- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.461
Günaydınlarr annişler ve bebişlerrr:)
Kahvaltımızı henüz tamamladık,tam kahvaltı hazırlarken kargolarımızın bir bölümü geldi ağzım kulaklarımdaa:))Banyo ve oda termometresi olarak kullanılabilen filli termometremiz ve 150ml lik biberonumuz gelmişş hoşgelmişşş:)
Size birşey sorucam demir hapını 16.haftada verdi doktorum ama hiç sevemedim kendisiniAç karna içmek gerekiyormuş,içtikten ne kadar sonra kahvaltınızı ediyorsunuz?
ben onu gece yatarken içiyorum..valla naapimm okadar süre aç kalmam mümkün diil benim..gece meyve ile içiyorum daha iyi emiliyomuş..sabah 7 de kalkıyorum 7.30 da yola çıkıyorum hem onu iç hem aç açına çık..imkansız yani benim için..
Sen bir de çalışıyorsun aç kalmaman gerekir zaten.Ben demi gece içsem ne yapsam.İlacı içtikten ne kadar sonra yemek yenebiliyormuş?
2-3 saat falan...yani gerçekten oluru yok..bi hamilenin sabah uyanıpta 2-3 saat aç kalması mümkün diilki..anca mesela çalışmayanlar şöyle yapabilir..kocaları işe yolladıktan sonra içip hapı tekrar uyuyabilirler 1-2 saat..sonra yemek yerler..tabi açlıktan uyuyabilirlerse:)
Bende MAG sayesinde gece içip yatmaya alıştım sağolsun sabahları kahvaltıma peynirime sütüme kavuştum
Süper afiyetler olsun:)Ben de bu hafta sabah bir deniyeyim olmadı sizin gibi gece içer yatarım teşekkürler:)
Bu arada unnado chicco ürünlerinde güyaa indirim yapmış,indirdikleri fiyatlar normal fiyatları zaten aman dikkat edin kızlar.
bezen çok güzel şeyler oluyo o sitede..ben bisürü şey aldım ordan ama daha çok bebeshop.com kullanıyorum ben..
Evet artık hastalık oldu zaten unnado limango markabebe trendyol ebebek minimoy bebeshopa bakmadan face bile açamıyorum:))
bende 24 martda anne olucam Allahın izniyle bir oğlum olucak adını bile hazır AYBARS :) onu sabırsızlıkla bekliyorum listede bende varım artık :))) yarın tetanoz iğnesi için doktora gidicem merak ediyorum sizler bu aşıyı yaptıracak mısınız ?
merhaba kızlar
İstanbulda oturanlar için bir bilgi vermek istiyorum
Bebek arabaları, ana kucağı, park yataklar gibi büyük şeyler
Saraçhanede 300-400 tl daha uygun fiyata satılıyor
Cumartesi günü ben bir fiyat araştırması yaptım, mağazalarla arasında baya fark var.
Ben maxi cosinin arabası ve ana kucağını chicconunda park yatağını almaya karar verdim
2 si toplamda 1850 tl tutuyor. Mağazalarda ise 2400 tl
Günaydınlarr annişler ve bebişlerrr:)
Kahvaltımızı henüz tamamladık,tam kahvaltı hazırlarken kargolarımızın bir bölümü geldi ağzım kulaklarımdaa:))Banyo ve oda termometresi olarak kullanılabilen filli termometremiz ve 150ml lik biberonumuz gelmişş hoşgelmişşş:)
Size birşey sorucam demir hapını 16.haftada verdi doktorum ama hiç sevemedim kendisiniAç karna içmek gerekiyormuş,içtikten ne kadar sonra kahvaltınızı ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?