- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #11.861
herkese günaydın
şeker yüklemesi 24. haftadan sonra yapılıyormuş
Günaydınnn kızlar
Dün minik tosbağamı görmeye gittik
Allaha şükür herşey yolunda ve sağlıklı
23. haftada 2d ultrasona girecekmişim, organları tek tek incelenecekmişşş
Veeeeee bundan sonra artık ayda bir değil 3 haftada bir geleceksin dedi, o yüzden çok mutluyum
Çatlak kremlerine başlattı.
Bebişim yüzünü göstermedi kafasını dizlerine gömmüş, ayaklarını sallıyordu sürekli, yerimm ben onuuu yaaa rüzgar oğlumm benim
günaydın bayanlar ve bebisleri.
umarim herkes iyidir. haftanın son iş günü :) hafta sonu havalar guzel olsun gezelim bebislerimize ciciler bakalim.bugun öğleden Sonra doktor kontrolüm var. hep guzel haberlerle çıkalım kontrollerden. onu görmeyi özledim hepiniz gibi. cimdikleme gibi ufak bi his hissediyorum ama net hissedemedigim için görmek istiyorum. kızlar mobilya alan var mi cilekte bu ay fırsat indirimi var karar vermedik ama baska takım begenmezsek bu ay alicaz gibi. erken mi :)
Kızlar size birşey danışcam. Ben lierac kullanmaya başladım ama bir tüp 2 haftada bitmek üzere. bir kutusu 60-70 tl, buna can mı dayanır:)
Mustela kullananlar mustela daha çok krem yapılı diye biliyorum, sizin ne kadar dayandı mustela mı alsam diyorum, lierac jel olduğundan bir anda kutu boşalıveriyor:S ben de çok sürüyor olabiliyorum gerçi:S
Herkese günaydınnn
sonunda hafta sonu geldi,ama hava soğuk olcak hafta sonu,tam artık iyiyim diye gezeriz diye düşünüyodum;ama kaldı
yaaa bu ne yaaaaa...yağmur çamur soğukkkkkkk...üüüffffffffffffff...2 saatte geldim işe yaaaaa..yağmuru sevmiyorummmmmmmmmmmm..:84::84::84::84::84:
bende hiç sevmem şemsiye kullanmayı ama mecbur kalıyoruz işte allahtan benim iş yerim eve çok yakın 10 dk arabayla o yüzden ben biraz daha rahatım ama kat kat giyinmeyi hiç sevmiyorum yaa
Canim benim dr lierac yerine pregnacare verdi jel gibi degil, daha yogun kremsi yapisi var. Arkadasim lierac kullaniodu bende neden lierac vermiyosunuz die sordugumda o daha kozmetik turu pregnacare dahabitkisel dedi. Asli nedir bilmem dr bole soyledi. 2 haftadir hergun suruyorum daha bitmedi hemde 35 civari hatiriyorum
ben zaten arsızlığı iyice ele aldım..eşofmanla geldim bugün işe:) naapim yağmur yağıyo ve bugün cuma ayrıcada pantalonlar göbüşümü sıkıyo:) gayeet rahat şuan:))
oh ne güzel yaa kıskandım şimdi bende hamile pantolonu aldım onu giyiyorum eski pantolonlar nerdeyse 15 günü geçti giyemiyorum çok acıtıyor olmuyor zaten tayt tunik tarzına geçiş yaparım havalar soğudu nasıl olsa
Yaa kızlar pantolon falan sorun değilde kışlık montlar çok fena.. bende hiç birinin önü kapanmıyoartık eşimin montlarını giyip geliyorum ama kış geldiğinde napıcaz kaban falan alırsak bi daha giyemeyizde onları
Yaa kızlar pantolon falan sorun değilde kışlık montlar çok fena.. bende hiç birinin önü kapanmıyoartık eşimin montlarını giyip geliyorum ama kış geldiğinde napıcaz kaban falan alırsak bi daha giyemeyizde onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?