- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.261
buda çikolata yemiyo allah naapmasın seni yaaa...kız bana bi paket ver nie büyük paket almadın die sorarımm:)) oturur yerim ham ham:))))
canım ya kaynanana söleme yada tersini söyle süpriz yapcam anneme de eşinede o da sölemsin çatlasın ::
yaa ben hiç sevmiorum tatlıyı( çikolata içinde bişi olmadan sütlü filan olursa biraz yiyorum ama başka yok.. ona rağmen 6 kilo aldım düşün işte bi de sevsem tatlıyı :))) Allah biliyoda sevdirmiyo
canım rahat ol bebişlerin dünyadan haberi olmuyo bide biz 1 bçk senelik evliyiz kociş bana doyamadan yaşlanacak
lütfen çikolata ve tatlıyı aynı keseye koymayalım..çikolata başlı başına bi nimett:))))))))))) belki çikolata yesen zayıflardın alla allaaaa:)))
1.5 yıl? :) biz 5 aylık evliyiz :)))) öncesinde 1.5 yıl nişanlıyken yada 7 yıl çıktık o dönemde de adam doyamamıştı.. şimdi hepten umudu kesildi bize yazık değil mi? :))
canım ya kaynanana söleme yada tersini söyle süpriz yapcam anneme de eşinede o da sölemsin çatlasın ::
yaa ben hiç sevmiorum tatlıyı( çikolata içinde bişi olmadan sütlü filan olursa biraz yiyorum ama başka yok.. ona rağmen 6 kilo aldım düşün işte bi de sevsem tatlıyı :))) Allah biliyoda sevdirmiyo
aynen bende hiç sevmiyorum sütlü olursa bende biraz yada bazen nasıl oluyosa canım çekiyo okadar..bende 5 kilo aldım
bir kontrole gitsem zaten burnumda tütüyor fındığım:) cinsiyetinide öğreniyim zaten eşie söyleme desem söylemez diye düşünüyorum canım inanılmaz heyecanlıyım daha 5 gün var ama
yaw ne aceleniz vardı sizinde..senenizi doldursaydınız bari:)
ayh bende heycanlandım birden sğlıklı kıpır kıpır gör inşallah kaç haftalıktı bizim bu minnoş
bizimde bebişimiz doğduğunda tam 2 sene 4 aylık evli olmuş olacağız :)) tam 36 gün sonra evlilik yıldönümümüz:)
keramet çikolatada:))) bak yiyin zayıflicaksınız bence:))))))))
Yaa sorma hiç bende kist problemi falan vardı, doktor çocuğun olmaz, evlendikten sonra tedavi uygularız dedi, evlendim 2 hafta sonra kontrole gittim 2 haftalık hamilesin dedi :)) Allah'ın takdiri yani bize minik meleğimiz teyzesi :)
benmde ailem uzakta uzaktakinin faydası yok maalesef ama eşimdende fayda yok arkasını toplamaktan yoruldum artık yardımda etmiyor saolsunHerkese selam arkadaşlar,
Gözbebeğim canım inşaAllah sende bizlerde bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alacağız :))
Çatlak kremlerinden bahsedilmiş, ben bepantenin merhemiyle saf zeytin yağını karşıtırdım onu kullanıyorum, teyzemle termalde beraberdik ve karnında hiç çatlak yoktu, iki doğum yaptı, ne kullandın dedim, bana bunu tavsiye etti, ama kalçalarına sürmediği için oralarda çatlak varmış, bana göğüslerden dizlerime kadar sürmemi tavsiye etti, vıcık vıcık oluyor ama napayım, ömür boyu çatlak olmaktansa bir kaç ay vıcık vıcık olmayı tercih ediyorm
Bende hamileliğinde annesi yada kardeşi, yakınları yanında olan, yemek hazırlayıp getirenlere imreniyorum, Eşimin işinden dolayı kastamonu tosyadayız, eşimin ailesi çok yaşlı, babası 81 yaşında ve yatıyor, annesi 74 yaşında oda anca kocasına ve kendine bakıyor, benim babamsa işi için sürekli başka şehirlerde, annemde kanser tedavisi gören annesine bakıyor, annesini bırakıp benim yanıma gelemiyor, birde annem kendisi de kanser hastası, ben hamileliğimin ilk haftalarında çok zor günler geçirdim, sürekli kanamalarım oldu,düşük tehlikem vardı, bulantılarım oldu, ama bunu anneme diyemedim, çünkü garibim zaten annesine üzülüyor birde aklı bende kalmasın diye o dönemleri tek geçirdim, ama çok şükür ki eşim çok fedakar birisi, hala bana iş yaptırmıyor,, ramazan bayramından sonra ankarada kaldığım da halıları yıkamaya vermiş, perdeleri yıkayıp takmış, bulaşık makinam yoktu, onu alıp kurdurmuş, evime geldiğimde pırıl pırıldı, çok mutlu olmuştum...zaten yanımda kimse yok, eşimde anlayışsız yardım etmeyen birisi olsaydı nolurdum bilmiyorum...
kaç haftalıksın cnm bnmkisi 11 hafatalıkken belli olmuştu kız olduğu sere serpe yatıyordu açmıştıya kızlar bişi sorucam cinsiyeti inat edip göstermeyen oldumu benim minişim gibi benimki ayağının birini kaldırıo diğer topuğunu orasına koyuyo onu kaldırıo diğerini koyuyo bi ara açtı kapattı hemen bakamadan bi ara bi pipi gibi bişi göründü dedim bişemi o renkliyle baktı kordon o galiba dedi sizceeee diğer ayı beklicem ama yinede sorim dedim öyle olan varmı die erkek olanlar özellikle.ben aşından beri kız istiorum ama ruyalarım içime hep erkek doğuo ço kkarışığım sizceee:2:
19+2 günlüğüz canım perşembe tam 20 hafta olucak inşaAllah seninki ne kadarlık canım
bende de kist vardı pko vardı daha doğrusu evlenim 2. ayımda hamile kaldım 35 günlükken düştü yavrumama şimdi kardeşi gelicek inşaAllah bizde hemen düşükten 8 ay sonra tedaviye başladık ama seninki gerçekten süpriz gibi olmuş size çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?