- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.341
Slm kızlar nasılsınız minişleriniz nasıl bizim miniş korkuttu bizi biraz düşük riski atlattık doktor bi hafta kıpırdamadan yat dedi üstüne birde grip oldumm :2::2:
Slm kızlar nasılsınız minişleriniz nasıl bizim miniş korkuttu bizi biraz düşük riski atlattık doktor bi hafta kıpırdamadan yat dedi üstüne birde grip oldumm :2::2:
ya açıkcası benim kafamda karışık, çünkü netten 17 haftalık bebiş kaç gram olur diye baktım ve orada 140 yazıyordu, benim bebiş 168 gram neredeyse 30 gram büyük, bizim ailede de büyük bebek hep, ben 4,200, kardeşim 4.700, ölen kardeşimde 5.200 doğmuşuz....
ay maşaAllah, hakikaten net ile doktorların dedikleri farklı oluyor, bu yüzden aslında nete pek bakmamak lazım, yoksa insanın kafası daha da karışıyor.... Bu arada ben ankarada ve tosyada ayrı ayrı iki doktora devam ediyordum, ama hiç iyi olmuyor, herşey karşıyor, ilaçlar, tak,pler...bu yüzden tosyadakini bu hafta tamamen braktım, doğumumu inşaAllah ankarada yapacağım için ankaradaki doktoruma devam edeceğim...canım ben 17+1de gittiğimde 250gr dedi. bende nette arastırınca korktum ndn kilosu fazla acaba şekerim mi yüksek dedim kuzenim ebe onunla konustum eğer şekerden kilo problemi olsaydı şimdiden 500grı geçerdi Allah korusun dedi. içime su serpildi. zaten bu evrelerde ultrasonun ölçtüğü kilolar tam doğru oldugunu düşünmüyorum 3 kg diyor drlar bi doğuyor bebek 2.700gr falan tam doğru sonuc bilinmiyor. çok takılma canım.
Azeri canım çok çok geçmiş olsun Allah başka sıkıntı dert göstermesin inşallah,durumunda bir an önce düzelir inşallah.
kızlar bu gün pijama takımı almaya çıkmıştım lcw den aldım 30 liraya başka yerlerde 100 lira o kadar para vermeye gerek yok.ilgilenlere duyurulur:)
bu da resmi sizler için çektim şekerler:)
ay maşaAllah, hakikaten net ile doktorların dedikleri farklı oluyor, bu yüzden aslında nete pek bakmamak lazım, yoksa insanın kafası daha da karışıyor.... Bu arada ben ankarada ve tosyada ayrı ayrı iki doktora devam ediyordum, ama hiç iyi olmuyor, herşey karşıyor, ilaçlar, tak,pler...bu yüzden tosyadakini bu hafta tamamen braktım, doğumumu inşaAllah ankarada yapacağım için ankaradaki doktoruma devam edeceğim...
kızlar morlim çok bozukdün doktora gittim bebeğimin beyninde koroid pleksus adı verilen bir kist görüldü doktor başka problemler olmadığı için korkma bunlar geçici dedi ama ben çok korkoyorum ağlaya ağlaya öldüm 15 gün sonra detaylı ultrasona giricem bakalım nolucak ?bu durumda olanlar var mı acaba aramızda
ya inşallah geçer çok zor vallahicanım üzme kendini bizim işyerinde bir arkadaşın çocuğunda görülmüştü oda çok üzülmüştü
ancak sonradan kendiliğinden yok oldu
yani bu çok önemli bir sorn değil eğer öyle olsaydı doktorun seni bilgilendirirdi
inşalah yakın zamanda güzel haberini alırız
normal usg ile mi belli oldu cnm yoksa 3boyutluda mı göründü bu kist?kızlar morlim çok bozukdün doktora gittim bebeğimin beyninde koroid pleksus adı verilen bir kist görüldü doktor başka problemler olmadığı için korkma bunlar geçici dedi ama ben çok korkoyorum ağlaya ağlaya öldüm 15 gün sonra detaylı ultrasona giricem bakalım nolucak ?bu durumda olanlar var mı acaba aramızda
Azeri canım çok çok geçmiş olsun Allah başka sıkıntı dert göstermesin inşallah,durumunda bir an önce düzelir inşallah.
kızlar bu gün pijama takımı almaya çıkmıştım lcw den aldım 30 liraya başka yerlerde 100 lira o kadar para vermeye gerek yok.ilgilenlere duyurulur:)
bu da resmi sizler için çektim şekerler:)
normal usg ile mi belli oldu cnm yoksa 3boyutluda mı göründü bu kist?
ama sen niye ağlıyorsun cnm ya doktor sen üzülme diye demiyor herhalde geçici diye olur mu hiç allah çözümsüz dert vermesin bebişini üzme bence daha fazlaa
cnm çok güzel gülegüle giy şimdi giymek için mi aldın yoksa lohusalık için mi.?çünkü lohusayken pek pijama giyinmiyor beli sıkmasın rahatsız etmesin diyee
kızlar morlim çok bozukdün doktora gittim bebeğimin beyninde koroid pleksus adı verilen bir kist görüldü doktor başka problemler olmadığı için korkma bunlar geçici dedi ama ben çok korkoyorum ağlaya ağlaya öldüm 15 gün sonra detaylı ultrasona giricem bakalım nolucak ?bu durumda olanlar var mı acaba aramızda
canım moralini bozma bak doktor geçici demiş..Allah korusun çok önemli bişe olsa doktor ona göre söylerdi sana..inşallah doktorunda dediği gibi geçer korkma canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?