2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim evlilik yıldönümümzde Allah izin verirse bebişimiz doğmuş hatta 3 aylık büyümüş olcak teyzesi :)) artık ilk kutlamamızı 3 kişi yapcaz napalım :)

hep bende böyle yadoğum gününe yada evlilik yıldönümüne falan gelsin iseterdim ama belki hemen hemen 2 hafta erken doğarsa benim doğum günüme denk gelebilir

ne güzel üç kişi kutlayacaksınız ilk yıldönümü olucak değil mi sizin ?

evet ilk olcak inşallah.. Bizim kızın doğumuda 6 mart görünüyo, babası 14 mart doğumlu, biraz daha tutabilirsem inşallah bende istiyorum aynı tarihte olmalarını :)

maşaAllah tebarekeAllah senin yavrunada gelişimi iyi o zaman benimkide her gittiğimde öne gidiyor ayy doğunca sevmeside çok güzel olur ayy biranda mart gelsin istiyorum
benimde şubatta doğum günüm bakarsın birde o günde doğarsa güzel olur gerçekten doğum günü hediyesi olur bana fındığım oyy koklayasım geldi birden

ay ev gene çamaşırhane gibi oldu yyyaaaaa..deliricem bennnnnnn...sabahtan beri 3 parti yıkadımmmmmm...kurumuyolarrrr..oofffff

MAG Nilüfer dimi adın? :) Artık MAG demeyim :)) sizin İstanbul öyle anacım nemden kurumuyo size lazım kurutma makinası.. ben akşam serip sabaha topluyorum hemde içerde yani..

amin canım herkese tattırsın rabbim bu duyguyu hayırlısıyle gerçekten bende bebeğimolmasını hep istiyordum ve bazı zor zamanlarda geçirdim ama yinede rabbime şükürler olsun herşeyde bir hayır vardır şuan bebeğim benle ve ben onu hissediyorsam rabbime binlerce şkürler olsun banada tattırdığı için

evet ilk olcak inşallah.. Bizim kızın doğumuda 6 mart görünüyo, babası 14 mart doğumlu, biraz daha tutabilirsem inşallah bende istiyorum aynı tarihte olmalarını :)

benim eşiminde doğum tarihi 19 mart :)))bizim ailede bebişim gelince 3 balık olucağız

MAG Nilüfer dimi adın? :) Artık MAG demeyim :)) sizin İstanbul öyle anacım nemden kurumuyo size lazım kurutma makinası.. ben akşam serip sabaha topluyorum hemde içerde yani..

nilüfer kim be:) senin papatya mı:))))) Ayça adım:))))) alcam alcam aybaşında kesin karar verdik eşimle..başedemiyorum artık

nilüfer kim be:) senin papatya mı:))))) Ayça adım:))))) alcam alcam aybaşında kesin karar verdik eşimle..başedemiyorum artık

Ayçaaa :))) nası güldüm yaa senin papatya mı demiş ne biliyim nilüferi görünce birden bende papatya yazdığını düşünmedim bile :)) benimde Melike..
Kurutmalar ütüyü kolaylaştırıyo mu ya? bende ütü problem adam işte sürekli gömlek giyiyo her hafta 1-2 saat ütü sürüyo çamaşırlarla birlikte..

ya kızlar bu arada boy kaç sizin benim 16 cm olmuş uzun gidio ded bizde iri doğumlar çok kiloda 168 gr o yüzden sezeryan olabilirim iri doğacak olursa

ay ev gene çamaşırhane gibi oldu yyyaaaaa..deliricem bennnnnnn...sabahtan beri 3 parti yıkadımmmmmm...kurumuyolarrrr..oofffff

benim ev gibi
şimdi yine yıkamam lazım kurusunlar diye bekliyorum hergün heryer çamaşır ruhum daralıyor çamaşırların içinde

benim eşiminde doğum tarihi 19 mart :)))bizim ailede bebişim gelince 3 balık olucağız

Neee 19 Mart mı ( en istediğimiz tarih 19 mart biliyomusun.. 1903.. Biz çok fena beşiktaşlıyız da :)) eşim şimdiden 19 mart yazdırmanın yollarını arıyo nüfusa.. Erkek olsaydı bebiş adını kartal koycaktık o kadar yani :))

benimkide öleeee...al işte yıkadım şimdi 5 taneee gömlekk..bide bu h.sonuda fuarları var..bugünde gömlek yarında gömlek..artık onlarıda haftaya yıkarım.. bilmem ütüyü bizde kociş yaptığı için kolaylaştırsada farketmes:))))))

evet canım 19 mart eşimin doğum tarihi ama bizimki önden geldiği için önce 12 marttı şimdilerde ise 8mart yada 2 mart gibi gözüküyor değişebiliyor yani

fanatiksiniz ailece demek o zaman sana bir tavsiyem var manda yoğurdu ye :))))))geç doğar bizim burda öyle diyorlar artık ne kadar doğru bilmiyorum ama birkaç kişiden doğruluğunu duydum canım

Bizde az önce gittik 16 cm.. Normaldir merak etme

yaw sizinkilerin boyunu ölçüyolar mı halaa..benim doktorum dediki artık ayaklarını kıvırdıkları için net boy ölçemiyolarmış..kafa çevresinden falan bakıyolarmış..bize artık hep kilo söylüyo.. aybaşında 200 gr.dı şimdi nedir son durum bilmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…