2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrb bende bu elbisenin aynısnı lcw aldım vede 35.tl ye bilgi olsun eğer almadıysan hemde aynısı

cnm bende kot jile çok bebeğniyorum ama gider lcw den bakarım ordaki sitede çok pahalı tişörtler bile 49 tl kafayı yemişller çok saol h.sonu bakıcam

baktım cnm bende yazdım bişeyler sanırım bizim kızla isimsiz kalacak yada sadece zeynep olacak

illaki olcak da insan kendi bebeği olunca karar veremiyor

aşı yapılırken çok can yakmıyor da sonası çok acıdı bnm kolum 2 3 gün ağrıdı

kızlar az bişe sorcam ben tetenos falan yaptırmadım doktor bana bişe demedi sağlık ocağınada daha kayıt olmadım ya.sağlık ocağındamı yapıyolar yaptırmak şartmı bana kimse bişe demedi ya

kızlar az bişe sorcam ben tetenos falan yaptırmadım doktor bana bişe demedi sağlık ocağınada daha kayıt olmadım ya.sağlık ocağındamı yapıyolar yaptırmak şartmı bana kimse bişe demedi ya

cnm şartmı bilmiyorum ama bazıları yaptırmayacam falan yazmışladı buada ama kimdi hatılamıyorum doğumu hastanede yapacaz ne gerek va falan demişlerdi ama ben yaptırdım her ihtimale karşı 3 defa mı ne olunacak aşı

Selam arkadaşlar, maşaAllah bu ne hız, bebişler büyüdükçe paylaşımlarda çoğalıyor herhalde, yine bir sürü sayfa ilerlemişsiniz

Okumam gereken 220 sayfa var okuyup sizinle ilgili gelişmeleri takip edemiyorum, ne sevincinize ne üzüntünüze ortak olabiliyorum ama hep aklımda ve duamdasınız... Hepinizi çok seviyorum....

Ben dün doktora gittim, buradaki doktorum da cinsiyete erkek dedi, ben sadece kan hapı kullanıyordum, yanına birde vitamin(Elevit) ve birde b12 eksikliğinden dolayı da 10 tane iğne verdi.... Et yemiyor musun diye sordu doktor, ben normalde de zaten et-balık yiyen birisi değildim, etin kokusu şimdi daha da ağır kokuyor, ama balık yemeye başladım, hatta bu hafta 5 parça balık yedim yani balığı sevmeye başladım sanırım ve bu beni çok mutlu etti....

Bebişim sata göre 2 gün geri, yani şu an 16-5.... kilosu da 168 grammış, bu pazar ankaraya üçlü test için gideceğim... inşaAllah hayırlı sonuçlar alırım....

Son düzenleme:

merhaba çitlenbik bende bakıyorum senin dediğin gibi bot veya çizme ama henüz bulamadım genelde hep gördüğüm model tabanı ince olanlardan eğer bulursan banada haber verirmisin

bende bu siteye üye oldum sen söyleyince ama adres bilgilerimi almadılar nasıl göndercekler :))) acaba

sebamed in çatlak kremini kullandıklarını söyleyenler olmuştu. bugün eczaneye gittim söyledim arkadaşlar kullandıklarını söylediler dedim öyle bir ürün yok dedi. nemlendiricisi falan varsa o da olur dedim sadece yüz için nemlendiricisi var size olmaz dedi. bulamadım yani. kullananlar bilgi verebilir mi;?

onu söyleyen bendim canım, benim doktorum hastane şartlarında doğum olacağından gerek yok, vücuduna boşu boşuna mikrop sokmayalım dedi.

sağlık bakanlığının yaptığı bir uygulama çünkü türkiyenin en ücra köşelerini düşünmek zorundalar ve evde doğumlarda kordon makas veya bıçakla kesilirken bebeğinin tetanoz olma ihtimali yüksekmiş ondan sağlık ocakları prosedür diye bu konuda çok hassaslar.

benim ayağım yanmıştı ünv. son sınıfta çaydanlık dökülmüştü. acile gider gitmez ilk yaptıkları şey tetanoz aşısı vurmak olmuştu. o zamanlar çok anlamsız gelmişti. ama gerekliymiş demek ki açık yara ya... bu durumda bile yaptılarsa hamileyken gerekmez mi? ya elimize ayağımıza paslı bi şey batarsa. olur ya... başımıza gelmez diyemeyiz.

selam mart anneleri nasılsınız
çok fazla ilerlemişşsiniz hepsini takip edemiyorum ama
kalbim sizinlee:)
artık hamilelik kıyafetleri alınmaya başlanmış ne güzellll benimde artık ihtiyacım var değişik bişeylere
pantolonlarım artık sıkmaya başladı biri hariç oda likralı bol bile
çalıştığım için de pantolon tercih ediyorum elbiselerim var ama giyemiyorum iş yerinde rahat olmuyor
pantolonumda nerdeyse üniformam oldu
salı günü doktora gideceğim test için belki dönüşde mağazalarıda gezerimm
canım sıkılıyor zaten kocam da yokkkk içimden çok şeyler geçiyor ama hepsini erteliyorumm
doğum için ilk defa bişey aldım
eşofman takımı kırmızıı harika bişeyy
bebek için hiç bişey almıyorummm babamız gelsin o zaman alıcamm
ilerdeki sayfada paylaşılan elbiseye de bayıldım lcd var mı aynısı acabaaa
çok güzeldii

MERHABA GÜZELL KADER ARKADAŞLARIM..:) BEN DE GELDİM ALLAHA ŞÜKÜR 16+6 OLDUK BGN.ÇOK MUTLUYUZ OĞLUŞUMLA BEN VE BURDA SOHBET ÇOK GÜZEL SİZE KATILMAK İSTİYORUZ BİZİ DE YAZIN LİSTENİZE OLUR MU TAM D.TARİHİ HENÜZ BİLMİYORUZ AMA 26 YAZALLIM. HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN

Son düzenleme:
iyi gecler kızlar, bugun detaylı ultrasona girdim biraz erken ama dr.um 4lü tarama testi yaptımayacağım deyince bi başka dr. daha görsün dedi, sonuclar güzel, tek tek hertarafını inceledi, beynini, kalbini, böbreklerini, ellerini ayaklarını hatta parmklarını bile saydı:) aslında 23. haftada bakılıyormus daha net gözüküyormus..

günaydın kızlarr nasılsınızzz hafta sonu bugün tatil öğl.sonra bize aman ne güzellll evde dinlenecegim bol bolll

canım gözün aydınn ne güzel sonuçlar gayet güzel çıkmış inş. bundan sonrada böyle devam eder...

günaydın mart annecikleri,

busabah topik bomboş cumartesi benden başka çalışan yok mu
bugun ogleden sonra bebeişimle randevum var cok merak edıyorum 3'lü testimizi yapıcak doktor ve inşallah gosterırse cinsiyetini öğrenicez. Bol bol çikolata yiyip gidicem bakalım kıpır kıpır goreyım onu diye. İnşallah kontrolum güzel geçer bi aksilik olmaz. çok özledim bebişimi çookkkkk

günaydın canım
ne güzel kuzucuğunu göreceksin bugün. umarım her şey yolunda gider ve cinsiyetini de öğrenirsin. haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…