- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.481
ben kraft yada graco dan alıcam hepsini...bu markalarda var mı orda dikkat ettin mi hiç..gidip bakmak lazım kocişle
evet var, hemen hemen bütün markalar vardı zaten kocaman bir yer.
büyük eşyaları oradan toplu alınabilir arada baya fiyat farkı vardı
Günaydınlarr annişler ve bebişlerrr:)
Kahvaltımızı henüz tamamladık,tam kahvaltı hazırlarken kargolarımızın bir bölümü geldi ağzım kulaklarımdaa:))Banyo ve oda termometresi olarak kullanılabilen filli termometremiz ve 150ml lik biberonumuz gelmişş hoşgelmişşş:)
Size birşey sorucam demir hapını 16.haftada verdi doktorum ama hiç sevemedim kendisiniAç karna içmek gerekiyormuş,içtikten ne kadar sonra kahvaltınızı ediyorsunuz?
içimdeki kuzucuk sabah sabah kıpır kıpır kızlarmaşallah bize :131:
günaydın kızlar ben de daha yeni kahvaltı yaptım kızımla benimde çok sinirim bozuldu sabah sabah yaa
eşimin pantolonlarını yıkamıştım aslında üstünde yıkanmaz kuru temizleme yapılır yazıyordu ama ne zamandır diyorum götürmüyor kuru temizlemeye ben de en azından en hassas da yıkayayım dedim ama gene de çekmiş eşimden azar işttim ben o kadar para verip alıyorum fln filan diyeee
çekmiş pantolonu geri getirmenin bir yolu var mıdır ki???yenisini alayım dedim netten baktım tanesi 180 lira hem aynısı da yok:26:
d.m.f. cnm senin neden canın sıkılıyor?akıntı ben de de var artık günlük ped kullanıyorum yoksa baş edilmiyor benimki sugibibazen de beyaz ama hep çok az damla damla doktor normal dedi ama kızımda hiç böyle bişey olmamıştı gerçekten çok uyuz bir durum
Günaydın Arkadaşlar, Nasılsınız?
Benim sinirlerim çok hassas oldu. Aağlayıp duruyorum. Birde akıntım halen kesilmedi. Ne yapacağım ben bu akıntıyla bebeğe zararı olacak diye çok korkuyorum...
canım ben orayı biliyorum ama biraz yol üstü, araba falan park edebilecek yerler var mı?
Saraçhanede köprü altında canım orda birçok mağaza var, ben ayhan çocuğa baktım, ayhan çocukta hemen hemen bütün markalar varya canım sıkma canını sende. çekmişse geri dönüşü yok tabi... yapacak bişey yok. canın sağolsun. gelen mala gelsin...
benimde sinirlerim işte bozuk oluyor arada. en ufak şeyde oturup ağlıyorum üzülüyorum. hamilelik beni biraz yanlızlaştırdı sanırım. kendimi bebeğimle yanlızız sanıyorum yada sadece yaptığım şımarıklık. akıntı için randevumu bekliyorum enfeksiyon çıkmıştı. ilaçları kullandım ama fayda etmedi sanırım... nebilim netten okudum erken doğum riski fln yapar diyor iyice delirdim... inşallah bişey olmaz. Allahın izniyle...
derincim adresi kaçırdım ben tam olarak neresi ve bahsettiğin yerin adı nedir?
Saraçhanede köprü altında canım orda birçok mağaza var, ben ayhan çocuğa baktım, ayhan çocukta hemen hemen bütün markalar var
Aynen canım benim de midemi bulandırdı bu hafta şu tuvalete kalkarken deneyeyim .Bu arada akıntım hiç olmadı benim ama olan arkadaşlara fitil veriyorlardı kesiyordu akıntıyı ve ayaklarımızı sıcak tutmamız gerekiyor havalar da soğudu çok dikkat etmeliyiz.canım benimde o haftalarda vermişti doktorum. sabah kahvaltıdan 10-15 dk önce içiyorum. çok fazla bekleyince mide bulantısı yapıyor ilaç... sende ona göre ayarla kendini. miden bulanmadan kahvaltını yaparsın. bilmiyorum sende o etki yaptımı...
