2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın her yerimizde bi sorun oluyo bu dönemde, gideyim bakayım ne diycek doktor.. Acil bi durum değil sanırım gelebilirsen bugün gel olmazsa yarın gel dedi..

duş yaparken biraz sıcak su tut..üşüttüysen ısınsın için biraz..benim oğlan sıcağı pek seviyo:) duşa girip sıcak su tutunca hiiçç kıpraşmıyo uyuyo mu ne:) yada su sesi mi güzel geliyo acaba:)

Bence suyu seviyo seninki, İstanbul çocuğu olcak ne de olsa.. Bizimkiler suyu sadece duşta görcek biliyosun

Bence suyu seviyo seninki, İstanbul çocuğu olcak ne de olsa.. Bizimkiler suyu sadece duşta görcek biliyosun

ay sevsin suyuuu ben hergün yıkarım onu noolcak..ben sukuşuyum..küçükken evde şişeyle kovayla falan hiç su bırakmazlarmış hemen içine girermişim..biraz gözden kaybolsam duşta bulurlarmış beni..buz gibi suyun altında elbiselerle titreye titreye dururmuşum:)

O zaman seninki de anneye çekmiş su kuşu olcaaak Bazen ev hanımı olmayı o yüzden istiyorum, evde olsak bi havuza falan giderdik spor olurdu yaa çalışırken de olmuyo işte her zaman gidemiyoruz

O zaman seninki de anneye çekmiş su kuşu olcaaak Bazen ev hanımı olmayı o yüzden istiyorum, evde olsak bi havuza falan giderdik spor olurdu yaa çalışırken de olmuyo işte her zaman gidemiyoruz

kocam sözverdi..milyoner olursa ev hanımı olcam ben:)))))))))))))) oğlumla gezicem bütüngün..sayısal loto süper loto şans topu hepsini oynuyoruz:)))))))))))))))

kocam sözverdi..milyoner olursa ev hanımı olcam ben:)))))))))))))) oğlumla gezicem bütüngün..sayısal loto süper loto şans topu hepsini oynuyoruz:)))))))))))))))

Bizdeeee :))) süper olur işte o zaman hem ev hanımı olurum hemde her yıl bi tane doğururum :)))

Bizdeeee :))) süper olur işte o zaman hem ev hanımı olurum hemde her yıl bi tane doğururum :)))

yok kız ben doğurmam..delimisin..birini yapmışım zorla:)))) tutar elinden gezerim ohhhh..bütüngün evde oturup b..k mu temizlicem:))) taş çatlasın 1 tane daha doğururum..oda kocam istiyo diye..yoksa bana kalsa 1 tane yeter bu zamanda..yok tek çocuğun psikolojisi bozuk olur mu yok bilmem ne..allahıma şükür hiçbişeyim bozuk diill..cillop gibiyim:) tekim mutluyum..nerde çokluk orda.... demişler

Ya evet aslında tek çocuk daha iyi en azından tüm imkanı onun için kullanırsın.. Eskiden şu vardı, anne baba gidince kardeşler birbirine destek olur filan ama şimdi kardeşten de fayda yok :) nasılsa evlenecekler yalnız kalmazlar.. Ama ben kalabalık aile çok seviyorum milyoneriz ya bi kaç bakıcı tutarım bende başlarında inek gibi süt veririm sadece :)))

aammannn bırak yaaa..şimdiki kardeşler birbirini boğazlıyoo..hepsi birbiriyle küss..al iste başımda var bi bela evde..anneannem bizde kalıyo da..dayımla anneannem beraber yaşıyolardı anneannemin evinde..sonra anneannem yengemle anlaşamadı..bisürü kavgalar ettiler falan..anneannemi koydular kapının önüne..annemde dayımlara sinirlendi evi sattırdı..ama anneannemi evlerine almaya kimse yanaşmadı..kadın kaldı sokakta..mecbur ben aldım eve..1 senedir falan bizimle..şimdi bebek gelicek yollamaya çalışıyorum 2 gündür annemle birbirimizi yiyoruz..teyzem diyo ben almam o diyo ben almam..busefer bende çektim resti..ben bavulunu hazırlıyorum ister alın ister almayın dedim..noolcak bakalım şimdi...2 gündür canımın sıkıntısı bundan...

