- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.381
arkadaşlar dualarınız için Allah hepinizden tekrar razı olsun. Eşimi yarın 2.görüşmeye çağırmışlarİnşallah olumlu geçer hayırlısıyla.. Perşembe günü şuan çalıştığı yerden ayrılıyor. Rabbim sen hayırlısını ver YA RABBİM
ekleyelim annesi, ama sen yaş, ve yaşadığın şehride ver tam olsun olurmu??
hadi gözün aydın cnm yeni iş buldu yani umarım daha iyi olur sizin için
hangi bilgilerimi istiyosun:) anne kızlık soyadım falan mıyaş 28 istanbul erkekim kakaolu kekim olcak:) tahmini doğum tarihi 10-12 mart
Hayırlısı olur inş. sizin için en azından eşin iş konusunda adım attı geri gelir inş.
gnydnn kızlarr kuzum uyandı sanırım tekmesini attı bal yavum aşımızı olduk sabah dünde iki tane tulum aldım heveslenip ilk aldığım giyim eşyası gözlerim doldu bi çşt oldummmcinsiyette belli diil kremle sarı aldım.ilk defa aşerdim sanırım gece uyandım portakal diorum yada gitme bu saatte suyunu ver dolaptan eşim duymamış bile sızmışım öleee
Aşıyı kaçıncı haftalarda oluyosunuz biz 19+1 olduk, dün de kontrol vardı ama doktor aşıdan bahsetmedi??
Aşıyı kaçıncı haftalarda oluyosunuz biz 19+1 olduk, dün de kontrol vardı ama doktor aşıdan bahsetmedi??
20-22 hafta arası..
kızlar hazır aşı zamanı yaklaşmışken tekrar hatırlatayım. AŞINIZI OLDUKTAN SONRA O BÖLGEYİ OVALAYIN, Kİ AŞI DAĞILSIN VE ÇOK AĞRI YAPMASIN. YOKSA KOLUNUZU BİLE KALDIRMAYA DERMANINIZ OLMAZ.
ühü ühüacicak iştee..aile hekimimde beni aramadı ayrıca:) haberi varmı ki hamile olduğumdan adamın:))) ben hiç ona gidipte ben hamileyim falan demedim:)
ühü ühüacicak iştee..aile hekimimde beni aramadı ayrıca:) haberi varmı ki hamile olduğumdan adamın:))) ben hiç ona gidipte ben hamileyim falan demedim:)
Allah'mı söyletti canım yaaa.. henüz görüşme aşamasında.. bakalım Hayırslısı neyse o olur inşallah.
ben iş buldu sandım neyse umarım güzel bir iş nasip olur cnm
ben 17+3 de gittim 173 gr. falandı. csnım bence gayet güzel için rahat olsun.Öslemcinar cım sen yoksa deniz yıldızı dizisinden mi etkilendin acaba rüyanda ordada fişe bağlıydı bir oyuncu ondan mı etkilendin acaba bu geldi aklıma
arkadaşlar bebğinizin kilosu kaç gram.ben 17 haftalıkken gittiğimde 190 gr dı nasıl sizce normalmi...
ayy çok kötü oldum. çok zor valla. allah kimseye yaaşatmasın. bizim doktorumuz ayrıntılı ultrasonu kendi yapıyo. ve her ay tekrar tekrar bakıyo çoğu şeye . geçen haftasonu randevumuz vardı yarım saat kalmışız. her seyine baktı. çok şükür her sey yerindeydi. midyele kalp aynı tarafta olmalıymış onu falan gösterdi. darisi hepinizin başına insanın içi rahatlıyoyetiştiği yere kadar..çokta kasma kendini..planla kafanda..zaten bi başladın mı hepsi arka arkaya gelir.. ay sonunda detaylı ultrasona giricem..stresi sardı şimdiden..
geçen gittiğimde bi çift vardı doktorda..bebeklerinin bütün organları tersmiş..alıcaklardı bebeğini..çok ağladım duyunca(( Allah kimseye yaşatmasın böyle bişeyi..
hadi bakalım. güzel haberlerle gelir inş.Günaydın canım benim...
AMİİİn amin inşallah... bugün 12 gibi görüşmeye gidecek. bu kez esas patronla görüşecekmiş. Dün heyecandan bacaklarım titredi diyo eşim. birde beni görse:)))))
deneme 1-2 smiley:):2:
ben de ünv. den mezun olduğum sene ayağım yandı acilde yaptılar dedim. o zaman sana 1 kez yaparız dedi. söylersen iyi olur boşu boşuna vücuduna mükrop verdirmemiş olrsunBir sonraki randevumuz da 31 Ekim, o zamana kadar 22 hafta oluruz.. En iyisi ben telefonla sorayım doktora.. İş yeri hekimimiz gebelikten önce 1 doz tetanoz aşısı yapmıştı, sanırım onu da belirtmekte fayda var.. 5 yıl geçerli oluyor diyorlar..
Beni de aramadıGidip kayıt olmak gerekiyomuş sanırım ben tabi ona da gitmedim :)) Adamın evlendiğimden bile haberi yok tabi aramamakta haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?