2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

demir hapı bende çok bulantı yaptı o yüzden akşamları yatarken içiyorum. doktorumda ne zaman içtiğin faretmez yeterki iç dedi. aç yada tok olmak sorun değilmiş.

içimdeki kuzucuk sabah sabah kıpır kıpır kızlar maşallah bize :131:

maşallah bebeğine.
bn sabahları hissedemiyorum. işyerndeki telaştan sanırım....ama artık böle kıpır kıpır olsun rahat vermesn bana istiyorum....

evet var, hemen hemen bütün markalar vardı zaten kocaman bir yer.
büyük eşyaları oradan toplu alınabilir arada baya fiyat farkı vardı

allam yaaaaaaa daha doğmadan bisürü masrafff...pahalı bişi bu çocuk doğurma işi:) ya millet nasıl doğuruyo 3 5 tane ben anlamıyorumm..ben bitaneyi düşünüyorum kara kara nasıl olcak herşey dieee...bende mi sıkıntı onlarda mı anlamadım:26::26:

ya canım sıkma canını sende. çekmişse geri dönüşü yok tabi... yapacak bişey yok. canın sağolsun. gelen mala gelsin...
benimde sinirlerim işte bozuk oluyor arada. en ufak şeyde oturup ağlıyorum üzülüyorum. hamilelik beni biraz yanlızlaştırdı sanırım. kendimi bebeğimle yanlızız sanıyorum yada sadece yaptığım şımarıklık. akıntı için randevumu bekliyorum enfeksiyon çıkmıştı. ilaçları kullandım ama fayda etmedi sanırım... nebilim netten okudum erken doğum riski fln yapar diyor iyice delirdim... inşallah bişey olmaz. Allahın izniyle...

evet var, hemen hemen bütün markalar vardı zaten kocaman bir yer.
büyük eşyaları oradan toplu alınabilir arada baya fiyat farkı vardı

derincim adresi kaçırdım ben tam olarak neresi ve bahsettiğin yerin adı nedir?

Günaydın Arkadaşlar, Nasılsınız?
Benim sinirlerim çok hassas oldu. Aağlayıp duruyorum. Birde akıntım halen kesilmedi. Ne yapacağım ben bu akıntıyla bebeğe zararı olacak diye çok korkuyorum...

benim de akıntım vardı, dr. bi fitil verdi iki kullanımlık baya bi rahatlattı yoksa dayanılcak gibi değildi, sen de bi danış istersen..sinir meselesini ise hiiiç sorma, eşim bana danışmadan misafir çağırıyor birde yatıya kalın diye ısrar ediyor, çok gerginim..

Saraçhanede köprü altında canım orda birçok mağaza var, ben ayhan çocuğa baktım, ayhan çocukta hemen hemen bütün markalar var

Saraçhanede köprü altında canım orda birçok mağaza var, ben ayhan çocuğa baktım, ayhan çocukta hemen hemen bütün markalar var

sağol canım ya mutlaka bakılmalı haklısın eşimle aklımıza geldide adını hatırlayamamıştık hatta eskiden bisikletçiler fln vardı orda yanlış hatırlamıyorsam...

Aynen canım benim de midemi bulandırdı bu hafta şu tuvalete kalkarken deneyeyim .Bu arada akıntım hiç olmadı benim ama olan arkadaşlara fitil veriyorlardı kesiyordu akıntıyı ve ayaklarımızı sıcak tutmamız gerekiyor havalar da soğudu çok dikkat etmeliyiz. Ay canın sağolsun ya bu halinle çamaşır yıkamışsın da daha ne istiyor,zaten hassasız hormonlar nedeniyle dikkat etsnler bizden kıymetli değil hiçbirşey.
demir hapı bende çok bulantı yaptı o yüzden akşamları yatarken içiyorum. doktorumda ne zaman içtiğin faretmez yeterki iç dedi. aç yada tok olmak sorun değilmiş.

Aslında ben de kansızlık da çıkmadı ama,illaki aç karnına diye belirtti eczacı da öyle yazmış kutunun üzerine çok zorlarsa ben de sorucam doktoruma.

slm güzel anneler havalar çokk soğudu yaaw benim akıntım normalde pek gelmiyo ama bugün az az geliyo üşüttüm heralde bebişlere isim düşündünüzmü benim eşim nihayet anasının isminden vazgeçti bende BERRA olsun dedim olur dedi hala şoktayım kızımın ismini rahmetli abisinin ismine yakın olsun istiyoruz ama önce sağlıklı ve zamanında doğsun anasının kızı

canım fitil kullandım. ama fayda etmedi sanırım. eskisine göre daha azaldı ama kesilmedi...

canım kan ilacıyla ilgili birşey daha söyleyeyim sana. büyük tuvalete çıktığında rengi çok koyu olacak. bu ilaç yüzünden olabilir. endişe etme.

bana tok karnına içmen gerekli demişti demir hapını ben hep gece yatarken içiyordum bir bardakta süt içiyordum ama süt ürünleriyle aynı anda almamak lazımmıs. en azından öncesi ve sonrasında 2 saat geçmeliymiş. birde c vitaminiyle aynı anda alınırsa daha hızlı emilme oluyormus portakal suyuyla aynı anda alabilirsin.

kızlarr kalça ağrım çok fenaa vee sırtımda çok ağrıo benim yaaa daha bu zamnada böle sonrasında nolucammm benn şuan sırtımı dayadım bastırıorum çok acı çekiorum eşim kulunç o dioo napıcam benn

Benimde bel ağrısı çok fena bi de kasıklarımmm

aynısı bende de var kalçam ve üstüne kramplar giriyor otursam da yatsam da rahat edemiyorum magnorma başlaıdm bakalım fayda eder inş biraz.

Canım merhaba.Bende bu topiklerin takipçisiym.Pek yazı yazmıyorum ama günlük muhakkak takip ediyorum.özel mesaj olarak yazıp göndermeye çalıştım ama 100msj hakkımı tamamlamadığım için özelden gönderemiyormuşum.o yüzden burdan yazmak zorunda kaldım.Sıkıntın fazla olan akıntılarmış.Akıntıların sebebi idrar yollarında mikrop varsa ondan olabiliyomuş yada eşinle ilişkiye devam ediyorsan ondanda olabiliyomuş.Doktor öncelikle ilaç ve fitil veriyo.İlaçlardan geçmiyorsa ilişkiyi kesmenizi öneriyo.Bu konuda bildiğim bu kadar.Canım Geçmiş olsun.

nihayet cinsiyetini öğrenmişsin şekerim hayırlı olsun erkekiinnn

Teşekkür ederiz teyzesi cok mutluyum artık kesın cınsıyetı darısı dıger ogrenemeyen arkadaslarımn basına:))

Kızlar ben kan hapını gece ıcıorum dungece ıcmedım mutfga gtmeye usendım:))) dr bana tok karna al mıdenı bulandrmasn demstı ama onemlı oln ac tok degl 2 saat ıcınde tukettgmz besınlere dıkkt etmek kahve cay sut ve sut urunlerı gıbı dıkkat etmek gerekıo ayrıca bı topıkte domates suyuyla ıcılmesının emılımı cok arttırdıgını ve ztn domatesnde kan yapıcı ozellıgı oldugu ıcın cok faydası oldugunu okumstum hamılelıgn en basında denedım ve malasef domatsten nefret ettm:))) sorunu olmayan arkadslr deneyebılr ben kırmızı turp ıcıorum malkoc_ga arkadsımn tavsıyesıyynenn:)) ayrıca herkese hayırlı haftalar bebıslerınden guzel haberler dılıorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…