- 14 Eylül 2010
- 1.140
- 0
- 106
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.281
Bizim evlilik yıldönümümzde Allah izin verirse bebişimiz doğmuş hatta 3 aylık büyümüş olcak teyzesi :)) artık ilk kutlamamızı 3 kişi yapcaz napalım :)
hep bende böyle yadoğum gününe yada evlilik yıldönümüne falan gelsin iseterdim ama belki hemen hemen 2 hafta erken doğarsa benim doğum günüme denk gelebilir
ne güzel üç kişi kutlayacaksınız ilk yıldönümü olucak değil mi sizin ?
benimkide 16 haftalıktı 17 hftalık görünüor hep 1 hafta önde teyzesi, uy kurban olam ya kıyamam ne güzel bi üçlü bizim de 2. yıldönümümüzde ocakta 7 aylık olcam karım burnumda doğum günümüz 5 gün arayla şubatta eşimle canım ondada 8 aylık:)
ay ev gene çamaşırhane gibi oldu yyyaaaaa..deliricem bennnnnnn...sabahtan beri 3 parti yıkadımmmmmm...kurumuyolarrrr..oofffff
İnanılmaz sürpriz oldu, hatta doktor gebelik başlamış diyince eşimle öyle bi bakmışız ki kadına, hayırdır beklenmedik bi gebelik miydi diye sordu :)) mutluluktan ağladık yani hiç beklemiyoduk gerçekten.. Allah gerçekten isteyen herkese versin ve kimseyi yavrusuyla sınamasın inşallah.. ilk bebeğine çok üzüldüm ama her zaman şöyle düşünüyorum hayırlısı ne ise o oluyo, bebek sağlıklı değilse ilk zamanlarda düşüyormuş, o bile her işte bir hayır olduğunu gösteriyo.. Allah onun ömrünü de yeni bebeğine versin canım
evet ilk olcak inşallah.. Bizim kızın doğumuda 6 mart görünüyo, babası 14 mart doğumlu, biraz daha tutabilirsem inşallah bende istiyorum aynı tarihte olmalarını :)
MAG Nilüfer dimi adın? :) Artık MAG demeyim :)) sizin İstanbul öyle anacım nemden kurumuyo size lazım kurutma makinası.. ben akşam serip sabaha topluyorum hemde içerde yani..
nilüfer kim be:) senin papatya mı:))))) Ayça adım:))))) alcam alcam aybaşında kesin karar verdik eşimle..başedemiyorum artık
maşaAllah tebarekeAllah senin yavrunada gelişimi iyi o zaman benimkide her gittiğimde öne gidiyor ayy doğunca sevmeside çok güzel olur ayy biranda mart gelsin istiyorum
benimde şubatta doğum günüm bakarsın birde o günde doğarsa güzel olur gerçekten doğum günü hediyesi olur bana fındığım oyy koklayasım geldi birden
ay ev gene çamaşırhane gibi oldu yyyaaaaa..deliricem bennnnnnn...sabahtan beri 3 parti yıkadımmmmmm...kurumuyolarrrr..oofffff
benim eşiminde doğum tarihi 19 mart :)))bizim ailede bebişim gelince 3 balık olucağız
ya kızlar bu arada boy kaç sizin benim 16 cm olmuş uzun gidio ded bizde iri doğumlar çok kiloda 168 gr o yüzden sezeryan olabilirim iri doğacak olursa
Ayçaaa :))) nası güldüm yaa senin papatya mı demiş ne biliyim nilüferi görünce birden bende papatya yazdığını düşünmedim bile :)) benimde Melike..
Kurutmalar ütüyü kolaylaştırıyo mu ya? bende ütü problem adam işte sürekli gömlek giyiyo her hafta 1-2 saat ütü sürüyo çamaşırlarla birlikte..
ya kızlar bu arada boy kaç sizin benim 16 cm olmuş uzun gidio ded bizde iri doğumlar çok kiloda 168 gr o yüzden sezeryan olabilirim iri doğacak olursa
benim ev gibi
şimdi yine yıkamam lazım kurusunlar diye bekliyorum hergün heryer çamaşır ruhum daralıyor çamaşırların içinde
Neee 19 Mart mı( en istediğimiz tarih 19 mart biliyomusun.. 1903.. Biz çok fena beşiktaşlıyız da :)) eşim şimdiden 19 mart yazdırmanın yollarını arıyo nüfusa.. Erkek olsaydı bebiş adını kartal koycaktık o kadar yani :))
Bizde az önce gittik 16 cm.. Normaldir merak etme
ben son partiyi attım ama bitince nereye asıcam bilmem:)) 2 çamaşırlıkta doldu şuan:)
Bizde az önce gittik 16 cm.. Normaldir merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?