2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

buda çikolata yemiyo allah naapmasın seni yaaa...kız bana bi paket ver nie büyük paket almadın die sorarımm:)) oturur yerim ham ham:))))

yaa ben hiç sevmiorum tatlıyı ( çikolata içinde bişi olmadan sütlü filan olursa biraz yiyorum ama başka yok.. ona rağmen 6 kilo aldım düşün işte bi de sevsem tatlıyı :))) Allah biliyoda sevdirmiyo

yaa ben hiç sevmiorum tatlıyı ( çikolata içinde bişi olmadan sütlü filan olursa biraz yiyorum ama başka yok.. ona rağmen 6 kilo aldım düşün işte bi de sevsem tatlıyı :))) Allah biliyoda sevdirmiyo

lütfen çikolata ve tatlıyı aynı keseye koymayalım..çikolata başlı başına bi nimett:))))))))))) belki çikolata yesen zayıflardın alla allaaaa:)))

canım rahat ol bebişlerin dünyadan haberi olmuyo bide biz 1 bçk senelik evliyiz kociş bana doyamadan yaşlanacak

1.5 yıl? :) biz 5 aylık evliyiz :)))) öncesinde 1.5 yıl nişanlıyken yada 7 yıl çıktık o dönemde de adam doyamamıştı.. şimdi hepten umudu kesildi bize yazık değil mi? :))

canım ya kaynanana söleme yada tersini söyle süpriz yapcam anneme de eşinede o da sölemsin çatlasın ::

bir kontrole gitsem zaten burnumda tütüyor fındığım:) cinsiyetinide öğreniyim zaten eşie söyleme desem söylemez diye düşünüyorum canım inanılmaz heyecanlıyım daha 5 gün var ama

ben bizimkileri erkek muhabbetinden garezimle vazgeçirttim: şimdi herkes kız dio eerkek evlatta kız evlatta tanrının ize mucizesi biz anneler olarak sadece merak ediyoruz ama diğer soranlar gıcık ediyo çünkü secenek gibi ve sanki onlara doğuruyomuşuz gibi sinir olduum şeydir. hiç olmayanlara versin çok şükür diyeceklerine

aynen bende hiç sevmiyorum sütlü olursa bende biraz yada bazen nasıl oluyosa canım çekiyo okadar..bende 5 kilo aldım

bir kontrole gitsem zaten burnumda tütüyor fındığım:) cinsiyetinide öğreniyim zaten eşie söyleme desem söylemez diye düşünüyorum canım inanılmaz heyecanlıyım daha 5 gün var ama

ayh bende heycanlandım birden sğlıklı kıpır kıpır gör inşallah kaç haftalıktı bizim bu minnoş

yaw ne aceleniz vardı sizinde..senenizi doldursaydınız bari:)

Yaa sorma hiç bende kist problemi falan vardı, doktor çocuğun olmaz, evlendikten sonra tedavi uygularız dedi, evlendim 2 hafta sonra kontrole gittim 2 haftalık hamilesin dedi :)) Allah'ın takdiri yani bize minik meleğimiz teyzesi :)

bizimde bebişimiz doğduğunda tam 2 sene 4 aylık evli olmuş olacağız :)) tam 36 gün sonra evlilik yıldönümümüz:)

bizimde bebişimiz doğduğunda tam 2 sene 4 aylık evli olmuş olacağız :)) tam 36 gün sonra evlilik yıldönümümüz:)

Bizim evlilik yıldönümümzde Allah izin verirse bebişimiz doğmuş hatta 3 aylık büyümüş olcak teyzesi :)) artık ilk kutlamamızı 3 kişi yapcaz napalım :)

keramet çikolatada:))) bak yiyin zayıflicaksınız bence:))))))))

kızlar bi tavsiye miniklerimiz için bakın çikolata her marka yemeyin içeriğini okuyun glikoz fruktoz şurubu varmı die bunlar senttik tatlandırıcı kanserojen ve trans yağlar gibi bizde sindirilmeden bebeğe geçior ve obezite bünye zayıflığı riski yaratıor bebeklerimizde milkanın bir iki ürününde yok onları alın yiyin tavsiyem cips de ymeemyin taraftarı diilim ben 2 senedir bu dediğim şeyleri kesmiştim tüm fast food ve abur cuburu bebeğin beslenmesi açısından da çok işe yaramıştı hazırlık gibi olmuştu, cips sadece ruffles sade arada o da yiyorsanız o sıvı yağda pişiyor haberiniz olsun

bende de kist vardı pko vardı daha doğrusu evlenim 2. ayımda hamile kaldım 35 günlükken düştü yavrum ama şimdi kardeşi gelicek inşaAllah bizde hemen düşükten 8 ay sonra tedaviye başladık ama seninki gerçekten süpriz gibi olmuş size çok güzel

benmde ailem uzakta uzaktakinin faydası yok maalesef ama eşimdende fayda yok arkasını toplamaktan yoruldum artık yardımda etmiyor saolsun

kaç haftalıksın cnm bnmkisi 11 hafatalıkken belli olmuştu kız olduğu sere serpe yatıyordu açmıştı

19+2 günlüğüz canım perşembe tam 20 hafta olucak inşaAllah seninki ne kadarlık canım

benimkide 16 haftalıktı 17 hftalık görünüor hep 1 hafta önde teyzesi, uy kurban olam ya kıyamam ne güzel bi üçlü bizim de 2. yıldönümümüzde ocakta 7 aylık olcam karım burnumda doğum günümüz 5 gün arayla şubatta eşimle canım ondada 8 aylık:)

İnanılmaz sürpriz oldu, hatta doktor gebelik başlamış diyince eşimle öyle bi bakmışız ki kadına, hayırdır beklenmedik bi gebelik miydi diye sordu :)) mutluluktan ağladık yani hiç beklemiyoduk gerçekten.. Allah gerçekten isteyen herkese versin ve kimseyi yavrusuyla sınamasın inşallah.. ilk bebeğine çok üzüldüm ama her zaman şöyle düşünüyorum hayırlısı ne ise o oluyo, bebek sağlıklı değilse ilk zamanlarda düşüyormuş, o bile her işte bir hayır olduğunu gösteriyo.. Allah onun ömrünü de yeni bebeğine versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…