2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben 17hafta oldum ama ne bir kıpırtı ne bir tıngırtı hissesemiyom,dr 20.haftada hissedersin dedi ama çoğunuz hissetmişsiniz:18:. bizim doğum 26 sı gözüküyo ondan mıdır acep
merhaba canım ben 16 haftayı doldurduktan sonra hissetmiştim ilk. ama ilk başlarda fıkır fıkır olmuyo. günde 1 ya da 2 kez pıt pıt diye oluyodu. şimdi fıkır fıkır oluyo bazen tekmeledi diyorum anlıyorum ama bazen ne yaptığını anlayamıyorum tuhaf seyler hissediyorum. bazen canımı da acıttığı oluyor. doktor da bana 20. hafta gibi hissedersin demişti. ama arkadaşlardan erkek bebeklerin daha erken hissedildiğini duymuştum. ne kadar doğru bilmiyorum... doktora 17 haftanın başında kontrolde artık hissediyorum dedim. şaşırdı. zayıf olduğun içindir belki dedi. çok farklı güzel bi his. umarım en kısa zamanda hissetmeye başlarsınız. panik yapmaya gerek yok, az kaldı... hep böyle düşün.

peki hangi durumlarda daha çok hissediliyo kıpırtılar? otururken mi yatarken mi ayakta mııııı
ben ilk yerde otururken hissettim çünkü bacagımın birini dikip sehpaya dayamıştım. sıkıştı herhalde. yan komşum da hamile o da otururken azıcık öne eğilince falan sıkışıyo ya daha iyi hissedersin demişti. eşofmanımın lastiğini karnımın üstüne çekince az hissediyordum artık karnımın altında tutuyorum. bebek de henüz altta old. için rahat hissediliyo. burdaki arkadaşlar sırtüstü yatarken de hissettiklerini söylediler.. son günlerde ise oturuken yatarken ya da ayakta farketmiyo. her türlü hissetmeye başladım.darisi başına canım

Son düzenleme:
günaydın kıslarr nasılsınız bakalımm
biz bu hafta 19. haftaya giricezzz
20. haftada doktor kontrolumüz varr

benimki bazen çok hareketli oluyoo evelsi gün çok hareket etti çokk hissettim dün hiç kıpırtı yoktuuuu uyuyodu heralde büyümek içinnn

benimki bazen çok hareketli oluyoo evelsi gün çok hareket etti çokk hissettim dün hiç kıpırtı yoktuuuu uyuyodu heralde büyümek içinnn

günaydın canımmm
gün günü tutmuyo. bazen pıt pıt bazen fıkır fıkır bazen de tık yok. geçen gün temizlik yaptım. hiç kıpırdamadı. panikledim. ama o da yoruldu herhalde.. ya da bütün enerjimi harcamışımdır ona kalmamıştır.

evet canım hergünü aynı olmuyoo
büyümesi içinn uykuya ihtiyacı oluyomuşş
gün gün büyüyo geliişiyoo
biz hergün onların varlığını hissetmek istiyoruzzz tık olmayıncaa endişeleniyoruzz

bende ilk defa gecen hafta hissetmeye basladım bir iki defa pıt pıt diye başladı, şimdi daha çok hissediyorum ama bazen saatlerce hiç bi ses seda yok sonra kşam biriki defa.. ne zaman çikolata yesem tık tıklıyo:) eşimde bir türlü yazık elini koyup saatlerce beklemesine rağmen denk gelmedi, ne zaman elini çekse hemen vuruyo, inatlaşıyo galiba babayla:):) yada elleri çok sıcak uyutuyo içerde bebişi

ben 17hafta oldum ama ne bir kıpırtı ne bir tıngırtı hissesemiyom,dr 20.haftada hissedersin dedi ama çoğunuz hissetmişsiniz:18:. bizim doğum 26 sı gözüküyo ondan mıdır acep

canım ancak 20. haftada hissedersin zaten erken hissedenler istisna olanlar. yada ikinci gebeliği olanlar bide erkeklerde daha erken hissediliyormus benim kızım olacak nasipse suan 20+6yım ve bir haftadır net hissedebliyorum doğum 27 şubat suanlık. kafana takma 20ye girdiğinde falan hissedersin ve ilk hissetmeler çok hafif oluyor gün içinde belki 2-3 kere sonra çoğalıyormus.

günaydın kızlar ben bebek odasının siparişini 7. ayda vericem 1 ayda teslim ediyolarmış 8. ayda gelicek...ama park yatağını 7. ayda alıcam...Rabbim izin verirse...

