- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.381
merhaba canım ben 16 haftayı doldurduktan sonra hissetmiştim ilk. ama ilk başlarda fıkır fıkır olmuyo. günde 1 ya da 2 kez pıt pıt diye oluyodu. şimdi fıkır fıkır oluyo bazen tekmeledi diyorum anlıyorum ama bazen ne yaptığını anlayamıyorum tuhaf seyler hissediyorum. bazen canımı da acıttığı oluyor. doktor da bana 20. hafta gibi hissedersin demişti. ama arkadaşlardan erkek bebeklerin daha erken hissedildiğini duymuştum. ne kadar doğru bilmiyorum... doktora 17 haftanın başında kontrolde artık hissediyorum dedim. şaşırdı. zayıf olduğun içindir belki dedi. çok farklı güzel bi his. umarım en kısa zamanda hissetmeye başlarsınız. panik yapmaya gerek yok, az kaldı... hep böyle düşün.ben 17hafta oldum ama ne bir kıpırtı ne bir tıngırtı hissesemiyom,dr 20.haftada hissedersin dedi ama çoğunuz hissetmişsiniz:18:. bizim doğum 26 sı gözüküyo ondan mıdır acep
ben ilk yerde otururken hissettim çünkü bacagımın birini dikip sehpaya dayamıştım. sıkıştı herhalde. yan komşum da hamile o da otururken azıcık öne eğilince falan sıkışıyo ya daha iyi hissedersin demişti. eşofmanımın lastiğini karnımın üstüne çekince az hissediyordum artık karnımın altında tutuyorum. bebek de henüz altta old. için rahat hissediliyo. burdaki arkadaşlar sırtüstü yatarken de hissettiklerini söylediler.. son günlerde ise oturuken yatarken ya da ayakta farketmiyo. her türlü hissetmeye başladım.darisi başına canımpeki hangi durumlarda daha çok hissediliyo kıpırtılar? otururken mi yatarken mi ayakta mııııı
benimki bazen çok hareketli oluyoo evelsi gün çok hareket etti çokk hissettim dün hiç kıpırtı yoktuuuu uyuyodu heralde büyümek içinnn
günaydın canımmm
gün günü tutmuyo. bazen pıt pıt bazen fıkır fıkır bazen de tık yok. geçen gün temizlik yaptım. hiç kıpırdamadı. panikledim. ama o da yoruldu herhalde.. ya da bütün enerjimi harcamışımdır ona kalmamıştır.
ben 17hafta oldum ama ne bir kıpırtı ne bir tıngırtı hissesemiyom,dr 20.haftada hissedersin dedi ama çoğunuz hissetmişsiniz:18:. bizim doğum 26 sı gözüküyo ondan mıdır acep
bende ilk defa gecen hafta hissetmeye basladım bir iki defa pıt pıt diye başladı, şimdi daha çok hissediyorum ama bazen saatlerce hiç bi ses seda yok sonra kşam biriki defa.. ne zaman çikolata yesem tık tıklıyo:) eşimde bir türlü yazık elini koyup saatlerce beklemesine rağmen denk gelmedi, ne zaman elini çekse hemen vuruyo, inatlaşıyo galiba babayla:):) yada elleri çok sıcak uyutuyo içerde bebişi
canım teyzemin kızında hamileyken aynı şey olmuştu.Bebek 50cm 4000gr doğdu:)şimdi 5 yaşında oğlumuz:)doktor da korkma dediğine göre korkma stress fena hamilelikte üzme kendini Allaha dua et canım
ya kızlar bişi sorucam cinsiyeti inat edip göstermeyen oldumu benim minişim gibi benimki ayağının birini kaldırıo diğer topuğunu orasına koyuyo onu kaldırıo diğerini koyuyo bi ara açtı kapattı hemen bakamadan bi ara bi pipi gibi bişi göründü dedim bişemi o renkliyle baktı kordon o galiba dedi sizceeee diğer ayı beklicem ama yinede sorim dedim öyle olan varmı die erkek olanlar özellikle.ben aşından beri kız istiorum ama ruyalarım içime hep erkek doğuo ço kkarışığım sizceee:2:
kızlar morlim çok bozukdün doktora gittim bebeğimin beyninde koroid pleksus adı verilen bir kist görüldü doktor başka problemler olmadığı için korkma bunlar geçici dedi ama ben çok korkoyorum ağlaya ağlaya öldüm 15 gün sonra detaylı ultrasona giricem bakalım nolucak ?bu durumda olanlar var mı acaba aramızda
kızlar merhaba.dünden beri yoktum yeni girdim gecmişi okuyamadım.nasılsınız?
