- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.901
annem 30 kilo almış benim:)))))))))))))))) çüş dedim anne yani dünyayı mı yedin naaptınn:))) gerçi ben su ikiziymişim..yani kese var su var bebek yok içinde.. ayakkabılarını babam giydiriyomuş..önünü görmüyomuş göbeğinden:))
Canım hastanede kalma sezeryan ya da normal doğuma göre değişiyomuş.Benim doğum yapıcağım(inş.bir terslik olmazsa)hastanede normal doğum 750tl sezeryan da 900tl ve doğum fotoğrafçısı da var o da hediyesi(bu da en çok istediğim şeydi)
bendede kilo olmasa ne süper olucak ama maalesef var.. herkes dalga geçiyo bukadar boylu poslu anaya babaya maşa kadar bi çocuk doğurursan ayıp size die;;:))) ben 1.82 yim eşim 1.98..benim oğlanı çok iyi beslemem lazım..alay konusu oluruz vallahi elaleme:))))))) ben 55 cm 3.750 eşim 57 cm 4.200doğmuş..inşallah babasına benzer:))))
Merhabalar arkadaşlar,,
ben pek tayt giymiyorum .. hamilelikte rahat oluyor mu üsten sıkmıyor mu?bide kan dolaşımı önemli varis vs olmasın diye etkilemiyor mu sizi?
Ben zeten yediklerime çok dikkat ederim,biraz sağlıklı beslenme takınsı var.Çok şükür bebeğin gelişimi de iyiBen de bir kilo aldım.Toplamda 9-10 kiloyu geçmek istemiyorum bakalım inş.almam:18:
Canım hastanede kalma sezeryan ya da normal doğuma göre değişiyomuş.Benim doğum yapıcağım(inş.bir terslik olmazsa)hastanede normal doğum 750tl sezeryan da 900tl ve doğum fotoğrafçısı da var o da hediyesi(bu da en çok istediğim şeydi)
maşallah maşallah yani hakkını vermeniz lazım bu boyların aileda yoksa kısa biri size çekerse sorun yok oğlan dayıya derler ama var mı dayı
bendee 2 kilo aldım nerdeyse umarım böyle devam eder asıl kilo 7 den sonra inşallah fazla almam
yok dayı:) teyzede yok..ben tek çocuğum.. tepikledikçe hep eşime baktım ama bakalım benzetebilicekmiyim:):26:
İnş.böyle devam eder.Evet 7.aydan sonra hızlanıyomuş ama biraz daha dikkat edicez artık.Bi arkadaşım ilk 6ay 4-son 3 ay da 4 kilo almıştı,bebeğide çok sağkılı ve kilosu yerindeydi.
nerde oturuyorsun cnm ne güzelmiş yaa benim hastanede 1250 normal 1750 sezeryan bakalım
hamile taytları var cnm onlar normal taytlara göre daha rahat onu alın bence ben hafta sonu bakıcam bulursam alıcam hem hamile taytı hemde kilotlu çorabı
doğum konusuna gelincee benim gittiğim hastanede normal doğumda sezeryanda 500 tl. imiş 1 gece kalıyoruz özel oda hatta kendi dr. yapacak zaten doğumumu iyi bir fiyat diye düşünüyorum. hayırlısı artıkk
doğum konusuna gelincee benim gittiğim hastanede normal doğumda sezeryanda 500 tl. imiş 1 gece kalıyoruz özel oda hatta kendi dr. yapacak zaten doğumumu iyi bir fiyat diye düşünüyorum. hayırlısı artıkk
senin doktorun para alıcak mı üstüne..benimki 2500 lira istiyo eğer o yaptırırsa..bende bu ay hastanenin doktorunada gidicem..doğumu ona yaptırıcam.. takipler 2 doktorla olucak mecbur
bende bakıcam ozaman.. üstüne tunik tarzı şeylerle güzel duruyor bence.. ben de paltolarıma veda edicem, kalın yünlü şal veya panço giymeyi düşünüyorum... biz bence kıyafet konusunda rahat olacagız kış annesiyiz.. kıyafetler zaten kalın herkez üstüste giyiniyor.. yaz olsa ince kıyafetler daha zor bence..bide şu var bebk kemik gelişimi için ilk 3 ay anne sütünden besleniyor.. sonra yaz ayı gelince bol bol güneşten etkilenecek.. güneşe çıkarıp gezdirebilecez.. çabul gelsin ozamanlarr... Allah hepimize ve yavrularımıza saglık sıhhat versinn şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?