- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.041
Zaten şu aralar pireyi deve yapmaya da müsaitiz ben her şeye ağlar hale geldimaileler anlamıyo mu bu halden nedir.. önemli olan her zaman eşler, onların iyi ve anlayışlı olması, gerisi naparsa yapsın eşinin yanında unutuyo insan.. Bunca zaman ananenle olmandan da senin eşinin de anlayışlı biri olduğu belli, kimseyi düşünme sadece eşin ve bebişin önemli şu an senin için.. annende eminim doğumdan sonra fikrini değiştirir. torun sevgisi bambaşka diyolar çünkü
keyfi bilir vallahi..diyorum ya tersim kötüdür die..evide taşırım uzak biyere..oturur bi süre çocuğumada bakarım sonra ya bakıcı ya kreş bişey bulunur illaki..torununada kızınada hasret kalır olur biter..yeterki beni bu noktaya getirmesinler..eşim dünya iyisidir benim..ankaralı oda:) hatta kaynanamlar ankarada benim..biz çok bişey istemiyoruzki..sadece kendi evimizde çocuğumuzla huzurla yaşamak istiyoruz..artık evde 3.bi şahsa tahammülüm yok benim..
Baştan desene Ankaralı diye.. tamam o zaman kesin süper bi insandır :))) gelmiyo musunuz Ankara'ya? bebiş büyüyünce gelin de sizin oğlanla bizim kızı tanıştıralım nolur nolmaz :)))babasının kimseye vermeye niyeti yok ama :))
yok tatlım hiiiçç gelmiyorum..kaynanamlar evlilik sürecinde bana çok eziyet ettiler görümcemle beraber..bende evlendikten sonra görüşmedim bidaha..ama oğlum büyüsün biraz kızına görücü geliriss:))) verir verir merak etme..kendide bi babanın kızını aldı sonuçta oda vericek paşa paşa..:)) allah kısmetlerini açık etsin iyi insanlara çattırsın yeter..
Aminnnnn.. İnşallah bebişlerimiz hep doğru düzgün insanlarla karşılaşırlar.. Bahtları açık olsun..
annesi evladının tahtını yaparmış ama bahtını yapamazmış derler..biz iyi insanlar yetiştirelimde onlar iyiyi kötüyü nasılsa ayırt ederler..ben şimdiden oğlumu nasıl askere yollicam die düşünüyorum:)) eşim adapazarında yapmış,erkek kardeşi istanbul da yaptı inşallah benim oğlumda yakınımda yaparda aklım kalmaz..eşime diyorum hergün giderim oğlumun yanına,izin verirlerse alır evede getiririm diyorum..hheee diyo babasının eviydi orası ya getirirsin diyo:))
Benim eşimde İstanbul'da yaptı, hemde Beşiktaş'ta :)) senin oğlanın kütüğü de Ankara olcak o zaman kesin İstanbul'a yakın bi yer olur inşallah :) askerden önce sünneti düşün o nasıl olcak allam iki kere düğün yapcan çok şanslısınn :)) Allah damatlığını da göstersin inşallah
kızlar uzun zamandır yokum aama bir sürü rahatsızlıkla uğraşıyorum.kendimde OSTEİTİS KONDENSANS İLİİ denen bi bel rahatsızlığı çıktı.gece uykuları haram oldu.şimdi belim için istdan bi iğne bekliyoruz.
bu arada bebeğimdede tek arter çıktı.her ne kadar bebeğin sağlığı iisede herşey normal gözüksede haftaya detaylı ultrasonda asıl yüreğimiz rahatlıycak drumun bu sene 4. hastasıymışım tek arterli e hepside gayet sağlıklı bebekler olarak doğmuş.ama genede çok endişeliyim:18:
eşimin kütüğü erzurum:) hayatında 1 kere gitmiş ama orası işte:) doğunca yaptırıcam sünnetini kısmetse..oğluma kimse pipini kesices diyemicek..büyüyüncede bi düğün yaparım ohhhh..rahat rahat oynar kuşum..Allahım herkesin evladının düğününü göstersin..29 yaşında doğurcam 30 32 yaşında evlense 60 yaşında falan olcam..görürüm herhalde:)
Amannn bende öle 29 yaşında doğurcam bak :)) 30u bekletmeyelim yaa Allah bize de ömür versinde görelim inşallah hem düğünlerini hem torunlarımızı
senin kız erken gider merak etme...erkekler anca okul askerlik iş falan 30 u buluyolar.. benim eşim 31 yaşındaydı işte ben 25 evlendiğimizde.. kız için ideal 25 fazla kalırsa evde kalır kimseyi beğenmez sonra..
hadi ben kaçtım..patronum kapıdan ben bacadan:))))) yarın yaz bana hee doktor ne dediyse merak ederim...
kızlarrr öptüm hepiniziiiiii
bu arada ekim 2011 annelerine baktımda süper hepsi doğurmuş doğurmayanlarda çizelgede 8 days, 10 days yazıyobiz de şafak 144 geçer miii (
bizde şafak karanlık daha bekle bekle bitmezmiş gibi geliyor ama zaman çok çabuk geçiyor biz farkında değiliz
Valla bana da bitmez gibi geliyo.. Herkes doğunca bugünlerini ararsın diyo ama ben artık kollarıma almak istiyorum bebişimi( eve ultrason cihazı alcam yoksa dayanamıyorum görmeden
kızlar uzun zamandır yokum aama bir sürü rahatsızlıkla uğraşıyorum.kendimde OSTEİTİS KONDENSANS İLİİ denen bi bel rahatsızlığı çıktı.gece uykuları haram oldu.şimdi belim için istdan bi iğne bekliyoruz.
bu arada bebeğimdede tek arter çıktı.her ne kadar bebeğin sağlığı iisede herşey normal gözüksede haftaya detaylı ultrasonda asıl yüreğimiz rahatlıycak drumun bu sene 4. hastasıymışım tek arterli e hepside gayet sağlıklı bebekler olarak doğmuş.ama genede çok endişeliyim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?