azerii sanırım risk atlatmıssın.cok gecmiş olsun kendıne ve bebeğine dikkat et.,
trancer umarım gecici bir durumdur.sen iyiyi düşünmeye çalış. kendini üzersen bebeği de üzersin.
benim içinde kalbınden süphelendı dr.umuz. ama detaylıda bakcam dedi.
bende dün doktora gittim bebeşim 18 haftalık 216 gr cıktı. kıpır kıpırdı
cok zevkliydi onu görmek uzun uzun baksa ızlerdim hareketlerini. hissettiigimi söyledim cimdik gibi.
suan cok erken dedi. ve doktorumuz 28 haftaya kadar kılo almaman gerek dedi.ben 4 kılo cıvarı aldım toplamda.
selam kızlarr napıyosunuz bakiyimmpazara gittim geldimm bolca meyve aldımm meyveyle zorumuz var valla aynı babasına çekmiş oğlumm babasıda çok meyve yer
eve meyve dayanmıyoo
en iyisini yapıyosun o zaman keyfini çıkar :)ben de öğretmenim ama bu sene çalışmıyorum zaten atanamadım gebeyken de hiç uğraşamıcam dersanelerdeama böle uyku düzenim kaçtı malesef.12 haftalıkken mi gösterdi yaaaa inanamıyorum:)bizimkisi pek bi nazlı olcak heralde.çikolatayı denicem bu sefer bakalım nolcak yazarım artık buraya sonuçları. bana kız gibi geliyo ya hayırlısı sağ salim doğsun da kuzucumm:))))
merhaba canım ben 16 haftayı doldurduktan sonra hissetmiştim ilk. ama ilk başlarda fıkır fıkır olmuyo. günde 1 ya da 2 kez pıt pıt diye oluyodu. şimdi fıkır fıkır oluyo bazen tekmeledi diyorum anlıyorum ama bazen ne yaptığını anlayamıyorum tuhaf seyler hissediyorum. bazen canımı da acıttığı oluyor. doktor da bana 20. hafta gibi hissedersin demişti. ama arkadaşlardan erkek bebeklerin daha erken hissedildiğini duymuştum. ne kadar doğru bilmiyorum... doktora 17 haftanın başında kontrolde artık hissediyorum dedim. şaşırdı. zayıf olduğun içindir belki dedi. çok farklı güzel bi his. umarım en kısa zamanda hissetmeye başlarsınız. panik yapmaya gerek yok, az kaldı... hep böyle düşün.
ben ilk yerde otururken hissettim çünkü bacagımın birini dikip sehpaya dayamıştım. sıkıştı herhalde. yan komşum da hamile o da otururken azıcık öne eğilince falan sıkışıyo ya daha iyi hissedersin demişti. eşofmanımın lastiğini karnımın üstüne çekince az hissediyordum artık karnımın altında tutuyorum. bebek de henüz altta old. için rahat hissediliyo. burdaki arkadaşlar sırtüstü yatarken de hissettiklerini söylediler.. son günlerde ise oturuken yatarken ya da ayakta farketmiyo. her türlü hissetmeye başladım.darisi başına canım
Canim ben de ayniym.gunde 1,5-2 kiloya yakin meyve yiyorum:)bizde babamiz hic meyve yemez ben cok severim.bu kadar meyve yiyince yemek yiyemiyorum insallah bebis besleniyodur
kızlarrr bebiş odalarını kaçıncı haftada yapmayı düşünüyorsunuz ?? 6. aydan önce yapılmaz diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?