2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlarr nasılsınzz:) Bılıosunz benm haftaya kontrolum vardı lakın bugn kocamla yemege gıttık yemek bıtnce dedık eee sımdı napcaz hadı gıdıp mnk bebegmızı gorelım:))) ayyyyyyyyyyy yavrummm benm yerım onun omurlarınıı 167gr olms teyzelerı:)) bıde polyanacımm ekleyebılrsın artık kısmetse bızımde bır erkek bebegımız olcak Tosunumz gelıo teyzelerııı sımdıden topıkten kız bakmaya baslıcm:))))

gözünaydın canım...

Merhaba kızlar..
yarın kontrolüm var ama biraz tedirginim nedense..
Tüp bebek tedavisinde bile bu kadar paniğe kapılmamıştım ben.
Doktorum herşeyin normal seyrinde ilerledigini söylüyor.
Yavrumu ultrasondada gördük. elleri kolları hic durmuyor.. :))
Ama o günden beridir ona bir zarar gelirmi birseyler ters gidermi diye endişe halindeyim uyku haram oldu (
Yarın tekrar kontrolüm var umarım herşey yolundadır

tatlımmmm sevindiimmmm...oğluş geliyoo:) kaynana olcan sende hehehe:) bende çok özledim bebeğimiiii...elimde olsa hergün gidip bakcammmm...

cnm neden panik oluyosun sakin ol bak bebeğin sağlıklıymış iyi düşün mutlu ol pozitif ol olur mu canım doktoruna da güwen..hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin, bebişlerimiz de kucağımıza gelsin bi an önce

tatlımmmm sevindiimmmm...oğluş geliyoo:) kaynana olcan sende hehehe:) bende çok özledim bebeğimiiii...elimde olsa hergün gidip bakcammmm...

Teşekkür ederim canım ogrendık artık kesınlestı ztn 12 haftalkkende demstı ıkılı testte ama ıste bı ıhtımal kızdr dıye sımdıyı bekledık baktıgı gıbı erkek dedı ztn dedım ıyı hayırlısı olsun mnk atan kalbını gordummm oyyyy kuzumm benım cok tatlıydı:))) haftaya kontrlm var onada gıtcm banada kalsa hergn gıdıcm yaa gormemısın cocugu olms hergn gormek ıstems:)))

öğrenir öğrenmez oğlunuza bi hediye alsaydınız..biz öyle yapmıştık..gittik hemen mavi tulum aldık:)

Çok haklısın ama..
Sürekli kötü rüyalar görüyorum nedenini bilmiyorum.
Sanırım biraz fazla panik halindeyim..
Yarınki kontrolümden sonra inşallah daha iyi şeyler hissederim..
İyi dileklerin icin ayrıca teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…