- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.061
kızlar uzun zamandır yokum aama bir sürü rahatsızlıkla uğraşıyorum.kendimde OSTEİTİS KONDENSANS İLİİ denen bi bel rahatsızlığı çıktı.gece uykuları haram oldu.şimdi belim için istdan bi iğne bekliyoruz.
bu arada bebeğimdede tek arter çıktı.her ne kadar bebeğin sağlığı iisede herşey normal gözüksede haftaya detaylı ultrasonda asıl yüreğimiz rahatlıycak drumun bu sene 4. hastasıymışım tek arterli e hepside gayet sağlıklı bebekler olarak doğmuş.ama genede çok endişeliyim:18:
cnm geçmiş olsun tek arter ne demek nasıl bişeymiş netten baktım ama anlayamadım
göbek kordonunda oluşan bir sorun bebekte gelişimi engelliyormuş özellikle sson 2 ayda görülebiliyormuş buda erken doğum riski yaratıyormuş ben bu kadar anladım yazılanlardan umarım öyle birşey yoktur gosbebeğim
Annişlerr güzel haberlerim var:)
Milupanın sitesine üye olmuştum ama çok uzun zaman oldu.Biraz önce kapı çaldı bi baktım bi koli milupadan geliyor.İçerisinde huggies bez,nivea pişik kremi ve şapmuan numunesi,aventin göğüs pedi,süt arttırıcı çay ,hamilelik rehberi, cd ler çıktı.Cdleri henüz incelemedim.
Arkadşaım da hamile ona da haber verdim hemen size de haber vereyim dedim
ne güzel bende üyeyim ama gelmedi bana
Milupanın sitesine üye olmuştum ama çok uzun zaman oldu.Biraz önce kapı çaldı bi baktım bi koli milupadan geliyor.İçerisinde huggies bez,nivea pişik kremi ve şapmuan numunesi,aventin göğüs pedi,süt arttırıcı çay ,hamilelik rehberi, cd ler çıktı.Cdleri henüz incelemedim.
bende üye oldum şimdi bakalım, benım bebişimede gondersınler :)
ne hoş. güle güle kullansın bebişin. bende üye olayım. bilgi verdiğin için sağol canım...
kızlar ben ebru maternty den kot jile beğendim
birde bugün alışveriş yapanlara 25 tl değerindeki çorap hediyeymiş
ancak beden konusunda çok tereddütlüyüm
boyum 163 cm kilom 58 napsamki acaba fikri olan varmı :111:
Kot Jile | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
kızlar bugün relax mode ye pijama takımı baktım çok güzel pijamalr var pembe 2 takım beğendim terlikleride var çok tatlı kumaşlarıda çok güzel alsammı almasammı karar veremedim bikaç yere daha bakcam dagi dede vardı ama relax takiler daha güzeldi önüde düğmeli rahatça emziririm..
Ben de yaklaşık 3 ay önce olmuştum üye PTT kargoyla göndermişler onun da etkisi vardır baya geç gönderdiler ama olsun çok mutlu oldum ben.Öncesinde dün gece hepsiburadadan banyo malzemeleri ve benim kremlerimi almıştık o mu geldi acaba diye düşündüm dedim gece verdik siparişi imkansız sonra anne ve bebek klubü görünce şaşırdım:)
Umarım sana da en kısa zamanda
Hemen hemen aynı boy ve kilodayız.. Ben M bede alıyorum şu an ama yakında L olurum.. yani 40 beden alıyorum.. Bilmem sana da uygun mu
Ben de yaklaşık 3 ay önce olmuştum üye PTT kargoyla göndermişler onun da etkisi vardır baya geç gönderdiler ama olsun çok mutlu oldum ben.Öncesinde dün gece hepsiburadadan banyo malzemeleri ve benim kremlerimi almıştık o mu geldi acaba diye düşündüm dedim gece verdik siparişi imkansız sonra anne ve bebek klubü görünce şaşırdım:)
Umarım sana da en kısa zamanda
canım ben relax mode dan eşime 2 takım pijama almıştım kendime pijama almadım ama eşofman altı badi gibi ürünler de oluyor onlardan aldım. yaklaşık 2 yıl oldu sanırım, memnunuz. bi kez problem yaşadık boyu mu çekti öyle bi şey oldu. daha yeni almıştık giymedi bile yıkadım çekti dedim değişim yaptılar. ilgililer de yani.. fiyat olarak da dagi ye göre uygun oluyor. hele sadece hamilelik ve loğusalık dönemi için bakıyorsan dagi ye tonla para vermeye gerek yok bence. tavsiye ederim
kızlar uzun zamandır yokum aama bir sürü rahatsızlıkla uğraşıyorum.kendimde OSTEİTİS KONDENSANS İLİİ denen bi bel rahatsızlığı çıktı.gece uykuları haram oldu.şimdi belim için istdan bi iğne bekliyoruz.
bu arada bebeğimdede tek arter çıktı.her ne kadar bebeğin sağlığı iisede herşey normal gözüksede haftaya detaylı ultrasonda asıl yüreğimiz rahatlıycak drumun bu sene 4. hastasıymışım tek arterli e hepside gayet sağlıklı bebekler olarak doğmuş.ama genede çok endişeliyim:18:
selam güzel anneler yeni geldim doktordan aman tanrım diyorum erzincanda ilk kez ve son kez gittim denk geldi kontrol iki hastane var birinde devlette kadın doğum gbe bir doktor var kaprisli bişey 10 da geldi 12 de kaçtı gitti gerzek. içerde ultrason bile yok saatlerc eboşuna bekledik neyse usg binasına gittim baktık çok tatlıydı tüm boyutları normal 3 gün önde gdior 168 gr olmuş eller ger zamanki gibi havada açıyor gerneştiriyor başına götürüyor poposuna bide feci parmak emiyor her defasında karşılaşıyorum:) ama cinsiyete geldimi kıpır kıpır meleğim topuklarını çaprazlama kapatmış orasına teyzeleri almış kordonunuda altına renkli usgyle baktı kordon dedi ne hissettiğimi de şaşaırdım kızmı erkek mi derken öğrenemedik diğer ayın 15 ine artık inat yaptı anlayacağınız teyzeleri bana. ssk yok die özeelle de gitmek istemiorum aama geldiimde eşim aptıracakmış özl ssk yla çok tututormu istanbulda acaba güngörendeim ben orda biyere giderim ama bakalım
relaxmode nerde var acaba cnm bursada varmıdırkızlar bugün relax mode ye pijama takımı baktım çok güzel pijamalr var pembe 2 takım beğendim terlikleride var çok tatlı kumaşlarıda çok güzel alsammı almasammı karar veremedim bikaç yere daha bakcam dagi dede vardı ama relax takiler daha güzeldi önüde düğmeli rahatça emziririm..
relax mode int tenmi alışveriş yapıyosunuz ben kayseideyim sanırım buada şubesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?