- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.921
doğum konusuna gelincee benim gittiğim hastanede normal doğumda sezeryanda 500 tl. imiş 1 gece kalıyoruz özel oda hatta kendi dr. yapacak zaten doğumumu iyi bir fiyat diye düşünüyorum. hayırlısı artıkk
senin doktorun para alıcak mı üstüne..benimki 2500 lira istiyo eğer o yaptırırsa..bende bu ay hastanenin doktorunada gidicem..doğumu ona yaptırıcam.. takipler 2 doktorla olucak mecbur
Ne kadar çok istemiş,en iyisi doğum yapacağın hastanenin dr gitmek.Hem iki dr daha iyi bence.Benim kendi dr yaptırıyo doğumu öyle ayrı para istemiyo.Zaten bu kadın doğumcular yok mu dünyanın parasını kazanıyolar...
ya şimdi bazı hastalerde çok uçuk fiyatlar duyuyorum nederece dogru bilmiyorum 5000-6000 tl 10000 bile (acıbadem hastanesi)bulan var.. benim 5 sene önce bi arkadasım acıbademde yapmıştı normal dogum 5bine yakın para vermişti.senin doktorun para alıcak mı üstüne..benimki 2500 lira istiyo eğer o yaptırırsa..bende bu ay hastanenin doktorunada gidicem..doğumu ona yaptırıcam.. takipler 2 doktorla olucak mecbur
ya ben hamile kaldığımdan beri 4-5 tane doktor gezdim..birisi ankaraya gitti başka hastaneye..birisi acıbademin doktoruydu orda doğum 8000-9000 lira onada ben gitmedim..bitanesine gittim benim canıma okudu..kadın göya dobra olucak diye perişan etti beni..şimdi ben kilolu hamile kaldığım için riskli gebelik oluyomuş..yok işte pıhtı atar bebek ölür sen komaya girersin..yok şeker hastası olursun..yok bilmemne..bana bi saydırdı biz eşimle delirdik..sonra tansiyonumu ölçtü 15 10 çıktı..aa diyo sende yüksek tansiyon var:))) dedim sen kafayı mı yedin..bana bunları söyle söyle tansiyonumu fıtlattır sonra sende yüksek tansiyon var de..halbuki benim tansiyonum hep 11/7 12/8 dir max...bende araştırdım şimdiki doktorumu buldum..riskli gebelik üzerine uzman bu adam..zaten doç. 2li testimide o yaptı kontrollerimide o yapıyo..adama anlattım bunları direkt saçmalamış o doktor dedi..riskli gebelik farklı bişey dedi anlattı bize falan..bu söylediklerin tüm gebeler için risk sana özel değil yani dedi..bende şimdi o adama gidiyorum ve çokta memnunum..keşke gönül ister o yaptırsın doğumumuda ama onun gittiği hastaneler hep 8000-10000 lira doğum..[/COLOR]
senin doktorun para alıcak mı üstüne..benimki 2500 lira istiyo eğer o yaptırırsa..bende bu ay hastanenin doktorunada gidicem..doğumu ona yaptırıcam.. takipler 2 doktorla olucak mecbur
Arkadaslar olabildigince gecmisi okumaya calisiyorum ama illaki kaciriyorum, bebisleriniz icin isim belird mi aklinizda az cok burada paylasabilirmisiniz. Ben meleklerim ki z in ismini cooook merak ediyorum.
O dr da saçmalamış gerçekten hemen riskli duruma sokmuş,insanın moralini bozuyorlar gerçekten.Şimdiki dr dan memsun hamilelik dönemini böyle iyi bir dr takip etmesi çok iyi oluyor.Doğumu da başka dr yaptırsın olsun.Senin bu dönemleri için rahat geçirmen çok önemli...
doğum konusuna gelincee benim gittiğim hastanede normal doğumda sezeryanda 500 tl. imiş 1 gece kalıyoruz özel oda hatta kendi dr. yapacak zaten doğumumu iyi bir fiyat diye düşünüyorum. hayırlısı artıkk
Canım hastanede kalma sezeryan ya da normal doğuma göre değişiyomuş.Benim doğum yapıcağım(inş.bir terslik olmazsa)hastanede normal doğum 750tl sezeryan da 900tl ve doğum fotoğrafçısı da var o da hediyesi(bu da en çok istediğim şeydi)
Günaydınnn kızlar
Dün minik tosbağamı görmeye gittik
Allaha şükür herşey yolunda ve sağlıklı
23. haftada 2d ultrasona girecekmişim, organları tek tek incelenecekmişşş
Veeeeee bundan sonra artık ayda bir değil 3 haftada bir geleceksin dedi, o yüzden çok mutluyum
Çatlak kremlerine başlattı.
Bebişim yüzünü göstermedi kafasını dizlerine gömmüş, ayaklarını sallıyordu sürekli, yerimm ben onuuu yaaa rüzgar oğlumm benim
arkadaş nedir benim bu istanbuldan çektiğim paraya bak ya ne güzel ucuz istanbulda nerde ucuz yer ssk da doğum yapmak istemiyorum eşimde hiç yanaşmıyor sğlsun skk bakalım kaç parayla çıkıcaz hastaneden
aynen öyle..adam gayet sakin sevimli..gözünün içine baka baka konuşuyo..zaten zeynep kamil hastanesinde de bölüm başkanı mı ne..her gittiğimde tansiyonuma da bakıyo şekerimede bakıyo..hepsi normal çıkıyo şükür..manyaklaştım ben bi ara..ene şeker aleti aldım..zırt pırt oramı buramı delip şekerime bakıyodum..nekadar ağladım oturup ben noolcak bebeğime diye..kadın salladı salladı b..k etti herşeyi..sonrada diyo tansiyonun yüksek senin:))
canım fiyat oldukça iyi. Umarım hastane iyidir...
