- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.361
merhabalar kızlar. benimde bu haftam çok yoğundu okuladan sonra kurs. bugünde misafir vardı. şimdi uzattım bacaklarımı. bizde dün doktora gittik. doktorumuz 4lü test için kan istedi ön tarama yaptım dedi. benimde birçok arkadaşımın ki gibi haftamdan ileri çıktı bebişim. üstelik cinsiyetinide öğrendik. %99 kız dedi. inşallah sağlıklı sıhatlidir. 1 hafta sonra kan testi sonuçlarını öğreneceğiz. bu seferde kolu kafasının altında dedi ben eve gelince bi huylandım 2 seferde böyle bir terslik olmasın diye. inşallah değildir. korkular peşimi bırakmıyor maalesef.
geçenlerde okudum relax mode dana bahsetmişsiniz bende izmirdeyken alırdım. güzel oluyor bezleri. bende doğumdan sonraya giymek için pijama alıcamda şimdi 63 kiloyum.. doumdan sonra sizce kaç beden almam uygun olur. ben l düşündüm ama ne dersiniz. internetten alıcam? l büyük olmaz değil mi?
şahane oldu buu. çok teşekkür ederim güzel paylaşım için.bende internet satışından bir tane sabahlık beğendim. birde uzun kollu nir gecelik alayım diyorum ve pijama takımı bakıcam şimdi hepsine çok sağol tekrardancanım bende izmirden dün aldım relax mode. L beden aldım bende 63 kıloyum boyum160. gecelık sabahlık aldım eskı sezondu fıyatı da uygundu. uzun kollu dız altında denedım göbiş büyüse bile olur esner bi kumas. bol salas oldu ama rahat edeyım dıye aldım.. oz.le gogus kısmı cıtcıtlı aldım ezmırme donemı ıcın. pijama takımı aldım bı de lastık kısmı sıkmayan yine L beden. onu da gobegın altında tutucagın sekılde giyebilirim diye aldım.yıne gosus kısmı cıtcıtlı ustü bol. Relax mode sen kullanmıssın güzel diger ark.lara da tavsıye ederim. lohusalık markalarından daha kaliteli pamuklu.
şahane oldu buu. çok teşekkür ederim güzel paylaşım için.bende internet satışından bir tane sabahlık beğendim. birde uzun kollu nir gecelik alayım diyorum ve pijama takımı bakıcam şimdi hepsine çok sağol tekrardan
ya kızlar bişey dicemm bu relax mode geceliklerin yanındaki pijamaların fiyatlarını bulamıorum benn bi türlü giremedim sinir oldumm var mı yoluu:) ama çok beğendim konyada yok mağazası bana görüp aldığınız modelleri sölerseniz bnde ona göre alayımm olur muu
kızlar morlim çok bozukdün doktora gittim bebeğimin beyninde koroid pleksus adı verilen bir kist görüldü doktor başka problemler olmadığı için korkma bunlar geçici dedi ama ben çok korkoyorum ağlaya ağlaya öldüm 15 gün sonra detaylı ultrasona giricem bakalım nolucak ?bu durumda olanlar var mı acaba aramızda
bolbol dua et cnm önemli bişey olsa doktor hiç düşünmewden söyler zaten geçmiş olsunnormal ultrasonda görüldü canım :44::44:doktor zamanla kaybolacağını söyledi ama inasan korkuyo işte bunun dışında hiçbir problemimiz yok 2 li 3lü testlerim temiz inşaalh geçer kızlar
maaşallah cnm kaç kilosun ki doktor neden öyle dedi ben fazlayım mesela o yüzden şuana kadar hhatta 25.haftada doktora gidicem o zamana kadar hiç almamaya çalışıyorum ama zor tabiikızlar merhaba.dünden beri yoktum yeni girdim gecmişi okuyamadım.nasılsınız?
azerii sanırım risk atlatmıssın.cok gecmiş olsun kendıne ve bebeğine dikkat et.,
trancer umarım gecici bir durumdur.sen iyiyi düşünmeye çalış. kendini üzersen bebeği de üzersin.
benim içinde kalbınden süphelendı dr.umuz. ama detaylıda bakcam dedi.
bende dün doktora gittim bebeşim 18 haftalık 216 gr cıktı. kıpır kıpırdı
cok zevkliydi onu görmek uzun uzun baksa ızlerdim hareketlerini. hissettiigimi söyledim cimdik gibi.
suan cok erken dedi. ve doktorumuz 28 haftaya kadar kılo almaman gerek dedi.ben 4 kılo cıvarı aldım toplamda.
bolbol dua et cnm önemli bişey olsa doktor hiç düşünmewden söyler zaten geçmiş olsun
maaşallah cnm kaç kilosun ki doktor neden öyle dedi ben fazlayım mesela o yüzden şuana kadar hhatta 25.haftada doktora gidicem o zamana kadar hiç almamaya çalışıyorum ama zor tabii
yani 17+1.. 18 hafta diyebiliriz .. haala mı çok erken ? siz ilk ne zaman hissetmiştiniz? özellikle doğumu martın sonuna gelenlere sölüyorum
kızlar morlim çok bozukdün doktora gittim bebeğimin beyninde koroid pleksus adı verilen bir kist görüldü doktor başka problemler olmadığı için korkma bunlar geçici dedi ama ben çok korkoyorum ağlaya ağlaya öldüm 15 gün sonra detaylı ultrasona giricem bakalım nolucak ?bu durumda olanlar var mı acaba aramızda
peki hangi durumlarda daha çok hissediliyo kıpırtılar? otururken mi yatarken mi ayakta mııııı
yatarken.özelliklede sırt üstü yatarken gerçi yan yatmak daha sağlıklıymış.hissetmek istediğimde sırt üstü yatıyorum.çok güzel bir duygu:))) sen de en kısa zamanda hissedersin inşallah
canım sen de galiba benim gibi uyuyamayan bi annesin:) inşallah bebişler uyur.bana çekerse bebeğim yandım tüm gece otururuz artık.seninkinin cinsiyeti belli mi?benim ki göstermedi heyecanla cuma gününü bekliyorum inşallah o zaman gösterir...
benim ki 12 haftalıkken gösterdi. edepsiz bi oğlum olcak anlaşılan :) ben çalışıyorum cnm memurum her sabah 7de kalkıyorum zar zor .. o yüzden h.sonları geç saate kadar oturup istediğim kadar da uyuyorum keyif yapmaya çalışıyorum yani :) sende cuma günü inşallah görürsün cnm tok karnına git bide çikolata ye
yani 17+1.. 18 hafta diyebiliriz .. haala mı çok erken ? siz ilk ne zaman hissetmiştiniz? özellikle doğumu martın sonuna gelenlere sölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?