- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.081
canım bende m beden yani 2 bedeb alıcam
sende bu ürünümü alacaksın hayırlı uğurlu olsun hepimize
allah allah o ne demekmiş ki.. Normal usgde kendi doktorunmu söyledi cnm?ama sağlığı iyi ise endişe etme o zaman geçmişler olsunn ben deçarşamba gidicem ben de korkuyorum kötü bişey çıkmasındann
sen erzincandaydın da istanbul a mı geldin cnm??bebişin ne kadarlık??cinsiyeti de15inde öğrenirsin inşallahh
relaxmode nerde var acaba cnm bursada varmıdır
ben mağazasından almıştım. izmir de yaşıyorum çünkü. ve relax mode bildiğim kadarıyla izmir firması ve 3-4 tane mağazası var burda. ama internet satış mağazası da var. dün bakmıştım.
Gerçekten cevabım aynı ürünü alıyomuşum gibi olmuş :))) bende M beden alıyorum şu an derken, alışverişe çıktığımda M beden alıyorum demek istedim aslında, kusura bakma anlatım bozukluğuHayırlı olsun sana memnun kalırsan haber ver ben o zamana kadar L beden olurum :))
bilmiyorumki canım netten mağazalrına baksana bi ben samsundayım...bende ilk netten baktım ama görmeden alamam ordan kuamşı önemli benim için kumaşları çok kaliteli ve güzel
fiyatlaı uygun geldi banada ama netten görmeden neyse siz alıınca artık bedenini modelini ona göre bende sipaiş veririm.kumaşı kalın dimi cnm
Merhaba annecikler:)) Gerçekten çalışanlar için kötü hava...Ama ewde olanlar içinse tam keyif zamanı:))) Bende sağlık ocagından geliyorum.Prensesin kalp atışlarını dinledik...Tetenoz aşımızı vurulduk....En kötüsü Tamamı tamına 5 kilo almışımm(( yandım ben ya yusyuvarlak bişi olcam herhalde bu gidişleee:)))))))
üstü çok kalın değil ama alt takımları süper yumuşacık kalın çok güzel sıcacık tutar
evet canım..ben netten pijama alamam kumaşına bakmadan nası çıkcağı bellimi olur sert çıkar kalitesiz çıkar nette bakmıştım ben relax tan ama mağazaya gidip bakınca beğendim..
Yaşasın yarın meleğimi kuzumu görücem bu gece uyumak zor inşallah sağlığı yerindedir yavrumun
inş hadi bakalım yarın güzel haaberler alırsın inşş bol bol çikolata ye
kızlar ben ebru maternty den kot jile beğendim
birde bugün alışveriş yapanlara 25 tl değerindeki çorap hediyeymiş
ancak beden konusunda çok tereddütlüyüm
boyum 163 cm kilom 58 napsamki acaba fikri olan varmı :111:
Kot Jile | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
ben yakın zamanlarda almadım mağazasına da yolum düşmedi. o yüzden şu anki modeller hakkında bi fikrim yok.fiyatlaı uygun geldi banada ama netten görmeden neyse siz alıınca artık bedenini modelini ona göre bende sipaiş veririm.kumaşı kalın dimi cnm
hangi model resmini koysana canım nette varsaevet canım..ben netten pijama alamam kumaşına bakmadan nası çıkcağı bellimi olur sert çıkar kalitesiz çıkar nette bakmıştım ben relax tan ama mağazaya gidip bakınca beğendim..
benimkine gerek kalmıyor heran çok kıpırdak
sana isimlere yorum yazdım bakıver
mrb bende bu elbisenin aynısnı lcw aldım vede 35.tl ye bilgi olsun eğer almadıysanhemde aynısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?