2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende m beden yani 2 bedeb alıcam
sende bu ürünümü alacaksın hayırlı uğurlu olsun hepimize

Gerçekten cevabım aynı ürünü alıyomuşum gibi olmuş :))) bende M beden alıyorum şu an derken, alışverişe çıktığımda M beden alıyorum demek istedim aslında, kusura bakma anlatım bozukluğu Hayırlı olsun sana memnun kalırsan haber ver ben o zamana kadar L beden olurum :))

kızlar;
kışlık altı kaymayan bot veya çizmelere bakan oldumu aranızda .ben çok tırsarım kardan zor yürürüm normalde,hamişken dahada dikkat etmemiz gerekir
altı hiç kaymayacak bir bot veya çizme bulmam lazım
araştıranlar varsa fikirlerini yazarlarsa memnun olurum
bi de hastaneye gidecez kışın hakikaten sağlam olmalılar alacağımız modeller.

bilmiyorumki canım netten mağazalrına baksana bi ben samsundayım...bende ilk netten baktım ama görmeden alamam ordan kuamşı önemli benim için kumaşları çok kaliteli ve güzel

fiyatlaı uygun geldi banada ama netten görmeden neyse siz alıınca artık bedenini modelini ona göre bende sipaiş veririm.kumaşı kalın dimi cnm

canım sanırım bende almayacağım gündüz baktığımda 25 tl değerinde çorap hediye diye gösteriyordu
ama şuan hediyesi var diye belirtmiyor
dışarda bakıcam belki daha uygun fiyatlısını bulurum

kızlar doğum hikayelerini falan okudum forumda yine heyecanlar sardı beni ilk doğum yapcak arkadaşlar ne düşünüyosunuz ben normal yaparsam epidural normal yapmıcam.yada epidural sezeryan offf daha doktorumla hiç konuşmadık bayramdan sora gitcem ozaman konuşcam artık..çok panik yapıyorum düşündükçe kalbim sıkışıyo ter basıyo napcam ben belki çok saçma ama hiçbirine hazır hissetmiyorum kendimi:18::18:

evet canım..ben netten pijama alamam kumaşına bakmadan nası çıkcağı bellimi olur sert çıkar kalitesiz çıkar nette bakmıştım ben relax tan ama mağazaya gidip bakınca beğendim..

cnm bende 63 kilo hamile kaldım o kadar dikkat etmeme rağmen 68 oldum (((( ama dr ya yarın gitcem kızacak ocak 1 de 70 olmalısın demiştti

üstü çok kalın değil ama alt takımları süper yumuşacık kalın çok güzel sıcacık tutar

evet canım..ben netten pijama alamam kumaşına bakmadan nası çıkcağı bellimi olur sert çıkar kalitesiz çıkar nette bakmıştım ben relax tan ama mağazaya gidip bakınca beğendim..

varmış kayseride mağazası bende gideyim mağ.dan bakarım

mrb bende bu elbisenin aynısnı lcw aldım vede 35.tl ye bilgi olsun eğer almadıysan hemde aynısı

fiyatlaı uygun geldi banada ama netten görmeden neyse siz alıınca artık bedenini modelini ona göre bende sipaiş veririm.kumaşı kalın dimi cnm
ben yakın zamanlarda almadım mağazasına da yolum düşmedi. o yüzden şu anki modeller hakkında bi fikrim yok.

hangi model resmini koysana canım nette varsa

kızlarr ii akşamlarr bizim bugün randevumuz vardıı çok şükür her şey çok ii gördümm minik erkekimii:) bu arada sabahta tetanos oldummm sakın korkmayınn hiç acımıoo hayret ettimm yanii zatenn çok korkarım bide acıo falan dediler benn iice tırsmıştımm bumu dedim yanii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…