2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çokmuş bayaa,benim annem öyle dikkat etmediği halde 10kilo almış.Aman dikkat etmek lazım almamız gereken normal kiloları çok aşmamak lazım.Sağlık açısından en iyisi sanırım öyle yapabilmek...

benim yapmayı düşündüğüm hastanede normal 850 sez.1500 lira..epidural fiyatları bunlar..normalde 1 sez.2 gece sanırım kalıyosun..

maşallah maşallah yani hakkını vermeniz lazım bu boyların aileda yoksa kısa biri size çekerse sorun yok oğlan dayıya derler ama var mı dayı

Merhabalar arkadaşlar,,
ben pek tayt giymiyorum .. hamilelikte rahat oluyor mu üsten sıkmıyor mu?bide kan dolaşımı önemli varis vs olmasın diye etkilemiyor mu sizi?

hamile taytları var cnm onlar normal taytlara göre daha rahat onu alın bence ben hafta sonu bakıcam bulursam alıcam hem hamile taytı hemde kilotlu çorabı

Ben zeten yediklerime çok dikkat ederim,biraz sağlıklı beslenme takınsı var.Çok şükür bebeğin gelişimi de iyiBen de bir kilo aldım.Toplamda 9-10 kiloyu geçmek istemiyorum bakalım inş.almam:18:

bendee 2 kilo aldım nerdeyse umarım böyle devam eder asıl kilo 7 den sonra inşallah fazla almam

nerde oturuyorsun cnm ne güzelmiş yaa benim hastanede 1250 normal 1750 sezeryan bakalım

bendee 2 kilo aldım nerdeyse umarım böyle devam eder asıl kilo 7 den sonra inşallah fazla almam

İnş.böyle devam eder.Evet 7.aydan sonra hızlanıyomuş ama biraz daha dikkat edicez artık.Bi arkadaşım ilk 6ay 4-son 3 ay da 4 kilo almıştı,bebeğide çok sağkılı ve kilosu yerindeydi.

benim iş yeri biraz sıkı olduğu için tayt mayt yasak kot pantolon yasak sadece kumaş giyebiliyoruz işte üstünede uygun bişeyler elbiseyide ben burada giymek istemiyorum uzun elbise giyemiyorum kısa elbisede işçilerin arasında falan pek hoş olmuyor eşimde izin vermiyor zaten hafta sonu giymek istesemde hamileleik döneminde ne kadar giyecegim diye hiç bakmadım bile neyse bizde böyle geçirecegiz dönemi artıkkk hayırlsı olsun ama pançolardan bende almayı düşünüyorum çünki başka çaremiz yok gibi görünüyorrr

ben kızımda 13 kilo aldım ve ilk 5.5ay hiç kilo almadım hepsini son aylarda aldım o yüzden az almak isteyenlerin şimdi hiiç almamış olması lazımmm benden söölemesii

doğum konusuna gelincee benim gittiğim hastanede normal doğumda sezeryanda 500 tl. imiş 1 gece kalıyoruz özel oda hatta kendi dr. yapacak zaten doğumumu iyi bir fiyat diye düşünüyorum. hayırlısı artıkk

hamile taytları var cnm onlar normal taytlara göre daha rahat onu alın bence ben hafta sonu bakıcam bulursam alıcam hem hamile taytı hemde kilotlu çorabı

bende bakıcam ozaman.. üstüne tunik tarzı şeylerle güzel duruyor bence.. ben de paltolarıma veda edicem, kalın yünlü şal veya panço giymeyi düşünüyorum... biz bence kıyafet konusunda rahat olacagız kış annesiyiz.. kıyafetler zaten kalın herkez üstüste giyiniyor.. yaz olsa ince kıyafetler daha zor bence..bide şu var bebk kemik gelişimi için ilk 3 ay anne sütünden besleniyor.. sonra yaz ayı gelince bol bol güneşten etkilenecek.. güneşe çıkarıp gezdirebilecez.. çabul gelsin ozamanlarr... Allah hepimize ve yavrularımıza saglık sıhhat versinn şimdiden..

doğum konusuna gelincee benim gittiğim hastanede normal doğumda sezeryanda 500 tl. imiş 1 gece kalıyoruz özel oda hatta kendi dr. yapacak zaten doğumumu iyi bir fiyat diye düşünüyorum. hayırlısı artıkk

senin doktorun para alıcak mı üstüne..benimki 2500 lira istiyo eğer o yaptırırsa..bende bu ay hastanenin doktorunada gidicem..doğumu ona yaptırıcam.. takipler 2 doktorla olucak mecbur

senin doktorun para alıcak mı üstüne..benimki 2500 lira istiyo eğer o yaptırırsa..bende bu ay hastanenin doktorunada gidicem..doğumu ona yaptırıcam.. takipler 2 doktorla olucak mecbur

Ne kadar çok istemiş,en iyisi doğum yapacağın hastanenin dr gitmek.Hem iki dr daha iyi bence.Benim kendi dr yaptırıyo doğumu öyle ayrı para istemiyo.Zaten bu kadın doğumcular yok mu dünyanın parasını kazanıyolar...

amin inşallah umarım fazla hasta olmadan atlatırız kışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…