2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm geçmiş olsun tek arter ne demek nasıl bişeymiş netten baktım ama anlayamadım

cnm geçmiş olsun tek arter ne demek nasıl bişeymiş netten baktım ama anlayamadım

göbek kordonunda oluşan bir sorun bebekte gelişimi engelliyormuş özellikle sson 2 ayda görülebiliyormuş buda erken doğum riski yaratıyormuş ben bu kadar anladım yazılanlardan umarım öyle birşey yoktur gosbebeğim

Annişlerr güzel haberlerim var:)
Milupanın sitesine üye olmuştum ama çok uzun zaman oldu.Biraz önce kapı çaldı bi baktım bi koli milupadan geliyor.İçerisinde huggies bez,nivea pişik kremi ve şapmuan numunesi,aventin göğüs pedi,süt arttırıcı çay ,hamilelik rehberi, cd ler çıktı.Cdleri henüz incelemedim.
Arkadşaım da hamile ona da haber verdim hemen size de haber vereyim dedim

ne güzel bende üyeyim ama gelmedi bana

ne güzel bende üyeyim ama gelmedi bana

Ben de yaklaşık 3 ay önce olmuştum üye PTT kargoyla göndermişler onun da etkisi vardır baya geç gönderdiler ama olsun çok mutlu oldum ben.Öncesinde dün gece hepsiburadadan banyo malzemeleri ve benim kremlerimi almıştık o mu geldi acaba diye düşündüm dedim gece verdik siparişi imkansız sonra anne ve bebek klubü görünce şaşırdım:)
Umarım sana da en kısa zamanda

bende üye oldum şimdi bakalım, benım bebişimede gondersınler :)

ne hoş. güle güle kullansın bebişin. bende üye olayım. bilgi verdiğin için sağol canım...

kızlar bugün relax mode ye pijama takımı baktım çok güzel pijamalr var pembe 2 takım beğendim terlikleride var çok tatlı kumaşlarıda çok güzel alsammı almasammı karar veremedim bikaç yere daha bakcam dagi dede vardı ama relax takiler daha güzeldi önüde düğmeli rahatça emziririm..

bende üye oldum şimdi bakalım, benım bebişimede gondersınler :)

ne hoş. güle güle kullansın bebişin. bende üye olayım. bilgi verdiğin için sağol canım...

Rica ederim neclase ve dmf size de bir an önce gelsin hepimiz güzel günlerde kullanalım.Hı şeyi unutmuşum migros ve tansaşta kullanabileceğimiz indirim kuponları da göndermişler.Nivea,huggies milupa %25 30 civarında indirim kuponları var:)

Hemen hemen aynı boy ve kilodayız.. Ben M bede alıyorum şu an ama yakında L olurum.. yani 40 beden alıyorum.. Bilmem sana da uygun mu

canım ben relax mode dan eşime 2 takım pijama almıştım kendime pijama almadım ama eşofman altı badi gibi ürünler de oluyor onlardan aldım. yaklaşık 2 yıl oldu sanırım, memnunuz. bi kez problem yaşadık boyu mu çekti öyle bi şey oldu. daha yeni almıştık giymedi bile yıkadım çekti dedim değişim yaptılar. ilgililer de yani.. fiyat olarak da dagi ye göre uygun oluyor. hele sadece hamilelik ve loğusalık dönemi için bakıyorsan dagi ye tonla para vermeye gerek yok bence. tavsiye ederim

cnm siteye baktımda 6 aydan itibaren numunele göndeiyolarmış ondanda olabilir

bende üye oldum az önce tatlım sağol haberin için:79::80:

relax mode int tenmi alışveriş yapıyosunuz ben kayseideyim sanırım buada şubesi yok

teşekkürler ... üye oldum ben de...

allah allah o ne demekmiş ki.. normal usgde kendi doktorunmu söyledi cnm?ama sağlığı iyi ise endişe etme o zaman geçmişler olsunn ben deçarşamba gidicem ben de korkuyorum kötü bişey çıkmasındann

sen erzincandaydın da istanbul a mı geldin cnm??bebişin ne kadarlık??cinsiyeti de15inde öğrenirsin inşallahh

relaxmode nerde var acaba cnm bursada varmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…