2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim doktorumda veriyo..istemeden veriyo..her gittiğimde bi cd tutuşturuyo elime..bide yakışıklı resim çekiyo albüme koy die:)

anladım cnm sende özel sanırım ben şimdiye kadar sabit bi doktora gidemedim istnbulda bulantılara dayanamayıp yazlığa kaçıp geldiimden devlet berbat ama tecrübe edinmiş oldum geldiimde bağcılarda safa hastanesine gidicem evimede yakın sabit bi doktor bulup orda doğumum olsun hep bi doktor takip etsin beni 5 aylık oluoum o zamana zati önümüzdeki ayın 15 i işte erkende giderim aslında haftaya hafta sonu evime geliorum ama bebeğe zarar gelesin sık ultrasondan die bakalım bundan istiyicem vericek mi ki verir sanırım özeller öyle çünkü ayrıcalıklı oluo

takmıycam kafaya diyorum ama yinede üzülüyor insan zaten yakın değiliz suan aramızda 1500 km var:) ama tlfla söylenecekler söyleniyor işte.

boşver cnm milletin ne istediğinden cok senın ısteklerın onemlı sonucta senın evladın olucak.
benım cumartesı erkek oldugu kesınlestı doktor %100 dedı ama hala dengesızler arada cıkıp yok yok kız o benım ıcıme doguyo dıyenler var. artık dayanamadım bugun fena bozdum bırını herkesın ıcınde. insan etkılenıyo tabıkıde ama sen sevıncını hevesını kaybetme tıka kulaklarını.

canım çok geçmiş olsunn dediğine göre ağrıların kulunç olabilirr viks sürsen şöyle güzelce sırtlarını ovalatsan sıcak havlu koyup kalın giyinsen belki rahatlardınn

off canımmm yaaa vicks hamilellerde kullanımı ii dilmişş araştırdıkk ah ah bengay sürsem yatsam bişşicik kalmaz kulunçsa ama nerdeee bölee iki büklüm sırtımı dayayarakk geçiricemm. ama bi seferlik akşma sürsemmiki bide masajj ohhh ama masajda yaptıraamadım kii akşam( yüzüstüü bebeği ezcez diee bi yatamadımm oturarrakta hiç olmuoo(8

öyle canım ben erkek olsaydı da kız olsaydıda çok sevinirdim kız olacagını duyunca da çok sevindim ama eşim adına üzülüyorum annesi vs o şekilde düşündüğü için.

Haklısın valla.. erkek anneleri biraz kıskanıyo oğlunu sen sakın öyle olma :) önemli olan karşısına çıkan kızın oğlunu mutlu etmesi.. Hemde ne yaparlarsa yapsınlar önemli olan birbirini seven iki insanın kararı gerisi senin örnekte de olduğu gibi önemli olmuyo..

en önemlisi saygı..herkes birbirine saygı duyarsa sorun yaşamayız..ama kız sapıtır cozutursa bilmem yani:)

kız erkeğe dönermi hiçç yaa nedir bu erkek sevdası anlamıyoruuumm
hayırlı sağlıklı evlat olsun ister kız olsun ister erkek
sende kızdığını üzüldüğünü söyle açık açıkk

Ağrın çoktur tahmin ediyorum ama hiç bişey sürme nolur bengay viks falan.. ne olursa olsun kimyasal şeyler nolur nolmaz.. en güzeli bebe yağın falan varsa yada badem yağı, oturur pozisyonda eşin masaj yapsın

kaynananada söylee..lütfen böyle şeyler söylemeyin rahatsız oluyorum.. kız erkek bizim için hiç önemli değil..eli ayağı sağlam olsun yeter de..uzatma hiç lafı..

okadarını söyledim canım. o dedi işte dr ne dedi kız erkeğe döndü mü dedi bende nasıl yani dedim. dedenle konustum dedi erkek değilmiymiş diye soruyor dedi bende erkeklerde hep erkek ister anlamadım gitti dedim. önemli olan sağlıklı sıhhatli olması dedim. o da ee orası öyle tabi falan filan dedi sonra. kapatınca ah keşke şöyle deseydim falan dedim :))

tamam bidaha der o nasılsa:)))) sen söyliceklerini hazırla ozaman aklına gelsin yapıştır hemen:)

heee ikinizi bi araya koyarsa yaparsınız:)))) bence uzaktan kedinin ciğere baktığı gibi bakacaksınız kocanla birbirinize:)))

Bugün kan idrarı sormak için doktoru aradım ya, doktor aynen şunu dedi, bol su içiyoruz ilişkiye girmiyoruz.. peki hocam dedim :)) adam taktı ilişkimize ayol.. kocamı özledim beeeen

öyle canım ben erkek olsaydı da kız olsaydıda çok sevinirdim kız olacagını duyunca da çok sevindim ama eşim adına üzülüyorum annesi vs o şekilde düşündüğü için.

dıyorumya benımde etrafımdakıler hepsı kız olcak dedı durdu suan bıle hayır kız dır dıolar. bu bıle benı sınır edıyo. ne olursa olsun allah saglık versın ınsallah. suan bebegın baskasını degıl senı hıssedıyo o yuzden aklına dahı getırme boyle seylerı. kım ne derse desın senın cocugun o kız olsun erkek olsun. Sonucta cınsıyetını erkek belırler bzım elımızde olan bısey deıl. bı kere boz kaynanı oglun belırledı cınsıyetını sıkayetın varsa ona ılet de bak ozamn agzını acmaz. kendı evlatları kıyemtlı gelınler her lafı kaldırır ne de olsa dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…