2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım güzel haberler alırsın inşalah
afp testini doktorunmu istedii
doktor h,ç bahsetmedi banaaa

afp üçlü testin kapsamında olan bir test, ikili testten sonra doktor üçlü test olarak afp önerdi bize, üçlüye gerek duymadı. afp daha az kapsamlı üçlüye göre, omurgasınının düzgünlüğüne falan bakılıyormuş. Detaylı ultrasonda da anlaşılır ama yine de yapalım dedi.

Yani 3 lü test yaptıranlar zaten bu testi yaptırmış oluyor.

mersi canım sende güle güle giy:)
canım çok güzelmiş güle güle kullan
bende almayı düşünüyorum bakayım lcw ye

teşekürler canım sende bak giyince üstünde yok gibi çok rahat
cnm çok güzel gülegüle giy şimdi giymek için mi aldın yoksa lohusalık için mi.?çünkü lohusayken pek pijama giyinmiyor beli sıkmasın rahatsız etmesin diyee

mersi tatlım.lohusalık için aldım canmı ya.belini alttan giydinmi bi şeycik olmaz.bi de olduğum bedenden 1 beden fazla aldım sorun olmaz.ablamda genel anestezi ile sezeryan oldu o da pijama giydi.buz aten çok hafif üstünde yok gibi.ben zaten gecelik pek sevmem.
ÇİTLENBİK aldığın pijama güzelmiş canım eğer lcwye gidersem bende bakıyım

tşk.canım.hem fiyatı uygun .başka renginden bi tane daha alcam lohusa dönemimde değişik değişik giyerim inşallah.diğerleri gibi fazla pahalıda değil hemde 1 beden yda 2 beden büyüğünü alırsan al sana lohusa pijaması :)

günaydın gebeşler :)

biz 1 saat önce babamızı yolcu ettik ve çoook aç olduğumuzdan hemen 1 bardak süt ve birkaç minik poğaça atıştırdık :) yaklaşık 22 sayfada geçmişi okuduk artık rahatça uykumuza devam edebiliriz :)

gece 02.30 da yatmıştık, saat 11 civarı uykumuz gelsin diye film koyalım demişti, aşk tesadüfleri sever'i seçtik ve asrın hatasını yaptık, gündüzde incir reçelini izlemiştik dedim ki hamile hamile izletme salya sümük şeyleri diye ağla ağla mahvoldum :)

iki filmde çok güzeldi, tavsiye edilir yağmurlu pazar günleri için ideal :)

günaydın kızlar güzel bir hafta olmasını güzel haberlerle mutlulukla geçmesini dilerimmmm

bu arada haftasonu bebişime dinletmem için 2 farklı cd hediye geldi bize, bir tanesi Dr. Kağan Kocatepe'nin Anne Karnındaki Bebeğe Şarkılar, diğeri ise IQ Çocuk diye bir cd mozart, bach,beethoven,chopin,schumann vs vs var içinde.

Klasik diye sürekli dinlemekten sıkıntı olur diye düşünüyordum ama dalga sesi fonunda çok hoş tınılar var, biliyorsunuz 16. haftadan itibaren duymaya başladı bebişlerimiz, 26. haftadan itibarende duyduklarını anlamlandırmaya başlayacak biz başladık dinlemeye o yüzden, henüz kulaklık almadığımdan kulaklığı karnıma koyup dinlemiyoruz, bilgisayarın sesi en yüksekte açtıyorum mutfakta iş yaparken veya bilgisayar başındaysam açık sürekli, umarım doğduğunda gerçekten sakinleştirici etkisiyle karşılaşırız...

Günaydınnn.. Herkese sağlıklı bi hafta dilerimm...

Yeni haftaya girdik, bebişlere bir hafta daha yaklaştık :)

uzun bir aradan sonra günaydın ve merhaba anneler...
geçmişi okuyamadım henüz keyifler iyidir umarım.
pollyana bizim durumumuzu güncelleyebilirsin cnm. erkek olduğu kesinleşti bebeğimin bi tosun paşa daha geliyor. 26 mart muhtemel doğum tarihi, yaş 25 istanbul

bebeğim 136 gr olmuş boyu 14 cm. ayakları 2 cm. okadr güzeldi ki onu izlemek.
sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız günleri bir görsek allahın izniyle...

Son düzenleme:
günaydın bayanlar. iyi haftalar diliyorum hepinize havalar çok bozdu sıkı giyinin dikkat edin kendinize ve bebislerinizr :)
onlar içimizdeki dünyalarında korunuyorlar ne guzel :) bebislerini görenler mutlu mutlu geliyor .
lugesma tbrk ederim canim oglusun sağlıkla gelsin .

Günaydınlarr annişler ve bebişlerrr:)
Kahvaltımızı henüz tamamladık,tam kahvaltı hazırlarken kargolarımızın bir bölümü geldi ağzım kulaklarımdaa:))Banyo ve oda termometresi olarak kullanılabilen filli termometremiz ve 150ml lik biberonumuz gelmişş hoşgelmişşş:)
Size birşey sorucam demir hapını 16.haftada verdi doktorum ama hiç sevemedim kendisiniAç karna içmek gerekiyormuş,içtikten ne kadar sonra kahvaltınızı ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…