2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben onu gece yatarken içiyorum..valla naapimm okadar süre aç kalmam mümkün diil benim..gece meyve ile içiyorum daha iyi emiliyomuş..sabah 7 de kalkıyorum 7.30 da yola çıkıyorum hem onu iç hem aç açına çık..imkansız yani benim için..

Sen bir de çalışıyorsun aç kalmaman gerekir zaten.Ben demi gece içsem ne yapsam.İlacı içtikten ne kadar sonra yemek yenebiliyormuş?

Sen bir de çalışıyorsun aç kalmaman gerekir zaten.Ben demi gece içsem ne yapsam.İlacı içtikten ne kadar sonra yemek yenebiliyormuş?

2-3 saat falan...yani gerçekten oluru yok..bi hamilenin sabah uyanıpta 2-3 saat aç kalması mümkün diilki..anca mesela çalışmayanlar şöyle yapabilir..kocaları işe yolladıktan sonra içip hapı tekrar uyuyabilirler 1-2 saat..sonra yemek yerler..tabi açlıktan uyuyabilirlerse:)

bende 24 martda anne olucam Allahın izniyle bir oğlum olucak adını bile hazır AYBARS :) onu sabırsızlıkla bekliyorum listede bende varım artık :))) yarın tetanoz iğnesi için doktora gidicem merak ediyorum sizler bu aşıyı yaptıracak mısınız ?

Ben bugün aynen dediğin gibi yaptım,sabah tuvalete kalkınca aldım eşimi yolcu ettim ama maalesef ondan sonra uyuyamadım:)Du bakalım ne kadar devam ettirebilicem:)Ama sizin yapmanız çalışıyorken çok zor hatta imkansız dediğin gibi...

Bende MAG sayesinde gece içip yatmaya alıştım sağolsun sabahları kahvaltıma peynirime sütüme kavuştum

Bende MAG sayesinde gece içip yatmaya alıştım sağolsun sabahları kahvaltıma peynirime sütüme kavuştum

Süper afiyetler olsun:)Ben de bu hafta sabah bir deniyeyim olmadı sizin gibi gece içer yatarım teşekkürler:)
Bu arada unnado chicco ürünlerinde güyaa indirim yapmış,indirdikleri fiyatlar normal fiyatları zaten aman dikkat edin kızlar.

bezen çok güzel şeyler oluyo o sitede..ben bisürü şey aldım ordan ama daha çok bebeshop.com kullanıyorum ben..

içimdeki kuzucuk sabah sabah kıpır kıpır kızlar maşallah bize :131:

günaydınn kıslarrrr canım ben tetanos oldum çünkü doktorum ol öyle gel dedii bnde oldumm oplma deseydi olmıcaktım iğneden çok korkarımdaa ama o nası bi iğne ne vurulurken ne sonra hiç acımadıı ol gitsinn aklında takılı kalmasın allah korusunn korkulcak bişicik yokmuşş kızlarr bu arada ben bi sabah bi ikindi bide gece yatmadan süt içiyorum o yüzden gece tuvalete kalkdığımda demir ilacımı içiyorum yaklaşık bir aydır böle deneyinn çok rahat oluoo

Son düzenleme:
yaw hava nie bukadar soğuk yaaaaaaaaaa...ofiste kalorifer yanıyoo ben bide klimayı açtım gene üşüyorummm..evdede yaktım kombiyi dün zatennn.. kat kat giyinmeye mi başlicaz artık naapcazzz..

merhaba kızlar
İstanbulda oturanlar için bir bilgi vermek istiyorum
Bebek arabaları, ana kucağı, park yataklar gibi büyük şeyler
Saraçhanede 300-400 tl daha uygun fiyata satılıyor
Cumartesi günü ben bir fiyat araştırması yaptım, mağazalarla arasında baya fark var.
Ben maxi cosinin arabası ve ana kucağını chicconunda park yatağını almaya karar verdim
2 si toplamda 1850 tl tutuyor. Mağazalarda ise 2400 tl

ben kraft yada graco dan alıcam hepsini...bu markalarda var mı orda dikkat ettin mi hiç..gidip bakmak lazım kocişle

Günaydın Arkadaşlar, Nasılsınız?
Benim sinirlerim çok hassas oldu. Aağlayıp duruyorum. Birde akıntım halen kesilmedi. Ne yapacağım ben bu akıntıyla bebeğe zararı olacak diye çok korkuyorum...

canım benimde o haftalarda vermişti doktorum. sabah kahvaltıdan 10-15 dk önce içiyorum. çok fazla bekleyince mide bulantısı yapıyor ilaç... sende ona göre ayarla kendini. miden bulanmadan kahvaltını yaparsın. bilmiyorum sende o etki yaptımı...

günaydın kızlar ben de daha yeni kahvaltı yaptım kızımla benimde çok sinirim bozuldu sabah sabah yaa
eşimin pantolonlarını yıkamıştım aslında üstünde yıkanmaz kuru temizleme yapılır yazıyordu ama ne zamandır diyorum götürmüyor kuru temizlemeye ben de en azından en hassas da yıkayayım dedim ama gene de çekmiş eşimden azar işttim ben o kadar para verip alıyorum fln filan diyeee

çekmiş pantolonu geri getirmenin bir yolu var mıdır ki???yenisini alayım dedim netten baktım tanesi 180 lira hem aynısı da yok:26:

d.m.f. cnm senin neden canın sıkılıyor?akıntı ben de de var artık günlük ped kullanıyorum yoksa baş edilmiyor benimki sugibibazen de beyaz ama hep çok az damla damla doktor normal dedi ama kızımda hiç böyle bişey olmamıştı gerçekten çok uyuz bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…