2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

6+0 dayken mi yani?
gerçi ultrason aletinin kalitesine görede değişiyormuş...:26:

ewet canım benim bebiş çok enteresan maşallah geçen cuma gittim işte 6+0 idi ama o zaman yolk kesesinden falan haberim yoktu ekrana baktım ama o an aklım uçmuştu kafa tasımdan eşimle donduk kaldık dr söylemese bakın kalp atışlarını gördünüzmü diye ben hayatta anlayamazdım...3,2 mm olduğunu söyledi...bu cuma tekrar gideceğiz bebişim 7+0 iken kalp atışlarını dinletecek dr bize rabbim kısmet ederse inşallah...bu arada dr un istediği bi dünya test var ben onları cuma sabahı aç karınla yaptırıcam cuma akşamına kadar çıkar deilmi sonuçlar ? canım ben özel hastaneye gidiyorum bildiğim kadarı ile teçhizat açısından iyi bi hastane o yüzden görünmüş olabilir çok bilmiyorum bu konuları yanlış yönlendirmek istemem ama bence haftaya seninki görünür geç döllenme ise bi dahaki hafta çıkar sanıyorum.....

maşallah bebeğine...
tahliller çıkar canım akşama merak etme...
hangi hastaneye gidiyorsun acaba?

canım ben dün gittim alttan bakıldı.
daha önce burda paylaşmıştım. karından bakılan usgde bebek kalp atışları 6,5-7 haftada ancak görülürmüş.

daha çok küçük bunları düşünüp üzülmeye gerek yok. zaten ters bişey olsa doktor bence derdi. mesela bize demiştiki testlere pek güvenmeyin dış gebelikte olabiliyo keseyi görmeden çok umutlanmayın dedi ama yolk kesesinden bahsetmedi. mesela bana şimdi çok küçük göremiyoruz 10 gün sonra bebeği görürüz dedi sadece ve hamilesin dedi o kadar

kızım uyurken bende uzanayım biraz dedim..
maşallah kaynatmışsınız..

yeni hamişimiz HUGOCUK hoşgeldin aramıza

Mavicim için rahat olsun canım.. Olmazsa başka bi doktora daha görün. Gerçekten USG cihazları ve doktor eli çok önemli bu konuda.

canım diğerlerinde ultrasyon görüntülerin nasıldı senin

hiç bilmiyorum ki ağlamaktan bakamadım bile...
7 haftalıkken gitmiştim o zaman vajinal bakıldığı halde küçük boş bi kese vardı...
hastaneden çıkınca direk çöpe atmıştım ultrason fotosunu....
keşke atmasaydım bakardım şimdi...

evet yaşamıştım o yüzden korkuyorum zaten bu kadar....
3 tüp bebek denememiz boş gebelik olmuştu...
bakalım bu ne olcak....

canım biraz aaraştırdım boş gebeliği her gebelik böyle olacak diye bişey yok. daha önce olsa bile illa bu da böyle olacak diye bişey yok canım. ve daha seninki küçük. doktor banada yolk kesesi filan demedi. kalp atışınıda görmedik küçük çünkü.
boş gebelikte lekeler gelir diyor sadcee bunu gördüm normal gebelikten farklı olarak.
ama senin için boş demek çok erken olur daha.

off canım valla şaşırdım ne yapacağımı kalbime bi ateş düştü ki sorma...
hakkımızda hayırlısı...
cuma günü gitcem zaten tüpçü doktorumuza...onun cihazı iyidir...

şimdi bozma moralini güzel şeyler düşün üzme bebişinide dua et bol bol inş. herşey yolunda gidecek

maşallah bebeğine...
tahliller çıkar canım akşama merak etme...
hangi hastaneye gidiyorsun acaba?

medical parka gidiyorum canım....muayenesi 25 tl. benim dr'um her cuma akşamı nöbetçi oluyor...dolayısıyla benim için en ideal dr çünkü işten izin almanın stresini yaşamıyorum

off canım valla şaşırdım ne yapacağımı kalbime bi ateş düştü ki sorma...
hakkımızda hayırlısı...
cuma günü gitcem zaten tüpçü doktorumuza...onun cihazı iyidir...

ay canım yaa seni anlayabiliyorum, şuan önceki boş gebelikler aklına geldikçe iyice kafaya takıyorsun..
ama ne olur sakin olmaya çalış. Rabbim büyük bol bol dua et.
Cuma gününün hürmetine sana bebeğini de kalp atışlarını da gösterir inşallah.

allah razı olsun canım....
inşallah boşuna üzülüyorumdur...
rabbim yüzüme baksın inşallah....leke filan yok çok şükür...
gerçi geçenkindede yoktu...

amiinnn inşallah...rabbim hayırlısını versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…