2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende tek model yapıcam ama 2 renk olacak 1 kız 1 erkek olduğu için benim bebişler.

kıslar ne güzelmiş süslü hediyeler nerde satılıyo bunlar internettenmi??bide üstüne isim yazılı çikolatalar oluyo netten sipariş veriliyo ama beni aşar bunlar yaa tek adamın maaşıyla bunun 40 mevlütü var daha

nihayet cinsiyetini öğrenmişsin şekerim hayırlı olsun erkekiinnn

kızlar bir de bebek kurabiyeleri war üzerinde bebeğin ismi yazıyo renkli renkli çok güzeller.. onlara baktım ama tanesi 4.5 tl, bizi aşar.. kendimiz yapmaya çalışcaz şimdiden araştırmalara başlıyorum.. bebek şekeri yerine onlardan ikram ediyosun hastaneye gelenlere.. benim kuzenler yaptı o şekilde çok beğendi herkes..

kızlar lierac çatlak kremi 75tl di normal fiyatı bi alışveriş sitesinde 42tl ye düşmüş haberiniz olsun isteyenlere özelden masj atarım

Merhaba kızlar, uzun zamandır giremedim, ev tadilatı, misafirler yemekler falan. Bugün işim yoktu bugünü de kendime uzun zamandır canım çeken yemekleri yapmakla geçirdim :)

Dün bebişimizi gördük uyuyordu kuzum, boyu kilosu sağlığı iyiydi.:) afp testi yaptırdık, daha sonuçlar çıkmadı, inşallah bir sorun çıkmaz.
Detaylı ultrason için randevu aldık ama bayram birdiğinden 1 ay sonraya alabildik ancak, bir ay çok özlüycez bebişimizi

Bu arada sizlerden aldığım tavsyelere göre dün siemens kurutma makinesi aldık, yarın gelcek inşallah. Yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bir de lierac kremim bitmişti, mustela aldım kıvamı falan daha iyi, kokusu da daha güzel, inşallah çatlaklara karşı da etkili olur.:)

bebek mevlüt şekerleri benimde çok hoşuma gidiyor. zaten ablam o işle ilgileniyor yani büyük bi nikah şekeri firmasına şeker yapıyorlar ordan modellere bakıyorum. ablam kendisi yapacak benim için malzemeleri biz alıcaz daha uyguna gelecek. beni buzdolabı süs olanlar hoşuma gidiyor en azından sonrası için kalıcı bir hatıra olur. hazır alınmaya kalkınca çok pahalı oluyor güsel modeller. ee mevlütte de verilince kalabalık oluyor herkesde tek bitane almayınca en az 100 yapmak şart oluyor. nasip bakalım bizimkileri yapınca paylaşırım inşallah. hastane içinse çikolata güsel seçenek ben bi arkadasımda grmüştüm küçük paketli çikolatayı mavi bi tülle sarmıslar mavi kurdela ile toplamıslar ucuna da mavi boncuk koymus. hem el emeği olmus hem çok şık bişeydi. tavsiye ederim. zaten hastanaede en fazla 15-20 yeter herkes hastaneye ziyarete gelemiyor ki.

geçmiş olsun canım güzel haberler alırsın inşalah
afp testini doktorunmu istedii
doktor h,ç bahsetmedi banaaa

Ben de şimdi merak edip araştırdım eğer ikili test yapılmış 3 lü veya 4lü test yapılmayacaksa bu test yapılıyormuş.Yine down sendromuyla ilgili yani arkadaşlar.Tabi test yapılan arkadaş daha detaylı bilgi verir bize.

benim dr ikili test yaptıktan sonra 3lü 4lü ye gerek yok dedi herşey yolunda dedi ama bu testte hiç bahsetmedi..yarın arıcaktım onu da bi sorayım yaw merak ettim şimdi...

iyi akşamlar kızlar
bugünümü ütü yaparak geçirdim sonrada biraz gezdik şimdi evdeyim yatağıma yattım size bir bakayım dedim
ben sanırım laterne diye bir yer var bursada ordan alıcam hastanede dağıtmak için çok güzel ürünleri var ama kaç tane almalıyım acaba karar veremedim baya da pahalı tanesi 5-8lira arası..gene bir50 tane alınır yani dimi
bugün bi mevlüte gittim kıza pembe patik örmşler tüle sarmışlar içinde badem süperdi hem ucuza gelmiş
ben yapabilsem belki yapardım ama hiiç anlamam cnm yaa benim kuzenimde tüle sarılı havlu dağıtmışlardı bir de magnetli badem şekerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…