Ay canın sağolsun ya bu halinle çamaşır yıkamışsın da daha ne istiyor,zaten hassasız hormonlar nedeniyle dikkat etsnler bizden kıymetli değil hiçbirşey.günaydın kızlar ben de daha yeni kahvaltı yaptım kızımla benimde çok sinirim bozuldu sabah sabah yaa
eşimin pantolonlarını yıkamıştım aslında üstünde yıkanmaz kuru temizleme yapılır yazıyordu ama ne zamandır diyorum götürmüyor kuru temizlemeye ben de en azından en hassas da yıkayayım dedim ama gene de çekmiş eşimden azar işttim ben o kadar para verip alıyorum fln filan diyeee
çekmiş pantolonu geri getirmenin bir yolu var mıdır ki???yenisini alayım dedim netten baktım tanesi 180 lira hem aynısı da yok:26:
d.m.f. cnm senin neden canın sıkılıyor?akıntı ben de de var artık günlük ped kullanıyorum yoksa baş edilmiyor benimki sugibibazen de beyaz ama hep çok az damla damla doktor normal dedi ama kızımda hiç böyle bişey olmamıştı gerçekten çok uyuz bir durum
demir hapı bende çok bulantı yaptı o yüzden akşamları yatarken içiyorum. doktorumda ne zaman içtiğin faretmez yeterki iç dedi. aç yada tok olmak sorun değilmiş.
Aynen canım benim de midemi bulandırdı bu hafta şu tuvalete kalkarken deneyeyim .Bu arada akıntım hiç olmadı benim ama olan arkadaşlara fitil veriyorlardı kesiyordu akıntıyı ve ayaklarımızı sıcak tutmamız gerekiyor havalar da soğudu çok dikkat etmeliyiz.
Ay canın sağolsun ya bu halinle çamaşır yıkamışsın da daha ne istiyor,zaten hassasız hormonlar nedeniyle dikkat etsnler bizden kıymetli değil hiçbirşey.
Aslında ben de kansızlık da çıkmadı ama,illaki aç karnına diye belirtti eczacı da öyle yazmış kutunun üzerine çok zorlarsa ben de sorucam doktoruma.
Günaydınlarr annişler ve bebişlerrr:)
Kahvaltımızı henüz tamamladık,tam kahvaltı hazırlarken kargolarımızın bir bölümü geldi ağzım kulaklarımdaa:))Banyo ve oda termometresi olarak kullanılabilen filli termometremiz ve 150ml lik biberonumuz gelmişş hoşgelmişşş:)
Size birşey sorucam demir hapını 16.haftada verdi doktorum ama hiç sevemedim kendisiniAç karna içmek gerekiyormuş,içtikten ne kadar sonra kahvaltınızı ediyorsunuz?
kızlarr kalça ağrım çok fenaa vee sırtımda çok ağrıo benim yaaa daha bu zamnada böle sonrasında nolucammm benn şuan sırtımı dayadım bastırıorum çok acı çekiorum eşim kulunç o dioo napıcam benn
kızlarr kalça ağrım çok fenaa vee sırtımda çok ağrıo benim yaaa daha bu zamnada böle sonrasında nolucammm benn şuan sırtımı dayadım bastırıorum çok acı çekiorum eşim kulunç o dioo napıcam benn
canım fitil kullandım. ama fayda etmedi sanırım. eskisine göre daha azaldı ama kesilmedi...
canım kan ilacıyla ilgili birşey daha söyleyeyim sana. büyük tuvalete çıktığında rengi çok koyu olacak. bu ilaç yüzünden olabilir. endişe etme.
nihayet cinsiyetini öğrenmişsin şekerim hayırlı olsun erkekiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?