2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınnnn.
bu hafta evdeyim rapor aldım okula gitmiyorum o yüzden 10 a gelirken kalktık. şimdi de kahvaltı yapıcaz oğlumla. acıktı galiba pıt pıt vuruyo kerete ama dayanamadım neler olmuş neler bitmiş bi bakayım dedim.

sen kendini üzme canım yaaa. yavrun da üzülür. hem doğunca eşin nasıl değişcek bak. kızlar kıymetli olur. babaya düşkün olur. babacım babacım dedikçe utancak yaptıklarından. sen mutlu olmaya çalış. hem mutlu annelerin bebekleri daha huzurlu oluyorlar doğduktan sonra. zır zır ağlayanlardan olmasın kuzun. onu düşün.

günaydın polly cim eşinin işiyle le ilgili sıkıntılarınızı okumuştum. umarım sizin için hakkınızda en güzeli olur. sen de hep bunu iste. ayrıca listenin gelmesine de çok sevindim. ellerine sağlık çok uğraştırıyoruz seni

Son düzenleme:

cnm hiç kafanı takma çünkü geçen hafta benzer tepkiyi benimkide verdi bizimkisi rüyasında erkek görmüştü o yüzden kaptırmıştı oysa aylardır diyorum kız benim meleğim diye :) neyse dün bi dizi var tv de hiç seyretmediğimiz bişey baktım dikkatle seyrediyo neymiş diye adamın kızı kaçırılmış bizimki nasıl ağlıyo anlatamam ben tabi gördüğümü belli edip utandırmadım onu ama normalde öyle filmlerde felan ağlamaz ,sonra gelmiş gece yanıma kzı ben götürüp getiririm okula servis olmaz diyo cnm benim kendi kızı gibi düşündü ilahi dedim doğmamış çocuğa don biçme yok diyo kıyamam ben kuzuma diyeceğim oki şekerim 1-2 güne atlatır ve nasılda cnm kızım diye sevmeye başlar sana bile bırakmaz

tatlım senin önerdiğin dr a gittim murat bey çok memnun kaldım iyi anlaştık inşallah hep böyle gider kızımda çok iyi görünüyodu rabbim hepimizin bebişlerini kucamıza almayı nasip etsin sanada çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim kızlar,ben de sizin gibi düşünüyorum Rabbim sağlıklı evlat vermiş senelerce çocuk özlemi çekenler var o kadar para pul harcayıp da sahip olamayanlar var.Beni şaşırtan çok illgili bir eşin bu tepkiyi vermesi 2000 yılından beri beraberiz biz 3 buçuk senedir de evliyiz hiç beklenmedik bir durum olduğu için bu kadar üzüldüm.Şimdi de arayıp duruyor açmıyorum.Eminim ki sevecek vs ama ben bunu hiç unutmıcam ama hiç...
Sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri.

canım benimm gözün aydınn prensesin geliyomuşş ne mutlu sana kız annesi olacaksınn hadi bakalım pembeler diyarına hoşgeldin sendeee

sağol bitanem senin meleklerinde çok iyi görceksin emin ol dr gidene kadar hatim indiriyoz bebiş nasıl iyimi acaba diye dr ultrasonda bi bakıyo bebişlerin keyfi yerinde valla kuş gibi hafifleyip eve geliyoruz inşallah 9 aya kadar bizimle kalsınlar yavrularrr

amin canımm amin valla dediğin doğru gidene kadar hop oturup hop kalkıyoruz birşeymi oldu diye inş. endişelerimiz telaşlarımız hep boşa çıksın bebişlerimiz hep iyi olsunlar..

Yok kuzum turkuaz ve bordo renkler var :44:

canım cutt off değerinin altında dediğine göre korkma sonuçta bu riski belirliyo
herkeste muhakkak olası riski belirtiyo
yüksek çıkan yani cutt off değerinin üzerinde bile çıkan testlerde amniyosentez yapılınca çoğu temiz çıkıyo zatenn
benimde cut off değerinin altında yazıyodu buna rağmen korkuttu doktor beni 1 ayy çok üzüldüm tesadüf başka doktora gidince doktor korkma cutt off değerinin altında yazıyo sınırın altında dedi ve dörtlü testi ister yaptır ister yaptırma dedi bende ikili testten çok üzülmüştüm filan dörtlüyü istemedimm
sonuçta herşey normal gidiyo bebek doğuyo down sendromu olabiliyo allah bilir herşeyi bol bol dua etmek lazımm
allah herkesin bebeğini korusunn

Evet cnm Allah korusun hepsini netten baktım cut off değerinin altında olunca negatif sonuç diyor zaten raporun latında da negatif yazıyor Allah'a emanet minişlerimiz sağ salim kucağımıza alırız inş.

canım sen kocanı boşver doğsun bi kızının yüzünü görsün bak nasıl aşık olcak kızına hadi hayırlısı

günaydın kızlar pazar günü bizde kontrole gittik şükürler olsun herşey iyiydi.... bu arada cinsiyet öğrenen arkadaşlarım sizide tebrik ederim.....hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsun tez zamanda iyileşin inş.

uhdecim sende bebişleri gördün sağlıklılarmış rabbim korusun onları...

limonlu kek sende ailenin yanına gidiyormuşsun ne güzel kafanda dağılacak zamanda geçmiş olucak güzel güzel günler geçirirsin inş.

polyanna..cnm eşin iş görüşmesine gitmiş rabbim hangisi hayırlı ise onu nasip etsin inş.

ervacık ...başın sağolsun rabbim tez zamanda yüzünü tekrar güldürsün inş.

berkerdem...sağlığın yerindeymiş bebişde iyiymiş cok sevindim unutma sen iyi olduğun sürece korkmadığın sürece bebeğin daha mutlu olucak ...kuantum aktiği iyi düşünelim iyiyi çağıralım....rabbim hepimizin yavrusunu korusun hepsi Allaha emanet olsunlar...her ezan sesinde hepimize dua ediyorum....

bizde hafta sonu inegöle gittik bebek mobilyası bakmak için lakin inegölde bebek mob.ilgli tek bir mağza vardı ordada rezil şeyler var ve bıyıklı amca 3.500 başlıyo demezmi gülmmem geldi benim kendi odamı bile 2.500 almıştık bebişime herşey feda olsun ama bölede kazık olmaz .....ben bursada oturuyorum ayşen bebe diye marka var orda bir bebek odası beğendim kuzular var üstünde onun mavisini düşünüyorum rabbim izin verirse bizden bu kadar...

ya kıslar sayfanın yarısında hadise var ya ne biçim reklam bu gözüme sokar gibii

aynen hiçde sevmem aptal vergi kaçakcısı ne olucak türkiyede kazanıyor yurtdışına vergi ödüyor gördükçe sinir oluyorum.

ben de hiç sevmem kendisini. valla sinir oldum sabahtan beri sayfanın yarısını kaplıyo. uyuz oldum:95:

hadi hayırlısı canım..sizin için daha güzel olacaksa herşey inşallah olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…