2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu kadınlara özel bişey fazla uğraşma yapamazsın de sen takılma boşver bazı doktorlar sadece para kazanma amaçlı bakıyor bu işe halbuki ağzından çıkan her kelimenin seni ne kadar etkilediğini düşünmez aptal kadın

neyse hadi artık güzel şeyler bahsedelim...zaten hava kararmış içimizde kararmasın iicee...bebek bezi almaya başladınız mı kızlarrrr...biz her ay 2-3 paket alıyoruz..stok yapıyoruz..:) hangi markette ucuzlamış takip ediyoruz eşimle gidip alıyoruz 1 paket:))

Valla biz daha bir iğne bile almadık.Biraz daha beklemek istiyoruz.Ama stoklamak en iyisi.Arada bizde bez bari alsak mı diyoruz ama sonra vazgeçiyoruz

Kızlar başka konu konuşuyorsunuz ama size bişey sölüycem topiklerde gezerken gördümde 2012 şubat annelerinin göbeklerine baktım maşallah 1 ayda nekadar fark oluyor. demek bizimde göbüşler diğer ay daha fazla olacak. Bir anda büyüycek... Ay ne güzel göbiş büyüdükçe doğum yaklaşıyor hissi oluyor...

Valla biz daha bir iğne bile almadık.Biraz daha beklemek istiyoruz.Ama stoklamak en iyisi.Arada bizde bez bari alsak mı diyoruz ama sonra vazgeçiyoruz

1-2 paket başlayın ya en çok lazım olan şey biliyosunki:) her boydan alıyorum..hepsini aynı boy almıyorum..noolmaz noolmaz..bu ay da çamaşır kuturma mak.alıcam..karar verdim...kış geldi gene çamaşırlar kurumuyo evde yaaa..bide oğluşunkiler gelirse hiiçç yetiştiremem ben çamaşır..en iyisi aliim bitane..bizimde işimizi görsün oğluşunkileride

Benim zaten birden fırlıycak galiba.Daha göbek falan yok çünki

Evet aslında yavaş yavaş stoklamaya başlasak iyi olucak.Kurutma mak.almak iyi olur,kışın çok zor kuru çamaşır.Ben normalde çocuk odası boş olduğu için orda kurutuyodum ama şimdi zor olcak.

Evet aslında yavaş yavaş stoklamaya başlasak iyi olucak.Kurutma mak.almak iyi olur,kışın çok zor kuru çamaşır.Ben normalde çocuk odası boş olduğu için orda kurutuyodum ama şimdi zor olcak.

arçelikte kampanya var..aybaşına kadar sürerse gidip alıcas eşimle..bebeğe evde çamaşır kurutmak yaramaz..nem olur buhar olur rahatsız eder ufaklığı..

arçelikte kampanya var..aybaşına kadar sürerse gidip alıcas eşimle..bebeğe evde çamaşır kurutmak yaramaz..nem olur buhar olur rahatsız eder ufaklığı..

hım seni seni demek bizim göbişlere baktın.... yakaladımm inş cnm sizinkilerde 6 ayın başında çıkar merak etmeyin..ama herkesin göbeği aynı olmuyo kiminin çok küçük oluyo kiminin çok büyük..önemli olan kuzularımızz.... öptüm sizi arkadaşlar..

Ben de seni yakaladım buryaa kaymıssın dimekki

Evet kiminin az kiminin cok gobusleri kızlar. Ahh ahh gobusler olmasa da saglıkları yerinde olsun yeter bizim icin..

Nem rahatsız eder bebeği zaten ortalıkta çamaşır görüntüsü de çok kötü.Ben o odayı kullanmadığımz için kapını kapatıyodum.Çamaşır görmüyodum.Şimdi ne yapıcaz bakalım:44:

arkadaslar bende ıns. mart annesi olcam bugun doktora gitcem cinsiyeti net bellı olacak ınş. daha once erkege benzıyor demıstı ama kesin değildi o zaman. cok heyecanlıyım :)

Ben şubat annelerinde hiç öyle bişey göremedim.Nerde ki?

arkadaslar bende ıns. mart annesi olcam bugun doktora gitcem cinsiyeti net bellı olacak ınş. daha once erkege benzıyor demıstı ama kesin değildi o zaman. cok heyecanlıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…