- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.301
canım kaç haftalıksın, benim perşembe 16-4tü ve benim bebişte 168 gram...:44:ya kızlar bu arada boy kaç sizin benim 16 cm olmuş uzun gidio ded bizde iri doğumlar çok kiloda 168 gr o yüzden sezeryan olabilirim iri doğacak olursa
benimkide öleeee...al işte yıkadım şimdi 5 taneee gömlekk..bide bu h.sonuda fuarları var..bugünde gömlek yarında gömlek..artık onlarıda haftaya yıkarım.. bilmem ütüyü bizde kociş yaptığı için kolaylaştırsada farketmes:))))))
yaw sizinkilerin boyunu ölçüyolar mı halaa..benim doktorum dediki artık ayaklarını kıvırdıkları için net boy ölçemiyolarmış..kafa çevresinden falan bakıyolarmış..bize artık hep kilo söylüyo.. aybaşında 200 gr.dı şimdi nedir son durum bilmem..
Çok şanslısınnn bizimki hiç anlamıyo ütüden falan..
canım kaç haftalıksın, benim perşembe 16-4tü ve benim bebişte 168 gram...:44:
kaç haftalıklısınız melikecim ve kilosu kaç miniğinin
canım kaç haftalıksın, benim perşembe 16-4tü ve benim bebişte 168 gram...:44:
ya açıkcası benim kafamda karışık, çünkü netten 17 haftalık bebiş kaç gram olur diye baktım ve orada 140 yazıyordu, benim bebiş 168 gram neredeyse 30 gram büyük, bizim ailede de büyük bebek hep, ben 4,200, kardeşim 4.700, ölen kardeşimde 5.200 doğmuşuz....16 haftalık amam bebiş 17 haftalık gidio maşallaho zaman noralmiş benimde canım
ya açıkcası benim kafamda karışık, çünkü netten 17 haftalık bebiş kaç gram olur diye baktım ve orada 140 yazıyordu, benim bebiş 168 gram neredeyse 30 gram büyük, bizim ailede de büyük bebek hep, ben 4,200, kardeşim 4.700, ölen kardeşimde 5.200 doğmuşuz....
ya açıkcası benim kafamda karışık, çünkü netten 17 haftalık bebiş kaç gram olur diye baktım ve orada 140 yazıyordu, benim bebiş 168 gram neredeyse 30 gram büyük, bizim ailede de büyük bebek hep, ben 4,200, kardeşim 4.700, ölen kardeşimde 5.200 doğmuşuz....
canım şeker hastalığı var mı ailede bundan sebepte bebekler kilolu dooğabiliyor ama ben şuanda söyledikleri kilosu ve boyu için net söyleyebildiklerini zannetmiyorum
annemde ve babamda şu an şeker hastalığı yok, benim kontrollerimde de şekerim hep normal çıkıyor, inşaAllah şeker yüklemesi yapıldığındada yüksek çıkmaz:44:canım şeker hastalığı var mı ailede bundan sebepte bebekler kilolu dooğabiliyor ama ben şuanda söyledikleri kilosu ve boyu için net söyleyebildiklerini zannetmiyorum
yok canı genetik oluor çogu zaman şekerden ziyade dediğim herkes oldukça iri en kısa benim kociş o da 176 diğerleri 2 ye dayanıor ve genişler benimki de öyle
bende ultrason çıktısından bişi anlamıyorum yaa bi 16cm gördüm onu anladım :)) dr66 g54 falan var bunlarda kiloyla ilgili değil sanırım :44:
kilo efw yazıo canım
nilüfer kim be:) senin papatya mı:))))) Ayça adım:))))) alcam alcam aybaşında kesin karar verdik eşimle..başedemiyorum artık
annemde ve babamda şu an şeker hastalığı yok, benim kontrollerimde de şekerim hep normal çıkıyor, inşaAllah şeker yüklemesi yapıldığındada yüksek çıkmaz:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?