim o da dediki aslında antibiyotiksiz geçirebilirdin kafam karıştı bırakayım mı dedim bırakılmaz dedi sonra istersen bırak dedi şimdi kafam karıştı bıraksam mı 3 gün kullandım 2 gün kaldı içtikçe içim korkuyor ama antibiyotiği bırakmakta iyi değil diyorlar ne yapayım bu konuda bilgisi olan ne olur bana yardım etsin
Yaaaa kocamda benııı sıkıstırıyooo dıorum onaaa vurcn bana dıye korunaklı yatıorum dıbıme gelıp gırıosnnben napım uyurken gelıorum anlamıorum dıyo yatagn ucunda yatıoruz ıkı kısı daha sıgar ote tarafa
sen işi bilmiyosun :) arkasından sarılıcaksın..dayicaksın göbeğinide sırtına..kıpırdasın kıpırdayabiliyosa:)))))))))))) eşim bikere kafamı yardı resmen yaa..kolunda saatle uyumuş gece bi döndü kolunuda attı suratıma..taaakkk kafaya yedim saati..şişti resmen..o gün bugündür arkadan yapışıyorum ona hiiçç kıpraşamıyo biyere:)))))
Ben sıkıntılı ınsanım yatamıorum öylee sevmem oylee mnk kusum hep sarılır ıstemesmde bısey demem sonra uf puf yapınca garıbm cekılır ayagını degdıdr bacagıma gulerım derım zorun neee napım dokunmadan uyuyamıorumkı benı ıstemıosan salona gıdım dıo ıstee ozaman kıyamıorum onaa ben sarılıyorum tabıkı 5 dakkakardesım fln gelr ablacmmmmmm sarılmak ısterr bagırırım ustune hıc sevmem oyle kedı gıbı benım canım nezmn ısterse ozamn sarılırm
yaa doğunca oğluşlarınızı sünnet etiricekmisinizz hemenn??...ben araştırdım ilk 40 gün içinde sünnet edilmesini öneriyo doktorlar...çünkü kan damarları çok gelişmemiş oluyormuş ve kanamadan daha hızlı iyileşiyormuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?