- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.101
mrb bende bu elbisenin aynısnı lcw aldım vede 35.tl ye bilgi olsun eğer almadıysanhemde aynısı
baktım cnm bende yazdım bişeyler sanırım bizim kızla isimsiz kalacak yada sadece zeynep olacak
kızlarr ii akşamlarr bizim bugün randevumuz vardıı çok şükür her şey çok ii gördümm minik erkekimii:) bu arada sabahta tetanos oldummm sakın korkmayınn hiç acımıoo hayret ettimm yanii zatenn çok korkarım bide acıo falan dediler benn iice tırsmıştımm bumu dedim yanii:))
ben yakın zamanlarda almadım mağazasına da yolum düşmedi. o yüzden şu anki modeller hakkında bi fikrim yok.
hangi model resmini koysana canım nette varsa
kızlar az bişe sorcam ben tetenos falan yaptırmadım doktor bana bişe demedi sağlık ocağınada daha kayıt olmadım ya.sağlık ocağındamı yapıyolar yaptırmak şartmı bana kimse bişe demedi ya
kızlar;
kışlık altı kaymayan bot veya çizmelere bakan oldumu aranızda .ben çok tırsarım kardan zor yürürüm normalde,hamişken dahada dikkat etmemiz gerekir
altı hiç kaymayacak bir bot veya çizme bulmam lazım
araştıranlar varsa fikirlerini yazarlarsa memnun olurum
bi de hastaneye gidecez kışın hakikaten sağlam olmalılar alacağımız modeller.
Annişlerr güzel haberlerim var:)
Milupanın sitesine üye olmuştum ama çok uzun zaman oldu.Biraz önce kapı çaldı bi baktım bi koli milupadan geliyor.İçerisinde huggies bez,nivea pişik kremi ve şapmuan numunesi,aventin göğüs pedi,süt arttırıcı çay ,hamilelik rehberi, cd ler çıktı.Cdleri henüz incelemedim.
Arkadşaım da hamile ona da haber verdim hemen size de haber vereyim dedim
cnm şartmı bilmiyorum ama bazıları yaptırmayacam falan yazmışladı buada ama kimdi hatılamıyorum doğumu hastanede yapacaz ne gerek va falan demişlerdi ama ben yaptırdım her ihtimale karşı 3 defa mı ne olunacak aşı
onu söyleyen bendim canım, benim doktorum hastane şartlarında doğum olacağından gerek yok, vücuduna boşu boşuna mikrop sokmayalım dedi.
sağlık bakanlığının yaptığı bir uygulama çünkü türkiyenin en ücra köşelerini düşünmek zorundalar ve evde doğumlarda kordon makas veya bıçakla kesilirken bebeğinin tetanoz olma ihtimali yüksekmiş ondan sağlık ocakları prosedür diye bu konuda çok hassaslar.
merhaba çitlenbik bende bakıyorum senin dediğin gibi bot veya çizme ama henüz bulamadım genelde hep gördüğüm model tabanı ince olanlardan eğer bulursan banada haber verirmisin
iyi gecler kızlar, bugun detaylı ultrasona girdim biraz erken ama dr.um 4lü tarama testi yaptımayacağım deyince bi başka dr. daha görsün dedi, sonuclar güzel, tek tek hertarafını inceledi, beynini, kalbini, böbreklerini, ellerini ayaklarını hatta parmklarını bile saydı:) aslında 23. haftada bakılıyormus daha net gözüküyormus..
günaydın mart annecikleri,
busabah topik bomboş cumartesi benden başka çalışan yok mu
bugun ogleden sonra bebeişimle randevum var cok merak edıyorum 3'lü testimizi yapıcak doktor ve inşallah gosterırse cinsiyetini öğrenicez. Bol bol çikolata yiyip gidicem bakalım kıpır kıpır goreyım onu diye. İnşallah kontrolum güzel geçer bi aksilik olmaz. çok özledim bebişimi çookkkkk
günaydın canım
ne güzel kuzucuğunu göreceksin bugün. umarım her şey yolunda gider ve cinsiyetini de öğrenirsin. haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?