- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.421
Eki Görüntüle 274162
bunlar da buzdolabı süsü gibi bişi :)) 12 tane 2 tl imiş. tabi hepsi farklı farklı
bunlarda çok güzel ama ben içine şeker koyabileceğim şekilde olsun istiyorum.
bence hepsini aynı model yapın..herkes ay buda güzel buda güzel die 2 3 tane alır altından kalkamazsınız
bence hepsini aynı model yapın..herkes ay buda güzel buda güzel die 2 3 tane alır altından kalkamazsınız
bende tek model yapıcam ama 2 renk olacak 1 kız 1 erkek olduğu için benim bebişler.
Selam kızlarr nasılsınzz:) Bılıosunz benm haftaya kontrolum vardı lakın bugn kocamla yemege gıttık yemek bıtnce dedık eee sımdı napcaz hadı gıdıp mnk bebegmızı gorelım:))) ayyyyyyyyyyy yavrummm benm yerım onun omurlarınıı 167gr olms teyzelerı:)) bıde polyanacımm ekleyebılrsın artık kısmetse bızımde bır erkek bebegımız olcakTosunumz gelıo teyzelerııı sımdıden topıkten kız bakmaya baslıcm:))))
Merhaba kızlar, uzun zamandır giremedim, ev tadilatı, misafirler yemekler falan. Bugün işim yoktu bugünü de kendime uzun zamandır canım çeken yemekleri yapmakla geçirdim :)
Dün bebişimizi gördük uyuyordu kuzum, boyu kilosu sağlığı iyiydi.:) afp testi yaptırdık, daha sonuçlar çıkmadı, inşallah bir sorun çıkmaz.
Detaylı ultrason için randevu aldık ama bayram birdiğinden 1 ay sonraya alabildik ancak, bir ay çok özlüycez bebişimizi
Bu arada sizlerden aldığım tavsyelere göre dün siemens kurutma makinesi aldık, yarın gelcek inşallah. Yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bir de lierac kremim bitmişti, mustela aldım kıvamı falan daha iyi, kokusu da daha güzel, inşallah çatlaklara karşı da etkili olur.:)
geçmiş olsun canım güzel haberler alırsın inşalah
afp testini doktorunmu istedii
doktor h,ç bahsetmedi banaaa
afp testi nedir kızlarrr???????
bu da tarama testii
bende ilkkez duydum netten baktımmm
benim doktorum hiç bahsetmemiştii
Ben de şimdi merak edip araştırdım eğer ikili test yapılmış 3 lü veya 4lü test yapılmayacaksa bu test yapılıyormuş.Yine down sendromuyla ilgili yani arkadaşlar.Tabi test yapılan arkadaş daha detaylı bilgi verir bize.
ben yapabilsem belki yapardım ama hiiç anlamam cnm yaa benim kuzenimde tüle sarılı havlu dağıtmışlardı bir de magnetli badem şekeriibugün bi mevlüte gittim kıza pembe patik örmşler tüle sarmışlar içinde badem süperdi hem ucuza gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?