- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.541
sizinde kayınvalideler erkek çocuk konusunda baskı yapıor mu sanki biz tayin ediyoruz cinsiyeti bukadar cahilce bi tavıır olabilir miçok sinirlerim bozuluyor. kız oldugu 3 hafta önce kesinleşmişti ctesi dra gittik sormadım bile cinsiyeti tekrardan bizim için hiç önemli değil çünkü dün kayınvalidem diyorki tlfda. dr ne dedi kız oğlana dönmüş mü diyor :S ne diyeceğimi bilemedim
canım özelemi gidiorsun doktor isteğin üzerine mi cd ye çekior bende bi çektirsem diorumda o yüzden
benim doktorumda veriyo..istemeden veriyo..her gittiğimde bi cd tutuşturuyo elime..bide yakışıklı resim çekiyo albüme koy die:)
Ankara'da niye vermiyolar yaabende isterim CD ((
ya kapa telefonu benim asabımı bozma deseydin..bu cinsiyet dönmesi olayınada hastayım..nie dönsün çocuğun cinsiyeti yaa durup dururken..
Ankara'da niye vermiyolar yaabende isterim CD ((
her doktor vermiyoki..sor doktoruna..benim ilk gittiğimde resim veriyodu sadece..
her doktor vermiyoki..sor doktoruna..benim ilk gittiğimde resim veriyodu sadece..
sonra da gelin hanım bizi hiç aramıyor oluyor işte. Allah korusun onlar yüzünden bebeğime bişey olmasından korkuyorum erkek erkek diye tutturanların halini görüyoruz. ne kadar takmıyorum desemde sinirim bozuluyor yine.
sonra da gelin hanım bizi hiç aramıyor oluyor işte. Allah korusun onlar yüzünden bebeğime bişey olmasından korkuyorum erkek erkek diye tutturanların halini görüyoruz. ne kadar takmıyorum desemde sinirim bozuluyor yine.
seninki üç boyutlu mu ultrason galiba öyle olanlarda veriliyor bildiğim kadarıyla benimki sadece reism veriyor o da bulanık hiç belli olmuyor sözde özel :S
alla allaa aramak zorundamısın..oğlu arıyodur zaten..ayrı ayrı mı aramak gerekiyo..ben kaynana olunca hiiçç böle şeyler yapmicam..kendilerini hakkatten anne sanıyolar..bi insanın bi tane annesi olur..benim gelinim teyze desede olur hiç farketmez..oğlumu mutlu etsin onlar mutlu olsun yeter
seninki üç boyutlu mu ultrason galiba öyle olanlarda veriliyor bildiğim kadarıyla benimki sadece reism veriyor o da bulanık hiç belli olmuyor sözde özel :S
dr kalsiyum verdii söledimm ama ben zaten 3 bardak süt içiorum iki gündür içiorum kalsiyumuda ama yokk vala ben kolay koly şikayet etmem ağlıorum acısındann sanırım son zamanlar kucakta taşıncamm tabii kim taşıyabilirse o halde:)
Sağol teyzesi :) ben yine de anne dedirtirim sana merak etme
canım çok geçmiş olsunn dediğine göre ağrıların kulunç olabilirr viks sürsen şöyle güzelce sırtlarını ovalatsan sıcak havlu koyup kalın giyinsen belki rahatlardınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?