2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın ve geçmiş olsun canım.
ben bunu çooookkk önceleri paylaşmıştım ve şimdi nerden bulucam diyodum. İyi oldu paylaştığın sağol canım

pollyannaa teyzesi artık çizelgene bizi de ekle :) Minik prenses 6 Mart'ta geliyor...
ekleyelim annesi, ama sen yaş, ve yaşadığın şehride ver tam olsun olurmu??

günaydınn herkesseeeee...geri sayım devam ediyor :) şurda marta ne kaldıı :)

Günaydıııınnn... tabi canııımmm şurda ne kaldı ki marta:)))))))

smileyler nereye gitmiş( yazı karakterleri de yok(

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu gün herkesin keyfi pek bi yerinde eee şimdi mesaj simgeleridemi gitti yakında duman yoluyla anlaşıcaz:)bu arada polycim bizim kızımız liste kayıpken kendini belli etmişti ekleyebilirsin cnm listeye.

inşallah zaman geçtikce iyice sabırsızlık kaplıyor içimi biran önce gelse diye küçük meleğim

ben kendimi iyice alışverişe verdim:))) dün duvar kağıtlarına baktım mesela..ayy bayıldım yaaaa..süper şeyler var..bide bebek odasını antibakteriyel halılar var ya onlardan kaplicam..daha sıcak olsun diye..evin kalorifer tesisatını elden geçirticem...uğraşıcak şey çok yani:))))))))

yatcas kalkcas yatcas kalkcas yatcas kalkcas...... bide bakmışız marttt:) minik tospikler gelmişş bilee:))

aklımda no'sunu bildiğim başka smiley yok:))) bunlarla idare ediver artık.. gülme işaretini sonra yollarım.. gelirse tabi:)))))))

günaydın tatlım.. ekleyeyim canım.. ayrıca duman yoluyla haberleşmeye de bayıldım :))))))) ha ha haaaaa :))))

yapılcak o kadar çok şey varki düşündükçe sürekli bi eksik hatırlıyorsun bakalım yetişir inşallah doğuma kadar

yapılcak o kadar çok şey varki düşündükçe sürekli bi eksik hatırlıyorsun bakalım yetişir inşallah doğuma kadar

yetiştiği yere kadar..çokta kasma kendini..planla kafanda..zaten bi başladın mı hepsi arka arkaya gelir.. ay sonunda detaylı ultrasona giricem..stresi sardı şimdiden..
geçen gittiğimde bi çift vardı doktorda..bebeklerinin bütün organları tersmiş..alıcaklardı bebeğini..çok ağladım duyunca(( Allah kimseye yaşatmasın böyle bişeyi..

Herkese günaydınnn :)
Polyannacım inş. hayırlı haberler alırsın.Çok sevindim:)

Günaydın canım benim...
AMİİİn amin inşallah... bugün 12 gibi görüşmeye gidecek. bu kez esas patronla görüşecekmiş. Dün heyecandan bacaklarım titredi diyo eşim. birde beni görse:)))))

deneme 1-2 smiley:) :2:

Son düzenleme:
günaydın kuzular ve onların kuzularıı ben başkent hastanesinde doktora sordurdummm 26. hafta ve sonrasıı daha ii sonuç verir demiş yanii bu hafta gitmicemm töhh çokta heveslenmiştik eşimlee yahuuu nese tetanasumu olayım rutin kontrolüme gideyimm benn napimm daha çok varr

polly eşin ne iş yapıyo..kulağımız açık olsun..ne olmaz ne olmaz..

ay sağol canım.. biz Ankara'dayız ve eşim gıda sektöründe.. bi markette müdür-dü.. yarın son Allah'ın izniyle

HOLAAcım ben geç daha iyi gösteriyormuş diye duymuştum ama 26.hafta kadar hiç duymamıştım. bi bildikleri vardır muhakkak. benim randevum ayın 26sına. ama o güne detaylı randevusu alabilirmiyim bilmiyorum. o gün 21.haftamda olucam.

Son düzenleme:

başkent hastanesine mi gidiyosun? bende başta orayla başlamıştım ama sonra öğrendimki oranın bebek yoğun bakım ünitesi yokmuş..onun için değiştirdim..onu iyi araştır bence..ne olmaz ne olmaz

banada öyle dedi 21 veya 22. haftada iyi görünüyormuş..bende 29 u gibi gidicem tam 21.haftam doluyo 22 ye giriyorum..

allah yardımcımız olsun hepimizin ay çok kötü yaa rabbim sağlık versin bebeklerimize kucağımıza alıcağımız günü göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…