2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı olur inş. sizin için en azından eşin iş konusunda adım attı geri gelir inş.

gnydnn kızlarr kuzum uyandı sanırım tekmesini attı bal yavum aşımızı olduk sabah dünde iki tane tulum aldım heveslenip ilk aldığım giyim eşyası gözlerim doldu bi çşt oldummmcinsiyette belli diil kremle sarı aldım.ilk defa aşerdim sanırım gece uyandım portakal diorum yada gitme bu saatte suyunu ver dolaptan eşim duymamış bile sızmışım öleee

hadi gözün aydın cnm yeni iş buldu yani umarım daha iyi olur sizin için

Allah'mı söyletti canım yaaa.. henüz görüşme aşamasında.. bakalım Hayırslısı neyse o olur inşallah.

hangi bilgilerimi istiyosun:) anne kızlık soyadım falan mı yaş 28 istanbul erkekim kakaolu kekim olcak:) tahmini doğum tarihi 10-12 mart
tamam canım güncelleyim

Hayırlısı olur inş. sizin için en azından eşin iş konusunda adım attı geri gelir inş.

AMin canım inşallah. valla o adımı attı ama atana kadarda beni sinir etti. 3 gün stresten başım ağrıdı.

Son düzenleme:

aayyyy aysonunda aşı varrr üffff..ben korkuyorum iğneden yaaa..acııyooo

Aşıyı kaçıncı haftalarda oluyosunuz biz 19+1 olduk, dün de kontrol vardı ama doktor aşıdan bahsetmedi??

Aşıyı kaçıncı haftalarda oluyosunuz biz 19+1 olduk, dün de kontrol vardı ama doktor aşıdan bahsetmedi??

aşıyı sağlık ocakları yapıo aile hekiminizin olduğu occaktan aramadılarmı sizi artı ağır bi aşı diolardı bnm kadar iğneden korkan olmasın hiç acımadı kocişimin elini tuttum ona kadar saydımmm geçti gttiii :)

20-22 hafta arası..

kızlar hazır aşı zamanı yaklaşmışken tekrar hatırlatayım. AŞINIZI OLDUKTAN SONRA O BÖLGEYİ OVALAYIN, Kİ AŞI DAĞILSIN VE ÇOK AĞRI YAPMASIN. YOKSA KOLUNUZU BİLE KALDIRMAYA DERMANINIZ OLMAZ.

Bir sonraki randevumuz da 31 Ekim, o zamana kadar 22 hafta oluruz.. En iyisi ben telefonla sorayım doktora.. İş yeri hekimimiz gebelikten önce 1 doz tetanoz aşısı yapmıştı, sanırım onu da belirtmekte fayda var.. 5 yıl geçerli oluyor diyorlar..

ühü ühü acicak iştee..aile hekimimde beni aramadı ayrıca:) haberi varmı ki hamile olduğumdan adamın:))) ben hiç ona gidipte ben hamileyim falan demedim:)

ühü ühü acicak iştee..aile hekimimde beni aramadı ayrıca:) haberi varmı ki hamile olduğumdan adamın:))) ben hiç ona gidipte ben hamileyim falan demedim:)

Beni de aramadı Gidip kayıt olmak gerekiyomuş sanırım ben tabi ona da gitmedim :)) Adamın evlendiğimden bile haberi yok tabi aramamakta haklı

devletin yaptığı bir sistemmiş cnm devlet bağlı bulunduğun sağlık ocağına bildiriyormuş onlarda sana ulaşıp kayıt yaptırmanı istiyor .

günaydınnn herkeseeee
ben 17+3 de gittim 173 gr. falandı. csnım bence gayet güzel için rahat olsun.

ayy çok kötü oldum. çok zor valla. allah kimseye yaaşatmasın. bizim doktorumuz ayrıntılı ultrasonu kendi yapıyo. ve her ay tekrar tekrar bakıyo çoğu şeye . geçen haftasonu randevumuz vardı yarım saat kalmışız. her seyine baktı. çok şükür her sey yerindeydi. midyele kalp aynı tarafta olmalıymış onu falan gösterdi. darisi hepinizin başına insanın içi rahatlıyo

hadi bakalım. güzel haberlerle gelir inş.
ben de ünv. den mezun olduğum sene ayağım yandı acilde yaptılar dedim. o zaman sana 1 kez yaparız dedi. söylersen iyi olur boşu boşuna vücuduna mükrop verdirmemiş olrsun

Beni de aramadı Gidip kayıt olmak gerekiyomuş sanırım ben tabi ona da gitmedim :)) Adamın evlendiğimden bile haberi yok tabi aramamakta haklı

bak şimdi aradımm..dedilerki yapıyolarmış aşıyı..ama boş bi zamanınızda gelip bi kart varmış onu doldurmam gerekiyomuş..sende ara doktorunu haber ver ayıp olmasın pat diye gitme:)))))

kızlar mrb nasılsınız bakalımmmm...
anbiyosentez sonucum bu hafta çıkıcak çok merak ediyorum hayırlısıyla iyi haber alsaydım rahatlıycaktımm...geçen hafta 3 gün raporluydum çok hafifi bir akıntım oldu pembe dinlenmeşlisin dedi dr.çok şükür şimdi iyiyim şimdide dünden beri bebişimin harewketlerini az hissetmeye başladım neden acaba anlamadım hareketşerine yoğunlaşmaya çalışıyorum ama hissetmiyorum bişiy olmaz herhalde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…