- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.361
günaydın ve geçmiş olsun canım.Günaydın arkadaşlar...
Umarım herkes iyidir. Ben biraz grip gibiyim. hafif boğaz ağrısı ve öksürük var. İnşallah geçer ya...
Gece kabus rüyalar gördüm... Neyse şimdi güzel bir kahvaltı yapayımda keyfşm yerine gelsin...:))))))
Size bir site önercem. Belki bilenleriniz vardır. Ben hamileliğimin ilk haftasından beri takip ediyorum. Çok güzel. Bebeğinin o haftaki görüntüsü ve gelişmeleri yazıyor. Üstteki bölümü son adet tarihinizin ilk gününü giriyorsunuz...
Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?
Kendinize iyi bakın...
ekleyelim annesi, ama sen yaş, ve yaşadığın şehride ver tam olsun olurmu??pollyannaa teyzesi artık çizelgene bizi de ekle :) Minik prenses 6 Mart'ta geliyor...
günaydınn herkesseeeee...geri sayım devam ediyor :) şurda marta ne kaldıı :)
yatcas kalkcas yatcas kalkcas yatcas kalkcas...... bide bakmışız marttt:) minik tospikler gelmişş bilee:))
inşallah zaman geçtikce iyice sabırsızlık kaplıyor içimi biran önce gelse diye küçük meleğim
yatcas kalkcas yatcas kalkcas yatcas kalkcas...... bide bakmışız marttt:) minik tospikler gelmişş bilee:))
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu gün herkesin keyfi pek bi yerinde eee şimdi mesaj simgeleridemi gitti yakında duman yoluyla anlaşıcaz:)bu arada polycim bizim kızımız liste kayıpken kendini belli etmişti ekleyebilirsin cnm listeye.
ben kendimi iyice alışverişe verdim:))) dün duvar kağıtlarına baktım mesela..ayy bayıldım yaaaa..süper şeyler var..bide bebek odasını antibakteriyel halılar var ya onlardan kaplicam..daha sıcak olsun diye..evin kalorifer tesisatını elden geçirticem...uğraşıcak şey çok yani:))))))))
yapılcak o kadar çok şey varki düşündükçe sürekli bi eksik hatırlıyorsun bakalım yetişir inşallah doğuma kadar
Herkese günaydınnn :)
Polyannacım inş. hayırlı haberler alırsın.Çok sevindim:)
Günaydın canım benim...
AMİİİn amin inşallah... bugün 12 gibi görüşmeye gidecek. bu kez esas patronla görüşecekmiş. Dün heyecandan bacaklarım titredi diyo eşim. birde beni görse:)))))
deneme 1-2 smiley:):2:
polly eşin ne iş yapıyo..kulağımız açık olsun..ne olmaz ne olmaz..
günaydın kuzular ve onların kuzularıı ben başkent hastanesinde doktora sordurdummm 26. hafta ve sonrasıı daha ii sonuç verir demiş yanii bu hafta gitmicemm töhh çokta heveslenmiştik eşimlee yahuuu nese tetanasumu olayım rutin kontrolüme gideyimm benn napimm daha çok varr
ay sağol canım.. biz Ankara'dayız ve eşim gıda sektöründe.. bi markette müdür-dü.. yarın son Allah'ın izniyle
HOLAAcım ben geç daha iyi gösteriyormuş diye duymuştum ama 26.hafta kadar hiç duymamıştım. bi bildikleri vardır muhakkak. benim randevum ayın 26sına. ama o güne detaylı randevusu alabilirmiyim bilmiyorum. o gün 21.haftamda olucam.
banada öyle dedi 21 veya 22. haftada iyi görünüyormuş..bende 29 u gibi gidicem tam 21.haftam doluyo 22 ye giriyorum..
yetiştiği yere kadar..çokta kasma kendini..planla kafanda..zaten bi başladın mı hepsi arka arkaya gelir.. ay sonunda detaylı ultrasona giricem..stresi sardı şimdiden..
geçen gittiğimde bi çift vardı doktorda..bebeklerinin bütün organları tersmiş..alıcaklardı bebeğini..çok ağladım duyunca(( Allah kimseye yaşatmasın böyle bişeyi..
ay sağol canım.. biz Ankara'dayız ve eşim gıda sektöründe.. bi markette müdür-dü.. yarın son Allah'ın izniyle
hadi gözün aydın cnm yeni iş buldu yani umarım daha iyi olur sizin için
listeye ekledim ama bilgilerin yok canım.. son sıradasın şuan.. bilgilerini verirsen güncelleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?