2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar nasılsınız minişleriniz nasıl bizim miniş korkuttu bizi biraz düşük riski atlattık doktor bi hafta kıpırdamadan yat dedi üstüne birde grip oldumm :2::2:

Slm kızlar nasılsınız minişleriniz nasıl bizim miniş korkuttu bizi biraz düşük riski atlattık doktor bi hafta kıpırdamadan yat dedi üstüne birde grip oldumm :2::2:

Geçmiş olsunn.. Yat dinlen bari yorma kendini, ikisi de yatmak gerektiriyo malesef dikkat et kendine

hoppiiidiii nooldu şimdi birden yaaaa...bişey mi yaptın yoruldun mu

Yok kuzum yaa işten geldim herşey normal Allahtan annemle kardeşim gelmişti bize kociş geç gelecekti işten yemek hazırlamaya başladık annemle kasıklarım ve belimde feci ağrı oldu birden bi damla da kan geldi şans işte o gün doktorumuz nöbetçiymiş hemen gittik kociş de oraya geldi 4 saate yakın müşade altında tuttular doktor bebek çok iyi dedi ama düşük riski var dedi iğne ilaç dünden beri de bi grip oldum nazara geldim galibe hiç bişeycikler olmadı baştan beri diyerek herkesin yanında :2:

Geçmiş olsunn.. Yat dinlen bari yorma kendini, ikisi de yatmak gerektiriyo malesef dikkat et kendine

Evet kuzum yatıyorum 3 gündür mecbur annem bakıyor hatta grip muhabbetine dün annem yattı yanımda gece sürekli ateşime baktı doktor ateşin yükselmemesine dikkat edin dedi diye canım annem ya nasıl ödeyecez onlarık hakkını bide doğumdan sonra da bebeğimize annem bakacak kadına rahat yok bizler yüzünden

geçmiş olsun canım dikkat et kendine şükürler olsunki bebeğin iyiymiş ne güzel

dikkat et bukadarla geçmiş olsun..yat hiç kalkma tehlike geçene kadar..c vitaminide al bol bol..

canım ya çok geçmiş olsun, inşaAllah sağlıcakla bugünleri atlatıp, bebişini kucağına alırsın

geçmiş olsun canım dikkat et kendine şükürler olsunki bebeğin iyiymiş ne güzel
Teşşekürler kuzum

dikkat et bukadarla geçmiş olsun..yat hiç kalkma tehlike geçene kadar..c vitaminide al bol bol..
Dünden beri portakal mandaline bol bol yiyorum da migren var biryanda da onlar baş ağrısı yapıyor kuzum geldi yine kışş :2:

canım ya çok geçmiş olsun, inşaAllah sağlıcakla bugünleri atlatıp, bebişini kucağına alırsın
Amin cnm inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…