2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

keyfi bilir vallahi..diyorum ya tersim kötüdür die..evide taşırım uzak biyere..oturur bi süre çocuğumada bakarım sonra ya bakıcı ya kreş bişey bulunur illaki..torununada kızınada hasret kalır olur biter..yeterki beni bu noktaya getirmesinler..eşim dünya iyisidir benim..ankaralı oda:) hatta kaynanamlar ankarada benim..biz çok bişey istemiyoruzki..sadece kendi evimizde çocuğumuzla huzurla yaşamak istiyoruz..artık evde 3.bi şahsa tahammülüm yok benim..

Baştan desene Ankaralı diye.. tamam o zaman kesin süper bi insandır :))) gelmiyo musunuz Ankara'ya? bebiş büyüyünce gelin de sizin oğlanla bizim kızı tanıştıralım nolur nolmaz :))) babasının kimseye vermeye niyeti yok ama :))

yok tatlım hiiiçç gelmiyorum..kaynanamlar evlilik sürecinde bana çok eziyet ettiler görümcemle beraber..bende evlendikten sonra görüşmedim bidaha..ama oğlum büyüsün biraz kızına görücü geliriss:))) verir verir merak etme..kendide bi babanın kızını aldı sonuçta oda vericek paşa paşa..:)) allah kısmetlerini açık etsin iyi insanlara çattırsın yeter..

Aminnnnn.. İnşallah bebişlerimiz hep doğru düzgün insanlarla karşılaşırlar.. Bahtları açık olsun..

Aminnnnn.. İnşallah bebişlerimiz hep doğru düzgün insanlarla karşılaşırlar.. Bahtları açık olsun..

annesi evladının tahtını yaparmış ama bahtını yapamazmış derler..biz iyi insanlar yetiştirelimde onlar iyiyi kötüyü nasılsa ayırt ederler..ben şimdiden oğlumu nasıl askere yollicam die düşünüyorum:)) eşim adapazarında yapmış,erkek kardeşi istanbul da yaptı inşallah benim oğlumda yakınımda yaparda aklım kalmaz..eşime diyorum hergün giderim oğlumun yanına,izin verirlerse alır evede getiririm diyorum..hheee diyo babasının eviydi orası ya getirirsin diyo:))

Benim eşimde İstanbul'da yaptı, hemde Beşiktaş'ta :)) senin oğlanın kütüğü de Ankara olcak o zaman kesin İstanbul'a yakın bi yer olur inşallah :) askerden önce sünneti düşün o nasıl olcak allam iki kere düğün yapcan çok şanslısınn :)) Allah damatlığını da göstersin inşallah

kızlar uzun zamandır yokum aama bir sürü rahatsızlıkla uğraşıyorum.kendimde OSTEİTİS KONDENSANS İLİİ denen bi bel rahatsızlığı çıktı.gece uykuları haram oldu.şimdi belim için istdan bi iğne bekliyoruz.
bu arada bebeğimdede tek arter çıktı.her ne kadar bebeğin sağlığı iisede herşey normal gözüksede haftaya detaylı ultrasonda asıl yüreğimiz rahatlıycak drumun bu sene 4. hastasıymışım tek arterli e hepside gayet sağlıklı bebekler olarak doğmuş.ama genede çok endişeliyim:18:

eşimin kütüğü erzurum:) hayatında 1 kere gitmiş ama orası işte:) doğunca yaptırıcam sünnetini kısmetse..oğluma kimse pipini kesices diyemicek..büyüyüncede bi düğün yaparım ohhhh..rahat rahat oynar kuşum..Allahım herkesin evladının düğününü göstersin..29 yaşında doğurcam 30 32 yaşında evlense 60 yaşında falan olcam..görürüm herhalde:)

geçmiş olsun cnm sen sıkma canını inşallah bişey çıkmaz sende sağlık bir şekilde bebeğini kucağına alırsın

Amannn bende öle 29 yaşında doğurcam bak :)) 30u bekletmeyelim yaa Allah bize de ömür versinde görelim inşallah hem düğünlerini hem torunlarımızı

Amannn bende öle 29 yaşında doğurcam bak :)) 30u bekletmeyelim yaa Allah bize de ömür versinde görelim inşallah hem düğünlerini hem torunlarımızı

senin kız erken gider merak etme...erkekler anca okul askerlik iş falan 30 u buluyolar.. benim eşim 31 yaşındaydı işte ben 25 evlendiğimizde.. kız için ideal 25 fazla kalırsa evde kalır kimseyi beğenmez sonra..

hadi ben kaçtım..patronum kapıdan ben bacadan:))))) yarın yaz bana hee doktor ne dediyse merak ederim...

kızlarrr öptüm hepiniziiiiii

bu arada ekim 2011 annelerine baktımda süper hepsi doğurmuş doğurmayanlarda çizelgede 8 days, 10 days yazıyo biz de şafak 144 geçer miii (

Tamam canım yazarım.. sende canını sıkma hiçbişeye nolur, herşey yoluna girer..
iyi akşamlar.. öptümmm

bizde şafak karanlık daha bekle bekle bitmezmiş gibi geliyor ama zaman çok çabuk geçiyor biz farkında değiliz

Valla bana da bitmez gibi geliyo.. Herkes doğunca bugünlerini ararsın diyo ama ben artık kollarıma almak istiyorum bebişimi ( eve ultrason cihazı alcam yoksa dayanamıyorum görmeden

Valla bana da bitmez gibi geliyo.. Herkes doğunca bugünlerini ararsın diyo ama ben artık kollarıma almak istiyorum bebişimi ( eve ultrason cihazı alcam yoksa dayanamıyorum görmeden

yaa tamam yorucu bi zaman bizi bekliyor ama onunda ayrı bir güzelliği vardır bence umarım herşey yolunda gider ve bebeklerimiz kucağımızda güzel vakitler geçiririz doğunca

canım geçmiş olsun... uzun zamandır görememiştim seni burada...
bebeğinde saptanan konu hakkında pek bilgim yok ama sağlığı iyi denilmiş. umarım detaylı ultrason içinizi rahatlatır. Gönlünü ferah tut...
Dualarını bebeğinden eksik etme canım...

selam güzel anneler yeni geldim doktordan aman tanrım diyorum erzincanda ilk kez ve son kez gittim denk geldi kontrol iki hastane var birinde devlette kadın doğum gbe bir doktor var kaprisli bişey 10 da geldi 12 de kaçtı gitti gerzek. içerde ultrason bile yok saatlerc eboşuna bekledik neyse usg binasına gittim baktık çok tatlıydı tüm boyutları normal 3 gün önde gdior 168 gr olmuş eller ger zamanki gibi havada açıyor gerneştiriyor başına götürüyor poposuna bide feci parmak emiyor her defasında karşılaşıyorum:) ama cinsiyete geldimi kıpır kıpır meleğim topuklarını çaprazlama kapatmış orasına teyzeleri almış kordonunuda altına renkli usgyle baktı kordon dedi ne hissettiğimi de şaşaırdım kızmı erkek mi derken öğrenemedik diğer ayın 15 ine artık inat yaptı anlayacağınız teyzeleri bana. ssk yok die özeelle de gitmek istemiorum aama geldiimde eşim aptıracakmış özl ssk yla çok tututormu istanbulda acaba güngörendeim ben orda biyere giderim ama bakalım

canım geçmiş olsun nasıl bir rahatsızlıkmış o ben hiç duymadım bilmiyorumda üzülme emi inş. en azından bebişin iyi canım detaylı ultrasyondada her şeyini görürsün dahada rahatlarsın geçmiş olsun tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…