canım hastane ve doktorum d.bakırın en iyi hastanelerinden ve en iyi doktorları arasında o kadar çok dr. gittim ben hiç istediğim gibi değildi ama bu doktorumdan çok memnunum en azından sorduğum sorularıma cevap bulabiliyorum
Çok zor günler geçirmişsin dr yüzünden.İnsanın psikolojisini bozuyor böyleleri.Bi de her zaman kiloyla alakası yokki şekerin ben 50 kiloyum ama şeker riskim var.Yediğim herşeye dikkat etmek zorundayım.Dr yasakladı bazı şeyleri.dikkat ettiğim sürece çok iyiyim şimdi.
ya ben hamile kaldığımdan beri 4-5 tane doktor gezdim..birisi ankaraya gitti başka hastaneye..birisi acıbademin doktoruydu orda doğum 8000-9000 lira onada ben gitmedim..bitanesine gittim benim canıma okudu..kadın göya dobra olucak diye perişan etti beni..şimdi ben kilolu hamile kaldığım için riskli gebelik oluyomuş..yok işte pıhtı atar bebek ölür sen komaya girersin..yok şeker hastası olursun..yok bilmemne..bana bi saydırdı biz eşimle delirdik..sonra tansiyonumu ölçtü 15 10 çıktı..aa diyo sende yüksek tansiyon var:))) dedim sen kafayı mı yedin..bana bunları söyle söyle tansiyonumu fıtlattır sonra sende yüksek tansiyon var de..halbuki benim tansiyonum hep 11/7 12/8 dir max...bende araştırdım şimdiki doktorumu buldum..riskli gebelik üzerine uzman bu adam..zaten doç. 2li testimide o yaptı kontrollerimide o yapıyo..adama anlattım bunları direkt saçmalamış o doktor dedi..riskli gebelik farklı bişey dedi anlattı bize falan..bu söylediklerin tüm gebeler için risk sana özel değil yani dedi..bende şimdi o adama gidiyorum ve çokta memnunum..keşke gönül ister o yaptırsın doğumumuda ama onun gittiği hastaneler hep 8000-10000 lira doğum..[/COLOR]
Arkadaşlar nasılsınız? Herkese hayırlı Cumalar...
Ben biraz huysuzlaştım. Eşim benimle çok ilgisiz olmaya başladı. Netten bir futbol oyunu bulmuş. gece hep onu oynuyor beni sinir ediyor. ee bende o saate kadar çoktan uyuyorum.
canım fiyat oldukça iyi. Umarım hastane iyidir...
waww bu da iyiymiş.çok güzel canım fotoğrafçı olması çok hoş. Böyle farklı fikirler üreten hastanelerde varmış demek. Benim Allahın izniyle doğum yapacağım Hastanenin web sitesinde e-bebek diye bir bölüm var. Hastanede ogün doğan çocukların resimleri oluyor. Bebek ve alesi hakkında bilgiler veriliyor. Tanıdıklar akrabalar o siteye girip yorumda yapabiliyor. Buda benim çok hoşuma gitmişti...
canım gözün aydın bebişini görmüşsün...
benimde oğluşum geçen kontrode yüzünü göstermedi. birdahakine yüzünüde inceleriz dedi doktorum.
çatlak kremi bende kullanmaya başladım.
Mustela çatlak kremi kremsi kıvamı daha sulu bu yüzden az bişey bile yetiyor. çok memnun kaldım fiyatıda 75 Tl.
ya şimdi bazı hastalerde çok uçuk fiyatlar duyuyorum nederece dogru bilmiyorum 5000-6000 tl 10000 bile (acıbadem hastanesi)bulan var.. benim 5 sene önce bi arkadasım acıbademde yapmıştı normal dogum 5bine yakın para vermişti.
benim hastanemde doktorumda belli.. 750 normal dedi 1250 sezeryan dedi 1500 tl içinde oda süslemesi,serbet, kuaför gibi bir paket dediler.. özel hastane.. bende normal düşünüyorum epidural normal tabi bu son anlarda belli olacakk bebeğimizin pozisyonuna göre... bide doktor ücreti alınıyor mu acaba ? bu bahsettiğiniz fiyatlar kalma mı sadece onu anlayamadım. ilerki haftalarda tam fiyatları ögrenicem bende .. yani yukarda yazdığım fiyatlar çok ucuk ve sacma.. işe zordurumlar girer.. annede bebekta sorun olur o ayrı..
sen kadına deseydin direk bu çocuğu alın siz en iyisi bende yaşamıma son vereyim manyak kadın boşver keyfine bak sen kilo zararlı ama bünyen bunu yapıyorsa yapcak bişeyde yok benim arkadaş 30 kilo aldı sezeryanla doğurdu ama şimdi maşallahı var eser yok kilodan ne yaparsan yap vücut yapınla alakalı bazı şeyler
biz ilk 3 ay kimselere söylemedik bile hamile olduğumu..kadın dedi düşürebilirsin..biz eşimle otur düşün evde kara kara noolcak noolcak die..vallahi bu adama vizite 260 lira veriyorum ama helal olsun..her gittiğimde beni mutlu ediyo..hiiçç gözümde yok yani ne para ne bişey..oğlumu görüyorum..herşeyini en ince ayrıntısına kadar anlatıyo..istanbulda olanlar ve doktor arayanlar varsa herkese tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?