2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dr kalsiyum verdii söledimm ama ben zaten 3 bardak süt içiorum iki gündür içiorum kalsiyumuda ama yokk vala ben kolay koly şikayet etmem ağlıorum acısındann sanırım son zamanlar kucakta taşıncamm tabii kim taşıyabilirse o halde:)

sağol canım. teşekkürler... ilaç kullandım ama olmuyor belki bu randevumda başka bir tedavi deneriz. İlişki konusunda onu kestik. eşim bu konuda çok anlayışlı...

siz bide beni düşünün kan şurubu içiyorum bide kan iğnesi vuruluyorum normal bel ağrısı vilan çekiyorum ayrıca iğnenin vurulduğu yerde ağrıyor oturamıyorum üstüne iki gün tam geçiyor bi daha iğne yiyoruz of offf

Noolcak bu veletlerle halimiz hiç bilmiyorum...daha şimdiden kıçımız başımız tutmuyo:))))) sabah eşim kaldırıyo yataktan

Benim kasıktaki sancının da nedeni belli oldu bugün şeker, idrar testi yapmıştı bugün aradım idrarda kum var dedi.. 3 lt su içcem günde hadi bakalım..

aynı dert bende de wardı cnm ... dr magnezyum verdi 1 hafta boyunca yatmadan önce suda eritip içtim. önce azaldı sonra bitti tamamen ağrılarım.. ama tekrarlıyo ara ara çünkü ayakta kalmak tetikliyo kalça ağrısını.. avm lerde dolaşınca falan ne kadar yürüdüğünü amlamıyo insan ama ağrıyı hissedince tamam çok yürümüşüm ben diyorum dinlenmeye çalış bol bol, başka çare yok gibi

sırt üstü yattiimde azıcık belim dinlensin diyorum onada oğlan kızıyo..tepikliyo hemen..yan yatıncada heryerim ağrıyo..off off..kocama ovduruyorum ovduruyorum ama adamında elleri koptu bütün gece ov ov

aman ne güzel..bi kumun eksikti..döke döke hamileyken mi döküyon sende..dertsiz başına dert..ilaç falan verdi mi

ilaç vermedi sadece su ama 3lt günde.. nası içerim bilmem iki bardak aldım yanıma bittikçe diğerini içiyorum bakalım.. valla nerden geldi bilmem ilk defa karşılaşıorum böle bişeyle :) grip atlattım kum çıktı bakalım daha nelere gebeyim :))

benimde sırtım belim kopuyo yaaaa...ay resmen totom ağrıyooo...nereye koyucaamı şaşırdım kendimiii:18:

benimde sırtım belim kopuyo yaaaa...ay resmen totom ağrıyooo...nereye koyucaamı şaşırdım kendimiii:18:

totolara noluyo yaa beli anladımda onlarda niye ağrı var ki? Bi de ben gece sırt üstü rahat ediorum yaa sağ sol iyiymiş ama yatamıyorum çok göbek aşağı sarkıyo gibi oluyo rahatsız oluyorum.. sırt üstü yatsak bişi olmas dimi

yaa bende magnezyum istiorumm o zaman bana kalsiyum verdiii teşekkür ederim tatlımmm kocaamm hergün başka biyerine bişi oluoo diooo adam 2 yıldır evliyiz hiç hastalandığımı görmemiştii:)

yatabiliyosan ne ala sırt üstü..benim oğlan hemen çakıyo bitane içerden yan dön anne diee..en iyi sol yanmış..kan damarlarının en rahat ettiği zamanmış sol yatış

yatabiliyosan ne ala sırt üstü..benim oğlan hemen çakıyo bitane içerden yan dön anne diee..en iyi sol yanmış..kan damarlarının en rahat ettiği zamanmış sol yatış

hele sol tarafa hiç yatamıyorum, göbek direk kayıyo altına yastık falan koymayı da denedim ama nafile tek rahatım sırtüstü yatmak.. gece sürekli yan yatmaya şartlanıp dönmekten uyuyamıyorum da baksana kız da ondan ters döndü herhalde zavallım :))

yaa bende magnezyum istiorumm o zaman bana kalsiyum verdiii teşekkür ederim tatlımmm kocaamm hergün başka biyerine bişi oluoo diooo adam 2 yıldır evliyiz hiç hastalandığımı görmemiştii:)

Cnm sen de ki doktora totom ağrıyo üstüne oturamıyom, o zeten magnezyum verir sana, ben dedim hemen yazdı. walla cnm ben normalde de pek düzgün sayılmazdım, yamuluyodum hep :2: şimdi tamamen bitik durumdayım ama Allaha şükür bebişlerimiz sağlıklı olsun da bunlar gelir geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…