- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.341
kızlarr bişey sorcamm benm cuma günü 20. haftam doluoo 4 boyutlu ultrasona girebilirmiyim ona göre randevu alcammm
girebilirsin canım bende 20. hafta bile olmadım daha ama yarın gircem 4 boyutluya
girebilirsin canım bende 20. hafta bile olmadım daha ama yarın gircem 4 boyutluya
arkadaşlar dualarınız için Allah hepinizden tekrar razı olsun. Eşimi yarın 2.görüşmeye çağırmışlarİnşallah olumlu geçer hayırlısıyla.. Perşembe günü şuan çalıştığı yerden ayrılıyor. Rabbim sen hayırlısını ver YA RABBİM
kızlar demir ilacına başlayan varmı benim midemi çok kötü yaptı ferro fonal gibi bişeydi ismi dr aradım yaparmış bağırsakta çözülen 1 tane daha varmış tam ismini yazamadım aklınızda olsun diğeri daha az rahatsız ediyomuş diğerini yarın ecz alıcam yazarım ismini haberiniz olsun.
çok sevindim canım..inşallah herşey güzel olur..allahtan hayırlısı..
ohhh çok sevindim canım:))ben de geçmişi okumayı şimdi bitirdim.çok şükür herkesin keyfi yerinde
ben de doktordan geldim kızlar ve çok şükür herşey yolunda.iki hafta sonra ayrıntılı ult. için gidicem.ikili testi yaptırmıştım.3 ve 4'e gerek yok dedi doktor.zaten ben de istemiyordum.ikili test çok daha güvenilir.diğerleri boşuna kafa karıştırıp,huzur bozuyor sanki.bizim ufaklık hala cinsiyetini göstermedi.nazlı bir kız mı,inatçı bir erkek mi acaba:))sağlıklı ya,gerisi boş:)))hepinizi öpüyorum.hep güzel haberler alırız inşallah
çok sevindim ayırlısı olsun canım
oh oh gözünaydın polyanam benim.inşallah istediğin gibi olurda bebişlerinizle karı koca bol bol gezersiniz istediğiniz kadar inşallah.
20-23 hafta arası oluyo canımkızlarr bişey sorcamm benm cuma günü 20. haftam doluoo 4 boyutlu ultrasona girebilirmiyim ona göre randevu alcammm
günaydın kızlarr kapalı bi hava var yine bu havalarda baş ağrısı oluo bende şu kara kış geçsede bebişlerimizi kucaklasak
Günaydın Mart annecikleri.
Aramıza katılanlar olmuş , baya kalabaliklasmisiz,hosgeldiniz hanımlar.
Az sonra bebeklerimi gorucem Allahın izniyle , cok özledim onları, ilkgunku kadar heyecanlıyım:)
Hersey yolunda çıkarsa eğer Cuma gunü de babamızin yanına uçuyoruz inşallah :))
Herkese saglikli, mutlu bir gün dilerim..
beinmkide Gynoferon adı demir hapı+folik asit içeriyor bende aç karnına içiyorum üzerine hemen kahvaltı yapıyorum pek bulantı olmuyor bu hapıda bi doktora danış istersen belki yazabilir hem içindede folikasit var bi taşta iki kuş
Günaydın arkadaşlar...
Umarım herkes iyidir. Ben biraz grip gibiyim. hafif boğaz ağrısı ve öksürük var. İnşallah geçer ya...
Gece kabus rüyalar gördüm... Neyse şimdi güzel bir kahvaltı yapayımda keyfşm yerine gelsin...:))))))
Size bir site önercem. Belki bilenleriniz vardır. Ben hamileliğimin ilk haftasından beri takip ediyorum. Çok güzel. Bebeğinin o haftaki görüntüsü ve gelişmeleri yazıyor. Üstteki bölümü son adet tarihinizin ilk gününü giriyorsunuz...
Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?
Kendinize iyi bakın...
Günaydın Mart annecikleri.
Aramıza katılanlar olmuş , baya kalabaliklasmisiz,hosgeldiniz hanımlar.
Az sonra bebeklerimi gorucem Allahın izniyle , cok özledim onları, ilkgunku kadar heyecanlıyım:)
Hersey yolunda çıkarsa eğer Cuma gunü de babamızin yanına uçuyoruz inşallah :))
Herkese saglikli, mutlu bir gün dilerim..
Öslemcinar cım sen yoksa deniz yıldızı dizisinden mi etkilendin acaba rüyanda ordada fişe bağlıydı bir oyuncu ondan mı etkilendin acaba bu geldi aklıma
arkadaşlar bebğinizin kilosu kaç gram.ben 17 haftalıkken gittiğimde 190 gr dı nasıl sizce normalmi...
Günaydın arkadaşlar...
Umarım herkes iyidir. Ben biraz grip gibiyim. hafif boğaz ağrısı ve öksürük var. İnşallah geçer ya...
Gece kabus rüyalar gördüm... Neyse şimdi güzel bir kahvaltı yapayımda keyfşm yerine gelsin...:))))))
Size bir site önercem. Belki bilenleriniz vardır. Ben hamileliğimin ilk haftasından beri takip ediyorum. Çok güzel. Bebeğinin o haftaki görüntüsü ve gelişmeleri yazıyor. Üstteki bölümü son adet tarihinizin ilk gününü giriyorsunuz...
Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?
Kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?