- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.221
benim oğlan arsız:))))) daha gider gitmez açtı bacaklarını ardına kadar:))))))
aaabbboovvv kocalara hasret kalcas galiba:):18:
Doktor 10 gün ilişki yok diyince bizimki diyo ki ilişki yok diye sana dedi dimi benlik bişey yok diyo :)) aldatılmadan şu minişleri bi an önce doğursak iyi olcak :))
Doktor 10 gün ilişki yok diyince bizimki diyo ki ilişki yok diye sana dedi dimi benlik bişey yok diyo :)) aldatılmadan şu minişleri bi an önce doğursak iyi olcak :))
Aynı ağrılar bende de başlamıştı iki gün önce aynen benim kızda ters dönmüş o yüzden oluyomuş.. Yalnız olmadığıma sevindim :)) umarım en kısa zamanda normale dönerler.. :26:
aynen ya artık hiçbişey kalmadı evlilik namına:)) artık doğumdan sonra ozamanda birbirimize ayıracak zaman bulamayız herhalde. ben kızımı bırakamam hiç:)
dogumdan sonra 40 gün olamiyacaksiniz
hiiii lafa bak yaaaa..kırsaydın kafasını görsün ozaman ilişki kime var kime yok..
bana tersken de ağrın olur dmeişti yani başı yukarıdayken ayaklarıyla baskı yapar kasıklarına demişti gerçekten çok oluyordu şimdide dönmüş başı aşağıda yine aprın olur dedi kasıklarıma sancı giriyor heleki aniden kalktıklarımda falan oluyor ama artık bu hafta çok rahat hissedebiliyorum hareketlerini:) inşallah zamanla geçer
neyy 40 gün mü((
valla birken iki olduk başında, cesaret edemez diye düşünüyorum :)) kızım zaten kung fu ustası gördü bugün
doğumdan sonra hem biz hem de babalar çocuklara düşcek büyük ihtimalle.. yani evliliğin son romantik zamanlarındayız onda da içe sine bişey yok :)))) neyse artık çocukları evlendirdikten sonra inşallah... :))))
canım benimde miniğim göstermiyor cinsiyetini iki ayrı drda erkek olma ihtimali var diyor ama her gittiğimde orasında kordon olduğundan göremedik en sonda başka dra kontrole gittim ondada hem kordon vardı hemde ayağını koymuştu orasına :))) fındığımmm
perşembe randevumuz var bakalım göstericek mi ?
canım benimkide aynı kocişler bu gidişler düz duvara tırmanacak canına tak dedi pek dertli kocişiimmmm
canım maşaAllah ya ne kadar da büyümüş öyleselam arkadaşlar şimdi drdan geldik 20+5 çıktı bu seferde 21 cm 388gr olmusuz maşallah bize ama yine yorulmak yok dedi yavaş yavaş yürüyüşler yap ama ağır kaldırmak vs yok iş yapma hiç dedi:) kramplarımı söyledim magnorm magnezyum verdi başka da bişey demedi. ee bide kızım ters dönmüş başı yukarıdaydı şimdi aşağıya inmiş ama bana çok ağrı yapıyor, olur ağrıların dedi. tetanozuda 10 gün sonra vurdurursun dedi.
ya kızlar bişi sorucam cinsiyeti inat edip göstermeyen oldumu benim minişim gibi benimki ayağının birini kaldırıo diğer topuğunu orasına koyuyo onu kaldırıo diğerini koyuyo bi ara açtı kapattı hemen bakamadan bi ara bi pipi gibi bişi göründü dedim bişemi o renkliyle baktı kordon o galiba dedi sizceeee diğer ayı beklicem ama yinede sorim dedim öyle olan varmı die erkek olanlar özellikle.ben aşından beri kız istiorum ama ruyalarım içime hep erkek doğuo ço kkarışığım sizceee:2:
neyy 40 gün mü((
valla birken iki olduk başında, cesaret edemez diye düşünüyorum :)) kızım zaten kung fu ustası gördü bugün
ozamana halimiz kalır mı dersin:))))))))))))) sabah gazetede okudum..annesiyle babasının beraber olduğuna tanık olan bi çocuk resim olarak kadın yiyen bi yılan resmi çizmiş:)))))) psikolojiye bak yanii
bende küçükken annem hep benle yatsın isterdim, uyandığımda yanımda bulamayınca hemen koşar giderdim odalarına :)) bu dertten yakınan bi arkadaşımda kızını psikoloğa götürmüştü.. valla bencede şimdi iyi zamanlarımız bizi daha büyüüüük dertler bekliyo gibi :)
ben hamile kalmadan önce eşime 1 düşüğüm olduğundan 9 ay ilişki yok dedim neyse hamile kaldım bana 3 ay yasaklandı ama nerde adam durmuyorDD şimdi de hergün kendini sıkıyor sıkıyor baya mecburen azalttı :)
hayırdır diyorum diyete mi girdin :)) bebeğe birşey olucak diye korkuyorum kendimi alıştırıyorum böylesine diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?