- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.501
Canım merhaba.Bende bu topiklerin takipçisiym.Pek yazı yazmıyorum ama günlük muhakkak takip ediyorum.özel mesaj olarak yazıp göndermeye çalıştım ama 100msj hakkımı tamamlamadığım için özelden gönderemiyormuşum.o yüzden burdan yazmak zorunda kaldım.Sıkıntın fazla olan akıntılarmış.Akıntıların sebebi idrar yollarında mikrop varsa ondan olabiliyomuş yada eşinle ilişkiye devam ediyorsan ondanda olabiliyomuş.Doktor öncelikle ilaç ve fitil veriyo.İlaçlardan geçmiyorsa ilişkiyi kesmenizi öneriyo.Bu konuda bildiğim bu kadar.Canım Geçmiş olsun.
Noolcak bu veletlerle halimiz hiç bilmiyorum...daha şimdiden kıçımız başımız tutmuyo:))))) sabah eşim kaldırıyo yataktan
Noolcak bu veletlerle halimiz hiç bilmiyorum...daha şimdiden kıçımız başımız tutmuyo:))))) sabah eşim kaldırıyo yataktan
Benim kasıktaki sancının da nedeni belli oldu bugün şeker, idrar testi yapmıştı bugün aradım idrarda kum var dedi.. 3 lt su içcem günde hadi bakalım..
aynen biraz daha şişince ne olucaz bilmem
kızlarr kalça ağrım çok fenaa vee sırtımda çok ağrıo benim yaaa daha bu zamnada böle sonrasında nolucammm benn şuan sırtımı dayadım bastırıorum çok acı çekiorum eşim kulunç o dioo napıcam benn
aynı dert bende de wardı cnm ... dr magnezyum verdi 1 hafta boyunca yatmadan önce suda eritip içtim. önce azaldı sonra bitti tamamen ağrılarım.. ama tekrarlıyo ara ara çünkü ayakta kalmak tetikliyo kalça ağrısını.. avm lerde dolaşınca falan ne kadar yürüdüğünü amlamıyo insan ama ağrıyı hissedince tamam çok yürümüşüm ben diyorumdinlenmeye çalış bol bol, başka çare yok gibi
aman ne güzel..bi kumun eksikti..döke döke hamileyken mi döküyon sende..dertsiz başına dert..ilaç falan verdi mi
ilaç vermedi sadece su ama 3lt günde.. nası içerim bilmem iki bardak aldım yanıma bittikçe diğerini içiyorum bakalım.. valla nerden geldi bilmem ilk defa karşılaşıorum böle bişeyle :) grip atlattım kum çıktı bakalım daha nelere gebeyim :))
hiççç gözümde canlanmıyo vallahi...inşallah koca göbek olmayız yaaa..
benimde sırtım belim kopuyo yaaaa...ay resmen totom ağrıyooo...nereye koyucaamı şaşırdım kendimiii:18:
aynı dert bende de wardı cnm ... dr magnezyum verdi 1 hafta boyunca yatmadan önce suda eritip içtim. önce azaldı sonra bitti tamamen ağrılarım.. ama tekrarlıyo ara ara çünkü ayakta kalmak tetikliyo kalça ağrısını.. avm lerde dolaşınca falan ne kadar yürüdüğünü amlamıyo insan ama ağrıyı hissedince tamam çok yürümüşüm ben diyorumdinlenmeye çalış bol bol, başka çare yok gibi
totolara noluyo yaa beli anladımda onlarda niye ağrı var ki? Bi de ben gece sırt üstü rahat ediorum yaasağ sol iyiymiş ama yatamıyorum çok göbek aşağı sarkıyo gibi oluyo rahatsız oluyorum.. sırt üstü yatsak bişi olmas dimi
yaa bende magnezyum istiorumm o zaman bana kalsiyum verdiii teşekkür ederim tatlımmm kocaamm hergün başka biyerine bişi oluoo diooo adam 2 yıldır evliyiz hiç hastalandığımı görmemiştii:)
yatabiliyosan ne ala sırt üstü..benim oğlan hemen çakıyo bitane içerden yan dön anne diee..en iyi sol yanmış..kan damarlarının en rahat ettiği zamanmış sol yatış
yaa bende magnezyum istiorumm o zaman bana kalsiyum verdiii teşekkür ederim tatlımmm kocaamm hergün başka biyerine bişi oluoo diooo adam 2 yıldır evliyiz hiç hastalandığımı görmemiştii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?