2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim dr artık sırtüstü yatma dedi aynı haftalardayız ,hatta zorlayıp kendini sola yatmaya çalış zamanla alışıyo insan zaten deliksiz uyku yok farkedince sola dönüyorum bende

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,

benim minik kuşumun cinsiyeti belli oldu. oğluşum geliyoooooooooooo :)
cumartesi gunu randevum vardı bize gösterdi en sonunda pipiyi :):) çok güzeldi cinsiyetini öğrendıkten sonra içim içime sığmıyo,
hemen gıttım bı suru cici aldım ona, cok pahalıydı ama benım mınık kuşuma feda olsun :):):)

oğluşumu çok özlediimmmm...dayanamadım yarın için randevu aldım..2 doktorum var nasılsa..birine ay ortası birine ay sonu giderim:) yarın 16.20 de gidiiimm bi göriimm minikimii

oooo aramıza yeni bi kaynana daha katıldıııı:))) bende bi topik açıcam 2012 mart kaynanaları die:))))) hehe bende hemen alışveriş yapmıştım doktordan çıkınca:)

cnm benim dr artık sırtüstü yatma dedi aynı haftalardayız ,hatta zorlayıp kendini sola yatmaya çalış zamanla alışıyo insan zaten deliksiz uyku yok farkedince sola dönüyorum bende

Ama sırt üstü çok rahatım napalım bebişler için dayancaz.. sol tarafa alıştırmaya çalışıyım kendimi.. dediğin gibi onu düşünerek yatınca uyku da tutmuyo insanı sürekli uyanıyorum..

geçmiş olsun cnm güne yaydın mı su içmeyi inan çok güzel oluyor ben her gün 12 bardağı geçiyorum su bizim için en faydalı şey umarım bir an önce iyi olursunn

gözün aydın cnm yakışıklı sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın inşallah cicilerinide giydirmek nasip olur

oğluşumu çok özlediimmmm...dayanamadım yarın için randevu aldım..2 doktorum var nasılsa..birine ay ortası birine ay sonu giderim:) yarın 16.20 de gidiiimm bi göriimm minikimii

İyi yapmışsın :)) görünce selam söle damadıma, öpüyorum yanaklarından tontişimi..

geçmiş olsun cnm güne yaydın mı su içmeyi inan çok güzel oluyor ben her gün 12 bardağı geçiyorum su bizim için en faydalı şey umarım bir an önce iyi olursunn

çok sağol canımmm.. inşallah geçer bi an önce.. güne yaymaya çalışıyorum çünkü birden çok içince de midem bulanıyo artık bugün biraz zorlarım ama yarına alışırım herhalde

oooo aramıza yeni bi kaynana daha katıldıııı:))) bende bi topik açıcam 2012 mart kaynanaları die:))))) hehe bende hemen alışveriş yapmıştım doktordan çıkınca:)

walla okadar guzel seyler aldım kı durup durup onlara bakıorum sevıyorum. boylelıkle babamıza ılk tekmeyı atmıs bulunuyoruz. doktor ultrasonu 20 dakıka cd ye cektı cumartesınden berı acıp acıp ızlıyorum bebişimi, çok guzel oluyo :):)

offf daha bir ay var randevumaa nese ben onu halltcemm inşallahhh allahım sağ salim şöle doğurana kadar dipdiri olmamzıı nasip etsinn annem istanbulda ben yanlızım tek başıma koşturcam herşyime o yüzden çok güçlü olmam lazımm teşekkür ediyorum canım allah bidaaa totoşlarımıza ağrı sokmasınnn :)))

anladım canımm ben ikili yaptırdım
üçlü gerek yok dedi dörtlüyü istersen yaptır ama gerekli değil dedi bende yaptırmadımmm
arkadaşım ikili testi kaçırmış sadece dörtlü yaptırdı onada detaylı ultrasona gerek yok demiş eğer banada gerek yok derse bende yaptırmam acaba bişey çıkarmı filan beklemesi stresi çok yıpratıyo insanı endişeli bekliyosunn o yüzdenn gerekli değilse yaptırmıcamm

bizim babişko 7.ayda yapalım diyo ama ben dayanamıyorumşimdiden yapmak istiyorum

evet yaaa insan beklemek istemiyo hemen yapmak istiyo değilmi
ben perdesini yıkadım astım aldığım kıyafetleri yerleştirdimm bugün halısınıda silip hazırlıcamm bebek kapı süsü alıcamm dolabını stickerlerle süslücemm

Bu arada kızlar doktorun çağırdığı zamanlar dışında muayeneye gidip ultrasona girmeyin, bebişlerinize zarar gelmesin. Herşeyin fazlası zarar.

hehehehe eşime dedim..ben gelinimi buldum beşik kertmesi yapcam oğluma dedim..ankaraya görücüye gitces dedim...gülüyo:)) işiniz gücünüz yok sizin dimi diyo:)))))))

Yok tabi işimiz :))) çocuklarımızın saadetinden başka ne işimiz olabilir ki muhterem :)))))) Ayça bak aşk tesadüfleri sever, bu çocuklar ilerde karşılaşır ben sana sölim.. kayınpedere söle mani olmasın bu aşka.. ben kızın babasını ikna etmeye çalışıyorum hala :))

canım özelemi gidiorsun doktor isteğin üzerine mi cd ye çekior bende bi çektirsem diorumda o yüzden

karşılaşırlar noolcak..kaynanamlar ankarada babası ile gider ankaraya..tesadüf bu ya senin kızıda görüverir bi yerde..bizde kızı alır geliris:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…