2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar nasılsınız minişleriniz nasıl bizim miniş korkuttu bizi biraz düşük riski atlattık doktor bi hafta kıpırdamadan yat dedi üstüne birde grip oldumm :2::2:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine..meyvanı falan ye ihmal etme..yat dinlen..

azerii canım benim çpk çok geçmiş olsun tez zamanda tehlikeyi atlat inşallah insanın her zaman bünye bir olmuo demekki meleğin iyiymiş çok ssevindim allah onları bize anne babalarına bağışlasın ömür boyu uzun sağlıklı hayırlı sıkıntısız ömürler versin inşallah tanrım sıkıntı yapmadan dinlen iyice canım benim ii bak kendine miniğine de

Azeri canım çok çok geçmiş olsun Allah başka sıkıntı dert göstermesin inşallah,durumunda bir an önce düzelir inşallah.

kızlar bu gün pijama takımı almaya çıkmıştım lcw den aldım 30 liraya başka yerlerde 100 lira o kadar para vermeye gerek yok.ilgilenlere duyurulur:)

bu da resmi sizler için çektim şekerler:)

Eklentiler

• $Kadriye-0009.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 55

canım ben 17+1de gittiğimde 250gr dedi. bende nette arastırınca korktum ndn kilosu fazla acaba şekerim mi yüksek dedim kuzenim ebe onunla konustum eğer şekerden kilo problemi olsaydı şimdiden 500grı geçerdi Allah korusun dedi. içime su serpildi. zaten bu evrelerde ultrasonun ölçtüğü kilolar tam doğru oldugunu düşünmüyorum 3 kg diyor drlar bi doğuyor bebek 2.700gr falan tam doğru sonuc bilinmiyor. çok takılma canım.

canım güzelmiş pijamalarım güle güle kullan bende elbise aldım rahat oluor baya gece otarafa butarafa dönmekten lastik çıkıor karnımın orta yerine ağrıtıyor baktım olacağı yok bende elbise aldım gece uyumak için

ay maşaAllah, hakikaten net ile doktorların dedikleri farklı oluyor, bu yüzden aslında nete pek bakmamak lazım, yoksa insanın kafası daha da karışıyor.... Bu arada ben ankarada ve tosyada ayrı ayrı iki doktora devam ediyordum, ama hiç iyi olmuyor, herşey karşıyor, ilaçlar, tak,pler...bu yüzden tosyadakini bu hafta tamamen braktım, doğumumu inşaAllah ankarada yapacağım için ankaradaki doktoruma devam edeceğim...

canım çok güzelmiş güle güle kullan
bende almayı düşünüyorum bakayım lcw ye

doğru diyosun ben de ilk başta 2 doktora gidiyrdum sonra bıraktım. kafası karışıyor insanın çok.

kızlar morlim çok bozukdün doktora gittim bebeğimin beyninde koroid pleksus adı verilen bir kist görüldü doktor başka problemler olmadığı için korkma bunlar geçici dedi ama ben çok korkoyorum ağlaya ağlaya öldüm 15 gün sonra detaylı ultrasona giricem bakalım nolucak ?bu durumda olanlar var mı acaba aramızda

canım üzme kendini bizim işyerinde bir arkadaşın çocuğunda görülmüştü oda çok üzülmüştü
ancak sonradan kendiliğinden yok oldu
yani bu çok önemli bir sorn değil eğer öyle olsaydı doktorun seni bilgilendirirdi
inşalah yakın zamanda güzel haberini alırız

ya inşallah geçer çok zor vallahi

normal usg ile mi belli oldu cnm yoksa 3boyutluda mı göründü bu kist?
ama sen niye ağlıyorsun cnm ya doktor sen üzülme diye demiyor herhalde geçici diye olur mu hiç allah çözümsüz dert vermesin bebişini üzme bence daha fazlaa

cnm çok güzel gülegüle giy şimdi giymek için mi aldın yoksa lohusalık için mi.?çünkü lohusayken pek pijama giyinmiyor beli sıkmasın rahatsız etmesin diyee

normal ultrasonda görüldü canım :44::44:doktor zamanla kaybolacağını söyledi ama inasan korkuyo işte bunun dışında hiçbir problemimiz yok 2 li 3lü testlerim temiz inşaalh geçer kızlar

canım moralini bozma bak doktor geçici demiş..Allah korusun çok önemli bişe olsa doktor ona göre söylerdi sana..inşallah doktorunda dediği gibi geçer korkma canım..

merhabalar kızlar. benimde bu haftam çok yoğundu okuladan sonra kurs. bugünde misafir vardı. şimdi uzattım bacaklarımı. bizde dün doktora gittik. doktorumuz 4lü test için kan istedi ön tarama yaptım dedi. benimde birçok arkadaşımın ki gibi haftamdan ileri çıktı bebişim. üstelik cinsiyetinide öğrendik. %99 kız dedi. inşallah sağlıklı sıhatlidir. 1 hafta sonra kan testi sonuçlarını öğreneceğiz. bu seferde kolu kafasının altında dedi ben eve gelince bi huylandım 2 seferde böyle bir terslik olmasın diye. inşallah değildir. korkular peşimi bırakmıyor maalesef.
geçenlerde okudum relax mode dana bahsetmişsiniz bende izmirdeyken alırdım. güzel oluyor bezleri. bende doğumdan sonraya giymek için pijama alıcamda şimdi 63 kiloyum.. doumdan sonra sizce kaç beden almam uygun olur. ben l düşündüm ama ne dersiniz. internetten alıcam? l büyük olmaz değil mi?

kızlar merhaba.dünden beri yoktum yeni girdim gecmişi okuyamadım.nasılsınız?
azerii sanırım risk atlatmıssın.cok gecmiş olsun kendıne ve bebeğine dikkat et.,
trancer umarım gecici bir durumdur.sen iyiyi düşünmeye çalış. kendini üzersen bebeği de üzersin.
benim içinde kalbınden süphelendı dr.umuz. ama detaylıda bakcam dedi.
bende dün doktora gittim bebeşim 18 haftalık 216 gr cıktı. kıpır kıpırdı
cok zevkliydi onu görmek uzun uzun baksa ızlerdim hareketlerini. hissettiigimi söyledim cimdik gibi.
suan cok erken dedi. ve doktorumuz 28 haftaya kadar kılo almaman gerek dedi.ben 4 kılo cıvarı aldım toplamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…