2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlan arsız:))))) daha gider gitmez açtı bacaklarını ardına kadar:))))))

Benim kide öyle arsız galiba , ilk 14 haftalıkken ankaradaki doktorumdan erkek olduğunu öğrendik, bu sefer tosyada ki doktorumda erkek olduğunu söyledi ama işte ya değişirse korkusunu atamadım

Aynı ağrılar bende de başlamıştı iki gün önce aynen benim kızda ters dönmüş o yüzden oluyomuş.. Yalnız olmadığıma sevindim :)) umarım en kısa zamanda normale dönerler.. :26:

bana tersken de ağrın olur dmeişti yani başı yukarıdayken ayaklarıyla baskı yapar kasıklarına demişti gerçekten çok oluyordu şimdide dönmüş başı aşağıda yine aprın olur dedi kasıklarıma sancı giriyor heleki aniden kalktıklarımda falan oluyor ama artık bu hafta çok rahat hissedebiliyorum hareketlerini:) inşallah zamanla geçer

aynen ya artık hiçbişey kalmadı evlilik namına:)) artık doğumdan sonra ozamanda birbirimize ayıracak zaman bulamayız herhalde. ben kızımı bırakamam hiç:)

doğumdan sonra hem biz hem de babalar çocuklara düşcek büyük ihtimalle.. yani evliliğin son romantik zamanlarındayız onda da içe sine bişey yok :)))) neyse artık çocukları evlendirdikten sonra inşallah... :))))

Doktor 10 gün ilişki yok diyince bizimki diyo ki ilişki yok diye sana dedi dimi benlik bişey yok diyo :)) aldatılmadan şu minişleri bi an önce doğursak iyi olcak :))

canım benimkide aynı kocişler bu gidişler düz duvara tırmanacak canına tak dedi pek dertli kocişiimmmm

aynı gidiyoruz seninle valla :)) ben iki gündür biraz hissetmeye başladım umarım bir iki güne kadar iyice hissedebilirim hareketleri..

ozamana halimiz kalır mı dersin:))))))))))))) sabah gazetede okudum..annesiyle babasının beraber olduğuna tanık olan bi çocuk resim olarak kadın yiyen bi yılan resmi çizmiş:)))))) psikolojiye bak yanii

ay canım ya inanılmas ii anlıorum seni inşallah gösteriri mutlaka haber et bizede o gün ha beklicem haberini. bu arada kızlar ben kocişle öğrendiimden beri yaklaşamıorum bi sıkıntı olmamasına rağmen doktor ilk ü ay önermiorum demişti benimkide korkur zati çocua zaraar verir die şimdi bende yaklaşamıorum içim gitsede adama yeni sarılmaya başladım midem bulanıodu çnkü yeni iki haftadır daha iiyim die. tam sarılıorum bi kıpırdama bi ağrı gb şişkinlik gibi rahatsızlık hemen ayrılıorum sırt sırtayız hep malesef benimkidemi kız acep gerçi erkeklerde annelerini kızkanıo haberiniz olsu kardeşimde aynısı çünkü annemi hala kıskanıo bebekliğinden beri 14 yaşında şimdi hala aynı

canım maşaAllah ya ne kadar da büyümüş öyle, benimde perşembe günü 16-4 çıkmıştı, ve 168 gramdı. bu zamana kadar 16. haftaya kadar iki yüz gram bile olmayan bebiş, hemen 20. haftada 4 hafta içinde iki yüz gram birden mi büyüyor :44::44:

benımde aynısı cnm. 17. haftamdayım hala cınsıyetı bellı deıl gostermıyo. bugun doktor randevum var ve ben sabahtan berı kara kara dusunuyorum bugunde gostermezse nasıl 1 ay daha beklıycem dıye. artık tehdıt etmeye basladım eger bugunde gostermessen sana hıc kıyafet almam kalırsın oyle boynu bukuk dıom işe yarar inşallah :):)

ozamana halimiz kalır mı dersin:))))))))))))) sabah gazetede okudum..annesiyle babasının beraber olduğuna tanık olan bi çocuk resim olarak kadın yiyen bi yılan resmi çizmiş:)))))) psikolojiye bak yanii

bende küçükken annem hep benle yatsın isterdim, uyandığımda yanımda bulamayınca hemen koşar giderdim odalarına :)) bu dertten yakınan bi arkadaşımda kızını psikoloğa götürmüştü.. valla bencede şimdi iyi zamanlarımız bizi daha büyüüüük dertler bekliyo gibi :)

ben hamile kalmadan önce eşime 1 düşüğüm olduğundan 9 ay ilişki yok dedim neyse hamile kaldım bana 3 ay yasaklandı ama nerde adam durmuyor DD şimdi de hergün kendini sıkıyor sıkıyor baya mecburen azalttı :)
hayırdır diyorum diyete mi girdin :)) bebeğe birşey olucak diye korkuyorum kendimi alıştırıyorum böylesine diyor

bende annemleri ele ele dolaştırmazdım...babamın elini ben tutardım annem yalnız yürürdü:))))))

evet aslında en çok da korkudan bişey yapmıyolar.. onlar için de çok zor bi durum, bebeğin nerde olduğunu ne şekilde durduğunu tam idrak edemiyolar, hareketleri bebeğe zarar verir mi vermez mi bilmiyolar.. bi de doktorlar böyle yasak falan diyince iyice gözleri korkuyo.. Allah sabır versin hepsine ne diyim :)) onlarada bi topik açsak da dertleşseler arada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…