- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.401
devletin yaptığı bir sistemmiş cnm devlet bağlı bulunduğun sağlık ocağına bildiriyormuş onlarda sana ulaşıp kayıt yaptırmanı istiyor .
bak şimdi aradımm..dedilerki yapıyolarmış aşıyı..ama boş bi zamanınızda gelip bi kart varmış onu doldurmam gerekiyomuş..sende ara doktorunu haber ver ayıp olmasın pat diye gitme:)))))
Bencede önceden bi telefonla haber vereyim adamın kalbine inmesin :))) Cumartesi çalışmaz dimi bu doktorlar? Haftaiçi işten izin almak istemiyorum zaten kontroller yada ultrason denk geldikçe çok izin aldım
Bencede önceden bi telefonla haber vereyim adamın kalbine inmesin :))) Cumartesi çalışmaz dimi bu doktorlar? Haftaiçi işten izin almak istemiyorum zaten kontroller yada ultrason denk geldikçe çok izin aldım
çalışan annelere duyuruuu..bizim insan kaynakları müdürümüz söyledii..ayda 1 gün yasal doktor iznimiz varmış ve istediğimiz birgün kullanabiliyormuşuz..bilginiz olsun..izin alıcam die kıvranmanıza gerek yok yani..yasal hakkımız söke söke alırız:)
canım 17:00-17:30 a kadar açık oluyor galiba sağlık ocakları cumartesi kapalı oluyorlar ama bildiğim kadarıyla
ama her iş yeri için geçerli değil galiba canım bu yasal hak
başkent hastanesine mi gidiyosun? bende başta orayla başlamıştım ama sonra öğrendimki oranın bebek yoğun bakım ünitesi yokmuş..onun için değiştirdim..onu iyi araştır bence..ne olmaz ne olmaz
sabahları 8 de açılıyo sağlık ocağı istersen işe gitmeden uğrayabilirsin, bide bebek doğduktan sonrada bi sürü aşı varmış onlarda bedavaymış:)
nieki..doğum izni nasıl yasal haksa bununda aynı..bence yinede iice bi sorun
sabahları 8 de açılıyo sağlık ocağı istersen işe gitmeden uğrayabilirsin, bide bebek doğduktan sonrada bi sürü aşı varmış onlarda bedavaymış:)
bende kamuda çalışıyorum canım
ama müteahit elemanı olarak
malesef bütün yasal hakların hepsinden yararlandırmıyorlar canım
Evet en iyisi sabahtan uğramak sanırım.. Bebeğin aşılarının bedava olmasına da çok sevindim :)) Bazı özel aşıları yapmıyo diye duymuştum doğum yapan bi arkadaşımdan. Onları da hastaneler de yaptırırız sanırım. Eskiden biz su çiçeği, kızamık, kabakulak olurduk şimdi çocuklarda maşallah kalmadı bu hastalıklar aşılar sayesinde.. iyi mi kötü mü bilemedimAllah yardımcıları olsun bebişlerimizin..
ben şanslıyım ozaman..özel sektörde çalışıyorum ama bütün izinlerimi kullandırıyolar bana hiç sorun çıkarmadan..hatta ben söylemezsem onlar söylüyo..şu iznin var bu iznin var die..
ne güzel canım çok sevindim senin adına
darısı benim başıma
ben kendim korkuyorum aşı olmaya oğluşuma nasıl yaptırıcam hiiçç bilmiyorum..oturur ağlarım onla beraber herhalde
inşallah yaaa..herkes rahat bi hamilelik geçirsin..ben çok rahatım şükür..
pollyannaa teyzesi artık çizelgene bizi de ekle :) Minik prenses 6 Mart'ta geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?