- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.241
ben hamile kalmadan önce eşime 1 düşüğüm olduğundan 9 ay ilişki yok dedim neyse hamile kaldım bana 3 ay yasaklandı ama nerde adam durmuyorDD şimdi de hergün kendini sıkıyor sıkıyor baya mecburen azalttı :)
hayırdır diyorum diyete mi girdin :)) bebeğe birşey olucak diye korkuyorum kendimi alıştırıyorum böylesine diyor
doğumdan sonra hem biz hem de babalar çocuklara düşcek büyük ihtimalle.. yani evliliğin son romantik zamanlarındayız onda da içe sine bişey yok :)))) neyse artık çocukları evlendirdikten sonra inşallah... :))))
aynı gidiyoruz seninle valla :)) ben iki gündür biraz hissetmeye başladım umarım bir iki güne kadar iyice hissedebilirim hareketleri..
canım maşaAllah ya ne kadar da büyümüş öyle, benimde perşembe günü 16-4 çıkmıştı, ve 168 gramdı. bu zamana kadar 16. haftaya kadar iki yüz gram bile olmayan bebiş, hemen 20. haftada 4 hafta içinde iki yüz gram birden mi büyüyor :44::44:
bende annemleri ele ele dolaştırmazdım...babamın elini ben tutardım annem yalnız yürürdü:))))))
benımde aynısı cnm. 17. haftamdayım hala cınsıyetı bellı deıl gostermıyo. bugun doktor randevum var ve ben sabahtan berı kara kara dusunuyorum bugunde gostermezse nasıl 1 ay daha beklıycem dıye. artık tehdıt etmeye basladım eger bugunde gostermessen sana hıc kıyafet almam kalırsın oyle boynu bukuk dıom işe yarar inşallah :):)
evet aslında en çok da korkudan bişey yapmıyolar.. onlar için de çok zor bi durum, bebeğin nerde olduğunu ne şekilde durduğunu tam idrak edemiyolar, hareketleri bebeğe zarar verir mi vermez mi bilmiyolar.. bi de doktorlar böyle yasak falan diyince iyice gözleri korkuyo.. Allah sabır versin hepsine ne diyim :)) onlarada bi topik açsak da dertleşseler arada :))
ay canım ya inanılmas ii anlıorum seni inşallah gösteriri mutlaka haber et bizede o gün ha beklicem haberini. bu arada kızlar ben kocişle öğrendiimden beri yaklaşamıorum bi sıkıntı olmamasına rağmen doktor ilk ü ay önermiorum demişti benimkide korkur zati çocua zaraar verir die şimdi bende yaklaşamıorum içim gitsede adama yeni sarılmaya başladım midem bulanıodu çnkü yeni iki haftadır daha iiyim die. tam sarılıorum bi kıpırdama bi ağrı gb şişkinlik gibi rahatsızlık hemen ayrılıorum sırt sırtayız hep malesef benimkidemi kız acep gerçi erkeklerde annelerini kızkanıo haberiniz olsu kardeşimde aynısı çünkü annemi hala kıskanıo bebekliğinden beri 14 yaşında şimdi hala aynı
evet aslında en çok da korkudan bişey yapmıyolar.. onlar için de çok zor bi durum, bebeğin nerde olduğunu ne şekilde durduğunu tam idrak edemiyolar, hareketleri bebeğe zarar verir mi vermez mi bilmiyolar.. bi de doktorlar böyle yasak falan diyince iyice gözleri korkuyo.. Allah sabır versin hepsine ne diyim :)) onlarada bi topik açsak da dertleşseler arada :))
bu işe bi çözüm yok mu :26: bizle birlikte onlarda hamileliğin bütün zorluğunu yaşıyolar valla :)))
bende yavaş yavaş tam anlıyorum hele bi paket çikolata yiyorum bide duble bol antep fıstıklı çikolata tavsiye ederim sonra yarım saat oynuyor çok ama eşime bi türlü hissettiremiyorum yani elini koyuyor çok ama nafile:) ]
benimki bişi olcak diye korkudan dokunmuyo ama doğumdan sonra kimse tutamaz beni diyooooo
onu yolu var cnm aklini kullan
ben çikolata sevmiyorum çok yemiyorum ondan oynamıyo herhalde.. dur bakalım bi deneyim çikolata ile bişeyler olcak mı..
benimki bişi olcak diye korkudan dokunmuyo ama doğumdan sonra kimse tutamaz beni diyooooo
eşler daha çok korkuor dediğin gibi. ben baştan beri eşime bişey olmaz diyorum ama o bebege zarar gelme ihtimali var diye çok korkuyor zaten ozaman konsantrasyonda gidiyor:)
hehehehehe benim bahanem daha orjinal...bak diyorum oğlan görücek içerden rezil olucas diyorum:))))))))))))))))))))))
bebek tutar merak etmesin..tam heyecanlı yerinde bi başlar viyaklamaya..bitti gitti işte:)
kesinlikle denemelisin farkını göreceksin.
bencede tam zirvedeyken bebiş ben burdayıııım diye bağırır olsunda bağırsın kocişlerin pabucu damaaaaaa
:)))))))))) doğum sonrası ve 40 gün.. sonra beni de kimse tutmasın :))
Hep aynıyız heppp :))
Benimde eşim senin gibi düşünüyo.. kız büyüdü anlıyo utanıyorum diyo :))))))))) hadi seninki erkek bi nebze babasını anlayabilir.. benim kız? :)) çok ayıp valla yok yapmıycam bi daha ben :)))
aldım geldim dolaptan yiyorum bakalım sonucu bekliyorum :)) hadi inşallah işe yarar... ama hareket etsin diye sürekli çikolata yersem benim kilolar zaten önde gidiyo sonumuz ne olur bilmiyorum :))
canım rahat ol bebişlerin dünyadan haberi olmuyo bide biz 1 bçk senelik evliyiz kociş bana doyamadan yaşlanacak
inşaAllah gösteriri canım yaa babasıda çok merak ediyor ama sırf kaynanamın inadınada göstermese de farketmez diyorum:)))) yada ona söylemeyi pek düşünmüyorum
sizlere mutlaka haber ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?