2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

girebilirsin canım bende 20. hafta bile olmadım daha ama yarın gircem 4 boyutluya

doktorum 5. aydan sonra girebilirsin dedii gittiiğim yerde bozukmuşşş başka yere gidicemm peki fiyatı ne kadarr sordunmu hiçç 6. 7. aylarda daha ii sonuçlar alınıo diolarda o yüzden merak ettiimm canımm

oh oh gözünaydın polyanam benim.inşallah istediğin gibi olurda bebişlerinizle karı koca bol bol gezersiniz istediğiniz kadar inşallah.

beinmkide Gynoferon adı demir hapı+folik asit içeriyor bende aç karnına içiyorum üzerine hemen kahvaltı yapıyorum pek bulantı olmuyor bu hapıda bi doktora danış istersen belki yazabilir hem içindede folikasit var bi taşta iki kuş

Öslemcinar cım sen yoksa deniz yıldızı dizisinden mi etkilendin acaba rüyanda ordada fişe bağlıydı bir oyuncu ondan mı etkilendin acaba bu geldi aklıma

arkadaşlar bebğinizin kilosu kaç gram.ben 17 haftalıkken gittiğimde 190 gr dı nasıl sizce normalmi...

Son düzenleme:
günaydın kızlarr kapalı bi hava var yine bu havalarda baş ağrısı oluo bende şu kara kış geçsede bebişlerimizi kucaklasak

çok sevindim canım..inşallah herşey güzel olur..allahtan hayırlısı..
çok sevindim ayırlısı olsun canım
oh oh gözünaydın polyanam benim.inşallah istediğin gibi olurda bebişlerinizle karı koca bol bol gezersiniz istediğiniz kadar inşallah.

Hepinizden Allah razı olsun kızlaarr.. Hayırlsı neyse Rabbim onu nasip etsin.

PUSULAcım seninde kontrolünün iyi geçmesine, bebişinin sağlığının yerinde olmasına çok sevindim. İnşallah herkesin hep böyle devam eder. ama ayrıntılı için daha erken değilmi??? benim usg kağıtlarımın altın not olarak 20-23 haftalar arası ayrıntılı usg önerilir yazıyor.

kızlarr bişey sorcamm benm cuma günü 20. haftam doluoo 4 boyutlu ultrasona girebilirmiyim ona göre randevu alcammm
20-23 hafta arası oluyo canım

günaydın kızlarr kapalı bi hava var yine bu havalarda baş ağrısı oluo bende şu kara kış geçsede bebişlerimizi kucaklasak

Günaydın tatlım.. Ankarada aynı soğuk kapalı ve yağmurlu

GUnaydin kizlar nasilsiniz gunümüz aydın olsun

Bende haftayA gideceğim ayrıntılı usg için bakalım benim tosun napiyo nasıl çok özledim onugormryi

Polyanacim hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun çok sevindim senin afına tatlım

Günaydın Mart annecikleri.
Aramıza katılanlar olmuş , baya kalabaliklasmisiz,hosgeldiniz hanımlar.
Az sonra bebeklerimi gorucem Allahın izniyle , cok özledim onları, ilkgunku kadar heyecanlıyım:)
Hersey yolunda çıkarsa eğer Cuma gunü de babamızin yanına uçuyoruz inşallah :))
Herkese saglikli, mutlu bir gün dilerim..

Son düzenleme:
Bernacim canım benim ikinci olmasına rağmen ilk bebegimdeki gibi heyecanlı ve çok mutlu oluyoru
Hayirli haberlerle donersin inşallah

hadi hayırlısıyla git gel inşallah. bebişlerinin cinsiyetleri de bellidir artık:)

Günaydın arkadaşlar...
Umarım herkes iyidir. Ben biraz grip gibiyim. hafif boğaz ağrısı ve öksürük var. İnşallah geçer ya...
Gece kabus rüyalar gördüm... Neyse şimdi güzel bir kahvaltı yapayımda keyfşm yerine gelsin...:))))))

Size bir site önercem. Belki bilenleriniz vardır. Ben hamileliğimin ilk haftasından beri takip ediyorum. Çok güzel. Bebeğinin o haftaki görüntüsü ve gelişmeleri yazıyor. Üstteki bölümü son adet tarihinizin ilk gününü giriyorsunuz...

Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?

Kendinize iyi bakın...

Günaydın arkadaşlar...

canım ben de gynoferon kullanıyorum bana ilaçtan sonra 2 saat çay içme süt ve süt ürünü yeme dediler sen kahvaltı yapıyorum demişsin de bunları tüketmiyor musun?

Canım iyiyiz bizde sukur bı yaramazlık yok birazdan bakicam siteye bende
Bende gebelik.org den takip ediyorum oglumdada İrfan takip etmiştim hatta yumurtlama günümüze ordan takip edip çalısmalara başlamıştım :))

iyi haberlerle dön inşallah

cnm sanırım normal bende 16 hafta bitmek üzereyken gittim 201 gr dı.

Gebelikte 19. Hafta | Hafta Hafta Gebelik

cnm ben burdan takip ediyorum daha ayrıntılı istersen sende bi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…