2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende izmirden dün aldım relax mode. L beden aldım bende 63 kıloyum boyum160. gecelık sabahlık aldım eskı sezondu fıyatı da uygundu. uzun kollu dız altında denedım göbiş büyüse bile olur esner bi kumas. bol salas oldu ama rahat edeyım dıye aldım.. oz.le gogus kısmı cıtcıtlı aldım ezmırme donemı ıcın. pijama takımı aldım bı de lastık kısmı sıkmayan yine L beden. onu da gobegın altında tutucagın sekılde giyebilirim diye aldım.yıne gosus kısmı cıtcıtlı ustü bol. Relax mode sen kullanmıssın güzel diger ark.lara da tavsıye ederim. lohusalık markalarından daha kaliteli pamuklu.

şahane oldu buu. çok teşekkür ederim güzel paylaşım için.bende internet satışından bir tane sabahlık beğendim. birde uzun kollu nir gecelik alayım diyorum ve pijama takımı bakıcam şimdi hepsine çok sağol tekrardan

rica ederim canım güle güle giyersin..

ya kızlar bişey dicemm bu relax mode geceliklerin yanındaki pijamaların fiyatlarını bulamıorum benn bi türlü giremedim sinir oldumm var mı yoluu:) ama çok beğendim konyada yok mağazası bana görüp aldığınız modelleri sölerseniz bnde ona göre alayımm olur muu

relaxmode sayfasında online satışvar. orda katagorilerden pijama yı seçersen görünüyor canım

canım benim geçmiş olsun Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin drda geçici oldugunu söylemiş zaten diğer topicte bir arkadaş vardı o da bu sorundan bahsetti istersen onunla konusabilirsin. saliha84 isimli arkadaşımız bahsetmiş.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...de-anne-olacaklar-beraber-paylasalim-501.html

TRANCER canım geçmiş olsun yalnız ağlayarak bebeğinide üzüyorsun zaten kötü bir durum olsaydı drun zaten başka tetkikler yapardı yada detaylı ultrasona girerdin dikkat et kendine

ÇİTLENBİK aldığın pijama güzelmiş canım eğer lcwye gidersem bende bakıyım

normal ultrasonda görüldü canım :44::44:doktor zamanla kaybolacağını söyledi ama inasan korkuyo işte bunun dışında hiçbir problemimiz yok 2 li 3lü testlerim temiz inşaalh geçer kızlar
bolbol dua et cnm önemli bişey olsa doktor hiç düşünmewden söyler zaten geçmiş olsun
maaşallah cnm kaç kilosun ki doktor neden öyle dedi ben fazlayım mesela o yüzden şuana kadar hhatta 25.haftada doktora gidicem o zamana kadar hiç almamaya çalışıyorum ama zor tabii

canım sağol. aslında bir tek bana degil tüm gebelere soyluyormus 28.haftaya kadar aldıgın kılo kendıne dedı fakat bana biraz tuhaf geldi.benim boyum 160 cm 59 kg ile hamile kaldım 63 e yaklastım 4 kg a yakın aldım.cok mu almısım? sen kac kg ile basladın kac kg aldın?.sık sık ve az yemek yedıgım halde aldım elimizde olmuyor ki. bir de vitamin hapları hiç kullanmamıstım onlar da yapmıs olabilir diye düşünüyorum.

ben 17hafta oldum ama ne bir kıpırtı ne bir tıngırtı hissesemiyom,dr 20.haftada hissedersin dedi ama çoğunuz hissetmişsiniz:18:. bizim doğum 26 sı gözüküyo ondan mıdır acep

yani 17+1.. 18 hafta diyebiliriz .. haala mı çok erken ? siz ilk ne zaman hissetmiştiniz? özellikle doğumu martın sonuna gelenlere sölüyorum

yani 17+1.. 18 hafta diyebiliriz .. haala mı çok erken ? siz ilk ne zaman hissetmiştiniz? özellikle doğumu martın sonuna gelenlere sölüyorum

canım ilk gebeliğinse hissetmeyebilirsin. ben 20. haftadayım iki-üç haftadır net hissediyorum.benim de ilk gebeliğim kuzenim doktor bayağı erken hissetmişsin dedi.kendisi 25. haftada hissetmeye başlamış. o yüzden endişelenme derim ben:)

canım teyzemin kızında hamileyken aynı şey olmuştu.Bebek 50cm 4000gr doğdu:)şimdi 5 yaşında oğlumuz:)doktor da korkma dediğine göre korkma stress fena hamilelikte üzme kendini Allaha dua et canım

peki hangi durumlarda daha çok hissediliyo kıpırtılar? otururken mi yatarken mi ayakta mııııı

yatarken.özelliklede sırt üstü yatarken gerçi yan yatmak daha sağlıklıymış.hissetmek istediğimde sırt üstü yatıyorum.çok güzel bir duygu:))) sen de en kısa zamanda hissedersin inşallah

yatarken.özelliklede sırt üstü yatarken gerçi yan yatmak daha sağlıklıymış.hissetmek istediğimde sırt üstü yatıyorum.çok güzel bir duygu:))) sen de en kısa zamanda hissedersin inşallah

inşallah cnm eminim harika bir duygudur..sağlıklı olsun da başka bişi istemem..yawrum benim

canım sen de galiba benim gibi uyuyamayan bi annesin:) inşallah bebişler uyur.bana çekerse bebeğim yandım tüm gece otururuz artık.seninkinin cinsiyeti belli mi?benim ki göstermedi heyecanla cuma gününü bekliyorum inşallah o zaman gösterir...

benim ki 12 haftalıkken gösterdi. edepsiz bi oğlum olcak anlaşılan :) ben çalışıyorum cnm memurum her sabah 7de kalkıyorum zar zor .. o yüzden h.sonları geç saate kadar oturup istediğim kadar da uyuyorum keyif yapmaya çalışıyorum yani :) sende cuma günü inşallah görürsün cnm tok karnına git bide çikolata ye

en iyisini yapıyosun o zaman keyfini çıkar :)ben de öğretmenim ama bu sene çalışmıyorum zaten atanamadım gebeyken de hiç uğraşamıcam dersanelerde ama böle uyku düzenim kaçtı malesef.12 haftalıkken mi gösterdi yaaaa inanamıyorum:)bizimkisi pek bi nazlı olcak heralde.çikolatayı denicem bu sefer bakalım nolcak yazarım artık buraya sonuçları. bana kız gibi geliyo ya hayırlısı sağ salim doğsun da kuzucumm:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…