- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.881
onu bende düşünüyorum ama eşim bıdı bıdı yapıyo..hiç sevmez o tayt..elbise alalım sana die tutturdu..iide havalar soğuk mecbur altına kalın çorap giyicem..ha tayt ha çorap ama anlamıyo adam işte..
bende kocişinkileri giyiyorum:) panço alıcam ben..mesela mont giyicem önü kapanmıyo mu geçiricem üstüne pançoyu..göbüşede atkı bağla içerden sıcacık olur.. öyle bi yağmurluk aldım mesela..bugün içine polar mont giydim üstünedeonu geçirdim..tchibo da var..50 lira..mor bide:) eşim diyo tam vadaa lar gibi oldun..göbek falanda çıkınca:)))
benim eşim kıfayet konusuna pek karışmaz zaten bende açık giyinmeyi sevmiyorum tayt giydiğim zaman da diz yakın üst giyiniyorum bide çizme tamamdır ortada pek bişey kalmıyor o zaman onunda dikkatini çekmiyor.
Vadaaa :)))) Harbiden ince belli bardakten kupaya döndük
Galiba en iyisi dediğiniz gibi şalla pançoyla önü kapamak yoksa montlar kabanlar hep kalcak.. Ankara'da kış çok fena oluyor.. Havalar soğuduğunda kat kat giyinip gelmem lazım. Hamileleri ateş basar derlerdi beni daha basan bişiy yok sabahları çok üşüyorum valla
Arkadaslar olabildigince gecmisi okumaya calisiyorum ama illaki kaciriyorum, bebisleriniz icin isim belird mi aklinizda az cok burada paylasabilirmisiniz. Ben meleklerim ki z in ismini cooook merak ediyorum.
ne güzelll...benim hiç öle bi şansım olmuyooo..hem uzun boyluyum hemde tombişim..şimdi hamileyim iice tombişim:) dikkat çekmeme gibi bi şansım yok yani:) ama alıcam tayt inat ettim..oğlun sıkışıyo içerde dicem ozaman sesini çıkaramaz:)
günaydın bayanlar ve bebisleri.
umarim herkes iyidir. haftanın son iş günü :) hafta sonu havalar guzel olsun gezelim bebislerimize ciciler bakalim.bugun öğleden Sonra doktor kontrolüm var. hep guzel haberlerle çıkalım kontrollerden. onu görmeyi özledim hepiniz gibi. cimdikleme gibi ufak bi his hissediyorum ama net hissedemedigim için görmek istiyorum. kızlar mobilya alan var mi cilekte bu ay fırsat indirimi var karar vermedik ama baska takım begenmezsek bu ay alicaz gibi. erken mi :)
ama çok iyi oluyor ben taytla filan rahat ediyorum yaa bende boy var kilo yok sadece bacaklarım basenler kalın o yüzde kısa sevmiyorum kalın bacaklar ortaya çıkıyo o zman hoşuma gitmiyor bencede sen yakışıklı oğlunu kat araya en mantıklısı
ama çok iyi oluyor ben taytla filan rahat ediyorum yaa bende boy var kilo yok sadece bacaklarım basenler kalın o yüzde kısa sevmiyorum kalın bacaklar ortaya çıkıyo o zman hoşuma gitmiyor bencede sen yakışıklı oğlunu kat araya en mantıklısı
bendede kilo olmasa ne süper olucak ama maalesef var.. herkes dalga geçiyo bukadar boylu poslu anaya babaya maşa kadar bi çocuk doğurursan ayıp size die;;:))) ben 1.82 yim eşim 1.98..benim oğlanı çok iyi beslemem lazım..alay konusu oluruz vallahi elaleme:))))))) ben 55 cm 3.750 eşim 57 cm 4.200doğmuş..inşallah babasına benzer:))))
Ooo maşallah size,senin gerçekten iyi beslemen lazımmış.Valla benim eşimde 4.500doğmuş,benden de öyle bekliyolar ama boşunaZaten boy yok (1.62yim)bide o kadar kilo alsam tekerlek gibi olurum
En iyisi tayt neyseki eşim bişey demiyo ama üzerine biraz kısa giysem istemez.Boyum çok uzun değil zaten,neyseki kilo da yok henüzPantolonlarım oluyo ama tayt daha rahat valla işe de gelsem çok iyi olcak
işte öyle şeyler yemen lazımki sana yaramasın çocuğa yarasın..millet ne güzel yaaa 3-5 kilo alıyo pııtt doğuruyo..ben daha şimdiden 3 kilo aldım:) hedef her ay 1 kilo almak ama zor vallahi..
Merhabalar arkadaşlar,,
ben pek tayt giymiyorum .. hamilelikte rahat oluyor mu üsten sıkmıyor mu?bide kan dolaşımı önemli varis vs olmasın diye etkilemiyor mu sizi?
Merhabalar arkadaşlar,,
ben pek tayt giymiyorum .. hamilelikte rahat oluyor mu üsten sıkmıyor mu?bide kan dolaşımı önemli varis vs olmasın diye etkilemiyor mu sizi?
Ben zeten yediklerime çok dikkat ederim,biraz sağlıklı beslenme takınsı var.Çok şükür bebeğin gelişimi de iyiBen de bir kilo aldım.Toplamda 9-10 kiloyu geçmek istemiyorum bakalım inş.almam:18:
Arkadaşlar doğum ücretleri hastane de kalma bilgi aldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?