Kızlar bu arada bende toplamda 5 kilo almışım
Doktorum iyisin iyisin merak etme, ama sporunuda bırakma dedi, bol bol yüzüyorum pilates yapıyorum, yürüyüş yapıyorum ama benim göbek pek çıkmadı diklemesine değilde daha çok enlemesine genişledi, çocuğu nereye saklıyorsun diyenler bile var
Bu arada ben doğumu kadıköy şifanın ataşehir şubesinde yapacağım normal doğum 4100 sezeryan 4200 tl suit oda veriyorlar. Ama VIP odaya geçmek istiyorsan artı 300 tl daha ödeniyormuş. Bakalım bizim sigortanın limiti karşılayacak doğumu. Yetiyor, birde bizim sünnet davamız var tabii, sünneti sigorta karşılamıyor, onada 1500 tl istediler. Bakalım hayırlısı.
doğumun içine oda süslemeleri ve kuaför hizmeti dahil değil, bunları dışardan ben ayarlayacağım ya da ek ücret vereceğim. birde doğum fotoğrafçısı bakıyorum benim istediğim fotocu hep video çekimi yapıyor, hem doğumdan önce hamilelik fotoları çekiyor özel konsept, doğum fotoğrafları, video çekimleri, doğumdan sonra eve gelip fotoğraflarını çekiyor ve oda süslemesi dahil 1000 tl. biraz pahalı eşim duyunca kulaklarına inanamadı ama sanırım bu kadını tutucam. bebiş şimdiden pahalıya patlamaya başladı bize feda olsun oğluşuma neyse

banda doktorumun verdiği kremin adını hatırlayamadım şimdi evde fiyatı 70 tldi

Canım doğum fotografçısı Şengül Pallı mı? Yoksa başka biri mi?Bende araştırıyorum,önerilerin var mı?

İleride oğlumun neden kardes yapmadınız denemesi için ve onu bu muhteşem duygudan mahrum etmemek için ikinciyi yapıyorum şimdiden ne kadar seviyo her gün kardeşini opuyo konuşuyor :)) iyikide ablam ve Abi'm var ben çok mutluyum heleki ablam olmasa napardim bilemiyorum

Offf canım yaa sıkma canını diycem ama dışardan söylemek kolay tabi sen yalnızca bebişini düşün, stres yapma herşey yoluna girer inşallah. Şimdi herkesin sana destek olması lazım. Bu arada doğumdan sonra işe devam edecek misin? Bebişe kim bakacak belki ananenin faydası olurdu? Bir de 1 senedir zaten birlikte yaşamışsınız bu bile büyük sabır insan bazen evdeki misafire bile dayanamıyo.. Hele bi de şu halimizle ne desen haklısın Allah kolaylık versin inşallah kısa zamanda düzelir durumlar. Kardeş kavgaları bizde de öyle annemlerde anlaşamaz hiç, o yüzden tek çocuk bencede şu devirde daha avantajlı kesinlikle..

yaw 85 86 yaşında kadın..bebek bırakılır mı ona..kendi zor duruyo ayakta..bizim şirketin durumuna bağlı..çalışıcam ama burda mı yoksa izinliyken başka iş mi ararım bilmiyorum.. bian önce almaları lazımki bende oğlumun odasını hazırlicam..evde tadilat yapıcam falan..cebelleşiyorum 2 gündür..eşimde sıkıldı artık bu durumdan oda bana söyleniyo..en sonunda bi patlicam yakıcam bütün herşeyi görücekler ozaman..iyiyimdir hoşumdur ama tersim pistir benimde..

oo yaşı bayağı varmış haklısın, nasıl bıraktılar sana çalışıyosun bi de dediğin gibi onunda bakıma ihtiyacı var.. Evde olan birinin yanında kalması lazım. iş konusunda da ev konusunda da hayırlısı olsun inşallah.. bundan sora bize çok para lazım olcak dediğin gibi, yeni biri geliyo aileye, herşeye ihtiyacı olcak, bir oda komple onun için baştan oluşturulcak.. zor işler ..

Merhaba annecikler:)) Gerçekten çalışanlar için kötü hava...Ama ewde olanlar içinse tam keyif zamanı:))) Bende sağlık ocagından geliyorum.Prensesin kalp atışlarını dinledik...Tetenoz aşımızı vurulduk....En kötüsü Tamamı tamına 5 kilo almışımm(( yandım ben ya yusyuvarlak bişi olcam herhalde bu gidişleee:)))))))

ya var ya inanmazsın annemlerle karşılıklı apartmanlarda oturuyoruz biz..bizim bahçeden çıkıyoruz onlarınkine giriyoruz yani düşün..halbuki niyet bebeğe annemin bakmasıydı..şimdi trip yapıyo bana anneannemi al dediğim için..herkes başka bi rahatsız zaten:))) hemde ne paraa..daha hamile kaldığımızdan beri dünyanın parasını harcadık..yok test yok o bu şu..e şimdi bebeğe eşyalar alınıyo..daha odası hazırlanıcak bilmemne...sıkıntı yani sürekli..kendi sıkıntım bana yetmezmiş gibi bide bu saçmalıklarla uğraşıyorum..

Zaten şu aralar pireyi deve yapmaya da müsaitiz ben her şeye ağlar hale geldim aileler anlamıyo mu bu halden nedir.. önemli olan her zaman eşler, onların iyi ve anlayışlı olması, gerisi naparsa yapsın eşinin yanında unutuyo insan.. Bunca zaman ananenle olmandan da senin eşinin de anlayışlı biri olduğu belli, kimseyi düşünme sadece eşin ve bebişin önemli şu an senin için.. annende eminim doğumdan sonra fikrini değiştirir. torun sevgisi bambaşka diyolar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…