2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim eşim kıfayet konusuna pek karışmaz zaten bende açık giyinmeyi sevmiyorum tayt giydiğim zaman da diz yakın üst giyiniyorum bide çizme tamamdır ortada pek bişey kalmıyor o zaman onunda dikkatini çekmiyor.

Vadaaa :)))) Harbiden ince belli bardakten kupaya döndük
Galiba en iyisi dediğiniz gibi şalla pançoyla önü kapamak yoksa montlar kabanlar hep kalcak.. Ankara'da kış çok fena oluyor.. Havalar soğuduğunda kat kat giyinip gelmem lazım. Hamileleri ateş basar derlerdi beni daha basan bişiy yok sabahları çok üşüyorum valla

bendece en mantıklısı panço montla pek olucak iş değil bizimkisi alsan baya büyük alman lazım çünkü sürekli göbek çıkıyor ee sonra boşa çıkıcak en azında pançoda o sıkıntın olmuyor bende panço alıcam hatta araştırıyorum kalın pançolar bulursam burdan haber veririm hepinize

benim eşim kıfayet konusuna pek karışmaz zaten bende açık giyinmeyi sevmiyorum tayt giydiğim zaman da diz yakın üst giyiniyorum bide çizme tamamdır ortada pek bişey kalmıyor o zaman onunda dikkatini çekmiyor.

ne güzelll...benim hiç öle bi şansım olmuyooo..hem uzun boyluyum hemde tombişim..şimdi hamileyim iice tombişim:) dikkat çekmeme gibi bi şansım yok yani:) ama alıcam tayt inat ettim..oğlun sıkışıyo içerde dicem ozaman sesini çıkaramaz:)

yok yaa ne ateşiii ben gayet güzel üşüyorummmmmm....klimayı açtım şimdi odamda oohhh sıcacık oldu..içeri giren bu ne hamam gibi olmuş burası diyo:)))) bana ne ben hamileyim alla alla bana herşey serbest:))

Arkadaslar olabildigince gecmisi okumaya calisiyorum ama illaki kaciriyorum, bebisleriniz icin isim belird mi aklinizda az cok burada paylasabilirmisiniz. Ben meleklerim ki z in ismini cooook merak ediyorum.

ama çok iyi oluyor ben taytla filan rahat ediyorum yaa bende boy var kilo yok sadece bacaklarım basenler kalın o yüzde kısa sevmiyorum kalın bacaklar ortaya çıkıyo o zman hoşuma gitmiyor bencede sen yakışıklı oğlunu kat araya en mantıklısı

ne guzell görmüşşün bebişini:) benim daha doktor kontrolume var ,bende bazen cimdik gibi göbeğimin hemen altında bişey hissediyorum ama emin olamıyorum benim sana göre daha erken 18hafta2 gunlukk.. bakalımm...nasıl olacak
daha sık görme fikrine sevindimm bendeöyle olsun istiyorumm..

bendede kilo olmasa ne süper olucak ama maalesef var.. herkes dalga geçiyo bukadar boylu poslu anaya babaya maşa kadar bi çocuk doğurursan ayıp size die;;:))) ben 1.82 yim eşim 1.98..benim oğlanı çok iyi beslemem lazım..alay konusu oluruz vallahi elaleme:))))))) ben 55 cm 3.750 eşim 57 cm 4.200doğmuş..inşallah babasına benzer:))))

En iyisi tayt neyseki eşim bişey demiyo ama üzerine biraz kısa giysem istemez.Boyum çok uzun değil zaten,neyseki kilo da yok henüzPantolonlarım oluyo ama tayt daha rahat valla işe de gelsem çok iyi olcak

Ooo maşallah size,senin gerçekten iyi beslemen lazımmış.Valla benim eşimde 4.500doğmuş,benden de öyle bekliyolar ama boşunaZaten boy yok (1.62yim)bide o kadar kilo alsam tekerlek gibi olurum

günaydın melek anneleriii

sabah sabah muhabbet koyulaşmış baktım daa

ben de panço alıcam bayramda ipekyol da görmüştüm en rahatı onlar sanıyorum hem bu sene çok modaaa başka yerde güzel model varsa haber verin e miii

benim eşim de tayt giydirmez zaten 3 tane pantolon almıştım onlar yeter topu topu 4-5ay giyeceğizz
[/B]

Ooo maşallah size,senin gerçekten iyi beslemen lazımmış.Valla benim eşimde 4.500doğmuş,benden de öyle bekliyolar ama boşunaZaten boy yok (1.62yim)bide o kadar kilo alsam tekerlek gibi olurum

işte öyle şeyler yemen lazımki sana yaramasın çocuğa yarasın..millet ne güzel yaaa 3-5 kilo alıyo pııtt doğuruyo..ben daha şimdiden 3 kilo aldım:) hedef her ay 1 kilo almak ama zor vallahi..

En iyisi tayt neyseki eşim bişey demiyo ama üzerine biraz kısa giysem istemez.Boyum çok uzun değil zaten,neyseki kilo da yok henüzPantolonlarım oluyo ama tayt daha rahat valla işe de gelsem çok iyi olcak

Merhabalar arkadaşlar,,
ben pek tayt giymiyorum .. hamilelikte rahat oluyor mu üsten sıkmıyor mu?bide kan dolaşımı önemli varis vs olmasın diye etkilemiyor mu sizi?

işte öyle şeyler yemen lazımki sana yaramasın çocuğa yarasın..millet ne güzel yaaa 3-5 kilo alıyo pııtt doğuruyo..ben daha şimdiden 3 kilo aldım:) hedef her ay 1 kilo almak ama zor vallahi..

Ben zeten yediklerime çok dikkat ederim,biraz sağlıklı beslenme takınsı var.Çok şükür bebeğin gelişimi de iyiBen de bir kilo aldım.Toplamda 9-10 kiloyu geçmek istemiyorum bakalım inş.almam:18:

Merhabalar arkadaşlar,,
ben pek tayt giymiyorum .. hamilelikte rahat oluyor mu üsten sıkmıyor mu?bide kan dolaşımı önemli varis vs olmasın diye etkilemiyor mu sizi?

Canım tayt çok rahat,pantolona göre daha çok çok daha iyi.Hiç sıkmıyo,sanırım ilerleyen zamanlarda ie bile taytla gelcem

Ben zeten yediklerime çok dikkat ederim,biraz sağlıklı beslenme takınsı var.Çok şükür bebeğin gelişimi de iyiBen de bir kilo aldım.Toplamda 9-10 kiloyu geçmek istemiyorum bakalım inş.almam:18:

annem 30 kilo almış benim:)))))))))))))))) çüş dedim anne yani dünyayı mı yedin naaptınn:))) gerçi ben su ikiziymişim..yani kese var su var bebek yok içinde.. ayakkabılarını babam giydiriyomuş..önünü görmüyomuş göbeğinden:))

Arkadaşlar doğum ücretleri hastane de kalma bilgi aldınız mı?

Canım hastanede kalma sezeryan ya da normal doğuma göre değişiyomuş.Benim doğum yapıcağım(inş.bir terslik olmazsa)hastanede normal doğum 750tl sezeryan da 900tl ve doğum fotoğrafçısı da var o da hediyesi(bu da en çok istediğim şeydi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…