2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

devletin yaptığı bir sistemmiş cnm devlet bağlı bulunduğun sağlık ocağına bildiriyormuş onlarda sana ulaşıp kayıt yaptırmanı istiyor .

benide onlar aramışlardı o kadar hoş bi diyalogtu ki Merhaba sağlık bakanlığına bağlı falanca dağlık ocağından arıoruz gebeymişsiniz hayılı olsun düzenli kontrollere gelmeniz gerekio flan fişman öle hoşuma gitmişti ki
hemşiremde çok ii dua ediom hepp dünya tatlısı özelden ii ilgilenio saolsun

bak şimdi aradımm..dedilerki yapıyolarmış aşıyı..ama boş bi zamanınızda gelip bi kart varmış onu doldurmam gerekiyomuş..sende ara doktorunu haber ver ayıp olmasın pat diye gitme:)))))

Bencede önceden bi telefonla haber vereyim adamın kalbine inmesin :))) Cumartesi çalışmaz dimi bu doktorlar? Haftaiçi işten izin almak istemiyorum zaten kontroller yada ultrason denk geldikçe çok izin aldım

Bencede önceden bi telefonla haber vereyim adamın kalbine inmesin :))) Cumartesi çalışmaz dimi bu doktorlar? Haftaiçi işten izin almak istemiyorum zaten kontroller yada ultrason denk geldikçe çok izin aldım

çalışan annelere duyuruuu..bizim insan kaynakları müdürümüz söyledii..ayda 1 gün yasal doktor iznimiz varmış ve istediğimiz birgün kullanabiliyormuşuz..bilginiz olsun..izin alıcam die kıvranmanıza gerek yok yani..yasal hakkımız söke söke alırız:)

canım 17:00-17:30 a kadar açık oluyor galiba sağlık ocakları cumartesi kapalı oluyorlar ama bildiğim kadarıyla

ama her iş yeri için geçerli değil galiba canım bu yasal hak

sabahları 8 de açılıyo sağlık ocağı istersen işe gitmeden uğrayabilirsin, bide bebek doğduktan sonrada bi sürü aşı varmış onlarda bedavaymış:)

başkent hastanesine mi gidiyosun? bende başta orayla başlamıştım ama sonra öğrendimki oranın bebek yoğun bakım ünitesi yokmuş..onun için değiştirdim..onu iyi araştır bence..ne olmaz ne olmaz

yok tatlımm 4 boyutlu için oraya gidicemm hastanemm başkaa benim gitiiğim hastenede bozukmuşş polyanacaımm çok heveslenmiştim ama doktor öle diyince girmişken tam olsunnn yoksa her daim girilebiliomuşş epeyy pahalı die biliorumm bi sor bi gir ii sonuç verirse bnde gideyimm başka yerde baktırayımm kıh kıh çok içimde kaldıı çünküüü 2li 3lü testte yaptırmadım yaa hiçç ölee incik cıncık göremedimm minnahhh kuzumuuu

sabahları 8 de açılıyo sağlık ocağı istersen işe gitmeden uğrayabilirsin, bide bebek doğduktan sonrada bi sürü aşı varmış onlarda bedavaymış:)

Evet en iyisi sabahtan uğramak sanırım.. Bebeğin aşılarının bedava olmasına da çok sevindim :)) Bazı özel aşıları yapmıyo diye duymuştum doğum yapan bi arkadaşımdan. Onları da hastaneler de yaptırırız sanırım. Eskiden biz su çiçeği, kızamık, kabakulak olurduk şimdi çocuklarda maşallah kalmadı bu hastalıklar aşılar sayesinde.. iyi mi kötü mü bilemedim Allah yardımcıları olsun bebişlerimizin..

bende kamuda çalışıyorum canım
ama müteahit elemanı olarak
malesef bütün yasal hakların hepsinden yararlandırmıyorlar canım

ben şanslıyım ozaman..özel sektörde çalışıyorum ama bütün izinlerimi kullandırıyolar bana hiç sorun çıkarmadan..hatta ben söylemezsem onlar söylüyo..şu iznin var bu iznin var die..

ben kendim korkuyorum aşı olmaya oğluşuma nasıl yaptırıcam hiiçç bilmiyorum..oturur ağlarım onla beraber herhalde

ben kendim korkuyorum aşı olmaya oğluşuma nasıl yaptırıcam hiiçç bilmiyorum..oturur ağlarım onla beraber herhalde

bende çok korkuyorumm kan aldırmaya gittiğimde bile eşim elimden tutuyo öyle aldırıyoruz.. Biz bu halde doğum yapcaz dimi? :)) Kolay gelsin

cnm 8 de sadece kapıları acıp numara alabiliyorsun hemşireler 8:30 doktorlar 9 da geliyormuş genel sistem buymuş ben iki gün önce gittim boşu boşuna bekledim 45 dk. haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…