Bizim de babamiz bir turlu hissedemedi eliyle ama gecen gece elma yerken karnima bakiyoduk(bizimki en cok elma yerken hareketleniyo) resmen kasiklarimda parande atti kuzum cok heycanlandik:) bu az daha buyuyunce kacmaya caliscak heralde:) annem anasina cekmis diyo.ben de anne karninda hic durmazmisim oyle ki kordonumu bile boynuma dolamisim:)))

canım teyzemin kızında hamileyken aynı şey olmuştu.Bebek 50cm 4000gr doğdu:)şimdi 5 yaşında oğlumuz:)doktor da korkma dediğine göre korkma stress fena hamilelikte üzme kendini Allaha dua et canım

yaa ewet olanlarda daha kötü bişey duymadım doktorda çok rahat konuştu .inşallah sağlıkla kucağıma alırım meleğimi

canım cinsiyet konusunda benim de kafam çok karışık 12. haftam dolduğunda bir dr. erkek dedi emin misiniz diye sordum görmüyor musunuz pipiyi dedi. inandık. 15+4te kendi dr.um çok büyük ihtimalle kız. yoksa anlardım testisleri görürdüm en azından dedi. yani ben de heralde kız diyorum ama hiç de emin değilim. cuma günü kontrolüm var. tam 20. haftam doluyor o gün bakalım ne olcak...

canım çok geçmiş olsun. inş. düzelir stres yapma kendine dr. rahat rahat konuştuysa geçer inş.

ben de 3,5 kilo falan aldım nasıl almıycaz ki anlayamıyorum...

selam kızlarr napıyosunuz bakiyimm pazara gittim geldimm bolca meyve aldımm meyveyle zorumuz var valla aynı babasına çekmiş oğlumm babasıda çok meyve yer
eve meyve dayanmıyoo

selam kızlarr napıyosunuz bakiyimm pazara gittim geldimm bolca meyve aldımm meyveyle zorumuz var valla aynı babasına çekmiş oğlumm babasıda çok meyve yer
eve meyve dayanmıyoo

Canim ben de ayniym.gunde 1,5-2 kiloya yakin meyve yiyorum:)bizde babamiz hic meyve yemez ben cok severim.bu kadar meyve yiyince yemek yiyemiyorum insallah bebis besleniyodur

cnm bence bu haftaya kadar göstermediğine göre kız olma ihtimali yüksek:) yoksa gösterirdi benim edepsiz oğlum gibi açardı:) öğrenince yaz olur mu tatlımm

ben de bazen bi kıpırtı hisseder gibi oluyom sonra bakıyom gazmış :)) o ne hayal kırıklığı bilemessin.. hiç gaz içn böle heyecanlancağım aklıma gelmezdi:) inşllah çabucak duyarım kıpırtısını yawrumun. ozaman anne olduğumu daha iyi anlıcam gibi geliyo

kızlarrr bebiş odalarını kaçıncı haftada yapmayı düşünüyorsunuz ?? 6. aydan önce yapılmaz diyorlar

cnm ben 4.5 aylık oldum ama bekleyemicem zaten beklemenin de manası yok biz yaptırıcaz odayı hazır almıcaz..çok daha sağlam olduğunu düşünüyoruz. biz siparişi verdik 1 ay sonra falan getirecekler.. mobilya kokusu 1 aydan önce çıkmıyo onu da bildiğim için, yapılsın olsun da baktıkça içim açılır:) minik minik kıyafetlerini de yıkar yıkar yerlleştiririm,pek bi hevesliyiz de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…