2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sizinde kayınvalideler erkek çocuk konusunda baskı yapıor mu sanki biz tayin ediyoruz cinsiyeti bukadar cahilce bi tavıır olabilir mi çok sinirlerim bozuluyor. kız oldugu 3 hafta önce kesinleşmişti ctesi dra gittik sormadım bile cinsiyeti tekrardan bizim için hiç önemli değil çünkü dün kayınvalidem diyorki tlfda. dr ne dedi kız oğlana dönmüş mü diyor :S ne diyeceğimi bilemedim

ya kapa telefonu benim asabımı bozma deseydin..bu cinsiyet dönmesi olayınada hastayım..nie dönsün çocuğun cinsiyeti yaa durup dururken..

Herkese selam, nasılsınız...

Bende dün akşam ankaraya annemlere geldim, sabah randevum vardı, üçlü test içinde kan verdim... Yarında Tosyaya döneceğim... Sonuçlar haftaya çıkıyormuş, sonuçları teyzem alıp gösterecek doktoruma, İnşaAllah hayırlı, sağlıklı haberler alırız...Ultrasonda bebişimi gördüm, kadar hareketliydi ki maşaAllah bu gün erkek olduğu kesinleşti...İnşaAllah hayırlı olur.... Bu arada ben bebişin hareketlerini13-14. haftadan beri hissediyordum, ama on gündür nasılda hareketlendi maşaAllah....

Bu arada arkadaşlar, benim teyzem ebe hemşire ve doğumlara giriyor, orada hamilerlerle ilgili yaşananları duyuyorum, bir kadın suyu kalmadığı için erken doğum yapmak zorunda kalmış, bir kadında o kadar stresli ve üzüntülü hamilelik geçiriyormuş ki, bacakları vücuduna göre gelişmiyor demiş doktor... Ne olur akadaşlar hiç birşeyi kafaya takmayın, inanın değmez, sizin kafaya takıpta üzüldüğünüz kişilerin hiç birisi bebeğinize birşey olsa yanınızda olmayacak, herşeyi kendiniz yaşayacaksınız...o yüzden boşverin gitsin..ve bo bol su için

ya kapa telefonu benim asabımı bozma deseydin..bu cinsiyet dönmesi olayınada hastayım..nie dönsün çocuğun cinsiyeti yaa durup dururken..

sonra da gelin hanım bizi hiç aramıyor oluyor işte. Allah korusun onlar yüzünden bebeğime bişey olmasından korkuyorum erkek erkek diye tutturanların halini görüyoruz. ne kadar takmıyorum desemde sinirim bozuluyor yine.

her doktor vermiyoki..sor doktoruna..benim ilk gittiğimde resim veriyodu sadece..

Benimkide hep resim veriyo, onlara uygun albümde bulamadım zaten.. şu eski tip albümler vardı ya hatırlarmısın, jelatin gibi bişey olurdu onu kaldırır yapıştırırsın o geri kapanır.. öle bi albüm lazım bu çıktılara yoksa zamanla sararıyo kararıyo falan... CD yi de istiycem ilk gidişimde.. 31 Ekim, daha çok var :

alla allaa aramak zorundamısın..oğlu arıyodur zaten..ayrı ayrı mı aramak gerekiyo..ben kaynana olunca hiiçç böle şeyler yapmicam..kendilerini hakkatten anne sanıyolar..bi insanın bi tane annesi olur..benim gelinim teyze desede olur hiç farketmez..oğlumu mutlu etsin onlar mutlu olsun yeter

Benim kayınvalidem de kız istiyodu ama iki oğlu var kıza hasretti kadın Allah kalbine göre verdi kız oluyo.. Benim anneminde iki kızı var o erkek istiyodu ama kız olduğunu duyunca olsun kız daha hayırlıdır dedi :)) garibim.. cinsiyetlerinden çok sağlıklı ve hayırlı olmaları önemli.. bence sen o erkek diye direttikçe ben kız istiyorum de.. İnşallah kızım olur de hem kafana takma hemde o düşünsün gerisini..

Sağol teyzesi :) ben yine de anne dedirtirim sana merak etme

canım çok geçmiş olsunn dediğine göre ağrıların kulunç olabilirr viks sürsen şöyle güzelce sırtlarını ovalatsan sıcak havlu koyup kalın giyinsen belki rahatlardınn

takmıycam kafaya diyorum ama yinede üzülüyor insan zaten yakın değiliz suan aramızda 1500 km var:) ama tlfla söylenecekler söyleniyor işte.

Sağol teyzesi :) ben yine de anne dedirtirim sana merak etme

ya çok ciddiyim ben bu konuda..mesela olur annesi uzak olur yada çok yaşlı olur falan herzaman yanında olur herşeyine koşarım..oda bi annenin evladı sonuçta..torun bakarım hiç farketmez..al işte benim kaynanam yaptı yaptı zamanında nooldu..evlendik bidaha görüşmedim..oğlunun yüzünüde ayda mayısta bi görüyo..insan olsalardı gelselerdi gitselerdi..şimdi torunları olucak yüzüne hasret kalıcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…