2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kocişle kayınpa evde yok bendede bi üşengeçlik evi çektirip viledalycam çamaşır ascam diğerlerini yıkıcam filan sonra yemek bakalım ne zamana

Çok şanslısınnn bizimki hiç anlamıyo ütüden falan..

ultrason kağıdında fl yazıyorsa 7 ile çarpabilirsin canım çıkıyor ozaman biliyorsundur belki.

16 haftalık amam bebiş 17 haftalık gidio maşallah o zaman noralmiş benimde canım
ya açıkcası benim kafamda karışık, çünkü netten 17 haftalık bebiş kaç gram olur diye baktım ve orada 140 yazıyordu, benim bebiş 168 gram neredeyse 30 gram büyük, bizim ailede de büyük bebek hep, ben 4,200, kardeşim 4.700, ölen kardeşimde 5.200 doğmuşuz....

canım şeker hastalığı var mı ailede bundan sebepte bebekler kilolu dooğabiliyor ama ben şuanda söyledikleri kilosu ve boyu için net söyleyebildiklerini zannetmiyorum

bizdede eşim ve ailesi tüm amca çocukları 4 kilo yukarısı bende uzun ama zayıf doğmusum

bende ultrason çıktısından bişi anlamıyorum yaa bi 16cm gördüm onu anladım :)) dr66 g54 falan var bunlarda kiloyla ilgili değil sanırım :44:

canım şeker hastalığı var mı ailede bundan sebepte bebekler kilolu dooğabiliyor ama ben şuanda söyledikleri kilosu ve boyu için net söyleyebildiklerini zannetmiyorum

yok canı genetik oluor çogu zaman şekerden ziyade dediğim herkes oldukça iri en kısa benim kociş o da 176 diğerleri 2 ye dayanıor ve genişler benimki de öyle

annemde ve babamda şu an şeker hastalığı yok, benim kontrollerimde de şekerim hep normal çıkıyor, inşaAllah şeker yüklemesi yapıldığındada yüksek çıkmaz:44:

nilüfer kim be:) senin papatya mı:))))) Ayça adım:))))) alcam alcam aybaşında kesin karar verdik eşimle..başedemiyorum artık

var ya benim bebeğin hareketlerini hissetmiyorum diye tedirgin bir şekilde otururken yazılanları okuyordum bu yazını görüce sesli sesli güldürdün beni iyi geldi :))

annemde ve babamda şu an şeker hastalığı yok, benim kontrollerimde de şekerim hep normal çıkıyor, inşaAllah şeker yüklemesi yapıldığındada yüksek çıkmaz:44:

inşaAllah çıkmaz canım
benimde anne tarafımda yok ama baba tarafımda ırsi diye biliyorum ama babam vefat ettiği zamanlarda çıkmış ama daha yeni oluşmuş öyle diyorlardı yani bende şeker hastası adayı sayılırım ama dikkat etmeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…