2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

onu yolu var cnm aklini kullan

neee evlendirdkten sonra mı yok daha neler ee ikinci çocuklarımız nasıl olcek:))))

aynı gidiyoruz seninle valla :)) ben iki gündür biraz hissetmeye başladım umarım bir iki güne kadar iyice hissedebilirim hareketleri..

bende yavaş yavaş tam anlıyorum hele bi paket çikolata yiyorum bide duble bol antep fıstıklı çikolata tavsiye ederim sonra yarım saat oynuyor çok ama eşime bi türlü hissettiremiyorum yani elini koyuyor çok ama nafile:)

canım ben 15+1dee gittiğimde 140 gr civarıydı 17+1de gittiğimde 250grdı şimdi 20+5te 388gr olmus çok çabu büyüyorlar:) seninkide öyle olur 20. haftalarda

bende annemleri ele ele dolaştırmazdım...babamın elini ben tutardım annem yalnız yürürdü:))))))

:))) bak sen babayı kıskanıyomuşsun bende annemi çok kıskanırdım babamdan.. gece yatarken elimi kelepçe gibi kadının bileğine dolardım ki giderse uyanıyım :)) sabahta kızardım nası açtın kelepçeyi diye :))))))

ben dün içime doğmuştu sanki valla eşimde bende inatçıyız çünkü dedim inat yaparsa ya die diodum bak annecim uyanık ol kıpır kıpır ol aç bacaklarını yiğidin malı meydanda olur tamam mı annecim bak yoksa doğurunca yüzünü öpmekten siğil yaparım ağlar durursun dedim ama olmadı

hehehehehe benim bahanem daha orjinal...bak diyorum oğlan görücek içerden rezil olucas diyorum:))))))))))))))))))))))

inşaAllah gösteriri canım yaa babasıda çok merak ediyor ama sırf kaynanamın inadınada göstermese de farketmez diyorum:)))) yada ona söylemeyi pek düşünmüyorum
sizlere mutlaka haber ederim canım

eşler daha çok korkuor dediğin gibi. ben baştan beri eşime bişey olmaz diyorum ama o bebege zarar gelme ihtimali var diye çok korkuyor zaten ozaman konsantrasyonda gidiyor:)

ben çikolata sevmiyorum çok yemiyorum ondan oynamıyo herhalde.. dur bakalım bi deneyim çikolata ile bişeyler olcak mı..

hahahah mağdur eşler topiği gibi falan :))))))

onu yolu var cnm aklini kullan

anlamadım canım dediğini :))

benimki bişi olcak diye korkudan dokunmuyo ama doğumdan sonra kimse tutamaz beni diyooooo

:)))))))))) doğum sonrası ve 40 gün.. sonra beni de kimse tutmasın :))

eşler daha çok korkuor dediğin gibi. ben baştan beri eşime bişey olmaz diyorum ama o bebege zarar gelme ihtimali var diye çok korkuyor zaten ozaman konsantrasyonda gidiyor:)

Hep aynıyız heppp :))

hehehehehe benim bahanem daha orjinal...bak diyorum oğlan görücek içerden rezil olucas diyorum:))))))))))))))))))))))

Benimde eşim senin gibi düşünüyo.. kız büyüdü anlıyo utanıyorum diyo :))))))))) hadi seninki erkek bi nebze babasını anlayabilir.. benim kız? :)) çok ayıp valla yok yapmıycam bi daha ben :)))

canım rahat ol bebişlerin dünyadan haberi olmuyo bide biz 1 bçk senelik evliyiz kociş bana doyamadan yaşlanacak

aldım geldim dolaptan yiyorum bakalım sonucu bekliyorum :)) hadi inşallah işe yarar... ama hareket etsin diye sürekli çikolata yersem benim kilolar zaten önde gidiyo sonumuz ne olur bilmiyorum :))

buda çikolata yemiyo allah naapmasın seni yaaa...kız bana bi paket ver nie büyük paket almadın die sorarımm:)) oturur yerim ham ham:))))

inşaAllah gösteriri canım yaa babasıda çok merak ediyor ama sırf kaynanamın inadınada göstermese de farketmez diyorum:)))) yada ona söylemeyi pek düşünmüyorum
sizlere mutlaka haber ederim canım

canım ya kaynanana söleme yada tersini söyle süpriz yapcam anneme de eşinede o da sölemsin çatlasın ::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…