- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.941
yaniiiiiii...hamile olan insana denir mi böyle şeyler..zaten korkuyosun noolcak die..ben hala herşeye ağlıyorum mesela..hormonlar perişan etti bizi..eşim diyoki beni kızdırıyosun diyo ama oturup sen ağlıyosun suçlu ben oluyorum,nasıl olucak bu iş böyle diyo:))))) bana da öğret nasıl bukadar çabuk ağlıyosun diyo:))
yaa siz böyle söyledikçe ben gittiğim hastaneye iyice uyuz oluyorum gerçi daha doğum için detaylı bilgi almadım ama doktorumu çok seviyorum sen hangi hastaneye gidiyon cnm
neyse hadi artık güzel şeyler bahsedelim...zaten hava kararmış içimizde kararmasın iicee...bebek bezi almaya başladınız mı kızlarrrr...biz her ay 2-3 paket alıyoruz..stok yapıyoruz..:) hangi markette ucuzlamış takip ediyoruz eşimle gidip alıyoruz 1 paket:))
Valla biz daha bir iğne bile almadık.Biraz daha beklemek istiyoruz.Ama stoklamak en iyisi.Arada bizde bez bari alsak mı diyoruz ama sonra vazgeçiyoruz
Kızlar başka konu konuşuyorsunuz ama size bişey sölüycem topiklerde gezerken gördümde 2012 şubat annelerinin göbeklerine baktım maşallah 1 ayda nekadar fark oluyor. demek bizimde göbüşler diğer ay daha fazla olacak. Bir anda büyüycek... Ay ne güzel göbiş büyüdükçe doğum yaklaşıyor hissi oluyor...
1-2 paket başlayın ya en çok lazım olan şey biliyosunki:) her boydan alıyorum..hepsini aynı boy almıyorum..noolmaz noolmaz..bu ay da çamaşır kuturma mak.alıcam..karar verdim...kış geldi gene çamaşırlar kurumuyo evde yaaa..bide oğluşunkiler gelirse hiiçç yetiştiremem ben çamaşır..en iyisi aliim bitane..bizimde işimizi görsün oğluşunkileride
Evet aslında yavaş yavaş stoklamaya başlasak iyi olucak.Kurutma mak.almak iyi olur,kışın çok zor kuru çamaşır.Ben normalde çocuk odası boş olduğu için orda kurutuyodum ama şimdi zor olcak.
Evet aslında yavaş yavaş stoklamaya başlasak iyi olucak.Kurutma mak.almak iyi olur,kışın çok zor kuru çamaşır.Ben normalde çocuk odası boş olduğu için orda kurutuyodum ama şimdi zor olcak.
Kızlar başka konu konuşuyorsunuz ama size bişey sölüycem topiklerde gezerken gördümde 2012 şubat annelerinin göbeklerine baktım maşallah 1 ayda nekadar fark oluyor. demek bizimde göbüşler diğer ay daha fazla olacak. Bir anda büyüycek... Ay ne güzel göbiş büyüdükçe doğum yaklaşıyor hissi oluyor...
hım seni seni demek bizim göbişlere baktın.... yakaladımm inş cnm sizinkilerde 6 ayın başında çıkar merak etmeyin..ama herkesin göbeği aynı olmuyo kiminin çok küçük oluyo kiminin çok büyük..önemli olan kuzularımızz.... öptüm sizi arkadaşlar..
arçelikte kampanya var..aybaşına kadar sürerse gidip alıcas eşimle..bebeğe evde çamaşır kurutmak yaramaz..nem olur buhar olur rahatsız eder ufaklığı..
Bi tek benim mi çıktı göbeğim yaasizde niye yok kiloda hızlı gidiyo göbekte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?