- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.521
totolara noluyo yaa beli anladımda onlarda niye ağrı var ki? Bi de ben gece sırt üstü rahat ediorum yaasağ sol iyiymiş ama yatamıyorum çok göbek aşağı sarkıyo gibi oluyo rahatsız oluyorum.. sırt üstü yatsak bişi olmas dimi
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,
benim minik kuşumun cinsiyeti belli oldu. oğluşum geliyoooooooooooo :)
cumartesi gunu randevum vardı bize gösterdi en sonunda pipiyi :):) çok güzeldi cinsiyetini öğrendıkten sonra içim içime sığmıyo,
hemen gıttım bı suru cici aldım ona, cok pahalıydı ama benım mınık kuşuma feda olsun :):):)
cnm benim dr artık sırtüstü yatma dedi aynı haftalardayız ,hatta zorlayıp kendini sola yatmaya çalış zamanla alışıyo insan zaten deliksiz uyku yok farkedince sola dönüyorum bende
ilaç vermedi sadece su ama 3lt günde.. nası içerim bilmem iki bardak aldım yanıma bittikçe diğerini içiyorum bakalım.. valla nerden geldi bilmem ilk defa karşılaşıorum böle bişeyle :) grip atlattım kum çıktı bakalım daha nelere gebeyim :))
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,
benim minik kuşumun cinsiyeti belli oldu. oğluşum geliyoooooooooooo :)
cumartesi gunu randevum vardı bize gösterdi en sonunda pipiyi :):) çok güzeldi cinsiyetini öğrendıkten sonra içim içime sığmıyo,
hemen gıttım bı suru cici aldım ona, cok pahalıydı ama benım mınık kuşuma feda olsun :):):)
oğluşumu çok özlediimmmm...dayanamadım yarın için randevu aldım..2 doktorum var nasılsa..birine ay ortası birine ay sonu giderim:)yarın 16.20 de gidiiimm bi göriimm minikimii
oğluşumu çok özlediimmmm...dayanamadım yarın için randevu aldım..2 doktorum var nasılsa..birine ay ortası birine ay sonu giderim:)yarın 16.20 de gidiiimm bi göriimm minikimii
geçmiş olsun cnm güne yaydın mı su içmeyi inan çok güzel oluyor ben her gün 12 bardağı geçiyorum su bizim için en faydalı şey umarım bir an önce iyi olursunn
oooo aramıza yeni bi kaynana daha katıldıııı:))) bende bi topik açıcam 2012 mart kaynanaları die:))))) hehe bende hemen alışveriş yapmıştım doktordan çıkınca:)
Cnm sen de ki doktora totom ağrıyo üstüne oturamıyom, o zeten magnezyum verir sana, ben dedim hemen yazdı. walla cnm ben normalde de pek düzgün sayılmazdım, yamuluyodum hep :2: şimdi tamamen bitik durumdayım ama Allaha şükür bebişlerimiz sağlıklı olsun da bunlar gelir geçer...
afp üçlü testin kapsamında olan bir test, ikili testten sonra doktor üçlü test olarak afp önerdi bize, üçlüye gerek duymadı. afp daha az kapsamlı üçlüye göre, omurgasınının düzgünlüğüne falan bakılıyormuş. Detaylı ultrasonda da anlaşılır ama yine de yapalım dedi.
Yani 3 lü test yaptıranlar zaten bu testi yaptırmış oluyor.
bizim babişko 7.ayda yapalım diyo ama ben dayanamıyorumşimdiden yapmak istiyorum
İyi yapmışsın :)) görünce selam söle damadıma, öpüyorum yanaklarından tontişimi..
hehehehe eşime dedim..ben gelinimi buldum beşik kertmesi yapcam oğluma dedim..ankaraya görücüye gitces dedim...gülüyo:)) işiniz gücünüz yok sizin dimi diyo:)))))))
walla okadar guzel seyler aldım kı durup durup onlara bakıorum sevıyorum. boylelıkle babamıza ılk tekmeyı atmıs bulunuyoruz. doktor ultrasonu 20 dakıka cd ye cektı cumartesınden berı acıp acıp ızlıyorum bebişimi, çok guzel oluyo :):)
Yok tabi işimiz :))) çocuklarımızın saadetinden başka ne işimiz olabilir ki muhterem :)))))) Ayça bak aşk tesadüfleri sever, bu çocuklar ilerde karşılaşır ben sana sölim.. kayınpedere söle mani olmasın bu aşka.. ben kızın babasını ikna etmeye çalışıyorum hala :))
canım özelemi gidiorsun doktor isteğin üzerine mi cd ye çekior bende bi çektirsem diorumda o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?